|
|
#451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
http://allegro.pl/nowy-wloski-kufere...906896735.html
abo taka - z suwakiem i podobna do tej najładniejszej ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
karola zdrowia dla mamy życzę
Frezi normalnie wzruszyłam się czytając relację z mierzenia bo zaczęłam sobie wyobrażać jak Carmi pięknie musiała wyglądać. Patrzyłyście na nowe kiecki tylko czy orientowałyście się w przecenionych modelach też? Bo zastanawiam się czy wybrać się oblukać co mają na wyprzedaży czy nie ma sensu. |
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
jeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhh woalki RZONDZOM
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie w woalce tż wyśmiał bo mu się skojarzyło z szermierzem i ich maską
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie przed ślubem Tż się pytał razy N co z welonem i wręcz kazał(!) kupić, żeby jego mamie nie robić przykrości. Nikt nie wie co pasuje do tej sukienki? Wiem, że wyglądam jak gruby mops, bo akurat mam @ ![]() Może takie coś? http://allegro.pl/solidne-paski-na-g...895471099.html Chociaż chyba wolałabym nie z gumą, bo wydaje mi się to mało eleganckie Takie mi się nawet podobają, ale są za duże http://allegro.pl/retro-pasek-z-roza...912002890.html Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-11-05 o 17:12 |
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, ja mam wolną rękę w temacie swojego wyglądu. Tyle, że chciałabym podobać się lubemu pod ołtarzem a nie powodować wybuch śmiechu bo mu się coś głupio kojarzy. Trudno będą kwiaty we włosach albo niczego nie będzie.
|
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak się okazało, że fajny welon potrafi kosztować 360zł ![]() To powiedziałam, że ja dziękuję za welon. ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Lol http://allegro.pl/pasek-damski-calvi...908899743.html Przecież więcej będzie kosztować wysyłka
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#460 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
klub (smuty ofc)
|
#462 |
|
MBZ♥
|
hej
![]() dotarlismy do domu ![]() droga koszmar, ale najwazniejsze, że dojechaliśmy cali ![]() tag: najfajniejsze* dodałam ja nie wiedziałam, że oznacza to niewidzialność jak chcecie mogę wykasować.a napisałam bo to prawda![]() TŻ dostał 3 tabletki do tej rany, może będzie potrzebował kolejnych tak mi Go żal zobaczymy rano i będziemy jechać na dyzur dentystyczny.Karo zdrowia dla Mamy
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam na siłowni 40 minut na biezni na szybkim programie w takim ustawieniu że się idzie pod gorke Bylam zlana potem i szczesliwa a teraz idę szykować się na imprezkę! milego wieczoru!
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama ma urodziny 30 listopada - chcialabym jej cos ladnego sprawic, ale nie wiem co. Chcialabym moc zaplacic za to z UK, ale zeby bylo dostarczone z Polski. Na imieniny wyslalam jej czekoladowy telegram, moze tym razem Poczta Kwiatowa? Szukalam na Gruponie i Gruperze kuponow na jakies fajne zabiegi w naszym miescie bo chcialabym zeby sie zrelaksowala, odpoczela, ale nic nie ma... Z czego byscie sie ucieszyly?
Na Gwiazdke bede im wysylac paczke i mam dla niej kolczyki wiec bizuteria odpada.
|
#465 |
|
MBZ♥
|
Simply ja bym się ucieszyła z jakiegoś masażu czy zabiegu
teraz wiele salonów kosmetycznych oferuje takie zabiegi specjalnie na urodziny Klientki w zależności od ceny są to masaże, zabiegi relaksujące czy na twarz do tego podawany jest szampan sprawdz czy w Waszym mieście-tzn tam gdzie mieszka mama nie oferują czegoś takiego wyśli maila z zapytaniem fakt, że na gruponie są okazje ale czasem to co oferują nie jest adekwatne do ceny nawet tej ze zniżką moja mama lubi też koncerty, recitale, kabarety może bilet dla Niej i Taty a potem Tato będzie mógl się wykazać zabraniem na kolację?---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Capri łał
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Simply a może np. bilet do jakiegoś teatru, filharmonii?
|
#467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj płakałam, a dziś się resetuję. Mamy z mężem po 2 piwa 0,6 l (ja desperadosy) i już pierwszego doję mamy nową pościel, którą dostaliśmy od moich rodziców na pierwszą rocznicę i jest miodzio, bo się kochamy. a teściów mam gdzieś
|
||
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh byli u nas znajomi z Arhus i wypilismy 2 wina grzane i kilka piw i jestem troszke pijana
![]() frezi robilyscie jakies foty na mierzeniu? ![]() britni i slusznie - tak trzymaj
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-11-05 o 19:11 |
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem, ze 19.11 aktualny?
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, musiałam oddać Tż zasilacz, bo mu jego poszedł - aż dziw, że mój pasował
![]() Więc się żegnam, bo mój komputer zaraz padnie
|
|
|
|
#472 |
|
MBZ♥
|
Arrakis dla mnie tak
nie mam jeszcze wiadomości kiedy ma być chrzest-ten przełożony z 23.10 ale mam nadzieję, że nie będzie kolidował![]() a za miesiąc koncert Rihanny |
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze poprosze go aby podpytal Mamy kolezanek czy o czyms przypadkiem nie wspomniala ![]() Chcialam ich wyslac do teatru, ale Tata ma taka prace ze nie wie kiedy bedzie mial wolne. EDIT Znalazlam zabieg "Czekoladowy relax" w hotelu w naszym miescie, ale poszukam glebiej Zaraz jedziemy na ognisko i pokaz fajerwerkow z TZ z okazji Bonfire Night
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam w końcu tą sałatkę brokułową i zeżarłam
Taka nieskomplikowana a taka pyszna Dziękuję za uwagę
|
#480 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja kostke skrecilam
wskoczylo i przeskoczylo, moja kostka poczula ziemie, tak szlape wykrzywilam, ze chodzic nie umie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

nie wiedziałam, że oznacza to niewidzialność
40 minut na biezni na szybkim programie w takim ustawieniu że się idzie pod gorke
milego wieczoru!

Na Gwiazdke bede im wysylac paczke i mam dla niej kolczyki wiec bizuteria odpada.
Dziękuję za uwagę