|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziś dostałam sms z numerem przesyłki od dhl ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() obiecałam sobie, że nigdy nie obejrzę 'marley i ja' i się dziś złamałam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() tutaj masz recenzje tego ogorkowego ![]() wydaje mi sie, ze ten moj jest gęstszy niz ten ogorkowy ![]() Cytat:
![]() wlasnie wrocilam z nocy zakupow z dzinsami i bluzka, uwaga... bez znizki, w stalej cenie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Wtajemniczenie
|
Asia od Jasia ja też wczoraj dostałam smsa
![]() ![]() Buahhot hehee ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozatym szmpon ma pewnie perlowy kolor i jest gesty poniewaz wysoko w skladzie glycol distearate .. _oczywiscie *5 *bo przynajmniej pokazalas ze twoim idealem jest TWOJ facet a nie jakias gwiazda... jedna miala nawet MJacksona......brak slow _________________________ no wiec jesli chodzi o mleko robie tak od kilku dni ze wieczorem po umyciu buzki(mydlo bialy jelen) zmyciu mleczkiem(nivea pure&natural) pozostalosci na oczach tuszu nalewam kilka kropel na wacik mleka moze byc prosto z lodowki zwykle mleko tluste marka nieistotna kazde sie nadaje i przecieram twarz i zostawiam zeby resztki mleka wsiakly w skore mozna tez po kilkunastu minutach przetrzec czystym wacikiem jesli komus to przeszkadza ![]() ![]() ![]() ![]() -co daje mleko dla mojej skory??- -powiem wam ze nigdy nie mialam tak miekkiej i gladkiej i napietej skory po zadnym kremie ![]() -mleko sciaga pory dziala lepiej niz piling poniewaz kwas mlekowy pomaga oczyszczac skore bardziej intensywniej takie rzeczy jak zaskorniki czy male pryszczyki u niektorych osob gina ...ja u siebie widze ze mam pieknie zamkniete pory skory ![]() ![]() -rozjasnia lekko skore koi wszelkie podraznienia normalnie na skorze zachowuje sie jak jakis balsam to czuc - rano buzke mam gladka ze nie moge sie nadziwic .. -dla suchej skory idealny ![]() -nie pozostawia zadnej tlustej powloczki na skorze a skora jest nawilzona co czuje bo mam ja sucha jak wior po myciu a teraz nie musze juz nawet klasc kremu ![]() to moj hit ![]() ![]() wiec zamiast tonika uzywam mleka teraz moj tonik nivea poczeka sobie troche ![]()
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-11-05 o 08:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ciekawe to przemywanie twarzy mlekiem ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- oo kupilam ta bluzke http://www.stradivarius.com/webapp/w...9kawem%2B3%2B4 i takie jak te dzinsy http://cubus.com/pl/#/en/Jeans/Dame/FALL-2011/GEMMA/ z tym, ze troche ciemniejsze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
Caskada ciekawe, wypróbuje może z tym mlekiem
![]() Buahhot fajne zakupy ![]() ![]() a propo na facebook'u jest kupon -40% do housa i -25% do mohito ![]() ![]()
#4658 | |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() poszła 5 - teczka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() znalazłam chwilke bo jestem w trakcie sprzątania ![]() ![]() buahhot fajna bluzeczka w moim typie ![]() Kotka napisz mi proszę jaki kolor ma ten garnier po rozrobieniu? bo za tydzień chciałabym pofarbować, ale boje się jakiejś niespodzianki tak jak przy palette gdy kolor jej był niebieski ![]() wiecie chyba faktycznie ta odżywka bez spłukiwania mi żażółcała kolor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Casdaca mogłabyś polecić mi jakąś odżywkę bez spłukiwania ? ![]() a co do mleka to ja mam wstręt jeśli chodzi o smarowanie się ,zmywanie buzi czy kąpiele ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-11-05 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
Cascada
Zachęciłaś mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Asia KAWA ZBOŻOWA! Lecę zrobić ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Asia KAWA ZBOŻOWA! Lecę zrobić ![]() ojojojo nie ma ![]()
#4660 |
Zakorzenienie
|
Ja na chwilkę.
Dzisiejsze farbowanie Wella Koleston 12/1 z woda 9%. |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ładnie chociaż u mnie na ost.foto jakby żółto się wydaję, może wina światła ![]() sama robiłaś? ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oni nie napisza ze zazolca bo by to odstraszylo konsumentow ![]() ![]() Cytat:
![]() ladnie ci wyszlo agatko, tylko miejscami jakos zolto- pewnie wina swiatla... bo masz tez biale pasemka... ale ladnie jest. a ja juz zrobilam pazdrexy nowe ![]() fotki na blogu- zapraszam! ps. do szkoly z tz nie dotarlam, dopiero jutro pojdziemy ![]()
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
sliczny kolorek
![]() ![]() ja robilam kolestonem 12/0 ale teraz jak bede robic to wymieszam 12,0 z 12/1 zeby byl kolor bardziej taki "czysty" jak u Ciebie, bo po 12/0 to miejscami mam zółtawe pasemka. Mam nadzieje ,ze mi szaro nie wyjdzie Edytowane przez astra85 Czas edycji: 2011-11-05 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
No ja mam kolor cieplo zimny wiec sa i pasma cieple i zimne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() do mohito widzialam, na maila dostalam info, ale ja nie mam fb ![]() ![]() dziekuje ![]() bardzo ladnie, tak naturalnie ![]() Cytat:
![]() swietne paznokcie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
ladnie
![]() Cytat:
![]() warto sprobowac bo naprawde rewelka ![]() asiabbale rozumiem ze nakladasz tez po myciu odzywke do plukania? ja uzywam pantene do lokow i fal fajnie zabezpiecza wlosy -rossman jedwab https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ur.html&next=1 -ziaja tu przyklad takiej odzywki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ny.html&next=1 ja mam niebieska z ceramidami i tez polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...dy.html&next=1 -ziajka miodowa nie ociepla koloru ma biala barwe (mam )https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...od.html&next=1 -joaska https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...iu.html&next=1 niewiem czy stosowalas olejek ten co ma snow ![]() poszukaj w markach alterra co maja do zaoferowania lub poprostu wklej mi sklad jakiejs i spojrzymy co tam sie kryje bo tak na oko ciezko mi wymienic jakies odzywki bs ![]() lece do tesciowej na kawe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() Cytat:
![]() 10/16 zlapal mi na szaro, 12/1 nigdy dlatego teraz sie go trzymam ![]() Dzieki ![]() Tez sprobuje z mlekiem ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bunny jaki ja mam poziom ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() ja ostatnio wzbogaciłam się o nową spódniczkę, parę marynareczek wiecie że to moje zboczenie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez astra85 Czas edycji: 2011-11-05 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
przyłączę się
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- ładnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
zapamiętam
![]() ![]() jeszcze dostałam od Cioci kieckę ![]() i kupiłam dzisiaj też wellaton 12/1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Raczkowanie
|
Witaam
![]() I pytanko,jaką farbą uzyskam taki kolor? http://img186.imageshack.us/img186/6769/clip2203.jpg
![]() |
#4676 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nikt nie odpowiedział na mojego wczorajszego posta,więc chyba żadna z was nie używała tej farby. Wrażenia bardzo pozytywne,jestem najbardziej zadowolona z dotychczas używanych farb:loreal preference 01,03,alfaparf 11.10,wellaton 12/1. Najczyściej złapała mój ciężko rozjaśniający się odrost na poziomie 5/6.Dla zainteresowanych wstawiam fotki. Londa profesjonalna 12/89 +12%oksydant.
Edytowane przez piiz Czas edycji: 2011-11-05 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Caskada M.Jackson to przegięcie ![]() ![]() ![]() ![]()
#4679 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie tak ma byc jak widzicie cieplo zimno. Nie chcialam bialych wlosow ![]() Ani szarych ![]() Mam białe pasma ale tez ciepłe, zoltawo-miodowe. Pół na pół. I jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.