|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
chłodne kolory- srebro, fiolet też mi się podobają
all-that-jazz też wypełniłam ankietę wczoraj
|
#723 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
No niestety kurz widać maksymalnie na ciemnych meblach, zwłaszcza w sypialni jak się trzepnie kołdrą, ale taki ich urok.
![]() Zużyłam wczoraj peeling Bielendy do ciała oliwkowy i żel pod prysznic Palmolive Czarna Orchidea, wyciągam zaraz jakieś nowości z zapasów.
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam "nasze" płytki: http://inspiracje.leroymerlin.pl/ost...650,48806.html Brzydko ułożyli
Łazienka będzie w kremowych, podłoga ciemna a po środku obudowy wanny z kremowych płytek będzie dekor.
|
#725 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcemy zrobić tak jak piszesz, choć moi rodzice mają białe płytki i czarne fugi i fajnie to wygląda.
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Są.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A kafelki ładne. ![]() Co do ciemnych mebli i kurzu - w starym domu mieliśmy ciemne meble. Mama powiedziała, że to pierwszy i ostatni raz - teraz mamy tylko jasne, podłogi i drzwi też jasne. Jedynie parapety są ciemne i wiecznie zakurzone.
|
|
#728 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja już niedługo będę w Hiszpanii, sama nie wierzę. ![]() Cytat:
Kusi mnie ten żelowy podkład z Rimmela, ma świetne oceny na KWC. Niby rzadko używam podkładów, ale ostatnio tyle dziadostwa wyszło mi na twarzy, że jednak lepiej się czuję jak to przykryję. Tylko zanim kupię przydałoby się skończyć to, co mam. Ciekawe czy się uda.
|
|
#729 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdjęcie będzie dziś ![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym wydaje mi się, że ta promocja co jakiś czas się powtarza.Cytat:
![]() Ja mam próbkę tego podkładu z jakiejś gazety, ale jeszcze nie wypróbowałam. Też się nad nim zaczęłam zastanawiać, bo rzeczywiście oceny wow. Ale raczej nie wezmę, przynajmniej na razie, bo chcę Colorstay'a. Chyba, ze mnie próbka powali na kolana ![]() Zużyłam krem do stóp i żel do higieny intymnej ![]() Dziś jadę na koniki Zawsze chciałam jeździć konno, niedawno pojawił się kupon 150 zł zamiast 300 zł na kurs podstawowy A (10 x 45 min.). Pojadę 5 razy po 1,5h, bo ode mnie to ok. godziny drogi, wiec mi się na 45 min. nie opłaca jechać. Ale się cieszę |
|||||
|
|
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
19 lub 20 listopada. ![]() Jak wypróbujesz to daj znać. Gratuluję zużyć! ![]() Ty to jesteś niezłym maniakiem tego groupona. Przynajmniej dużo nowych rzeczy spróbujesz, koniki są super. Baw się dobrze.
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nusia za zuzycia![]() czekam na relacje z koni
|
||
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dam znać, jakoś pewnie na dniach wypróbuję Mama mnie zaraziła tymi kuponami Ale nie ma co ukrywać - bardzo się opłaca.Super się bawiłam Babka mnie pochwaliła, że szybko zaczęłam poprawnie anglazować A niektórzy nawet na czwartej lekcji nie łapią. Jeździłam w kółko, robiłam różne ćwiczenia i właśnie uczyłam się anglazować. Czyściłam konia, a na koniec nakarmiłam go marchewką Za tydzień znów jadę na 1,5h ![]() Dzięki ![]() Relacje wyżej I obiecane foto kolczyka
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko ![]() Ja trzymam perfumy na polce w pokoju nad lozkiem wiec nawet jesli by spadl flakonik to na miekkie Za to moja mama trzyma w lazience (jest perfumomaniaczka) jeden za drugim, sa tak scisniete ze zawsze sie boje ze potrace i spadnie do wanny!Nusia porob jakies zdjecia konikom! To moje niespelnione marzenie zeby kiedys na dluzej zawitac w stadninie. Kolczyk super! Spowiadam sie kupilam pojedynczy cien, kredke i blyszczyk..wszystko z limitki Kiko Make Up Milano. |
|
|
|
#734 |
|
|
Nusia kolczyk super
cuciola dzięki Nie mogę się doczekać tego morza. Chyba zaraz porobię zdjęcia kosmetykom, bo TŻ wyszedł a ja jakoś nie mogę sobie miejsca znaleźć.
|
|
#735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porobię zdjęcia za tydzień Tobie można wybaczyć ![]() Cytat:
Co Ty gadasz Zawsze jestem w szoku, jak ktoś mi mówi coś takiego ![]() Dawaj zdjęcia, jestem ciekawa Twojego obecnego zbioru ![]() Zużyłam jeszcze żel do golenia Isana i rossmannowski krem do ciała. Zamówiłam na All pędzel Sunshade
|
||
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz powoli zaczynam myslec o prezentach swiatecznych, wiem ze jeszcze czas ale co rok biegam na ostatnia chwile za prezentami.
Dla kolezanek zamowilam: naszyjnik z pudelkiem i naszyjnik z broszka-kotkiem..oba z Avonu. Trafila sie okazyjna cena, trzeba korzystac A w sklepach takich nie znalazlam. A obie maja wlasnie takie zwierzaki
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naczytałam się KWC i teraz jestem rozdarta. ![]() Rewelacyjny! ![]() Zrobiłam sobie aktualizację w spisie kosmetyków.
|
|
#738 |
|
|
Wrzuciłam pielęgnację.
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich po weekendzie.Przede wszystkim dziękuję Wam za pomoc przy ankietach. Jeśli mogłabym się jakoś zrewanżować, dajcie znać.
Nusia, świetny kolczyk. Gratuluję i zazdroszczę jazdy konnej. Gdybyś potrzebowała fachowej porady mam koleżankę,która jest instruktorem jeździectwa i ma naprawdę sporą wiedzę na temat koni. ciuciola, ja też już zaczynam kupować rzeczy z myślą o świętach, na prezenty. Wiem,że to bardzo wcześnie ale wolę kupować z wyprzedzeniem rzeczy przemyślane niż byle co na ostatnią chwilę. carrola i aktogimka, nie kuście i nie dajcie się wodzić na pokuszenie.Naprawdę tak Wam ten żelowy podkład potrzebny? Skoro żelowy to pewnie ledwie kryje,po co Wam takie coś? |
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Też tak uważam
![]() ![]() Cytat:
Już myślałam też o dekoracjach domu i choinki i jak wrócę na weekend do domu to spróbuję zrobić anioła z masy solnej ![]() Ja zużyłam dziś płyn do higieny intymnej Ziaja 500 ml. Choć używany 2 razy dziennie, to miałam go ponad pół roku
|
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam arbuzowy żel pod prysznic z Avonu
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cuciola: Zazdroszczę możliwości kupienia tej limitki Kiko: http://cosrocewokowpadnie.blogspot.c...le.html:slina:
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak limitki Kiko sa swietne. Kiedys obkupilam sie w ich cienie mono, a teraz kupuje juz praktycznie tylko rzeczy z limitek a jesli mi sie cos mniej podoba to czekam az troche czasu minie bo po sezonie robia obnizki i to co sie nie sprzedalo mozna kupic taniej.
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może chcesz ubrać moją choinkę? Mama się ucieszy. |
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez luzniej podchodze teraz do Swiat, bo jak co roku nie bede z moja rodzinka..
Ale jak bedziemy juz z Tz-tem w swoim gniazdku to pewnie odzyje. |
|
|
|
#745 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Melduję, że wyszłam właśnie ze szpitala, ale czeka mnie jeszcze tydzień rygorystycznego leżenia na jednym boku albo z ciężarkiem na cycu ![]() Wybaczcie, ale nie będę Was nadrabiać, 8 dni to jednak za dużo ![]() Działo się coś ważnego? Zaraz wrzucę swój bilans. |
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30370104]Hej
![]() Melduję, że wyszłam właśnie ze szpitala, ale czeka mnie jeszcze tydzień rygorystycznego leżenia na jednym boku albo z ciężarkiem na cycu ![]() .[/QUOTE] Zdrówka kochana |
|
|
|
#747 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#748 |
|
Konto usunięte
|
Mój raport:
Kupione // nagrody // do recenzji // prezenty 1. Avon Naturals, Balsam z woskiem pszczelim, 15ml – 6,21zł 2. Yves Rocher Fraicheur Vegetale, Szampon-żel Cedr, 200ml – 8,35zł 3. Lirene Głębokie nawilżanie, Peeling do ciała, 200ml 4. Lirene Intensywna regeneracja, Peeling do ciała, 200ml 5. Lirene Intensywna regeneracja, Balsam do ciała, 250ml 6. Lirene Głębokie nawilżanie, Serum do ciała, 200ml 7. Lirene Głębokie nawilżanie, Mleczko do ciała, 250ml 8. Under20 Anti! Acne, Kremowy żel do mycia twarzy, 150ml 9. Fitomed, Płyn lawendowy do twarzy, 150ml 10. Fitomed, Tonik ziołowy oczyszczający z szałwią, 200ml 11. Synesis, Luksusowa antyalergiczna oliwka do ciała, 150ml 12. Yves Rocher Fraicheur Vegetale, Płyn micelarny, 200ml 13. Isana, Dezodorant Clear & Fresh, 150ml 14. Wellness&Beauty, Perełki do kąpieli Kwiat passiflory i morela, 80g 15. Wellness&Beauty, Żel pod prysznic Czarny pieprz i kardamon, 200ml 16. Body Club, Musująca kula do kąpieli Limonka i Kawa, 165g UBYŁO: Zużyte // wyrzucone // oddane // sprzedane 1. Eveline tonik do twarzy 2. Ziaja szampon lawendowy 500ml 3. Ziaja Maska dotleniająca 7ml 4. Wellness&Beauty, Perełki do kąpieli Kwiat passiflory i morela, 80g 5. Colgate Sensitive Pro-Relief + Whitening, 75ml 6. Avon Senses, Żel pod prysznic Waterbabe, 250ml 7. Avon Planet Spa, mgiełka do twarzy Morze Martwe, 150ml – oddana siostrze 8. Lirene Głębokie nawilżanie, Serum do ciała, 200ml – oddane do recenzji koleżance 9. Lirene Głębokie nawilżanie, Mleczko do ciała, 250ml – oddane do recenzji koleżance 10. STH DermActol, Krem do stóp, 75ml +10zł 11. STH DermActol, Krem do rąk, 75ml +10zł 12. Dr Irena Eris, Nektarowy krem do rąk Spa Resort Hawaii, 100ml +35zł 13. Eveline Pure Control, Antybakteryjny krem nawilżający, 75ml +8zł 14. Under20 Anti Acne, 3w1 żel + peeling + maska, 150ml +8zł Wyszłam finansowo na plusik i nie zrobiłam żadnych strasznych zakupów
|
|
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie Mam 3 w prawym i 1 w lewym i na tym poprzestanę ![]() Ważne, że nie kupiłaś wiele, a zużycia w końcu przyjdą Super masz zbiorek Cytat:
![]() ![]() Zużyłam balsam do ust YR i roll-on pod oczy z korektorem Garniera, a kupiłam potrzebny korektor rozświetlający Rimmel Match Perfection. |
||
|
|
|
#750 | ||
|
Zadomowienie
|
Fajowy!
![]() Piękny zbiór! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30370104]Hej ![]() Melduję, że wyszłam właśnie ze szpitala, ale czeka mnie jeszcze tydzień rygorystycznego leżenia na jednym boku albo z ciężarkiem na cycu ![]() [/QUOTE] Dobrze, że wróciłaś, dużo zdrówka. Bilans udany!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

2 noclegi dla 2 osób za 100 zł. 

Naczytałam się KWC i teraz jestem rozdarta.