Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-02, 19:32   #4321
Trinette
Zakręcony Chochlik

Dot.: Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tak nie w temacie... Możecie polecić jakiegoś dobrego dentyste?
Ja ci moge polecić rewelacyjna dentystke Trafiłam do niej po odwiedzeniu 7 dentystów w CK i jestem bardzo zadowolona. Pierwszy dentysta, który przy mojej wadzie nie powiedział, że nic sie nie da zrobić. Wyjaśniła mi co się dzieje i jak mamy działać. Nadbudowywała mi zęby, robiła szynę relaksacyjną i bez znieczulenia mnie nie tyka Ponadto ciągle się dokształca
Ma gabinet przy 1Maja 56/2, tel. (41) 344-67-84

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 19:46   #4322
Madziuniusia
Zakorzenienie

ślicznie dziękuję
Stary 2011-11-03, 07:46   #4323
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tak nie w temacie... Możecie polecić jakiegoś dobrego dentyste?
Polecam Dariusza Terleckiego, przyjmuje na al. IX wieków Kielc 2
numer telefonu: 041 335 82 82
W gabinecie obok przyjmuje jego żona Justyna Terlecka, okulistka nawiasem również do niej chodzę i polecam

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez a_sydney Pokaż wiadomość
z tego co wiem wstęp był płatny chyba 5 zł ale nie jestem pewna
A wybiera się któraś z Was ??
Ja z koleżanką się wybieramy
Ja też z przyjaciółką się wybieram Mimo, że nie znamy dokładnie kosztu, jednak myślę, że nie przekroczy 20zł.
A można poszukać inspiracji
Kawuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 11:23   #4324
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kawuszkaa Pokaż wiadomość
PW gabinecie obok przyjmuje jego żona Justyna Terlecka, okulistka nawiasem również do niej chodzę i polecam

Ja też z przyjaciółką się wybieram Mimo, że nie znamy dokładnie kosztu, jednak myślę, że nie przekroczy 20zł.
A można poszukać inspiracji
Faktycznie okulistka bardzo dobra a co do targów ślubnych to nie radzę się nastawiać na ach i och. Bo od wieluuu lat one wszystkie dziewczyny rozczarowuje.
Stary 2011-11-03, 15:22   #4325
malgorzata88
Przyczajenie

naprawde nikt nic nie slyszal o tych kucharkach Micigolskich???? Dziewczyny pomozcie bo chyba je bede miala a tu cisza. Wiem tylko ze sa z Kielc
malgorzata88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 18:02   #4326
paulinaa8989
Raczkowanie

ja mam kucharki z ciekot - nie pomoge
paulinaa8989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 18:16   #4327
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez malgorzata88 Pokaż wiadomość
naprawde nikt nic nie slyszal o tych kucharkach Micigolskich???? Dziewczyny pomozcie bo chyba je bede miala a tu cisza. Wiem tylko ze sa z Kielc
Sporo dziewczyn płaciło od osoby i nie musiały się przejmować kucharkami itp.

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 18:27   #4328
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez lowczyni Pokaż wiadomość
faktycznie okulistka bardzo dobra a co do targów ślubnych to nie radzę się nastawiać na ach i och. Bo od wieluuu lat one wszystkie dziewczyny rozczarowuje.

potwierdzam
Stary 2011-11-04, 07:17   #4329
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Faktycznie okulistka bardzo dobra a co do targów ślubnych to nie radzę się nastawiać na ach i och. Bo od wieluuu lat one wszystkie dziewczyny rozczarowuje.
Dokładnie
My z mężem poszliśmy na targi tylko w 2008, a potem nie widziałam sensu bycia na targach, bo większość rzeczy sobie pozałatwialiśmy w sumie dzięki forum i wg mnie szkoda czasu i kasy na targi. W necie można więcej inspiracji poszukać

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 07:41   #4330
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Podejrzewam, że tak właśnie będzie. Tym bardziej, że praktycznie na wszystko już mamy pomysł. Jednak pójdę z czystej ciekawości. )
Kawuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:16   #4331
paulinaa8989
Raczkowanie

na targi nie macie po co isc, dobrze ze mialam darmowe wejsciowki bo nawet tego 10 zloty szkoda;]

któraś z Was polecała też jakąś kwiaciarnie na piekoszowskiej, tylko nie pamiętam nazwy...
Stary 2011-11-04, 15:32   #4332
Ania768
Raczkowanie

Hej forumowiczki mam pytanko odnośnioe zajazdu Skoki? Byłyście tam może na weselu? Albo słyszałyście coś o tej sali? Bo planujemy wesele na 200 osob i nie wiem czy nie będzie ciasno. a Słyszałam dwie odmienne opinie....
?
Ania768 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 17:50   #4333
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania768 Pokaż wiadomość
Hej forumowiczki mam pytanko odnośnioe zajazdu Skoki? Byłyście tam może na weselu? Albo słyszałyście coś o tej sali? Bo planujemy wesele na 200 osob i nie wiem czy nie będzie ciasno. a Słyszałam dwie odmienne opinie....
?
Ja mam tam wesele w przyszłym roku

Sala jest naprawdę spora. Na weselu TŻta siostry, które też było w Skokach, było ok. 230 osób i nie było ciasno. Myślę, że dla 200 osób jest w sam raz.
Jeśli masz jszcze jakieś pytania to mogę pomóc

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:28   #4334
joaaa83
Rozeznanie

Cytat:
?

Co do wyglądu sali nie słyszałam zastrzeżeń. Jedyne co słyszałam od koleżanki, to że 2 m-ce przed ślubem, właściciele sali zażądali połowy lub więcej (nie pamiętam dokładnie) kwoty za jej wynajęcie, mimo wcześniejszej wpłaty zaliczki i braku jakiejkolwiek wzmianki w umowie. Po prostu zadzwonili i powiedzieli mniej więcej "tyle i tyle do któregoś tam, bo inaczej nie będzie imprezy". No nie skomentuje takiego zachowania...
joaaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 06:07   #4335
Ania768
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joaaa83 Pokaż wiadomość
Co do wyglądu sali nie słyszałam zastrzeżeń. Jedyne co słyszałam od koleżanki, to że 2 m-ce przed ślubem, właściciele sali zażądali połowy lub więcej (nie pamiętam dokładnie) kwoty za jej wynajęcie, mimo wcześniejszej wpłaty zaliczki i braku jakiejkolwiek wzmianki w umowie. Po prostu zadzwonili i powiedzieli mniej więcej "tyle i tyle do któregoś tam, bo inaczej nie będzie imprezy". No nie skomentuje takiego zachowania...
na to jestem przygotowana, tzn. słyszałaż, że zaliczka wynosi tam około połowy całości ceny.... niestety sporo

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja mam tam wesele w przyszłym roku

Sala jest naprawdę spora. Na weselu TŻta siostry, które też było w Skokach, było ok. 230 osób i nie było ciasno. Myślę, że dla 200 osób jest w sam raz.
Jeśli masz jszcze jakieś pytania to mogę pomóc
Cieszę się, że Cię znalazłam my z TŻ planujemy ślub dopiero na 2013, ale postanowiliśmy się już zacząc rozglądac. Nie będę się mogła doczekac Twoich relacji po ślubie
Ania768 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 08:40   #4336
ansia88
Raczkowanie

uff.. ciesze się, że nie jestem sama która już się rozgląda za czymś na 2013 rok

Edytowane przez ansia88
Czas edycji: 2011-11-05 o 08:42
ansia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 09:00   #4337
ania838
Raczkowanie

Dzień dobry
Była któraś z Was na targach?
Kupiłyście juz zaproszenia na ślub? Ja zamówiłam wczoraj 5 próbnych zaproszeń z takiej stronki http://amelia-wedding.pl/
Ślub: 06.06.2012 kościół św. Józefa Robotnika g.17
ania838 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:51   #4338
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez ania838 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Kupiłyście juz zaproszenia na ślub? Ja zamówiłam wczoraj 5 próbnych zaproszeń z takiej stronki http://amelia-wedding.pl/
ja tam zamawiałam próbke,ale nie spełniała moich wymagań. To już inna historia.Ogólnie firma ok,przesyłka ekspres. Zamówiłam 1 przysłali 3 dla porównania.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 13:41   #4339
ansia88
Raczkowanie

[QUOTE=ania838;30331154]Dzień dobry

ja właśnie z nich wróciłam, ale katastrofa. W zeszłym roku były dużo lepsze chociaż też były ubogie. Natomiast ten to kompletna klapa :|
ansia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 16:09   #4340
joaaa83
Rozeznanie

Cytat:
na to jestem przygotowana, tzn. słyszałaż, że zaliczka wynosi tam około połowy całości ceny.... niestety sporo

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------
Wiesz, ja robiłam gdzie indziej i też w sumie płaciłam połowę przed. Najpierw zaliczka (chyba 1500), kiedy "zaklepywałam" termin, a później, zgodnie z umową, 7 dni przed weselem -połowa całej kwoty.
Nie widzę w tym nic złego. Bardziej mi chodziło o to, że właściciele w Skokach są niesłowni. Może Tobie powiedzieli dziś, że połowa przed, a 3 m-ce przed weselem będą wołali o całość, nie informując tym wcześniej.
joaaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 21:46   #4341
czika
Raczkowanie

GG do czika

Cytat:
Dzień dobry
Cześć dziewczyny
Ja byłam i porażka,co roku gorzej i coraz uboższe te stoiska,w tamtym roku tez byłam i tez było średnio fajnie,ale teraz to już nic ciekawego,jedyna rzecz która zrobiłam to umówiliśmy się z TŻ na niezobowiązujące spotkanie z panią z cukierni Heka, ma do nas zadzwonić na początki 2012 roku i mamy się umówić na bezpłatną degustację różnych tortów z Heki i jeśli sie zdecydujemy to będziemy mieć 20% zniżki,czyli np najtańsze kremowe torty są w cenie 44zł,po zniżce 35,20zł za kg tortu,więc chyba się opłaca?spróbuję to zobaczęa próbowała któraś z was już tortów z tej cukierni? a jakie są orientacyjne ceny tortów weselnych w Kielcach? Czytalam juz dawno na forum że polecane i niedrogie cukiernie to Szarotka(lub Szarlotka,coś mi się merda) i pan Buras, i ze dobre są od braci Janusz,którzy są trochę drożsi,ale cen jak nie wiedziałam tak nie wiem,jak mnie któraś oświeci w tym temacie to bedę wdzięczna

W zeszłą sobotę byłam na weselu w nowo otwartej sali w Mąchocicach i polecam,przepiękna duża sala( z własnymi kucharkami) do 300 osób,ok 250-270 z luzem sporym,jakby któraś chciała obszerniejszą relację to napisze.

A w ogóle dziś mam nerwówkę z moim TŻ cały dzień się kłócimy,a na targi razem już nigdy nie pójdziemy po 30 min zaczął marudzić i chciał wracać do domu i jak zaczeliśmy się sprzeczać to dopiero co skończyliśmy jak poszedł spać,masakra i to o głupoty
czika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 08:21   #4342
gosza_25
Rozeznanie

[QUOTE=ansia88;30335941]
Cytat:
Dzień dobry

ja właśnie z nich wróciłam, ale katastrofa. W zeszłym roku były dużo lepsze chociaż też były ubogie. Natomiast ten to kompletna klapa :|
to jak w tym roku są jeszcze gorsze niż w zeszłym to nawet nie chce pytać jak wyglądają bo już w zeszłym roku była porażka...
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 08:42   #4343
dzikasliwka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja byłam i porażka,co roku gorzej i coraz uboższe te stoiska,w tamtym roku tez byłam i tez było średnio fajnie,ale teraz to już nic ciekawego,jedyna rzecz która zrobiłam to umówiliśmy się z TŻ na niezobowiązujące spotkanie z panią z cukierni Heka, ma do nas zadzwonić na początki 2012 roku i mamy się umówić na bezpłatną degustację różnych tortów z Heki i jeśli sie zdecydujemy to będziemy mieć 20% zniżki,czyli np najtańsze kremowe torty są w cenie 44zł,po zniżce 35,20zł za kg tortu,więc chyba się opłaca?spróbuję to zobaczęa próbowała któraś z was już tortów z tej cukierni? a jakie są orientacyjne ceny tortów weselnych w Kielcach? Czytalam juz dawno na forum że polecane i niedrogie cukiernie to Szarotka(lub Szarlotka,coś mi się merda) i pan Buras, i ze dobre są od braci Janusz,którzy są trochę drożsi,ale cen jak nie wiedziałam tak nie wiem,jak mnie któraś oświeci w tym temacie to bedę wdzięczna
Ja rok temu zmawaiałam w Hece tort na wieczór panieński mojej przyjaciółki, tylko w cukierni w Skarżysku ale myślę, że nie ma to znaczenia bo one i tak są wszystkie pieczone w Starachowicach, przynajmniej tak mówiła kobitka w S-ku. Ale do czego zmierzam... Tort był kompletnie inny niż chciałam, miał być ładny, nieduży, taki zgrabny a zrobili taką wielką niekształtną różową ulepę :/ Był strasznie słodki, nic a nic nie nasączony i taki jakis mdły. Nie wiem, może im sie nie udał albo coś. Zamówiłam u nich na próbę, rok przed własnym ślubem, bo własnie na targach w 2009 zachwyciły mnie kształty tortów tej cukierni. Tylko wtedy zwykły tort kosztowal ok. 37 zł/kg a ślubnych od 50 w górę Nie wiem jak jest teraz, ale ja omijam już tą cukiernię.
U mnie na weselu był tort z Dorotki, śmietanowo - owoce leśne i powiem Wam, że na weselu i poprawinach poszlo wszystko i nie zostało nic. Był przepyszny, potem zamówiłam taki sam mniejszy do pracy i wszyscy mówili, że w życiu nie jedli lepszego Co do ceny nie pamiętam, ale myślę, że coś koło 38-39 zl/kg, ale to już chyba normalna cena za kg w Kielcach.
Ostatnio na roczku synka mojej przyjaciółki byl świetny tort w kształcie ferrari ze Świata Słodyczy, też był przepyszny, tylko to taki typowo dziecięcy z musującymi cukierkami Cena też jakoś tak

Edytowane przez dzikasliwka
Czas edycji: 2011-11-06 o 08:48
dzikasliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 09:05   #4344
Zwies
Zakorzenienie

My zamawialiśmy tort w bravo - 42zł za kilogram, wybraliśmy dekorację (odłożono ją na tort ).
Tort był bardzo fajny - udekorowany właśnie kwiatuszkami białymi i fioletowymi storczykami i sznurem z kuleczek Akurat miałam storczyki w bukiecie.
Co do smaku to ciężko mi powiedzieć, bo generalnie nie przepadam za tortami.
Ale jak na te co jadłam był całkiem dobry
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 09:23   #4345
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

ja chce tort z babaeczek, u pasternaka powiedzieli mi 2 zł za babeczkę , chce miec babeczki lukrowane na na nich czarne kropeczki z marcepanu

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 10:21   #4346
ania838
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
ja tam zamawiałam próbke,ale nie spełniała moich wymagań. To już inna historia.Ogólnie firma ok,przesyłka ekspres. Zamówiłam 1 przysłali 3 dla porównania.
O kurcze no nic ja zamówiłam 5 może mi się coś spodoba.
A kupiłas już jakieś inne? Jeśli tak to gdzie?

Ale się cieszę że na targi nie poszłam - a tak mnie kusiło
Ślub: 06.06.2012 kościół św. Józefa Robotnika g.17
ania838 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 10:44   #4347
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czika Pokaż wiadomość

W zeszłą sobotę byłam na weselu w nowo otwartej sali w Mąchocicach i polecam,przepiękna duża sala( z własnymi kucharkami) do 300 osób,ok 250-270 z luzem sporym,jakby któraś chciała obszerniejszą relację to napisze.
A masz moze jakis numer do tej sali?? bo my chyba bedziemy musieli zmienic sale,wczoraj sie okazalo ,ze na nasz termin sa dwie pary ,tylko ,ze jak my podpisywalismy umowe w kwietniu to bylismy jako jedyni na czerwiec ,a tu wczoraj dzwoni pani ,zebysmy przesuneli wesele ,smierdzi mi tu znajomosciami,niczego nie zamierzam przesuwac ,bo umowe podpisalismy duzo ,duzo wczesniej.

Co do tortow jadlam od braci Janusz ,od Burasa i Dorotki i jak dla mnie najgorzej wypadl z Dorotki ,choc nie mowie ,ze byl niedobry<od braci JAnusz oczywiscie najlepszy ,od p Burasa bardzo dobry i cena nizsza niz u pozostalych.

paulinaa8989 dziewczyny pisaly chyba o tym studio dekoracji na piekoszowskiej http://www.dekoracjevanilla.pl/o-nas/
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-06, 10:53   #4348
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
ja chce tort z babaeczek, u pasternaka powiedzieli mi 2 zł za babeczkę , chce miec babeczki lukrowane na na nich czarne kropeczki z marcepanu
Strasznie podobają mi się takie torty z babeczek ale chyba jednak pozostanę przy tradycyjnym torcie.
Czytając wasze relacje cieszę się, że nie poszłam na targi, TŻ też od początku odradzał.
Pochwalę się, że dziś byliśmy u księdza i zaklepaliśmy godzinę

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 11:12   #4349
czika
Raczkowanie

GG do czika

Cytat:
Napisane przez dzikasliwka Pokaż wiadomość
Ja rok temu zmawaiałam w Hece tort na wieczór panieński mojej przyjaciółki, tylko w cukierni w Skarżysku ale myślę, że nie ma to znaczenia bo one i tak są wszystkie pieczone w Starachowicach, przynajmniej tak mówiła kobitka w S-ku. Ale do czego zmierzam... Tort był kompletnie inny niż chciałam, miał być ładny, nieduży, taki zgrabny a zrobili taką wielką niekształtną różową ulepę :/ Był strasznie słodki, nic a nic nie nasączony i taki jakis mdły. Nie wiem, może im sie nie udał albo coś. Zamówiłam u nich na próbę, rok przed własnym ślubem, bo własnie na targach w 2009 zachwyciły mnie kształty tortów tej cukierni. Tylko wtedy zwykły tort kosztowal ok. 37 zł/kg a ślubnych od 50 w górę Nie wiem jak jest teraz, ale ja omijam już tą cukiernię.
U mnie na weselu był tort z Dorotki, śmietanowo - owoce leśne i powiem Wam, że na weselu i poprawinach poszlo wszystko i nie zostało nic. Był przepyszny, potem zamówiłam taki sam mniejszy do pracy i wszyscy mówili, że w życiu nie jedli lepszego Co do ceny nie pamiętam, ale myślę, że coś koło 38-39 zl/kg, ale to już chyba normalna cena za kg w Kielcach.
Ostatnio na roczku synka mojej przyjaciółki byl świetny tort w kształcie ferrari ze Świata Słodyczy, też był przepyszny, tylko to taki typowo dziecięcy z musującymi cukierkami Cena też jakoś tak
Dzięki sliwka,kurcze muszę uważać z tą Heką,pójdę na tą degustację ale co jeśli na degustacji będzię wszystko piękne i smakować,a na żywo potem zepsują ten tort np,chyba lepiej iść do bardziej sprawdzonej cukierni

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80;
Babeczki są extra ja się chyba zdecyduje na stole żeby były,na weselu kuzyna były małe ptysie w kształcie łabędzia,ale zbyt slodkie i mdłe,babeczki lepsze

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
A masz moze jakis numer do tej sali?? bo my chyba bedziemy musieli zmienic sale,wczoraj sie okazalo ,ze na nasz termin sa dwie pary ,tylko ,ze jak my podpisywalismy umowe w kwietniu to bylismy jako jedyni na czerwiec ,a tu wczoraj dzwoni pani ,zebysmy przesuneli wesele ,smierdzi mi tu znajomosciami,niczego nie zamierzam przesuwac ,bo umowe podpisalismy duzo ,duzo wczesniej.
A co to za sala że Cię tak załatwili?,niefajnie,jesz cze że Ty byłaś pierwsza....
Kiedyś taka sytuacja miała miejsce w tej nowej sali w Niwkach Daleszyckich. Miałam numer na jakimś świstku papieru zapisany,jak znajdę to Ci wyślę nr na priv,ale ja sama tam dzwoniłam(bo mi się bardziej spodobała niż moja sala i chciałam zmienić,to mi powiedzieli że w maju,czerwcu,lipcu,sierpn iu i wrześniu 2012 to już nie mają terminów,ewentualnie jakieś pojedyncze i że zapisują już na 2013,to dałam sobie spokój i przy swojej sali zostałam)
czika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 13:25   #4350
paulinaa8989
Raczkowanie

kinia860 - ale chamstwo się szerzy naprawdę... powiem Ci, że my też zmienialismy salę bo własciciel poprzedniej nas oszukał odnośnie jej rozbudowy i zamontowania klimatyzacji, było kilka dni nerwów i dyskusji z nim, ale oddał zaliczkę 1000 złoty i od razu zaklepalismy inną salę. Różne sytuacje mają miejsce w tym ślubnym biznesie jak widać ;/ dzięki za namiary

Edytowane przez paulinaa8989
Czas edycji: 2011-11-06 o 13:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości