|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - jesienna odsłona!
miłego wieczoru.
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Idę po czekoladę
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z uroków ruskiego języka i odkryłam okulary na podłodze i kolejne dziury w firance miś łącze się w bólu , i na pocieszenie zagryzam, łyskacza z colą, chlebem ze smalcem, tylko ogórasków kiszonych nie mam, popsuły się |
|
|
|
#2584 |
|
rude jest piękne:)
|
wróciłam z piesem i niczym nie zagryzam,a nie jabłko zjadlam
![]() i glowa mnie cosik napierdzielusia....
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam z zakupów
![]() Zakupiłam benfitowy tusz polecany przez Taką i Tymciową ![]() Dziś w Galerii Krakowskiej był dzień zniżek i w wielu sklepach było po -20%, w Sephorze też, więc tusz kupiłam sporo taniej ![]() Będę jutro próbować, ciekawe czy da radę moim krótkim rzadkim rzęsom
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym chciała taką śminkę, choć pewnie bym jej nie używała
|
|
|
|
#2587 |
|
Piers do przodu
|
Ja tam nic nie nabylam
al pije czerwone wytrawne machne tylko bo jade do Ani ode Lipca szukac prosnianek ![]() i pozycze wsiem udanego weekenda i gulgotania Dorotowego i co kto kce
|
#2588 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
byłoby trudno jej używać
a ja zdradziecko przysnęłam około 21.00 (na chwilkę ) i tera się obudziłem i nikogo już nie ma ...to może posprzątam. Albo co ...
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-11-05 o 01:27 |
|
|
|
#2589 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
i snuf - ostatni są pierwszymi
![]() Witojcie kumy i Ty kumie Coś mi się popiórkowało z tym spaniem, a energia mnie właśnie nieprzyzwoicie rozpiera, chyba okna umyję albo cóś ![]() To mi może przejdzie , albo i nie
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Miłej soboty |
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, jak pędzicie
Nie mam szans nadrobić. Wpadam zresztą tylko przelotem życzyć Wszystkim miłego dnia i znikam do pracy.Powiem tylko, przede wszystko Reni (bo obiecałam zdać relację), ale i innym krakowiankom, że do Factory, krakowskiego centrum wyprzedażowego, warto wejść i trochę poszukać. Pobyłam tam trzy godziny, wyszłam uboższa zaledwie o 200 zł, ale za to bogatsza o dwie piękne solarowe kiece, sweterek, odlotową małą czarną i równie odlotową małą fuksjową z Reserved (po szalonej cenie 29 zł sztuka), 2 bluzeczki i bieliznę z Intimissi oraz ażurowy sweterek z Mango. Szczególnie warto wejść do niepozornego sklepu z rzeczami House, Reserved i Mohito, gdzie wszystko leży na kupie i sprawia okropne wrażenie, ale jak się dobrze poszuka, to można znaleźć mnóstwo perełek. Bardzo żałuję, że nie mam możliwości zrobić sensownych zdjęć. Ale w każdym razie zachęcam, bo obawiam się, że taki szał ciał jest tylko na początku, na zachętę, a potem zrobi się takie samo badziewie jak wszczędzie. |
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2593 | |
|
|
Cytat:
![]() ![]() konieczne poka-poka tylko pogratulowac zostaje oczywiście bez zazdrości ![]() hejka
|
|
#2594 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Rawito, poka, poka......
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuję pożyczyć aparat od kumpla i obfocę. No nie przeczę, jestem dumna
Wczoraj naprawdę gęba śmiała mi się cały dzień, chociaż w sumie to nie lubię łazić po wielkich centrach handlowych. Ale bardziej niż chwalić, chciałam zachęcić. W Solarze jest jeden wieszak z dziką przeceną, gdzie jedwabne spódnice i bluzki wiszą po 50-60 zł. Dużo taniej niż na alledrogo.
|
|
|
|
#2597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
rany! zwolnij, krajobrazy popodziwiaj czy co ja dopiero wstałam! i obora w domu! i deliryczna mąciew w oczach! i fizys wymięta! ![]() aaaaaaale fajnie, będziemy buszować w jesieni pogoda taka, że grzechem byłoby ją tracić ![]() dziębry
|
|
#2598 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
zazdraszczam ![]() ale i ja może za tydzień se pohasam po polach, lasach
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że mina mojego sąsiada, kiedy nawiedziałam go o 9 rano w szlafroczku domagając się aparatu, była bezcenna
![]() Ciuszki okazały się bardzo mało fotogeniczne. Na pierwszym zdjęciu jest solarowa jedwabna kieca z ażurowym sweterkiem z mango. Spódnica jest prawie do ziemi. Ta na drugiej jest moją ulubioną. Jest bardzo geometryczna, układa się w trapez i ma wysoki, bardzo ciekawy stan, czego nie widać na zdjęciu. A dwie sukienki z reserved są tak naprawdę krótkie, obcisłe i wściekle seksowne. I nie wiem, czy odważę się w nich wyjść. Czarnych bluzeczek nie fotografowałam, bo niemal niczym się nie różnią od mojego standardowego wdowiego uniformu, w którym widzieli mnie już chyba wszyscy. A bielizna to zwykła czarna bezszwówka. No, pochwaliłam się
|
|
|
|
#2600 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w czasach średniowiecza, kiedy dostępne były tylko deo w sprayu (i to na wagę złota) wypsitałam się pod skrzydłami lakierem do włosów ![]() koniecznie muszę to zobaczyć Cytat:
zapadniemyw chujniaki ![]() ktoś jeszcze chętny? korzystając z okazji MadziSkładaczkowej lepszego samopoczucia i szybkiego powrotu do formy życzę MadzięSzyprową zapytam o stan nawierzchni twarzoczaszki Tygryzzowi machnę, bo taki cichutki ostatnimi czasy pozostałym również macham i gratuluję i zostawiam piesenkę (sekcja dęta dla Wróbla) ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Rawita, czarną spódniczkę z chęcią bym capnęła ![]() mnie już tu nie ma Kasia nadciąga
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() albo na łąki, pomysle po drodze ![]() Zapraszam ![]() Jesssu, ale przeżylam koszmar kilka minut temu ...Tłuścioch sie rozbawił i rozbrykal i jakimś cudem grube łapsko utknelo mu za lodówką. Nie mogl wyjąć, to w krzyk. Jeszcze nie slyszalam,żeby kocie się tak przerażliwie darlo...zanim zlokalizowaliśmy zródlo wrzasku, to już mialąm wizje zmiażdzonego kota, bez łap, ogona, uszu i czegotam jeszcze...na szczęście wystarczylo tylko lekko odsunąć lodówkę ![]() Łapa cala, nawet klaczka futra nie stracil gamoń. Bryka znowu ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Rawito gratuluję zakupów
|
|
|
|
|
#2602 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
rawito - jakbyś nie chciała tej różowej, z chęcią przygarnę
- ja się odważę![]() anastazjo - przypomniało mi się jak Rudy biegając jak to koty po przekątnej mieszkania wpadł do wanny pełnej wody - też nigdy go nie widziałam tak przerażonego i krzyczącego (nigdy zresztą potem i przedtem nie bywał zresztą przerażony ) i nigdy nie był potem tak pokorny, jak w mych ramionach otulany ręcznikiem i suszony przez tenże ręcznik suszareczkąaniuzezlipca - ano, postanowiłam jednak popomykać gdzie się da w wawce, zdrowsze to myślę niż mycie okien i dla duszy mej zgubionej i dla ciałka
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-11-05 o 10:26 |
|
|
|
#2603 |
|
|
Rawito wszystko mi sie podoba
AniozeLipca to sie bawcie dobrze z Kasio-san ![]() Misianko i Ty sie baw dobrze w W-wce Justynka my to pewnie w ten sam sposób spędzimy dzisiejszy dzień czyli w polach i lasach
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Misianko jeśli do lata nie wzrośnie mi pewność siebie będę pamiętać o Tobie w kwestii różowej sukienki
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Jowito, dziękuję, a czym tam dojechac?
i gratuluje udanych zakupów ![]() Irko, poka, poka oka umalowane benefitem
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Reniu niestety trudno mi powiedzieć. Jestem kompletną nogą jeżeli chodzi o orientację przestrzenną. Zawiózł mnie kolega wjeżdżając za Makro w drogę na Olkusz i skręcając za chwilę. Wiem, że też na pewno można tam dojechać jakoś od zjazdu na autostradę przy Leroy Merlin. To generalnie tuż obok. Na stronie Futura Park są chyba szczegóły.
|
|
|
|
#2607 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rawito super zakupy! Mię się najbardziej podobuje spódnica z drugiego zdjęcia i ta różowa kieca
Ja sobie upolowałam koszulę. Niebieską,półdługą,w prążki i ze stójką - taką w sam raz do pracy. Miałam wczoraj wpaść do Sephory przetestować tego Benefita,i przez ten stres (słuchawka mi się spsuła) zapomniałam ![]() Miłej soboty Wam,idę wstawić pranie i zamierzam się lenić
|
|
|
|
#2608 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Kuracji ciąg dalszy. Na dworze pięknie, słońce świeci, ale zimny wiatr wieje. W związku z tym nie wychodzę nigdzie. Rawito, piękne ciuszki AniuLipcowa A propos dezodorantu... Mój tato przeleciał sweterek antyperspirantem Margot, gratuluję zakupów ![]() Miłej soboty
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2011-11-05 o 13:41 |
|
|
|
#2609 |
|
Wtajemniczenie
|
Jewonko bidoku
Kuruj się Rawito, super nabytki A najbardziej podoba mi się spódnica z drugiej fotki Też się dzisiaj lenię, a wieczorem idę na koncert Lipnickiej i Portera |
|
|
|
#2610 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Wewontku kochany!
Mię trzy ostatnie dni pod znakiem KOTA przebiegają. Przedwczoraj wracam zrąbana z roboty, marząc o ciepłej strawie i kocyku, wchodzę do domu i od progu szlag mnie chciał trafić! W całym przedpokoju wala się ziemia z przewróconego kwiatka a w salonie wszystkie trzy kwiaty w doniczkach "spadnięte" na podłogę. ![]() Wczoraj wieczorem z kolei mój kotek zaczął koncertować na cały regulator, zagłuszając nawet telewizor i szwędał się z konta w kąt. Zaczął chyba dojrzewać, bo już śmierdzą mu siuśki. Umówiliśmy się zatem z weterynarzem na środę na ciachnięcie pomponików kotkowi. ![]() A dziś kotek zafundował nam największe emocje, bo wziął i uciekł z domu! Nawet nie zauważyliśmy kiedy. Łaziłam go szukałam po całym domu i podwórku i nic, kamień w wodę. Stałam jak parasol na rozstaju dróg i wołałam: Radziu, Radeczku, kiciusiu gdzie ty? I już traciłam nadzieję, aż tu mój mąż woła: "Jest!"No w końcu się kotek zlitował i pozwolił się znaleźć . Siedział sobie potwór za domem w choinkach. ![]() Wkleję wam kilka fotek tego małego Belzebuba. Andziu kochana, nic mnię się nie odrywało z twarzy , może mi masło Shea pomogło?
"Miło jest być ważnym, ale ważniejsze jest być miłym" Edytowane przez chypre Czas edycji: 2011-11-05 o 16:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

miś łącze się w bólu
, i na pocieszenie zagryzam, łyskacza z colą, chlebem ze smalcem, tylko ogórasków kiszonych nie mam, popsuły się 

Nie mam szans nadrobić. Wpadam zresztą tylko przelotem życzyć Wszystkim miłego dnia i znikam do pracy.

Wczoraj naprawdę gęba śmiała mi się cały dzień, chociaż w sumie to nie lubię łazić po wielkich centrach handlowych. Ale bardziej niż chwalić, chciałam zachęcić. W Solarze jest jeden wieszak z dziką przeceną, gdzie jedwabne spódnice i bluzki wiszą po 50-60 zł. Dużo taniej niż na alledrogo.

Kuruj się
I już traciłam nadzieję, aż tu mój mąż woła: "Jest!"