|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zakręcony Chochlik
|
Dot.: Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ma gabinet przy 1Maja 56/2, tel. (41) 344-67-84 ![]()
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
ślicznie dziękuję
![]()
#4323 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
numer telefonu: 041 335 82 82 ![]() W gabinecie obok przyjmuje jego żona Justyna Terlecka, okulistka nawiasem również do niej chodzę i polecam ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() A można poszukać inspiracji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie okulistka bardzo dobra a co do targów ślubnych to nie radzę się nastawiać na ach i och. Bo od wieluuu lat one wszystkie dziewczyny rozczarowuje.
#4325 |
Przyczajenie
|
naprawde nikt nic nie slyszal o tych kucharkach Micigolskich???? Dziewczyny pomozcie bo chyba je bede miala a tu cisza. Wiem tylko ze sa z Kielc
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Raczkowanie
|
ja mam kucharki z ciekot - nie pomoge
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakręcony Chochlik
|
Sporo dziewczyn płaciło od osoby i nie musiały się przejmować kucharkami itp.
#4328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potwierdzam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z mężem poszliśmy na targi tylko w 2008, a potem nie widziałam sensu bycia na targach, bo większość rzeczy sobie pozałatwialiśmy w sumie dzięki forum i wg mnie szkoda czasu i kasy na targi. W necie można więcej inspiracji poszukać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Raczkowanie
|
na targi nie macie po co isc, dobrze ze mialam darmowe wejsciowki bo nawet tego 10 zloty szkoda;]
któraś z Was polecała też jakąś kwiaciarnie na piekoszowskiej, tylko nie pamiętam nazwy... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 |
Raczkowanie
|
Hej forumowiczki
![]() ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sala jest naprawdę spora. Na weselu TŻta siostry, które też było w Skokach, było ok. 230 osób i nie było ciasno. Myślę, że dla 200 osób jest w sam raz. Jeśli masz jszcze jakieś pytania to mogę pomóc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do wyglądu sali nie słyszałam zastrzeżeń. Jedyne co słyszałam od koleżanki, to że 2 m-ce przed ślubem, właściciele sali zażądali połowy lub więcej (nie pamiętam dokładnie) kwoty za jej wynajęcie, mimo wcześniejszej wpłaty zaliczki i braku jakiejkolwiek wzmianki w umowie. Po prostu zadzwonili i powiedzieli mniej więcej "tyle i tyle do któregoś tam, bo inaczej nie będzie imprezy". No nie skomentuje takiego zachowania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 |
Raczkowanie
|
uff.. ciesze się, że nie jestem sama która już się rozgląda za czymś na 2013 rok
![]() Edytowane przez ansia88 Czas edycji: 2011-11-05 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Była któraś z Was na targach? Kupiłyście juz zaproszenia na ślub? Ja zamówiłam wczoraj 5 próbnych zaproszeń z takiej stronki http://amelia-wedding.pl/
#4338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ania838;30331154]Dzień dobry
![]() Była któraś z Was na targach? ja właśnie z nich wróciłam, ale katastrofa. W zeszłym roku były dużo lepsze chociaż też były ubogie. Natomiast ten to kompletna klapa :| |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie widzę w tym nic złego. Bardziej mi chodziło o to, że właściciele w Skokach są niesłowni. Może Tobie powiedzieli dziś, że połowa przed, a 3 m-ce przed weselem będą wołali o całość, nie informując tym wcześniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja byłam i porażka,co roku gorzej i coraz uboższe te stoiska,w tamtym roku tez byłam i tez było średnio fajnie,ale teraz to już nic ciekawego,jedyna rzecz która zrobiłam to umówiliśmy się z TŻ na niezobowiązujące spotkanie z panią z cukierni Heka, ma do nas zadzwonić na początki 2012 roku i mamy się umówić na bezpłatną degustację różnych tortów z Heki i jeśli sie zdecydujemy to będziemy mieć 20% zniżki,czyli np najtańsze kremowe torty są w cenie 44zł,po zniżce 35,20zł za kg tortu,więc chyba się opłaca?spróbuję to zobaczę ![]() ![]() W zeszłą sobotę byłam na weselu w nowo otwartej sali w Mąchocicach i polecam,przepiękna duża sala( z własnymi kucharkami) do 300 osób,ok 250-270 z luzem sporym,jakby któraś chciała obszerniejszą relację to napisze. A w ogóle dziś mam nerwówkę z moim TŻ cały dzień się kłócimy,a na targi razem już nigdy nie pójdziemy po 30 min zaczął marudzić i chciał wracać do domu i jak zaczeliśmy się sprzeczać to dopiero co skończyliśmy jak poszedł spać,masakra i to o głupoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=ansia88;30335941]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie na weselu był tort z Dorotki, śmietanowo - owoce leśne i powiem Wam, że na weselu i poprawinach poszlo wszystko i nie zostało nic. Był przepyszny, potem zamówiłam taki sam mniejszy do pracy i wszyscy mówili, że w życiu nie jedli lepszego ![]() Ostatnio na roczku synka mojej przyjaciółki byl świetny tort w kształcie ferrari ze Świata Słodyczy, też był przepyszny, tylko to taki typowo dziecięcy z musującymi cukierkami ![]() ![]() Edytowane przez dzikasliwka Czas edycji: 2011-11-06 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
My zamawialiśmy tort w bravo - 42zł za kilogram, wybraliśmy dekorację (odłożono ją na tort
![]() Tort był bardzo fajny - udekorowany właśnie kwiatuszkami białymi i fioletowymi storczykami i sznurem z kuleczek ![]() Co do smaku to ciężko mi powiedzieć, bo generalnie nie przepadam za tortami. ![]() Ale jak na te co jadłam był całkiem dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
ja chce tort z babaeczek, u pasternaka powiedzieli mi 2 zł za babeczkę , chce miec babeczki lukrowane na na nich czarne kropeczki z marcepanu
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A kupiłas już jakieś inne? Jeśli tak to gdzie? Ale się cieszę że na targi nie poszłam - a tak mnie kusiło ![]()
![]() |
#4347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tortow jadlam od braci Janusz ,od Burasa i Dorotki i jak dla mnie najgorzej wypadl z Dorotki ,choc nie mowie ,ze byl niedobry<od braci JAnusz oczywiscie najlepszy ,od p Burasa bardzo dobry i cena nizsza niz u pozostalych. paulinaa8989 dziewczyny pisaly chyba o tym studio dekoracji na piekoszowskiej http://www.dekoracjevanilla.pl/o-nas/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytając wasze relacje cieszę się, że nie poszłam na targi, TŻ też od początku odradzał. Pochwalę się, że dziś byliśmy u księdza i zaklepaliśmy godzinę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
Kiedyś taka sytuacja miała miejsce w tej nowej sali w Niwkach Daleszyckich. Miałam numer na jakimś świstku papieru zapisany,jak znajdę to Ci wyślę nr na priv,ale ja sama tam dzwoniłam(bo mi się bardziej spodobała niż moja sala i chciałam zmienić,to mi powiedzieli że w maju,czerwcu,lipcu,sierpn iu i wrześniu 2012 to już nie mają terminów,ewentualnie jakieś pojedyncze i że zapisują już na 2013,to dałam sobie spokój i przy swojej sali zostałam) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Raczkowanie
|
kinia860 - ale chamstwo się szerzy naprawdę... powiem Ci, że my też zmienialismy salę bo własciciel poprzedniej nas oszukał odnośnie jej rozbudowy i zamontowania klimatyzacji, było kilka dni nerwów i dyskusji z nim, ale oddał zaliczkę 1000 złoty i od razu zaklepalismy inną salę. Różne sytuacje mają miejsce w tym ślubnym biznesie jak widać ;/ dzięki za namiary
Edytowane przez paulinaa8989 Czas edycji: 2011-11-06 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.