Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-03, 09:05   #4231
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20
Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII

Cytat:
Napisane przez monica82 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry.
Parófki już pomału zapadają w sen zimowy i może na wiosnę się wybudzą.
Ja im dam, sen zimowy

niusiunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 13:20   #4232
asik175
Zakorzenienie

Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII

Cytat:
Dzień Dobry.
Parófki już pomału zapadają w sen zimowy i może na wiosnę się wybudzą.
Hejka

Ja tam jeszcze w sen nie zapadlam po prostu czasu brak - wiem w moim przypadku to pewnie dla co poniekotrych szok jest nawet i dla mnie - dzisiaj dopiero teraz mam czas zasiasc na wizazu - ale co z tego jak juz widze, ze zadnych Parof tu nie ma - a monologu prowadzic nie bede
@ jeszcze nie dostalam ale czuje ze na dniach dostane wszytsko mnie boli, na twarzy mam wysyp obcych no i chodze podminowana jak chmura gradowa

I can be a freak, every day of every week
asik175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 14:49   #4233
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Cytat:
Napisane przez asik175 Pokaż wiadomość
Hejka

Ja tam jeszcze w sen nie zapadlam po prostu czasu brak - wiem w moim przypadku to pewnie dla co poniekotrych szok jest nawet i dla mnie - dzisiaj dopiero teraz mam czas zasiasc na wizazu - ale co z tego jak juz widze, ze zadnych Parof tu nie ma - a monologu prowadzic nie bede
@ jeszcze nie dostalam ale czuje ze na dniach dostane wszytsko mnie boli, na twarzy mam wysyp obcych no i chodze podminowana jak chmura gradowa
Życzę ci z całego serca żeby @ się nie pojawiła tylko taka fasolkowa istotka się gnieździła
asik tak się ostatnio zastanawiałam. Jak to u was jest ze świętami Bożego Narodzenia? Chodzi mi tutaj czy tradycje są podobne do Polskich? Wiesz pasterka, potrawy, opłatek itp.

A ja będę Twym Aniołem,
Twą radością, smutkiem, żalem.
Będę gwiazdą na twym niebie,
Będę zawsze obok ciebie...
Miłość? Coś takiego nie istnieje!!!
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 15:05   #4234
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Dzisiaj z Domi w pracy oglądałyśmy filmiki na youtube i trafiłyśmy na brytyjski mam talent, jak chcecie to zobaczcie, najlepiej jak będziecie głodne.
http://www.youtube.com/watch?v=EzyRQlPOkVs

Stary 2011-11-03, 15:13   #4235
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Życzę ci z całego serca żeby @ się nie pojawiła tylko taka fasolkowa istotka się gnieździła
asik tak się ostatnio zastanawiałam. Jak to u was jest ze świętami Bożego Narodzenia? Chodzi mi tutaj czy tradycje są podobne do Polskich? Wiesz pasterka, potrawy, opłatek itp.
Holendrzy nie obchodza Wigilli praktycznie wcale - dla wiekszosci z nich Swieta zaczynaja sie w 1 dzien Polskich Swiat. Co do pasterki - to prawdopodbnie jest (nie wiem bo szczerze nigdy sie nie wybralam) na pewno jest msza rano, nie maja postu - jedza co chca - czasem np spotkaja sie wspolnie i razem gotuja posilek albo ida do restauracji - zreszta oni uwielbiaja wydawac kase na jedzenie na miescie (i nie mam tu oczywiscie na mysli kebaba ). Ogolnie tutaj sie tak nie odczuwa tej atmosfery. Jedyne co robia tak samo jak my - to ubieraja choinke i stroja chatke swiatecznie -czesto juz na samym poczatku grudnia. Tez obdarowuja sie prezentami - tyle, ze oni daja sobie prezenty tylko 5-tego grudnia a potem juz nie. Ich Swiety Mikolaj ma pomocnika - czarnego Piet-a. Tu mozesz zobaczyc jak wyglada i poczytac jaka jest jego rola:
http://http://niderlandia.blogspot.c...ederlands.html

