|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
musze to przemyśleć, bo nie chcę by głupio wyszło..do poniedziałku dam Wam znać- wtedy będę znała agendę szkolenia to będę wiedziała jak to będzie wyglądać..
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
bylam dzisiaj w ogole z tztem na lodach i wybrałam sobie jakis tam pucharek. czekamy na lody, spojrzałam na lade i mowie do P. ze te lody są super i takie bym chciała
I po chwili okazało sie, ze to były te własnie co zamawiałam Czasami mam jeszcze takie zachcianki w ciazy, ze cos mi sie chce i jak juz to zjem, to tak intensywnie czuje smak i delektuje sie nim Nigdy nie zapomne smaku kiełbasy z musztardą, ktorą zjadłam na sniadanie (nie jem w ogole kiełbasy) jakos na poczatku ciazy wiem, ze bez sensu, ale tak musiałam sie z wami podzielic tym
|
#544 |
|
MBZ♥
|
Crozee to uroki zachcianek ciążowych
pamiętasz jak Gwizdak piała o staniu się ekspertem śledziowym/ mnie za to odrzuciło od kiełbaski i pomidorów, za które normalnie jestem w stanie dać się pokroić a wszystko oddawałam za arbuza i śledzie w śmietanie oraz nutellę-dokładnie w tej kolejności
|
|
|
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeej
ale napierniczacie nie mam do Was siły jestesmy z Tżtem u mojej mamy w koncu! Wczoraj i dzisiaj Bielsko - bylismy z kuzynką Tżta na ściance wspinaczkowej - długą miałam przerwę ale i tak trochę przyszpanowałam pzred TŻtem, bo on całkiem zielony Mam nadzieję, że uda nam się od czasu do czasu powspinać, bo strasznie to fajna sprawa potem dostalismy od jego babci całe dwie siaty domowych wyrobów - soków, komfitur, domowych przecierów, wiec jestem zachwycona bo uwielbiam takie rzeczy Po ciemku juz wybralismy sie na cmentarz do mojego dziadka i miałam stracha, trzymałam Tżta kurczowo za łapkę, Potem bylismy na herbacie u mojej babci, ale tam są zryte klimaty od jakiegos czasu, wiec wpadlismy i wypadlismy, a teraz w koncu u mamy i trochę odpoczywamy Lecę nadrabiac, któraś zaręczona?![]() całuski
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
By, ale zawsze tak samo ? Bo moja mama z bratem jadła orzechy z miodem a ze mną frytki
|
|
|
|
#547 |
|
MBZ♥
|
zawsze Ilsa
![]() Zuz też miałaś intensywny dzień wspinaczki zazdroszczę mój TŻ czasem się wspina też przyjechaliśmy z wałówką od moich rodziców a mój TŻ stwierdził, że ma najlepszych teściów pod słońcem
|
|
|
|
#548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Maju oki, chociaz ja bardzo chcę żeby ten zlot się odbył, chociaz małe spotkanko do 22-23., bo potem to kiedy
ale to Twoje mieszkanko, więc Ty decydujesz A ja kończę 2. duzego desperadosa i pijana jestem, tak mi błogo, tego mi było trzeba
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#553 |
|
Wtajemniczenie
|
nadrobilam, no to:
Carmi gratuluję super kremu ![]() Med cześć burdel - mamo wow super muffiny, tez mam ochotę zacząć, ale jeszcze się blachy nie dorobiłamAniołku fajnie z tą pracą Claris - o maj gasz, nie wiem co tam się podziało, ale juz doczytałam ze lepiej, wiec trzymaj się mocno, kochajcie sie, bo to mąż jest mężem, a nie teściowa, czy teść, niech się chrzanią ![]() Motylku, Ty z Bielska? ![]() Capri piekne masz te typy ja uzywam czasem jedwabiu, ale na same koncówki, bo jak dam na całosc to sie za szybko przetłuszczają a mam teraz maskę z ziaji z jedwabiem i super![]() Simply.... aaaaa!!! też chcę ![]() Hawwa ajm nju, but aj łos łoczing ju, soł.... czeeesc )Gothka podniosłas mi cisnienie, juz myslalam ze pierdzionek dostałas Karola kciukam za mamę, trzymaj sie
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
ojjej ale naprodukowałyście....:brz ydal:
ja właśnie wróciłam od tżta, to był jeden z lepszych wieczorów.
|
#555 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Kręgosłup zastrajkował, po boskim spacerze z tż, jeszcze Młodą dużo nosiłam i z nią tańczyłam. I teraz mam za swoje
|
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=eNjXW..._entertainment
zatkalo mnie ![]() i to nawet nie jest smieszne |
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie mogłam odgadnąć Kuby ani stolicy Brazylii bo nic z nimi nie mam wspólnego
|
|
|
|
|
#558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to... ![]() Gońmy to USA, mało nam zostało ![]() Cytat:
Mąż mnie zabrał wczoraj wieczorem na koncert punkowy. Wiem jedno - ta subkultura do mnie zupełnie nie przemawia, Mąż mi podpadł i jestem nieprzytomna a za dwie godziny mam zajęcia :/ Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2011-11-06 o 07:05 |
||
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziękuje za dobre słowa dla mamy
kochane jesteście![]() Ja dzisiaj jestem w pracy od 6:/ a miałam miec wolne no ale cóż. wczoraj przyjechała chrześnica Tż 2 latka ma, i wyciągnęła nas na spacer "wózikiem" i wyglądaliśmy jak mała rodzinka i oczywiście całe nasze rodziny się nakręciły, że pół wieczoru mieliśmy słuchane ze mamy sobie dziecko zrobić ![]() poźniej chcieliśmy skoczyć do sklepu i nam jakiś koleś na czołówkę wyjechał w ogóle na drogę nie patrzył bo gadał z dziewczyna i patrzył na nią spojrzał dopiero na nas jak juz uderzył Tż prowadził, i nie miał możliwości uniknięcia tego, jedyne to po hamulcach dał my stanęliśmy, ale tamten z dość dużą prędkością wjechał w nas, jakby patrzył na drogę a nie na swoją niunię to by zdążył koleś miał te prawko dopiero co zdane chyba taki młody dupek, a ja teraz przez niego będe musiała się wlec po mechanikach, blacharzach, lakiernikach, a co za tym się wiąże - samochód minimum na tydzień zostawiony w naprawie, kolejne wolne dni w pracy żeby to pozałatwiać, brak dojazdu do pracy, proszenie się wszytskich żeby mnie zmieniali zmienianie godzin ![]() :wnerw: Jak się nie umie jeździć to się, kurcze, patrzy na drogę, a nie wpatruje w swoja dziewczynę, popatrzeć na nią mógł sobie w domu;/ i jak zwykle jemu się prawie nic nie stało a nasze auto wygląda jak kupa złomu, jak pójdę do tej ubezpieczalni to po złości wynajdę wszystkie usterki, stare, nowe i powiem ze to przez niego, niech płaci dureń ![]() wieczorem żeby odreagować, tż namówił mnie żebym z nim poszła do pubu, bo on miał jakieś spotkanie integracyjne z uczelni, nie byłam bardzo za tym, ale jemu zależało więc stwierdziłam, ze dobre piwko nie jest złe^^ przyszło bardzo mało osób prawie same laski, gadałam z nimi dużo, żeby nie było, że sztywna jestem ale one wszystkie tak puste;/ ja nie wiem, jakby na jakieś kosmetyce był, albo fryzjerstwie a nie zarządzaniu, współczuje mu, bo na prawdę nie ma prawie z kim tam pogadać, jednego kolesia całkiem sympatycznego tam ma i z nim się najbardziej trzyma. Te dziewczyny stwierdziły, że nie mogą siedzieć tak długo w tym pubie(zdążyliśmy wypić po 1 piwie więc może siedzieliśmy tam 10min...) bo one muszą iść na BALETY potańczyć ale tam gdzie graja elektro, bo one najbardziej lubią...![]() więc w tym momencie Tż powiedział, że jest bardzo zmęczony i pilnie musimy wracać do domu ![]() więc miałam wczoraj bardzo intensywny w doznania dzień ![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- rain a jakiego zespołu koncert?
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze to nawet nie wiem. Z resztą w ogóle mi się nie podobało
![]() Spadam na zajęcia. Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2011-11-06 o 07:48 |
|
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie jeszcze śpicie ale ...Klub
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Rem
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Rem to straszne, trzymaj sie dzielnie
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
nie miałam czasu zaglądać bo mam teraz z TŻ weekend kiedy on nie ma zjazdu i wykorzystujemy go na maxa |
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry. Zbliża się zmiana pogody - tak ze 2-3 dni, bo mnie bark tak napier..., że widzę gwiazdki
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
'- panstwo w Afryce Pd? - Brazylia?' albo '- cos kojarzy Ci sie z Agrentyna? - duzo lodu, zimno' albo (koles odgadnal flage Kanady) i mowi: 'to jest Kanada, w Stanach Zjednoczonych' - w Stanach? - to jest stan' to bez przesady ![]() i tak jak Rain tez sie czuje ponad przecietna ![]() czesc
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-06 o 09:24 |
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Powaga - ja Ci mówię po kościach, a moja mama po jej ulubionym programie - TVN Meteo
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
To była okropna noc... Całą noc kaszlałam i smarkałam, nie mogłam spać i czuję się jeszcze gorzej niż wczoraj i przedwczoraj Jak ja pójdę jutro do pracy... Moglam jednak wziąć to chorobowe i wyleczyć się, bo teraz będzie gorzej... Antybiotyk biorę trzeci dzień i wcale nie czuję się lepiej...Sorki za marudzenie od rana...
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, to nie możesz wziąć L4 na ten tydzień? Bez sensu się tak męczyć...
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

01.08.2013
15.08.2014
I po chwili okazało sie, ze to były te własnie co zamawiałam
a wszystko oddawałam za arbuza i śledzie w śmietanie oraz nutellę-dokładnie w tej kolejności
13.03.2008

i oczywiście całe nasze rodziny się nakręciły, że pół wieczoru mieliśmy słuchane ze mamy sobie dziecko zrobić
w ogóle na drogę nie patrzył bo gadał z dziewczyna i patrzył na nią spojrzał dopiero na nas jak juz uderzył Tż prowadził, i nie miał możliwości uniknięcia tego, jedyne to po hamulcach dał my stanęliśmy, ale tamten z dość dużą prędkością wjechał w nas, jakby patrzył na drogę a nie na swoją niunię to by zdążył
koleś miał te prawko dopiero co zdane chyba taki młody dupek, a ja teraz przez niego będe musiała się wlec po mechanikach, blacharzach, lakiernikach, a co za tym się wiąże - samochód minimum na tydzień zostawiony w naprawie, kolejne wolne dni w pracy żeby to pozałatwiać, brak dojazdu do pracy, proszenie się wszytskich żeby mnie zmieniali zmienianie godzin