|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7
Cytat:
no ja wiem, że będzie trudniej, że jeszcze mnie zaskoczą.. ale już mnie wyprowadza z równowagi ta moja laska ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
ja też raczej je "przelewam" bo np tego espresso nie lubię 50ml, czyli na jeden łyk mieć... minimum filiżankę... nasz Pingwinek jest do tego super, bo już jego następca o tym samym kształcie robi kawę automatycznie a nie na naszego palucha wiec nie da się zakombinować większej ilości wody... nie chcę takiego automatu
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-11-06 o 09:06 |
||
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() tak czytam o waszych dziecciakach i sobię myślę, że mają przechlapane ja nie wracałam na konkretną godzinę, jak mama się pytała o której będę to jej odpowiadałam, że jak wrócę to będę ciekawe jak to będzie z drugiej strony jak córka urośnie bo już pokazuje charakterek
|
|
#3213 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() No Skarby,na mnie pora,idę pooglądać Camelka(a ubieram słynne ponczo) ![]() a potem do tża,więc wracam wieczorkiem ![]() Miłej niedzieli |
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pytali gdzie jestem, mam nadzieje ze te 18 juz sie skoncza i te imprezy tez , wiem cicha nadzieja
|
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- chyba zupę na nich gotuje
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
tak się zgadałyśmy, bo Jamapi napisała, że chce do kosza wyrzucić
|
|
#3221 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobre Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Żarełko pychota Cytat:
Cytat:
Nacytowałam się a połowa zniknęła. Siedziałam wczoraj nad tym drzewem, znalazłam program zrobiłam to ale się nie da wszystkich pokoleń wydrukować, muszę pokombinować żeby drukować po części i doklejać. Musso teściowej nie mogę pominąć bo im więcej pokoleń wstecz tym wyższa ocena, a że jej mama i mój dziadek mieli w ✂✂✂✂u rodzeństwa to się rozrosło. Dokia może Ty znasz jakiś program żeby to zrobić? |
||||||||||
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaa..... zgadłam
Cytat:
|
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczę czy mam Corela i czy umiem go obsłużyć |
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co im w tej szkole tyle tego- w końcu ochrona danych osobowych i możesz umieścić samo sedno bez rodzeństwa dziadków czy pradziadków ... przecież co zrobisz i tak będzie dobrze- Pani tego sprawdzać nie będzie chyba pod wzgledem formalnym w urzędach
|
|
|
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Mieliśmy też gupiki i glonojada, ale musieliśmy oddać przez "mordercę" Bardzo lubiliśmy mu dokuczać i pukaliśmy palcem do niego lub dostawialiśmy lusterko, a on się puszył i atakować A później wpłynął do swojego zameczku i już nie wypłynął... Ale zła jestem krzyż mnie boli, brzuch jeszcze gorzej, aż ból mnie obudził rano i na darmo, bo @ jeszcze niet |
||
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam wydruk przodków, jak wrócę z kościoła resztę i dopasuję do calości, tylko musze iść po kartki A do Carrefoura bo mi brakło |
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw ręcznie na kartkach A3potem jak znalazłam ten program to wpisałam dane- dopóki była to najbliższa rodzina do dziadków wchodziło i ładnie drukowało, ale jak dodałam pradziadków, rodzeństwa to już nie wychodzi wszystko. Dobra idę do kościoła i do sklepu, przemyśle sprawę po drodze, ale jak Ci przyjdzie coś do głowy to pisz |
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może by wystarczyło zrobić tyle??tzn to wydrukować , ewentualnie pokopiować kołka lub pousuwać i tyle wypełnić: http://www.ornatowski.com/images/gen...ealogiczne.jpg Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-11-06 o 10:55 |
|
|
|
|
#3230 | ||||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
Musso to Twoja mała jeszcze w nocy jada? ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Sarunieczka bo w końcu się pogubiłam - Camelek to Paweł czy który?? |
||||
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3232 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- to ja nie wiem, który... nie widziałam takiego u Majeczki na fb
|
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz rację Sheryl co osoba to inna opinia...ja i siostra mamy ten olejek- chwalimy sobie. Nie wiem jak ona stosuje, ale mnie czasem małż naoliwia w ramach gry wstęnej i jeszcze mu się nigdy nie"wyślizgnęłam" Czasem też chlapne trochę do kąpieli i skóra taka fajna natłuszczona...także dla mnie olejek super
|
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym okrągłym akwarium to czytałam tak jak Jamapi, że ryby się męczą i nie chodzi o powierzchnię tylko sam kształt ścianek...niektóre rybki nawet zdychają...
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Bogusiu, Dokiu cieszcie się Kochane że nie trafiła Wam się taka córka jak ja- ja nie wracałam w ogóle na noce już jako 15-latka, a w wieku 16 wpadłam do domu spakowałam...moja mama "co robisz?" "ach zapomniałam Wam powiedzieć wyjeżdżam nad jeziorko, na 10dni wracam" i tyle mnie widzieli
...nie ma to jak spontaniczne wypady Moi rodzice mieli naprawdę dużo cierpliwości do mnie i zaufania...pewnie dlatego że byłam naprawdę mądrym, myślącym dzieckiem...w przeciwieństwi do mojej starszej siostry, która była tak naiwna że szok...do tej pory jest...i mimo że rodzice bardzo jej strzegli(i strzegą do dziś!!!)nic to nie daje...---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
nie przywiązuję się, zresztą u nas tyle hodowli juz bywało że ho ho hitem było sierpniowe rozmnożenie chomikowych gejów o 4szt - a miały być jednopłciowe |
||
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
tak i chyba nigdy nie przestanie
małe, bo po 150 Jak skończy w nocy mleko pić to zacznie chodzić na dyskoteki ale już się przyzwyczaiłam, potrafię obudzić sie w nocy dać jej mleko, iść np. paznokcie pomalować i dalej w kimę, budzę się i od razu funkcjonuję i zasypiam póżniej w momencie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

tylko tą Cortado ciężko dostać...brat chciał wczoraj dokupić to już nie było 

ja nie wracałam na konkretną godzinę, jak mama się pytała o której będę to jej odpowiadałam, że jak wrócę to będę
ciekawe jak to będzie z drugiej strony jak córka urośnie
bo już pokazuje charakterek
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

- też mam rybkę od dziś.. miałam niezamieszkałą kulę, a dziś adoptowałam bojownika, bo koleżanka przyniosła go w słoiku do pracy, aby oddać komukolwiek bo jej mordował rybki w akwarium... więc adoptowaliśmy dziś rybkę.. chyba nazwiemy ją Killer
Bardzo lubiliśmy mu dokuczać i pukaliśmy palcem do niego lub dostawialiśmy lusterko, a on się puszył i atakować
to ja nie wiem, który... nie widziałam takiego u Majeczki na fb
małe, bo po 150