Ogolnie nie ma szalenstwa 12 potraw i innych cudow.
Za to zachowali tradycje wysylania sobie kartek swiatecznych i srednio wysylaja ich ok 20 - 30. Wszystkie otrzymane kartki najczesciej umieszczaja w oknach na parapetach albo eksponuja na jakiejs szafce czy innym meblu. Zreszta oni ubustwiaja kartki i wysylaja je sobie z kazdej okazji: :powrotu do zdrowia, kupna domu, zmiany pracy, oczywiscie urodzin (bo imienin tu nie ma), zakupu zwierzaka, auta... normalnie na kazda okazje cos wynajdziesz
sie rozpisalam

Stary 2011-11-03, 15:30   #4236
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Cytat:
Holendrzy nie obchodza Wigilli praktycznie wcale - dla wiekszosci z nich Swieta zaczynaja sie w 1 dzien Polskich Swiat. Co do pasterki - to prawdopodbnie jest (nie wiem bo szczerze nigdy sie nie wybralam) na pewno jest msza rano, nie maja postu - jedza co chca - czasem np spotkaja sie wspolnie i razem gotuja posilek albo ida do restauracji - zreszta oni uwielbiaja wydawac kase na jedzenie na miescie (i nie mam tu oczywiscie na mysli kebaba ). Ogolnie tutaj sie tak nie odczuwa tej atmosfery. Jedyne co robia tak samo jak my - to ubieraja choinke i stroja chatke swiatecznie -czesto juz na samym poczatku grudnia. Tez obdarowuja sie prezentami - tyle, ze oni daja sobie prezenty tylko 5-tego grudnia a potem juz nie. Ich Swiety Mikolaj ma pomocnika - czarnego Piet-a. Tu mozesz zobaczyc jak wyglada i poczytac jaka jest jego rola:
http://http://niderlandia.blogspot.c...ederlands.html

Ogolnie nie ma szalenstwa 12 potraw i innych cudow.
Za to zachowali tradycje wysylania sobie kartek swiatecznych i srednio wysylaja ich ok 20 - 30. Wszystkie otrzymane kartki najczesciej umieszczaja w oknach na parapetach albo eksponuja na jakiejs szafce czy innym meblu. Zreszta oni ubustwiaja kartki i wysylaja je sobie z kazdej okazji: :powrotu do zdrowia, kupna domu, zmiany pracy, oczywiscie urodzin (bo imienin tu nie ma), zakupu zwierzaka, auta... normalnie na kazda okazje cos wynajdziesz
sie rozpisalam
Aha czyli w Holandii bardziej lajtowo do świąt podchodzą niż Polacy.

A ja będę Twym Aniołem,
Stary 2011-11-03, 16:01   #4237
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Aha czyli w Holandii bardziej lajtowo do świąt podchodzą niż Polacy.
dokladnie tak

najadlam sie obiadem i normalnie mnie nuzy
ide sie polozyc
musze sily troche miec bo mnie jeszce dzisiaj tygodniowe zakupy wieczorkiem czekaja

Stary 2011-11-03, 16:40   #4238
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusiunia20 Pokaż wiadomość
Dzisiaj z Domi w pracy oglądałyśmy filmiki na youtube i trafiłyśmy na brytyjski mam talent, jak chcecie to zobaczcie, najlepiej jak będziecie głodne.
http://www.youtube.com/watch?v=EzyRQlPOkVs
widziałam to już kiedyś
mnie natomiast zafascynował rosyjski ( chyba ) mam talent i dziewczyna która
"malowała "na piasku znajdującym się na szybie , jak dla mnie niesamowicie
tutaj link dla zainteresowanych - obejrzyjcie bo warto
http://www.youtube.com/watch?v=Z1JZ9O15280

Dzień Dobry
ja wczoraj powróciłam do gda po długim weekendzie i dziś melduję się do pisania

mało pisałyście podczas mojej nieobecności więc dużo nie straciłam
ale zauważyłam dziś , że prawie kończymy nasz wątek
może kolejny będzie szedł szybciej ... jeśli kolejny oczywiście będzie

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 18:16   #4239
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Jak z tym dobijemy do końca to może następny będzie szedł lepiej.

Kto zakłada VIII część?

Stary 2011-11-03, 19:01   #4240
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
widziałam to już kiedyś
mnie natomiast zafascynował rosyjski ( chyba ) mam talent i dziewczyna która
"malowała "na piasku znajdującym się na szybie , jak dla mnie niesamowicie
tutaj link dla zainteresowanych - obejrzyjcie bo warto
http://www.youtube.com/watch?v=Z1JZ9O15280

Dzień Dobry
ja wczoraj powróciłam do gda po długim weekendzie i dziś melduję się do pisania

mało pisałyście podczas mojej nieobecności więc dużo nie straciłam
ale zauważyłam dziś , że prawie kończymy nasz wątek
może kolejny będzie szedł szybciej ... jeśli kolejny oczywiście będzie
Filmik obejrzalam - masakra - ma dziewczyna niezly talent
az mi sie zamarzylo zebym i ja tak umiala - ale to raczej nie w tym zyciu
Cytat:
Jak z tym dobijemy do końca to może następny będzie szedł lepiej.

Kto zakłada VIII część?
najpierw dobrnijmy do konca tego watku - a potem rozwazajmy

Stary 2011-11-03, 19:50   #4241
Trelcia
Wtajemniczenie

Dobry wieczór
Dziewczyna ma wyobraźnie

Mary a ja pamiętam tego natanka to jak już byłam to było coś tam o nim ostatnio zapomniałam powiedziec. A wtedy miałam problem z otwieraniem. Ale fajnie było poogladać znowu i się pośmiać a Henio z tesco wymiata

Jak przyszłam to nikogo nie ma.

Asik a Ty co przygotowujesz na święta? u mnie w domu nie robimy na siłę do 12stu potraw

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-03, 19:56   #4242
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trelcia Pokaż wiadomość
Asik a Ty co przygotowujesz na święta? u mnie w domu nie robimy na siłę do 12stu potraw
Ja tam szalec na pewno nie bede - bo zostajemy tutaj w 2 na swieta - wiec nie mam co wymyslac bo nikt tego nie przeje. Na wigilie to podejrzewam: barszcz czerwony moze z uszkami (zalezy jaki beda mieli wybor asortymentu w polskim sklepie) jakas ryba - mozliwe ze Tilapia ( ja i tak karpia nigdy nie jadlam), moze sledzik (bo ja lubie) chyba lazanki jakas salatke i to bedzie raczej wsio. A na dalsze dni swiat to pewnie golabki zrobie i cos co mozna podgrzac po prostu - moze krokiety nie wiem nie zastanawialam sie jeszcze nad swiatecznym menu

A u Was co bedzie na Wigilie do jedzenia??

Stary 2011-11-04, 10:08   #4243
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Dzień Dobry.
asik chciałabym tak jak ty na święta lajtowo do żarcia podejśc tylko na 2 osoby. W tym roku postanowiłam ze nigdzie nie jedziemy na wigilię i że raczej tez nikogo nie zaproszę bo wcześniej to robiłam wigilię razem z mamą raz u nich raz u nas, i się naszykowałam zawsze w kuchni to całydzień przed wigilią spędzałam. W tym roku powiedziałam ze nie chcę i uszykuję na wigilię tylko zupę owocową (bo barszczu u mnie nie lubią) rybę po grecku, sledzika w śmietanie, fileciki jakiejś rybki w cieście, sosik serowo-koperkowy do rybki, może jeszcze jakies pierogi z kapusta i grzybami. I wszystkiego zrobię po troszku bo w zeszłym roku była wigilia u mnie i się tak naszykowałam jeszcze rodzicom do domu duzo dałam i jeszcze przez święta potrawy z wigili jedliśmy żeby się nie zmarnowały a mięso i wszystko zostało zamrożone i na sylwestra wykorzystałam.
W pierwsze święto penie pojedziemy do moich i Tz rodziców a w drugie pewnie do nas ktoś przyjedzie więc jakieś ciasto bym musiała kupić, sałatke zrobię trochę bigosu, białą kiełbasę i tyle nie będę za specjalnie szaleć tak jak rok temu.
A wy parófki jakie macie plany na święta? Może niektóre jeszcze się nie zastanawiały bo to jeszcze półtora miesiąca. Ja niestety zakupy będę musiała zacząć już na początku grudnia. No i jeszcze pezenty.

A ja będę Twym Aniołem,
Stary 2011-11-04, 10:19   #4244
Trelcia
Wtajemniczenie

Dzień dobry

A wracając jeszcze do tej dziewczyny rysującej na piasku to co ona tak długo to robiła ponad 9 min
U nas krócej jest.

A u mnie na wigilię będą kokiety, barszcz z uszkami, ryba po grecku, jakaś inna jeszcze bo karpia nie jemy. Mama na pewno śledzie zrobi, sałatka. Jakieś dwa ciasta i tyle chyba tzn może o czymś zapomniałam, ale nie będzie za dużo

Monia a masz już pomysły na prezenty?
Stary 2011-11-04, 10:27   #4245
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Cytat:
Dzień dobry

A wracając jeszcze do tej dziewczyny rysującej na piasku to co ona tak długo to robiła ponad 9 min
U nas krócej jest.

A u mnie na wigilię będą kokiety, barszcz z uszkami, ryba po grecku, jakaś inna jeszcze bo karpia nie jemy. Mama na pewno śledzie zrobi, sałatka. Jakieś dwa ciasta i tyle chyba tzn może o czymś zapomniałam, ale nie będzie za dużo

Monia a masz już pomysły na prezenty?
My karpia nie lubimy i nigdy nie robię.
Dorotka zazyczyła sobie lalke barbie księżniczkę Arielkę. Tż może kis swetr kupię. A chrześniakom chyba zrobię paczki ze słodyczmi. każdemu tak za 15zł.

A ja będę Twym Aniołem,
Stary 2011-11-04, 10:32   #4246
Trelcia
Wtajemniczenie

Cytat:
My karpia nie lubimy i nigdy nie robię.
Dorotka zazyczyła sobie lalke barbie księżniczkę Arielkę. Tż może kis swetr kupię. A chrześniakom chyba zrobię paczki ze słodyczmi. każdemu tak za 15zł.
Ja jeszcze nie wiem, ale musiałabym już zacząć gromadzić. Trochę ich muszę dać
Stary 2011-11-04, 10:48   #4247
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Dzień dobry.
U mnie na Wigilię jak zawsze: barszcz czerwony z uszkami, krokiety, żurek, karp, ziemniaki, kapusta kiszona, kutia, kompot z suszonych śliwek.

Stary 2011-11-04, 10:57   #4248
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Dobry.
asik chciałabym tak jak ty na święta lajtowo do żarcia podejśc tylko na 2 osoby. W tym roku postanowiłam ze nigdzie nie jedziemy na wigilię i że raczej tez nikogo nie zaproszę bo wcześniej to robiłam wigilię razem z mamą raz u nich raz u nas, i się naszykowałam zawsze w kuchni to całydzień przed wigilią spędzałam. W tym roku powiedziałam ze nie chcę i uszykuję na wigilię tylko zupę owocową (bo barszczu u mnie nie lubią) rybę po grecku, sledzika w śmietanie, fileciki jakiejś rybki w cieście, sosik serowo-koperkowy do rybki, może jeszcze jakies pierogi z kapusta i grzybami. I wszystkiego zrobię po troszku bo w zeszłym roku była wigilia u mnie i się tak naszykowałam jeszcze rodzicom do domu duzo dałam i jeszcze przez święta potrawy z wigili jedliśmy żeby się nie zmarnowały a mięso i wszystko zostało zamrożone i na sylwestra wykorzystałam.
W pierwsze święto penie pojedziemy do moich i Tz rodziców a w drugie pewnie do nas ktoś przyjedzie więc jakieś ciasto bym musiała kupić, sałatke zrobię trochę bigosu, białą kiełbasę i tyle nie będę za specjalnie szaleć tak jak rok temu.
A wy parófki jakie macie plany na święta? Może niektóre jeszcze się nie zastanawiały bo to jeszcze półtora miesiąca. Ja niestety zakupy będę musiała zacząć już na początku grudnia. No i jeszcze pezenty.
no ale Dorotka chyba AZ tyle nie je?? - wiec poza Toba i Tz - masz pol osoby wiecej niz ja (no i fasolinka - ale ona malo wymaga obecnie). Chyba sie spinac nie bedziesz?? ja tam sie nie stresuje - stac w garach tez nie zamierzam co sie da to se zrobie dzien wczesniej - zreszta mi potem zawsze Luby pomaga i choinke tez ze mna ubiera - chociaz marudzi

Ahh i dziekuje za zyczenia fasolinkowe - ale sie nie spelnily, umieram dzisiaj bo dotalam @

Dzien Dobry Parofki

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Dzień dobry.
U mnie na Wigilię jak zawsze: barszcz czerwony z uszkami, krokiety, żurek, karp, ziemniaki, kapusta kiszona, kutia, kompot z suszonych śliwek.
barszczyk i krokiety = pychotka
karpia - to chyba malo kto lubi.
kapusta kiszona?? - ale to tak sama bedziecie jesc?? czy z owymi ziemniakami?? u mnie nigdy nie bylo ziemniakow na Wigilie.
kutia - to typowo opolskie danie - za slodkie malo zjadliwe dla mnie. U mnie w domu podawalo sie "makielki" - i to byla bulka z makiem i z dodatkami: zwykle ja wpieprzalam pol miski sama:P
kompot z szuszonych sliwek - - nikt mnie do tego nie zmusi

Stary 2011-11-04, 11:05   #4249
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Cytat:

Dzien Dobry Parofki

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

barszczyk i krokiety = pychotka
karpia - to chyba malo kto lubi.
kapusta kiszona?? - ale to tak sama bedziecie jesc?? czy z owymi ziemniakami?? u mnie nigdy nie bylo ziemniakow na Wigilie.
kutia - to typowo opolskie danie - za slodkie malo zjadliwe dla mnie. U mnie w domu podawalo sie "makielki" - i to byla bulka z makiem i z dodatkami: zwykle ja wpieprzalam pol miski sama:P
kompot z szuszonych sliwek - - nikt mnie do tego nie zmusi
U nas karpia to lubi mama, my z ojcem po kawałeczku. Karpia jemy z ziemniakami i kapustą kiszoną.
Kutia jest typowo opolską potrawą, słodka jest, nie da się dużo zjeść.
Ja znowu kompot uwielbiam, pyszny jest.

Stary 2011-11-04, 12:53   #4250
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

To może następnym razem uda mi się wykrakać fasolinkę
Tak na wieczerzy wigilijnej będzie nas troje ale pewnie jak co roku przed pasterką wpadnie do nas szwagier z rodzinką opłatkiem się podzielić i może mój brat i wadomo poczęstować trzeba będzie no i w świeta gości się spodziewamy więc stół nie może być pusty.

A ja będę Twym Aniołem,

Edytowane przez monica82
Czas edycji: 2011-11-04 o 12:55
Stary 2011-11-04, 13:32   #4251
Mary Louu
Zakorzenienie

ale się świątecznie na wątku zrobiło
aż mi zapachniało mandarynkami
wam też zapach mandarynek kojarzy się ze świętami czy tylko mi??
u mnie na stole będą podobne potrawy jak u was
ja zazwyczaj jadam najchętniej pierożki z kapusta i grzybami i rybę po grecku
kompotu z suszonych śliwek tęż bym nie wypiła
Cytat:
Dzień dobry

też o tym myślałam

Stary 2011-11-04, 14:35   #4252
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Cytat:
ale się świątecznie na wątku zrobiło
aż mi zapachniało mandarynkami
wam też zapach mandarynek kojarzy się ze świętami czy tylko mi??
Tak, mandarynki i pomarańcze kojarzą mi się ze świętami.

Stary 2011-11-05, 09:50   #4253
Trelcia
Wtajemniczenie

Hej ho Hej ho parófki by się jadło
Dzień dobry

Mi się też kojarzą ze świętami i jeszcze zapach kokosu, ale to już moje takie skojarzenie

Pewnie Was nie będzie, albo któraś wpadnie na chwilę tylko więc życzę miłego weekendu i bawcie się dobrze byle nie za dobrze, żeby później z tego jakiś konsekwencji nie było
Stary 2011-11-05, 09:59   #4254
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ho Hej ho parófki by się jadło
Dzień dobry

Mi się też kojarzą ze świętami i jeszcze zapach kokosu, ale to już moje takie skojarzenie

Pewnie Was nie będzie, albo któraś wpadnie na chwilę tylko więc życzę miłego weekendu i bawcie się dobrze byle nie za dobrze, żeby później z tego jakiś konsekwencji nie było
Mi kokos nie kojarzy się ze świętami
za to mandaryny taaak

Trelcia wybierasz się gdzieś , że życzysz nam miłego weekendu ??
Nie będzie cię na wizażu ??

Stary 2011-11-05, 14:01   #4255
Trelcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi kokos nie kojarzy się ze świętami
za to mandaryny taaak

Trelcia wybierasz się gdzieś , że życzysz nam miłego weekendu ??
Nie będzie cię na wizażu ??
Mi się kojarzy, bo raffaello dostaję na każde święta. Tak też dostanę, ale pod choinkę to mus i tak jest od kąt pamiętam, najpierw ciocia mi przywoziła bo u nas chyba nie było a później to już mama kontynuowała
Ja się nie wybieram, ale Was może nie być tzn. będę chyba dopiero późniejszym wieczorem, bo mój bachorek przyjedzie

Edytowane przez Trelcia
Czas edycji: 2011-11-05 o 14:02
Trelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 14:36   #4256
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Ja jak na razie jestem dzisiaj w domu, nie wiem czy gdzieś się ruszę. Niedawno ogarnęłam mieszkanko. Stos notatek, kserówek czeka na przerobienie.

Stary 2011-11-06, 11:50   #4257
Mary Louu
Zakorzenienie

Dzień Dobry Paróweczki

Tak sobie myślę, że my chyba tego wątku nigdy nie skończymy
Cisza tu jak makiem zasiał

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Z samej ciekawości spojrzałam kto jest królową postów w tym wątku
Dla zainteresowanych przesyłam linka
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=551029

Kiedyś to ja królowałam w każdym wątku
Moje czasy się skończyły

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Swoją drogą chyba coś z moją głową nie tak
Rano się budzę i patrzę w łóżku mojej współlokatorki jest jej chłopak , myślę sobie , spoko pewnie wrócił nad ranem z jakieś imprezy i przyszedł u nas przenocować , bo jest z gdyni i będzie miał daleko dojechać - zrobił tak dwa tygodnie temu

Mało tego, jeszcze leżałam - fakt w pół śnie - i jeszcze się gapiłam na nich.
Potem wstałam poszłam do łazienki , ogarnęłam się , umyłam , uczesałam i wychodzę z tej łazienki a jego już nie ma - myślę sobie ale szybko wyszedł , no i cicho , bo tego nie słyszałam :

No i potem jak wychodziłam z pokoju do kuchni , biorę za klamkę a tu zamknięte od środka, więc zdziwiłam się że koleżanka wstała za nim i zamknęła drzwi
Wydało mi się to podejrzane
No i jak współlokatorka wstała , zapytałam ją dlaczego P. tak szybko sobie poszedł a ona na to że go dziś wogóle nie było

chyba powinnam zacząć jakieś leki brać na głowę albo na wzrok , bo jakieś zwidy mam

Edytowane przez Mary Louu
Czas edycji: 2011-11-06 o 11:40
Stary 2011-11-06, 17:05   #4258
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Dobry Paróweczki

Tak sobie myślę, że my chyba tego wątku nigdy nie skończymy
Cisza tu jak makiem zasiał

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Z samej ciekawości spojrzałam kto jest królową postów w tym wątku
Dla zainteresowanych przesyłam linka
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=551029

Kiedyś to ja królowałam w każdym wątku
Moje czasy się skończyły

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Swoją drogą chyba coś z moją głową nie tak
Rano się budzę i patrzę w łóżku mojej współlokatorki jest jej chłopak , myślę sobie , spoko pewnie wrócił nad ranem z jakieś imprezy i przyszedł u nas przenocować , bo jest z gdyni i będzie miał daleko dojechać - zrobił tak dwa tygodnie temu

Mało tego, jeszcze leżałam - fakt w pół śnie - i jeszcze się gapiłam na nich.
Potem wstałam poszłam do łazienki , ogarnęłam się , umyłam , uczesałam i wychodzę z tej łazienki a jego już nie ma - myślę sobie ale szybko wyszedł , no i cicho , bo tego nie słyszałam :

No i potem jak wychodziłam z pokoju do kuchni , biorę za klamkę a tu zamknięte od środka, więc zdziwiłam się że koleżanka wstała za nim i zamknęła drzwi
Wydało mi się to podejrzane
No i jak współlokatorka wstała , zapytałam ją dlaczego P. tak szybko sobie poszedł a ona na to że go dziś wogóle nie było

chyba powinnam zacząć jakieś leki brać na głowę albo na wzrok , bo jakieś zwidy mam
Mary moze w jakies dobre okulary zainwestuj

co do krolowania na watku - to zawsze mozesz powrocic na swoja pozycje - musisz tylko wiecej i czesciej pisac

U mnie skromny remont - malowanie sypialni. Wszystkie meble z sypialni mam w salonie i jutro mnie czeka MEGA sprzatanie plus przenoszenie wszystkiego spowrotem bo dzisiaj to mam dzien lenia z Lubym

Stary 2011-11-06, 17:36   #4259
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Mary moze w jakies dobre okulary zainwestuj

co do krolowania na watku - to zawsze mozesz powrocic na swoja pozycje - musisz tylko wiecej i czesciej pisac

U mnie skromny remont - malowanie sypialni. Wszystkie meble z sypialni mam w salonie i jutro mnie czeka MEGA sprzatanie plus przenoszenie wszystkiego spowrotem bo dzisiaj to mam dzien lenia z Lubym
z okularami to chyba dobry pomysł
już dawno powinnam w nie zainwestować

co do pisania to bardzo chętnie ale teraz mało parófek tu siedzi , a sama do siebie pisać nie chcę

asik na jaki kolor malujesz??

Stary 2011-11-06, 17:52   #4260
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
z okularami to chyba dobry pomysł
już dawno powinnam w nie zainwestować

co do pisania to bardzo chętnie ale teraz mało parófek tu siedzi , a sama do siebie pisać nie chcę

asik na jaki kolor malujesz??
jedna sciana mega rozowa a pozostale trzy w kolorze piaskowym - juz mam pomalowane
tylko posprzatac i poukladac wszystko z powrotem na miejsce - no ale to zadanie na jutro i pewnie mi na tym caly dzionek zejdzie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości