|
|
#481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
hmmm.. ??
Cytat:
ooo zarzuć przepisem, lubię brokuły ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
, mnie nadgarstek napieprza... altacetem posmarowałam, mam nadzieję że przejdzie, bo toż to moje narzędzie pracy ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Maja >>
|
||
|
|
|
#482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wypij tez
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Claris, tulę i dużo sił i wytrwałości Ci/Wam życzę ![]() Stygmatku, Justyna, Was też tulę ![]() Cytat:
i nie wiem co zrobić..wczoraj się dowiedziałam |
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
BYou a taka prościutka:
brokuły kukurydza ogórek zielony pierś z kurczaka pokrojona w kostkę i podsmażona z przyprawą na łyżce oleju ser feta + dip śmietanowo-majonezowy (ja z racji diety użyłam jogurtu bałkańskiego). I jak na mój smak to nie sądziłam, że może być tak pyszna ta sałatka Albo ja po prostu byłam tak głodna
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-11-05 o 20:04 |
|
|
|
#485 |
|
MBZ♥
|
Claris mamy takich sąsiadów nad sobą
są nadzwyczaj aktywni wieczorami i nocą, a na nogach mają chyba chodaki![]() współczuję bólu nadgarstka, kiedyś nadwyrężyłam sobie przy podcinaniu żywopłotu ![]() Lady obłóż sobie lodem
|
|
|
|
#486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że nie dodawałaś go z myślą o mnie, ale nie odbieraj mi złudzeń uch, biedny małż Cytat:
![]() i chcę sobie kupić pościel nową (mamy tylko jeden komplet - z domu wzięłam - kołdra + dwie poduszki, no i kilka poszewek i prześcieradeł, ale chciałabym wszystko nowiutkie i w takie piękne wzorki ) ale się ciągle wstrzymuję z myślą, że szkoda kasy, skoro na ślub/mieszkanie się dostanie/kupi jedziesz? łał! ![]() Simply, masaż będzie spoko idziemy się odprężyć z konkubentosem miłego |
||
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
cieżki dzień i noc miałam..
![]() miałam okropny sen o mamie i jeszcze Czarek wywinął numer,że zasnęłam o 7 rano na godzinę..potem wyszłam z domu i niedawno wróciłam..ale jestem zła, mam żal i jest mi cholernie przykro.. |
|
|
|
#489 |
|
MBZ♥
|
Naj Twój nick mnie zainspirował
![]() ![]() tak, jedziemy na koncert już 6 grudnia powiedziałam TŻ jak był na misji, że R. przyjeżdża i kazał zakupić bilety![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Maju ![]() |
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
liczę na to
![]() dowiem się kiedy mój brat do domu jedzie i dam Wam znać
|
|
|
|
#491 |
|
MBZ♥
|
Naj ja kocham piękną pościel-jeszcze teraz jest tyle kolorów
1) jest satynowa-śliska i zimna 2)jest żółta ![]() 3) nie pasuje rozmiarowo Osoba, od której ją dostaliśmy potraktowała ten zakup olewacko ja bym przynajmniej podpytała bliższe osoby pary młodej o preferencje i rozmiar kołder![]() Maju spoko ![]() Arrakis tez musi sprawdzić terminy zjazdów
|
|
|
|
#492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale mi pasuje to przełożenie , bo akurat 19-go moi Rodzice mają tą mszę z okazji rocznicy ślubu i nie mogłabym być, a tak to będę mogła, o ile nie będzie to 3-4 grudzień ![]() Cytat:
![]() Miłego odprężania się ![]() Proszę Claris, Ciebie od razu też załatwiłam Musimy się kiedyś spotkać! ![]() Cytat:
Cytat:
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-11-05 o 20:18 |
||||
|
|
|
#493 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-05 o 20:18 |
|
|
|
#494 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wypilam juz 1 desperadosa 580ml i już mi szumi, zaraz sie dobije drugim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
uroki mieszkania w mieszkaniu ![]() a ja dzisiaj malowałam dysperbitem nasz fundament, a M. rozgarniał piasek, którym go zasypaliśmy i mówi np. : "jeszcze w garażu muszę" i takie słodkie to |
||||
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja się dowiem dzisiaj co i jak i dam Wam znać
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
maja a co Czarek zrobił?
By ja lubię satynę bawełnianą i w sumie takie mamy (dwie) + jedną flanelową ale to już nie to, a co do rozmiaru to od dziadkow na rocznicę tez dostaliśmy za małą (bo mamy kołdrę 200x220 a nie tę standardową), ale to nic, będzie dla gości
|
|
|
|
#498 |
|
MBZ♥
|
Claris no tak
![]() na dzień dzisiejszy jednak nie chcemy mieć domu z działką może z racji pracy TŻ i też trochę z wygodnictwa. bo przy domku zawsze jest coś do zrobienia a ja już się trawy nakosiłam, ogrodu napieliłam i w piecu napaliłam itp w rodzinnym mieście nasze mieszkanie jest na ostatnim piętrze także nikt nam nie huka na górze a naszym marzeniem jest mieszkanie dwupoziomowe![]() Tobie życze żeby prace postępowały jak najszybciej
|
|
|
|
#499 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że mąż Cię wspiera i jest po Twojej stronie. Cytat:
Kupiłam torebkę, tę rudą z zamkiem
|
||
|
|
|
#500 |
|
MBZ♥
|
Clarisku nam niestety nie pasuje na żadną kołdrę w domu
i tak sobie lezy w komodzie a satyna bawełniana to chyba taka milsza niż taka śliska? bo ten nasz prezent to zimniasty i śliski
|
|
|
|
#501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zdrowko |
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady zdróweczko!!!! |
|
|
|
|
#504 |
|
MBZ♥
|
Korni niestety niektórzy uznają tylko krzyk w rozmowie ze sobą
![]() przez Ciebie przeglądam torebki ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Korni wolę z colą
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
By malibu z colą? dobre? Ja też piłam tylko z mleczkiem
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
rez
Cytat:
|
|
|
|
|
#507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczymy co mi przyjdzie
![]() Cytat:
Ja już lepiej nic nie przeglądam
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie zakupiłam w piątek 2 pościele z grubej bawełnianej satyny i czekam aż przyjdą..mam nadzieję, że szybko, bo brakuje mi pościeli
|
|
|
|
#509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo i fejsbuk wciąż istnieje
![]() Pojechałam na 12:30 na peeling i masaż, było super pojechałam do domu inną drogą, żeby jechać przez pola i lasy w domu tylko porwałam mamę i pojechałyśmy do Almy i potem do Gemini. Mama w Almie była pierwszy raz, więc zrobiła takie zakupyyyyy... nie wiem, kto to wszystko zje! Za to ja sobie kupiłam z Krakowskiego Kredensu kabanosy i herbatkę Święty Spokój i dwa komplety szklanek na zimne napoje, w końcu wróciłyśmy gdzieś koło 19:30, leżę już w łóżku, miałam sobie zrobić paznokcie i trochę się ruszyć na orbitreku, ale tak mi się nie chce... tak że chwil z friendsami i spanko
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Taka nieskomplikowana a taka pyszna
Dziękuję za uwagę 

wskoczylo i przeskoczylo, moja kostka poczula ziemie, tak szlape wykrzywilam, ze chodzic nie umie
, mnie nadgarstek napieprza... altacetem posmarowałam, mam nadzieję że przejdzie, bo toż to moje narzędzie pracy 
>>

wypij tez 
i nie wiem co zrobić..wczoraj się dowiedziałam
01.08.2013
15.08.2014
nie wiedziałam, że oznacza to niewidzialność
tak mi Go żal
) ale się ciągle wstrzymuję z myślą, że szkoda kasy, skoro na ślub/mieszkanie się dostanie/kupi