![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Cytat:
![]()
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Takuśna - wiesz, może i nie informuje wcześniej...ale u nas zwolnienia, które nastąpią w tym miesiącu są nagłe - nikt się tego nie spodziewał
![]() ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-11-04 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
takie są prawa rynku Mała
![]() ![]() ![]()
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki Takuśna ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-11-04 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/lalka-interaktywna...908386540.html nie ma nocnika. Ale decyzja już raczej podjęta, będzie Baby Alive. Patrzyłam na All i nocnik spokojnie można dokupić (taki zwykły, do każdej lali), w markecie widziałam też pieluszki dla lalek. Jest zdecydowanie ładniejsza od tej Baby Born ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6mkz3N75KLY Edytowane przez Saga Czas edycji: 2011-11-04 o 13:45 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Mała mam nadzieję że to zwolnienie nie będzie ciebie dotyczyć.
Zawsze szkoda ludzi którzy nagle zostają bez pracy. ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Saga dzięki za linka znalazłam u nas w mieście taki urząd, dzwoniłam tam ,ale chyba pracują krócej bo mi nikt nie odebrał.Napisałam maila do nich, i bedę dzwonić nadal, by się umówić na spotkanie. Nie podam się tak łatwo |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już jest ok, w poniedziałek idzie do przedszkola. Ale ja zamiast się cieszyć to mam stracha i nasuwa mi się pytanie... kiedy znowu ![]() Maluśna, współczuję. Niby to nie dotyczy Ciebie, ale byłaś zżyta z tymi ludźmi. Rozumiem co czujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
Kristi powodzenia, na pewno rozwiazesz sprawe.
Malusna, nieciekawa sytuacja. Niestety prawa rynku. A ja zagilona.. chyba jesczez az tak nie bylam, bo nochal zatkany na maxa. Co na gile? |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lub najprostsze krople xylomentazolin ![]() czesc baby, dopiero zasiadlam do neta w pracy ![]()
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
Ja na katar zażywam tabletki, żadnych kropli nie toleruję
Jednak wstąpiliśmy do salonu, by pogadać i zobaczyć co oni na to. Więc sprawa wygląda tak Babki w salonie zdają sobie sprawę że to ich wina i nie wypierają się tego Zaproponowali nam że oni jako salon wystąpią o rozwiązanie umowy i o obniżenie tego rachunku który jest nie zgodny z naszym oczekiwaniem. Ale musielibyśmy wykupić laptopa, czyli dopłacić resztę do ceny rynkowej. Zgodziliśmy się No i w sumie nie wiem co teraz bo maila do urzędu do spraw konsumenta już wysłałam |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Kristi a nie lepiej bylo poczekac i postarac sie o zwrot nadplaconej jkasy? zobacz ile rpzeplaciliscie, cwane babki, wiedzialy ze sobie polecialy w kulki i ktos te pieniadze zgarnal do kieszeni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
a ja bym sie nie zgodzila Kristi. w cenie tego laptopa, na pewno mialabys lepszego. oni zawsze maja zawyzone ceny, poza tym nie poszlabym im na reke, bo to ich wina i niech teraz oni sie martwia
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- widzialyscie?? http://www.tvp.pl/wroclaw/informacyj...ga-767/5606092 tak sobie myslalam, ze gdybym z dziecmi leciala, to chyba bym jakis atak serca miala czy cus... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja jeszcze nic nie nadpłaciłam, bo za dwa miesiące czyli sierpień i wrzesień uwzględnili mi reklamację więc kasę zwrócili jedynie teraz za październik będę musiała zapłacić i to dopiero teraz /choć już po terminie,ale chciałam wiedzieć jak sprawa stanie./ Zapłacić muszę bo tam z tym mam telefony i mi je wyłączą jak nie zapłacę. Co do ceny za lapka to patrzyłam na necie jak stoją te typy i są tak jak mi mówili więc nie przepłacę. Ja wiem że oni są winni i powinni oni ponieś konsekwencję, ale ja nie chce płacić takich kosmicznych rachunków i to przez 36 miechy. Ale oni biorą i tak winę na siebie więc i tak za to odpowiedzą / No sama nie wiem, z tego urzędu do spraw konsumenta na pewno nie będe rezygnować . Cieszę się że jesteście ze mną że umiecie mi doradzić, wyrazić swoje zdanie. Bardzo sobie to cenię i dziękuję wam za to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Raczkowanie
|
A ja dziś miała wolne popołudnie
![]() ![]() Zastanawiam się czy wybrać się jutro na Targi Książki. Byliśmy na targach książki dla dzieci i było super, ale teraz są zwykłe targi i obawiam się, że nie będzie zbyt wielu atrakcji dla dzieci. Cytat:
Jak sobie przypomnę jak lecieliśmy z Pauliną na urlop i jak się zachowywali niektórzy ludzie przy wsiadaniu do samolotu czy do autokaru, to mi się odechciewa kolejnych lotów. Było przepychanie się i niecenzuralne teksty, był też jakiś pijany facet, narobił tyle siary, że jak straż pozwoliła mu w końcu wsiąść do samolotu, to jego żona się popłakała z nerwów.
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
tam wlasnie mniej wiecej widac jak wygladala
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
no na szczęście nie było paniki, ludzie nie tratowali siebie nawzajem ,
współczuję, co przeszli , to Ich na zawsze takie coś przeżyć, to istny cud Kristi, ale jakim cudem uwzględniona reklamacja za dwa miesiace, a potem już nie ? ![]() właśnie załatwiam sobie wypłatę z PZU za urodzenie dziecka, w ramach grupowego ubezpieczenia pracowniczego niby nic , ale załatwiam bez wychodzenia z domu , przez internet, jak ja to lubię ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-11-04 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Cestusia - mnie też to może dotyczyć...nikt nie jest bezpieczny, najpierw "mówiło się" o 4 osobach, teraz już o 6...ile będzie faktycznie - się okaże, na razie o swoim zwolnieniu wie tylko 1 osoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marti - zdrówka babo ![]() Kristi - jestem ciekawa jak rozwiąże się ta sprawa. wiem, że chcieliście mieć już to z głowy i może dlatego przystaliście na ich warunki...ale może warto było poczekać na oficjalną odpowiedź na piśmie na waszą reklamację? i walczyć dalej? |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
Anka ja sama nie rozumiem czemu uwzględnili tylko te dwa miesiące, Może to miała byc rekompensata za to że jednak nie po mojej mysli,
Ja bym chciała miec to już za sobą, nie lubię czegoś takiego, nie lubię się wykłócać o swoje, no ale co mam zrobić. Na pewno się nie poddam |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OO Veronko ale film. Dotąd widziałam nagrania gapiów. Szok, ja bym na ich miejscu już do samolotu nie wsiadła.... Dobrze że sobie nie zdawali sprawy że lądują bez podwozia, bo tak spokojnie by w samolocie nie było |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
OMG Maluśna
![]() ![]() ![]() ![]() Kristi, teraz czytam i padłam, po co wykupiliście laptopa??? Umowa to umowa, jeśli podpisałaś na nie całe 40zł to nikt nie ma prawa naliczyć Ci tyle kasy. Baby się przyznały do pomyłki. W ogóle tego nie kumam ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-11-05 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
Cestia wykupuję sprzęt bo, facetka powiedziała że oni używanego sprzętu nie mogą przyjąć, że to jedyne wyjście, by odtąpić od umowy
A Wersta hmm jeśli będzie miała ochotę to może się wypowiedzieć w tej kwestii. Ale najwyraźniej jeszcze tu nie zajrzała. Jeżeli się na tym zna, to bardzo bym prosiła ją o pomoc ![]() Werstuniu kochana powiedz co myślisz o mojej głupiej sprawie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
dzięki wszystkim za gratulacje z powodu drugiej ciąży. Na razie jest wszystko ok już się wychorowałam po 3 tygodniach pozbyłam się kataru. Antek miał zapalenia zatoki szczękowej po lewej stronie ale jest już po antybiotyku i ostatecznej kontroli u laryngologa i dostał zgodę na pójście do przedszkola ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
gdzie sie podziewacie Ja jestem jeszcze na działce, po spotkaniu z facetem z energetyki, wszystko ustalone, więc teraz to tylko czekać aż zrobią przyłącz. Pierworodny mi wczoraj wyskoczył z nowinkami ze szkoły, że ma okazję jechać na jakąś zieloną szkołę /do Słowacji i tam tylko po Angielsku, Ma to na celu pod szlifować język angielski i przełamać się do używania tego języka powiedzcie mi czy się już z tym spotkałyście co myślicie o tym. Jest to dość kosztowne, bo ok 1000 zł. na / w sumie 7 dni licząc z dniem wyjazdu i przyjazdu / To jest stronka o tym http://www.internationalvillage.eu/?strona-glowna,55 ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- nowaken dobrze że w końcu uporałaś się z chorobą A Antoś to chyba się też dość sporo nacierpiał oby się już to nie wróciło A powiedz w którym juz jesteś miesiącu |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() my po spacerze, fotki ofkors ![]() potem szybko wypad do M1,a tam wyprzedaże ![]() ![]() ![]() teściowa też mi ładną szarą bluzkę 3/4 przywoiozła + sweter ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa jaki Ty masz cudny ten płaszczyk
![]() ![]()
#2246 |
Zakorzenienie
|
hej. nie zaszalałyście z postami, cóż weekendowo
![]() u mnie domowo, byłam z Mają na zakupach i poczcie wysłać paczkę tż, bo on oczywiście "ciężko" chory ![]() nie wiem, czy dziecko mi wydobrzeje do poniedziałku, szczerze wątpię - katar coraz gorszy ![]() Jowiszowa - ale piękna jesień ![]() teraz ciągle reklamują na minimini miasteczko hk, ale zastanawiam się czy to jeden zestaw? bo wydaje mi się, że tam kilka zestawów jest pokazanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jest super lekki i ciepły ![]() Mała tam pokazują kilka zestawów ![]() Iga się bawi i lubi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() te hk z domkiem mi się podobają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
hejka
u mnie szpital w domu, ja cały dzień za pielęgniarkę tż zmogło, ból gardła, biedaczek się kuruje, pytałam , czy mamy jechać juz na izbę przyjęć, czy może jednak odczekamy ? ![]() ![]() jezu, chorujący mąz, to masakra, w każdym bądź razie mój dziwne, że ja muszę wszystko ogarnąc, zająć sie dzieciakami a w międzyczasie swoje gardło pobolewające opatrzyć z doskoku, bo on, wieeeelce chory ![]() Jowiszowa, teściowa jakas szczuplejsza co przyjazd, czy mi sie wydaje ? ![]() Kristi , ale śmieszne słówka u nas to sie mawia "przyłącze" a nie "przyłącz" ') Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-11-05 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale generalnie to podobny typ ![]() ja tam mimo choroby zawsze chatę ogarnę, zakupy, obiad itp. wyjątkiem jest migrena dużego kalibru - wtedy umieram i naprawdę mam wszystko w d... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.