![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
pozwolicie,że dołącze??
wczoraj rozstałam się tż,po 2letnim związku. po poniżaniu, kłamstwach, zaniedbywaniu. myślałam, że będę w tym tkwić już zawsze. ale dałam radę,oderwałam się.już raz zerwałam,ale nie byłam tego pewna i wróciłam po 2tyg.teraz już tego nie zrobię. prześladuje mnie tylko to dziwne uczucie,że nas już nie ma i żyjemy osobno.naprawde nie potrafię tego opisać.płakałam raz,staram się trzymać.pozdrawiam i poczytuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bądź silna, dasz radę ![]()
![]() |
#2973 |
Zadomowienie
|
oh Mandy, ile jesteś po zerwaniu?
najlepsze bylo w tym wszystkim to,ze jak powiedzialam,ze to koniec, to on zaproponowal przerwe.smieszne. zycie studenckie tak go pochlonelo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, generalnie najbardziej boli to, że o nas nie walczyli. ja swojemu powiedziałam, że to koniec, oddałam pierścionek zaręczynowy, a on nawet mnei nie zatrzymał ![]()
![]() |
#2975 |
Zadomowienie
|
mnie tez nie zatrzymal.. wiem co czujesz. za 1 razem widzialam,ze nie chce sie rozstawac,a tym razem bylo calkiem inaczej.moze to i lepiej.przynajmniej nie zmieklam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja wczoraj dostalam kopa w dupe ![]() ide was nadrobic ![]()
#2978 |
Zakorzenienie
|
tzn? ;> coś przeoczyłam chyba
#2979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Raczkowanie
|
Straszne jest to wychodzenie z domu i modlenie się o to żeby go nie spotkać , boję się że jak go zobaczę to wszytko wróci. Czasami jest dobrze , staram się zapomnieć ale jak pomyślę sobie ,że tyle razem przeżyliśmy , tyle wspólnie spędzonego czasu , a teraz nie istniejemy dla siebie -bolesna prawda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() talkshit, opowiadaj zaraz, co się stało? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 |
Zadomowienie
|
![]()
nie mogę się z tym pogodzić... może to głupie ale chciałabym go znów usłyszeć, mimo wielu przykrych słów
co do tego co pisałam poprzednio o zmianie pracy - zrobiłam to ( rzuciłam pracę do której chodziłam tylko ze względu na niego) i znalazłam nową która bardziej mi się podoba ale co z tego skoro wszystko widzę w szarych barwach...nawet studia przestają mnie cieszyć |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Raczkowanie
|
A ja znów namieszałam, miałam się nie odzywac a wysmażyłam list, napisał kiedys ze nie moze byc ze mna jak ja bym tego chciała wiec mu napisałam jak na[rawde chciałam, kiedys rowniez pisal ze nie kocha mnie jak ja jego, wiec napisalam ze uczuc sie nie mierzy i jesli cos czuje niech da temu szanse i czas... potem ponizajac sie juz zupełnie powiedziałam ze niezależnie od decyzji chce zebysmy sie przyjaźnili... tylko jak te prztjazn sobie wyobraza? odpisał o trzeciej nad ranem ze czytał kilka godzin yen moj list w te i we w te... nic wiecej... rano podziekowałam grzecznie ze spedzil noc czytajac i ze rozumiem ze zastanawia sie i nie wie i ze moze potrzebna nam jest jeszcze jedna rozmowa i zeby pomyslal o tym i d.... ani słowa cały dzień... ja go nie rozumiem... facet nie do komunikacji zupełnie... i cco ja mam robic zadałam mu kilka pytan nie dostałam odpowiedzi... naciskac czy znow czekac jak idioyka az sie odezwie... chce juz zamknac ten rozdział.... przyjaźń to przyjaźn ,kolejna szansa to sie staramy, ma mnie gdzies niech t powie a nie buja ze jestem najlepszym człowiekiem jakiego zna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
po drugiej stronie szafy
|
MałgosiaM - co on ma jeszcze zrobić, żeby do Ciebie w końcu dotarło że Cię nie chce? Realnie w twarz Ci napluć?
Kobieto, zastanów się, co byś zrobiła ze swoją córką, gdyby się wpakowała w coś takiego? Jaki przykład dziecku dajesz, no zlituj się... Przecież to się już ciągnie w cholerę czasu...
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak jakos wyszło ze do Niego napisalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2011-11-05 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
po drugiej stronie szafy
|
pijesz - nie pisz
![]()
#2987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcialabym sie wyprowadzic z tej wiochy i miec pewnosc ze na Niego nie wpadne ..bo co mi lepiej sie robi , wyjde z kumpela ii jest on ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- dokladnie ![]()
![]() |
#2988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tego, co napisał, to nie wiem, czy można traktować całkiem poważnie... Nie wiadomo, ile on wypił i w jakim był stanie. Chociaż rozumiem Twój szok, bo moją szczękę też musiałabym zbierać z podłogi po takich tekstach. Dobrze, że nie popisałaś o tym, że tylko z nim chcesz być itd - to jest pozytywne ![]() Jedno jest pewne - masz zakaz zbliżania się do telefonu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2011-11-05 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
![]()
Talkshit - też się ciesze że w tak szybkim czasie ją znalazłam, w dodatku dużo bliżej od mojej miejscowości niż ta poprzednia
znów chce mi się płakać...a jutro mam uczelnie, ciekawe czy mi coś do głowy wejdzie bo w sumie myślę tylko o jednym |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez bym chciala pojsc gdzies do pracy , ale ciezko cos znalez ![]() ![]() nie płacz ![]() ![]() z checia bym sobie gdzies wyskoczyło ![]()
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2011-11-05 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Raczkowanie
|
Ja tez dzisiaj siedze i czytam wasz watek, nie najlepszy humor niestety..
![]() ![]()
![]() |
#2994 |
Zadomowienie
|
![]()
no właśnie też tak myślę, przynajmniej do 18 siedzę w szkole i nie będzie czasu na użalanie się nad sobą...
najbardziej chodzą mi po głowie i bolą jak cholera te słowa : "teraz to sobie myślę że 2 lata to był zmarnowany czas "- nie docenił tego że schudłam 35 kg żeby mnie zauważył, że ograniczyłam do zera swoje kontakty ze znajomymi bo uważał że to banda półgłówków itp cóż mam nadzieję że mnie doceni teraz, kiedy już nie jesteśmy razem... chociaż czy to możliwe ?!- szczerze wątpię patrząc na jego charakter |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Wtajemniczenie
|
no to jutrzejsze spotkanie zostalo przesuniete na inny termin
![]() ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-05 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez by mnie takie słowa zabolaly ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Haha, słuchajcie do mnie się on praktycznie cały dzień nie odzywał.. Jakiś czasu napisał mi że przeprasza że się nie odzywał, ale rzucił telefon w kąt i go nie sprawdzał
![]() Nie odpisałam na to... Dostałam przed chwilą następnego smsa: Bez złości już, Kocham Cię. Odpisałam ironicznie : Ależ ja się nie złoszczę, przecież rzuciłeś telefon w kąt, o co miałabym być zła? ![]() Czekam na koleżankę, ale humor mam fatalny
#2998 |
Zadomowienie
|
Parę wieczornych refleksji:
Słucham do obrzydzenia w kółko popularnej na ślubach piosenki. Do OBRZYDZENIA. Przez kilka najbliższych miesięcy nie chcę faceta. Nie uznaję także przygód łóżkowych. Oczyszczenie. Chciałabym wiedząc to, co teraz wiem, wykorzystać 2 lata temu, kiedy zaczęło się psuć. Kundera napisał b. mądre słowa, przekładam z czeskiego: "Człowiek nigdy nie może wiedzieć, czego ma chcieć, ponieważ żyje tylko jednym życiem i nie może go w żaden sposób porównać do swoich poprzednich żyć, ani poprawić ich w następnych życiach. (...) Człowiek żyje za pierwszym razem i bez przygotowania. Jak gdyby aktor grał w przedstawieniu bez jakiejkolwiek próby". Tak było ze mną i z nim. Teraz umiałabym trzasnąć drzwiami, kiedy było trzeba. Drugiego życia nie będzie.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zadomowienie
|
![]()
pewnie pod wpływem tego co się stało tak myślę ale nie chce mieć już wcale żadnego faceta... żadnego !
dobra dziewczynki trzymajcie się jakoś ![]() ja muszę jeszcze uszykować kilka rzeczy na jutro i idę spać (o ile mi się uda) |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Rozeznanie
|
dzisiaj miałam cały dzien zajęty, praktycznie nie myślałam o nim i powiem wam, że po tym dniu nawet teraz nie mam jakiś głębszych rozmyśleń i wiem na pewno, że dam rade!
Chcę dorosłego faceta, nie jakiegoś szczeniaka, który teraz korzysta z życia jak może, w dodatku jest dwulicowym dupkiem, który co innego mówi co innego robi. Musiałam się tutaj wygadać, chociaż wiadomo rozum inaczej, serce inaczej. Ale facet z którym byłam szczęsliwa w moich oczach - umarł. To nie ta sama osoba. Jestem tylko dumna, że ze mną mógł być prawdziwy, tylko ze mną był taki dobry, kochany i tego na pewno nie zapomne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.