AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-04, 14:27   #3631
Monian
Zakorzenienie

Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV

to super , napaliłam się na niego już jakiś czas temu ale nigdzie nie było :P dziś mi się udało dorwać w Piotrze i Pawle
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:33   #3632
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Star to Twoje dentystka musiała mieć mega miły poranek nawdychała się kobieta. Ja sobie kupiłam na wieczór reedsa tego nowego żurawinowego, zobaczymy jak bedzie smakował.
Oj też bym się wnerwiła na orto, spaprał ewidentnie robote :/ dlatego w sumie troche boje się ściągać druciaków, tyle kasy, męki, nerwów i jak mi wada wróci to załamka :/
A co to za kremik który kupiłaś ?
Jutro idziemy do TŻ mamy na impreze imieninową i cholerka nie mam zadnego pomysłu na prezent :/ bede musiała jutro pochodzić po sklepach i coś kupić

princ u nas dużo kasy idzie na jedzenie :/ mój TŻ bardzo lubi jeść zdrowe rzeczy ( ma manie na punkcie zdrowego odżywiania , mania to mało powiedziane , no ale to dobrze bo dba o siebie i nie bedzie jakimś łysym dziadkiem i grubym brzucholem z pilotem przed TV hahaha ) , pełno owoców , warzyw , ja zresztą też ale jak wiadomo takie jedzenie jest o wiele droższe. Tylko jak pomyśle , co byśmy za ta kase mieli
no spaprał.. masakra.. ehh ale mysl;e ze jak bede musiala miec cały aparat na wszystkie zeby to nie zrobie, poprosze o kompozyt, jak bedzie rzeczywiscie brzydko wygladalo (bo ja mam duze jedynki) to poprosze zeby mi sciagnela. nienawidze tej szpary !

a kremik to Dermedic Hydrain ,mam nadzieje ze mnie nie zapcha !!
Stary 2011-11-04, 14:36   #3633
Monian
Zakorzenienie

miałam ten kremik, był przeciętny. Tzn . nie zapchał mnie, nie uczulił ale nawilżenie moim zdaniem było kiepskie
Stary 2011-11-04, 16:39   #3634
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
miałam ten kremik, był przeciętny. Tzn . nie zapchał mnie, nie uczulił ale nawilżenie moim zdaniem było kiepskie
dobrze,że nie zapycha pouzywam i zobacze ,najwyzej oddam, w koncu 9 zł zaplacilam
Stary 2011-11-04, 17:31   #3635
Magdolina1986
Rozeznanie

Hej
Ja tylko przyszłam się przywitać, bo czasu na pisanie, a tym bardziej nadrabianie całkowicie brak
Na weekend znowu wyjeżdżam
A później nauka...

And I wonder why
I'm addicted to love
One day I will run away from you and this love ...

DuKaM
Faza IV
Magdolina1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 18:05   #3636
Monian
Zakorzenienie

nowy żurawinowy Reeds to niebo w gębie :P szkoda że tylko jednego kupiłam ,ale zostane ich fanką
Stary 2011-11-04, 18:11   #3637
Lolaa87
Zadomowienie

Ja jutro idę na wyklady pewnie jak zawsze zmyje sie w polowie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 21:01   #3638
Sylvana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
no spaprał.. masakra.. ehh ale mysl;e ze jak bede musiala miec cały aparat na wszystkie zeby to nie zrobie, poprosze o kompozyt, jak bedzie rzeczywiscie brzydko wygladalo (bo ja mam duze jedynki) to poprosze zeby mi sciagnela. nienawidze tej szpary !

a kremik to Dermedic Hydrain ,mam nadzieje ze mnie nie zapcha !!
Star a licówek czemu nie możesz założyć??

Mi w przyszłości marzą się licówki porcelanowe na na jedynki, dwójki i trójki na górze bo też mam lekką przerwę między jedynkami i przez to niezbyt ciekawy kształt tych obok ząbków, nie ma tragedii i jakiejś mocnej wady zgryzu, ortodontka powiedziała, że u mnie to nie jest właśnie wada do korekty i prostowania aparatem bo to nie ten problem a sprawa typowo kosmetyczna i musiałabym znależc protetyka, który by mi zrobił licówki, ale ja się tyle naczytałam, ze jak wezmę dość białe bo bym chciala tez wybielić zęby od razu profesjonalnie to że takie szybciej będą do wymiany, a co jak za te 6 lat nie będzie mnie na to stać bo nie wiem jak się życie ułoży i wtedy zostanę z gorszym efektem niż miałam przed ahh sama już nie wiem.
Sylvana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 21:12   #3639
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Moja dentystka powiedziała mi ,że przez to ,że mam źle założoną ta płytke retencyjna ( po aparacie stałym) i dlatego rozeszły mi się jedynki i znowu zrobila sie szpara która wlasnie miala być celem aparatu miedzy innymi. no wku*wiłam sie strasznie.. szkoda,że ta ortodontka u ktorej zakladałam aparat juz nie ma tego gabinetu bo bym pojechała i ją objechała
bo myslalam,że po prostu mam takie zeby ze ta szpara będzie i nie da się złączyć a dzisiaj sie dowiedzialam,że źle jest założona płytka która miała mi trzymać jedynki

Dentystka zaproponowała mi znowu aparat stały.. 2500 zł. nie wiem chyba sie nie zdecyuje, za dużo sosu.
Ewentualnie powiedziała,że zagada do swojej ortodontki z którą pracuje i może będzie można załozyć tylko na pare zębów nie na całą szczene wtedy wyjdzie o wiele taniej.

Proponowałam jej kompozyt albo licówki ale stwierdziła,że mam masywne jedynki a kompozyt by je jeszcze bardziej powiekszył. więc dupa blada.

za tydzień ma do mnie zadzwonic jak się skonsultuje z ortodontką.
Po pierwsze czemu aż 2500? znajdz sobie tańszego orto, bo u mnie szafirowe są w cenie max 2000 jeśli już chcesz kosmetyczny , ja mam metal i jestem zadowolona
Co do jedynek mówisz że masz duże , można je zmniejszyć , ja miałam duże i mi piłowała na razie jedną z boku i z dołu , mają całkiem inny kształt .
Przejdz się na konsultację do kilku orto , bo konsultacja bezplatna jest ( przynajmniej u mnie ) a się zorientujesz kto co ma do powiedzenia

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 21:21   #3640
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Sylvana Pokaż wiadomość
Star a licówek czemu nie możesz założyć??

Mi w przyszłości marzą się licówki porcelanowe na na jedynki, dwójki i trójki na górze bo też mam lekką przerwę między jedynkami i przez to niezbyt ciekawy kształt tych obok ząbków, nie ma tragedii i jakiejś mocnej wady zgryzu, ortodontka powiedziała, że u mnie to nie jest właśnie wada do korekty i prostowania aparatem bo to nie ten problem a sprawa typowo kosmetyczna i musiałabym znależc protetyka, który by mi zrobił licówki, ale ja się tyle naczytałam, ze jak wezmę dość białe bo bym chciala tez wybielić zęby od razu profesjonalnie to że takie szybciej będą do wymiany, a co jak za te 6 lat nie będzie mnie na to stać bo nie wiem jak się życie ułoży i wtedy zostanę z gorszym efektem niż miałam przed ahh sama już nie wiem.
bo mam duże jedynki i przy licowkach beda jeszcze wieksze.

Spróbuje może kompozytem jak rzeczewiscie jedynki beda mega duże to zdejme .

Co do licówek to kiedys mam zamiar zrobic na wszystkie zęby,mam nadzieje ,że do tego czasu trochę stanieje.
Mój tata niedlugo bedzie mial zakladane na zęby licówki porcelanowe, jestem mega ciekawa efektu

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
Po pierwsze czemu aż 2500? znajdz sobie tańszego orto, bo u mnie szafirowe są w cenie max 2000 jeśli już chcesz kosmetyczny , ja mam metal i jestem zadowolona
Co do jedynek mówisz że masz duże , można je zmniejszyć , ja miałam duże i mi piłowała na razie jedną z boku i z dołu , mają całkiem inny kształt .
Przejdz się na konsultację do kilku orto , bo konsultacja bezplatna jest ( przynajmniej u mnie ) a się zorientujesz kto co ma do powiedzenia
no 2500 tysiaca za ten mniej widoczny aparat, metalowego już nie chce źle się z nim czułam. Poza tym aparat to na razie tylko moje gadanie bo kasy na niego to nie mam i chyba wolałabym sprobować tym kompozytem w koncu 250 zl to nie majątek.
Na razie czekam od niej na telefon co z tym drucikiem ale pewnie mi zdejmie bo po co mi on jak i tak zeby wróciły do poprzedniego stanu

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2011-11-04 o 21:22
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 22:57   #3641
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
bo mam duże jedynki i przy licowkach beda jeszcze wieksze.

Spróbuje może kompozytem jak rzeczewiscie jedynki beda mega duże to zdejme .

Co do licówek to kiedys mam zamiar zrobic na wszystkie zęby,mam nadzieje ,że do tego czasu trochę stanieje.
Mój tata niedlugo bedzie mial zakladane na zęby licówki porcelanowe, jestem mega ciekawa efektu

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

no 2500 tysiaca za ten mniej widoczny aparat, metalowego już nie chce źle się z nim czułam. Poza tym aparat to na razie tylko moje gadanie bo kasy na niego to nie mam i chyba wolałabym sprobować tym kompozytem w koncu 250 zl to nie majątek.
Na razie czekam od niej na telefon co z tym drucikiem ale pewnie mi zdejmie bo po co mi on jak i tak zeby wróciły do poprzedniego stanu
ja tez mam masywne jedyny co mi sie wogole ni epodoba, osrto mowila ze bedzie chciala zmienic ich ksztalt jak tylko sie dol podciagnie
Stary 2011-11-05, 06:50   #3642
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
princ u nas dużo kasy idzie na jedzenie :/ mój TŻ bardzo lubi jeść zdrowe rzeczy ( ma manie na punkcie zdrowego odżywiania , mania to mało powiedziane , no ale to dobrze bo dba o siebie i nie bedzie jakimś łysym dziadkiem i grubym brzucholem z pilotem przed TV hahaha ) , pełno owoców , warzyw , ja zresztą też ale jak wiadomo takie jedzenie jest o wiele droższe. Tylko jak pomyśle , co byśmy za ta kase mieli
nie wiedzialam, ze yo warunkuje zdrowe jedzenie...

czesc dupy. ja po mini imprezie wczoraj i znowu do pracy na 9h ✂✂✂✂a no nienawidze tego miejsca, bez kitu
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 08:24   #3643
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
ja tez mam masywne jedyny co mi sie wogole ni epodoba, osrto mowila ze bedzie chciala zmienic ich ksztalt jak tylko sie dol podciagnie
no bede u niej jeszcze w tym miesiacu to porozmawiam
Stary 2011-11-05, 09:01   #3644
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
nie wiedzialam, ze yo warunkuje zdrowe jedzenie...

czesc dupy. ja po mini imprezie wczoraj i znowu do pracy na 9h ✂✂✂✂a no nienawidze tego miejsca, bez kitu
to chodziło o forme zdrowego zycia, nie tylko jedzenie, ale i sport itd ale głownie chodziło tylko o taką wizualizacje :P

Edytowane przez Monian
Czas edycji: 2011-11-05 o 09:02
Stary 2011-11-05, 09:07   #3645
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Majka007 Pokaż wiadomość

Dzisiaj ubrałam sobie legginsy czarne moje botki które są krótkie i kostke mi zawsze widac załozylam sobie kabaretkowe skarpetki i jakiś dzieciak 10 lat ok podbiegł do mnie i za tyłek mnie złapał masakra jakas O.O i z tekstem ' fajną masz siateczke ' lol wkurzyłam sie gówniarz niewychowany nakrzyczałam na niego i poszedl sobie chyba do ojca a ojciec sie z tego smiał , żalosne.

Super pokolenie rośnie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 09:20   #3646
Monian
Zakorzenienie

dziewczyny mam głupie pytanie ? wierzycie w to że sny się mogą sprawdzać , tzn coś przepowiadać? bo mi dwa razy się sprawdziło, a dziś w nocy miałam ten sam sen co zawsze i jestem przerażona :/ ja wiem , że to głupie bujdy ale kurde ..
Stary 2011-11-05, 12:58   #3647
Sylvana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Super pokolenie rośnie
Ja miałam jeszcze lepszą sytuację.
Obsługiwałam za dnia na starówce ogródek letni, ludzie elegancko siedzą przy stolikach, ja miałam wystawiony taki barowy fotel, na którym mogłam sobie przy wejściu usiąść bo musiałam pilnować czy nowi klienci nie przychodzą albo jak ktoś chciał coś domówić etc to musiałam rzecz jasna być.
I zeszłam na dół żeby przygotować zamówienie a jakieś bachory usiadły mi na ten fotel i zaczęły się na nim kręcić ja idę z zamówieniem a tych dwóch chłopaczków siedzi i mi jeszcze drogę utrudniali, tak się wkurzyłam i jak obsłużyłam już tych gości to miałam w ręku skórzane etui na rachunek i pieniądze i trzymając to zaczęłam ich zwalać z tego, ludzie patrzą co my wyprawiamy i nagle jeden z nich klepnął mnie w tyłek i tekst "a dasz mi buziiiii?"
w tym momencie tym etui chlapnęłam mu na policzek i wtedy uciekli, ale autentycznie nawet nie miałam siły ich z tego fotela zwalić więc się wolałam nie siłować bo przypał, że takie chuchro ze mnie
Sylvana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 14:25   #3648
nofrills
Przyczajenie

Witam was dziewuszki!

Jest to niesamowite ile czasu, śmiem rzec ile lat ten temat jest goracy!
Trafiłam tu przypadkiem. W zasadzie przypadkiem trafiłam na pierwszy post... i byłam skłonna w całości go przeczytać, odpuściłam... gdy zobaczyłam ile kontynuacji tego watku jeszcze jest !

Nie będę zawracać gitary, po prostu się przywitam

nofrills jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 14:50   #3649
1985SiWA
Zakorzenienie

Witam ale dzis tu spokojnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 18:00   #3650
Lolaa87
Zadomowienie

Hej

Ja juz po wykladach Jutro na szczescie nie mam zajęć

Stosowalyscie moze ten rossmanowski samoopalacz? Bo ja uzywalam tych chusteczek i byly nawet ok chociaz czasem robily smugi dlatego zastanawiam sie nad kupnem tego balsamowego
Stary 2011-11-05, 18:19   #3651
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaa87 Pokaż wiadomość
Hej

Ja juz po wykladach Jutro na szczescie nie mam zajęć

Stosowalyscie moze ten rossmanowski samoopalacz? Bo ja uzywalam tych chusteczek i byly nawet ok chociaz czasem robily smugi dlatego zastanawiam sie nad kupnem tego balsamowego
ja uzywam, 2-gie opakowanie koncze, ok jest niewiem jak sie np sprawdza przy jasniejszych karnacjach bo ja dosc ciemna jestem
chusteczek uzylam tylko raz i mialam smugi, wole spray.
Stary 2011-11-05, 18:21   #3652
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
to chodziło o forme zdrowego zycia, nie tylko jedzenie, ale i sport itd ale głownie chodziło tylko o taką wizualizacje :P
hahaha wiem wieeeeem taki zarcik ciezkie poczucie humoru mialam z rana

po pracy wreszcie, jutro znowu na 9 i w pn wolne.. ale potem znowu 2 dni pracy, 2 dni wolnego, 4 dni pracy............ smierc...
ide zaraz leb wymyc i naloze jakiegos biowaxa na wlosy, co by sobie troche pouzywaly
Stary 2011-11-05, 19:05   #3653
Majka007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylvana Pokaż wiadomość
Ja miałam jeszcze lepszą sytuację.
Obsługiwałam za dnia na starówce ogródek letni, ludzie elegancko siedzą przy stolikach, ja miałam wystawiony taki barowy fotel, na którym mogłam sobie przy wejściu usiąść bo musiałam pilnować czy nowi klienci nie przychodzą albo jak ktoś chciał coś domówić etc to musiałam rzecz jasna być.
I zeszłam na dół żeby przygotować zamówienie a jakieś bachory usiadły mi na ten fotel i zaczęły się na nim kręcić ja idę z zamówieniem a tych dwóch chłopaczków siedzi i mi jeszcze drogę utrudniali, tak się wkurzyłam i jak obsłużyłam już tych gości to miałam w ręku skórzane etui na rachunek i pieniądze i trzymając to zaczęłam ich zwalać z tego, ludzie patrzą co my wyprawiamy i nagle jeden z nich klepnął mnie w tyłek i tekst "a dasz mi buziiiii?"
w tym momencie tym etui chlapnęłam mu na policzek i wtedy uciekli, ale autentycznie nawet nie miałam siły ich z tego fotela zwalić więc się wolałam nie siłować bo przypał, że takie chuchro ze mnie
No to niezłe gówniarze

Ja dzisiaj sie opierdzielam jak zawsze , zamiast isc na jakies piwko c z koleżankami czy coś to siedze w domu i teraz tak jest non stop , nie mam ochoty na nic ! ;/
Oglądalam pamiętniki z wakacji i taką pompe mialam z tej głupiej laski ktora podrywala nauczyciela a ten Łukasz w śmietanie to w ogole hit

21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe

Edytowane przez Majka007
Czas edycji: 2011-11-05 o 19:06
Majka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 19:16   #3654
1985SiWA
Zakorzenienie

ojj tym cyckiem to bym dostac nie chciała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg laura_vinicombe_59_4sZKt2O_sized.jpg (50,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lpi04674V61qh8ha5o1_500.jpg (40,9 KB, 49 załadowań)
Stary 2011-11-05, 19:21   #3655
Majka007
Zakorzenienie

Cytat:
ojj tym cyckiem to bym dostac nie chciała
Nie chcialabym mieć takich

Stary 2011-11-05, 19:23   #3656
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka007 Pokaż wiadomość
Nie chcialabym mieć takich

ja tez nie, duuuzo lepiej by wygladala z mniejszym biustem.
Stary 2011-11-05, 19:27   #3657
Lolaa87
Zadomowienie

Cytat:
ja uzywam, 2-gie opakowanie koncze, ok jest niewiem jak sie np sprawdza przy jasniejszych karnacjach bo ja dosc ciemna jestem
chusteczek uzylam tylko raz i mialam smugi, wole spray.
To wyprobuje, może mi tez bedzie sluzyl

Mialam isc na party dziś, ale tak mnie glowa nawala od kilku godzin, że na nic nie mam ochoty ;/
Stary 2011-11-05, 19:28   #3658
Majka007
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mi sie tak wydaje ale włoski to ma cudne

Stary 2011-11-05, 19:41   #3659
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
ona pewnie przydusza tym cycem

jA SIEdze i wciagam kallosa latte, bo nalozylam przed chwila uwielllllllbiam ten zapach.. musze kupic nastepny, bo mi sie skonczyl dla samego zapachu
Stary 2011-11-05, 19:46   #3660
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
ona pewnie przydusza tym cycem

jA SIEdze i wciagam kallosa latte, bo nalozylam przed chwila uwielllllllbiam ten zapach.. musze kupic nastepny, bo mi sie skonczyl dla samego zapachu
jak tam twoj blond? do jakiego poziomu idziesz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości