|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahha ![]() wypasss
![]() |
#4443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4444 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a u nas ząbków ani widu ani słychu ![]() kurcze dziwnie tu jak tak mało postów do czytania...proszę się nigdzie nie przenosić ![]()
![]() |
#4445 |
Rozeznanie
|
Asiak- hehe, super fotki, najbardziej podoba mi się trzecia
![]() Tak jak pisałam wcześniej- nowe fotki już są obecne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
asiak rewelka !!!!!!!! dzieci tak szybko dorastają
![]() uprasowałam co mężul miał uprasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Rozeznanie
|
Najlepsze życzonka dla wszystkich solenizantów
![]() ![]() ![]() ![]() Delicadeza 100 lat!!!! ![]() ![]() ![]() Asiak pięknie sobie już Wojtuś radzi z tą szczoteczką ![]() Grazin życzę, żeby się udało załatwić wujka ![]() Andziot gratuluję nowego ząbkowego nabytku Gabrysi ![]() Pauliziu trzymam ![]() U nas już jest spokój, ale mój Antoś miał zwykłe przeziębienie. Jedynie w poniedziałek miał 37,4 - dałam mu syropek nurofen forte i od razu temperatura spadła. Oprócz tego stosowaliśmy Olbas Oil do kominka, pulmex baby do smarowania klatki piersiowej i plecków, syrop prawoślazowy na kaszelek i witaminę c. Kuracja pomogła i od wczoraj Antoś jest już całkiem zdrowy ![]() ![]() ![]() Dziękuję, że troszkę myślałyście o mnie i o tym, jak sobie radzę w pracy ![]() Powiem tak - łatwo nie jest, ale jakie mam wyjście? Postanowiłam sobie, że nie będę dzwonić do mamy i pytać, co u Antosia, bo raz to zrobiłam i musiałam biec do łazienki, jak usłyszałam, jak Antek woła "mamamamama" - totalnie się rozkleiłam. Umówiłam się z mamą, że będzie do mnie dzwoniła tylko w krytycznych sytuacjach. No i jak na razie, nie dzwoni do mnie w ogóle. Jak przychodzę po pracy do mamy, to Antoś albo śpi, albo się bawi - jest uśmiechnięty i zadowolony, ładnie wszystko zjada, więc chyba nie jest mu u babci źle. Pewnie pomaga też to, że mamy z moją mamą praktycznie identyczne głosy, podobne ruchy, podejście do niego, więc może aż tak mu mnie nie brakuje. Ale mama mi mówiła, że zawsze jak robi mu coś, co mu się nie podoba (np. ubieranie czapki), to woła "mamamama". To samo mówi mąż, jak z nim zostaje. Śmieją się, że mnie woła na pomoc. A mnie to jakoś nie śmieszy ![]() ![]() Jeśli chodzi o pracę, to powoli się przyzwyczajam do nowego prezesa, a on do mnie ![]() Czasu totalnie mi brakuje od kiedy wróciłam do pracy. Jak już przyjeżdżamy do domku, to chcę jak najwięcej czasu poświęcić Antkowi i mężowi, a na buszowanie po internecie już w zasadzie nawet minuta nie zostaje. Chyba ze 2 razy udało mi się klub nadrobić, ale już nie miałam jak czegokolwiek napisać, natomiast ogólny nadrobiłam dopiero dzisiaj. W pracy nie mam szans tu zaglądać, bo po pierwsze mamy zablokowane wszystkie tego typu strony, a po drugie mam tyle roboty, że nawet gdyby było można, to nie miałabym czasu zajrzeć. Pociesza mnie myśl, że jeszcze tylko idę 4 razy do pracy i do 30 listopada będę jeszcze miała urlop. Niestety od 1 grudnia już pełne obroty ![]() Szkoda, że uciekacie na FB, bo ja nie mam i nie mogę założyć ![]() Czy oprócz mnie jest tu jeszcze ktoś, kto nie korzysta z FB? Edytowane przez Agnieszka.M Czas edycji: 2011-11-05 o 22:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4448 |
Wtajemniczenie
|
Tak! Nie spie!
Nie spimy od 04:20, bo obudzil nas traszny kaszelek tak wiec bawimy sie teraz by zaraz pojsc spac i mam nadzieje dospac kilka godzin. Dzis wylot. Ciezko mi na sercu, bo mam wrazenie, ze robie krzywde Antkowi zabierajac go od ukochanego taty... na sama mysl placze ![]() Ania2631 udalo sie posprzatac? Zabilas lenia? ![]() ![]() ![]() migotka03 gratuluje Paulince zabka!!! ![]() Dziewczonko oby coraz mniej bolalo ![]() ![]() Bedziecie we Wroclawiu? ![]() Kiara ![]() ![]() Przed wyskoczeniem zabka Lenka mniej sie slinila? Antek tez jakby mniej wylewa tej wody z siebie ![]() ![]() Andziot pokazesz szczoteczke? ![]() K190172 kochana na takie gadanie tz najlepszy jest dzien z synem ![]() ![]() Antropia super, ze Piotrek sie juz przewraca!!! ![]() ![]() ![]() the_sania jak dobrze, ze juz jestes! W watku zwyieniowym jest WSZYSTKO ![]() ![]() Mam nadzieje, ze zostajecie z nami na dluzej! Zosiaa to straszne miec takich sasiadow. Slyszysz kotnie i jakbys w nich uczestniczyla. Cos okropnego. Sciany sa cienkie... ![]() ![]() Asiak1981 przepiekni!!! Masz cudowne dzieciaczki kochana, a ja nie wiem czemu bylam przekonana, ze Kasia ma ciemne wlosy, a tu taka sliczna blondyneczka ![]() ![]() ![]() Grazin, ale sila z tego posta bije! Jestem z Ciebie dumna. Wujkowi chyba ta wstretna szczena musiala opasc i po schodach sunac jak wracal do siebie ![]() szukalam tego posta wczoraj po klubach, a w zyciu sie nie spodziewalam, ze bedzie na ogolnym ![]() AgnieszkaM ![]() ![]() Kochana poczatki musza byc naprawde ciezkie... przytulam Was mocno! i nie martw sie, bo ja nie dopuszcze by ten watek umarl. nou uej! ![]() Moria haloooo gdzie jestes? co u Was? ![]()
''...Look at me! I Just can’t believe what they’ve done to me. We could never get free. I just wanna be! I just wanna dream...'' Edytowane przez Paulizia Czas edycji: 2011-11-06 o 05:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
My też już nie śpimy, w sumie to nie śpimy od 6 ![]() ![]() ![]() Asiak, masz cudowne dzieciaczki ![]() Zosia, co za sąsiedzi ![]() ![]() Paulizia, będzie dobrze dzisiaj! ![]()
#4450 |
Zakorzenienie
|
![]() aga M wspułczuje powrotu do pracy! silna jestes bo nie wiem czy dalabym rade. wczoraj zostawilam sebe na 4 h i nie moglam przestac myslec co robi i dzwonilam 4 razy do mamy ![]() nie przenosimy sie na FB! spokojnie ![]() noc spoko 2 pobudki. ale praktycznie na spiaco i nie wiem jak go odkładałam ![]() obudził sie JAK ZWYKLE 7 30 zdecydowanie wolalam wersje o 8 30 przed zmianą czasu ![]() ide paaaaaaaaaa
#4451 |
Zakorzenienie
|
the_sania
![]() asiak1981 Swietne foty ![]() ![]() MoniaK Pogorszyly sie nocki? ![]() ![]() NADIA skonczyla dzis 4 miesiace ![]() ![]() Dla reszty solenizantow: Julka, Hani i Igorka najlepszego !! ![]() ![]() dzien doberek ![]() W koncu nie bylo przerwy w nocnym spaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 |
Rozeznanie
|
dziękuję za komentarze do zdjęć :-*
U nas nocka taka sobie,bo Wojtek budził się 3 razy przez kaszel. Za to Kasia spała do 6.10 a to długo jak na nią ostatnio... AgaM- fajnie że w pracy się układa,a o domu nie myśl,bo z babcią krzywda mu się stanie. ![]()
#4453 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() u nas nocka super jedna pobudka ![]() ![]() Najlepszego dla świętujących dzisiaj solenizantów ![]() ![]() ![]() grazin dobrze robisz z w(ch)ujkiem niech wiedzą że za darmo to im nic nie oddasz ![]() Paulzia miłej podróży do ojczyzny ![]() ide po kawę
#4454 | |||
Zadomowienie
|
helołłłłł
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moje dziecko szaleje, mogłabym nawet powiedzieć, że jest mega nieznośne momentami, na przewijaku nie uleży 5 sekund spokojnie bo się obraca i wystawia nogi za przewijak a zmiana pieluchy czy przebieranie ciuszków graniczy z cudem ![]() ![]() myślałam, że już tego posta nie skończę soleniazantom życzę wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Klaterina Czas edycji: 2011-11-06 o 09:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zadomowienie
|
witam
nocka zaliczona do nie najlepszych, pobudka o 00.44 postój do 1.30, następna pobudka o 3.00 i koniec spania o 5.45 ![]() Asiak cudne masz dzieciaczki ![]() MoniaK widzę że u was też nocka rewelacyjna ![]() ![]() ![]() Migotka, Kiara ![]() MoniaK, Paulizia ta kłótnia sąsiadów przeniosła się do nas do domu, pierwsza przyleciała z płaczem ich córka, za nią jej mama z młodszym synem i ojciec dzieci, a właściwie dziecka, i dalej się kłócili u nas na korytarzu, w ogóle nie dało się ich uciszyć, szok normalnie, zachowywali się jak by mieli nie po kolei w głowie ![]() Wszystkiego naj dla świętujących dzieciaczków: Nadusi, Julka, Hani i Igorka ![]()
#4456 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() U nas przebranie Lilki też jest nie lada wyczynem, kręci się, przewraca na brzuch, zagląda do tyłu...ciężko jest ![]()
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
hej wam
nocka niezbyt... pobudka o 00.30 i ryk, wiercenie sie w nocy 37567 pobudek o 6 rano koniec spania jade na jedne cwiczenia i na 13 robimy mojej tesciowej z okazji 55 urodzin obiad z kawa wiec bede wieczorem aha nowa fryzura w albumie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Wtajemniczenie
|
Dospalam
![]() Obudzilismy sie 30 minut temu ![]() Mam scisniety zoladek i mega stres. Ja wiem, ze bedzie dobrze, ale wyobrazcie sobie siebie teraz z dzieckiem na reku i musicie wozek skladac i rozkladac i podnosic na tasme [tak, tak! zapomnialam o tym, ze chyba jeszcze wozek na tasme bede musiala wrzucic zlozony do sprawdzenia!!! Jak ja to zrobie ![]() ![]() Chyba musze se setke walnac... albo garnek melisy wypic ![]() Wylot mam 17:55 Waszego czasu! Bardzo Was prosze o ![]() ![]() ![]() Zosiaa, ale jak to? ![]() MoniaK ![]() ![]() Klaterinka chlopaki nam dorastaja i zaczynaja lobuzowac ![]() ![]() Dla mojej Synowej Nadii z okazji ukonczenia 4 miesiecy wszystkiego co najlepsze, milosci, radosci i zdrowka przede wszystkim ![]() Haniu, Jul i Igorek dla Was moc buziakow, usciskow, zdrowka i samych kolorowych chwil ![]()
#4459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za podróż ![]() ![]() MoniaK ![]() ![]() Gusiu za lepszą nockę ![]() Sto lat Nadusiu ![]() Sto lat również dla Julka, Hani i Igorka ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co wy macie za sąsiadów ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
Pauliziu trzymam kciuki!! A z wózkiem może ktoś pomoże. Lepiej jak ktoś przy wózku pomajstruje niż przy Antosiu.
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
Aga.M wiem jak Ci smutno, czytam co piszesz i też mi się serca ściska bo niedługo mnie to czeka, tylko że ja nie mam tu mamy
![]() Pauliziu jak temperatura ??? szczoteczka ! spokojnego lotu kochana !!!!!!!!!!!!!! ![]() asiak Wojtuś znów chory ??/ Kasia Ci tak wcześnie wstaje ?? zosiaaa ale masz sąsiadów ![]() Nadusiu, Julku, Haniu, Igorku, WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ! Gabunia obudziła się na jedzenie o 7 dopiero !!! Zosia razem z nią :/ piękna pogoda dziś i strasznie ciepło ! ------------------------------------------------------------------------------------ prezentacja ZĘBA ![]()
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-11-06 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Wtajemniczenie
|
Andziotku ząbek już pięknie widoczny
![]()
![]() |
#4464 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nie wyspałam się totalnie ![]() Piotr jakiś marudny dzisiaj :/ Nie mógł zasnąć od 7 i jojczył Teraz dopiero w bujaku zasnął, ale czujnie dość śpi... Nie mam pomysłu na obiad ;/ chyba placków ziemniaczanych utrę... zosiaaa łącze się w bólu w związku z sąsiadami....wczoraj była MAŁA imprezka do 4 ;/ asiak zdrówka ! andziot wiesz, dobrze, że zęba pokazałaś...ja głupi torba nie widziełąm jak to wyglądać będzie ![]() ![]() Paulzia ![]() ![]() ![]()
#4465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jednym słowem patologia przez duże P ![]() Paulizia kciuki będą na pewno, a spakowana jesteś już??? Andziot ząbek pierwsza klasa, i jak ładnie pokazuję ![]()
Edytowane przez zosiaaa Czas edycji: 2011-11-06 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() całego zęba od razu ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja...
strasznie tu pusto, a na pasku FB widzę jak dziewczyny lecą z postami... Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich solenizantów tych dzisiejszych i tych z ostatnich dni, wszystkiego dobrego Kochane Maluszki!!! Gratulacje dla ząbkujących kruszynek, u nas niestety jeszcze ten temat nie zaczęty ![]() Kubusiek przeziębiony, zaczął mi kaszleć dwa dni temu, poszłam do lekarza i ma lekko zaczerwienione gardełko.
#4468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestescie N I E Z A S T A P I O N E!
![]() Zosiaa polowicznie. Teraz do walizy wpadna rzeczy, ktore jeszcze dzis sa w uzyciu ![]() Hmm... to straszne. A kto tam prowodyrem jest... bite sa te dzieci? ![]() Andziot dzis nie bylo! ![]() Szczoteczka super, a zab najlepszy i podpisuje sie pod Antropia ![]() ![]() Ale zab jest pierwsza klasa ![]() Blueberry zdrowka dla Kubusia!!!! Zajrze tu chyba wieczorem, chyba ze smska napisze ze szczesliwie dolecielismy!! Buziaki kochane moje ![]() ![]()
#4470 |
Raczkowanie
|
Dziewczonka - dziękuję. A jak tam po SAŁACIE? Ile miałaś punktów? Mam nadzieję, że akcja sałatowa pomogła coś...
Paulizia - myślę cały czas o Was, trzymam kciuki za bezpieczną podróż, z wózkiem się nie martw, na pewno ktoś Ci pomoże i nie będziesz musiała oddawać Antosia obcym osobom do potrzymania.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.