|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14881 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
A mi się Far Away podoba
![]() Jest słodziutki, to prawda,...ale wanilii tam nie czuję ![]() własnie się zastanawiam czy tego sobie nie kupić miałam te perfumy kiedyś, już zapomniałam czy dobrze mi się je nosiło...Chyba na razie ograniczę się do próbek ![]() A potem się zastanowię ![]() jejciu.... myślałam, że jak zostanę konsultantką to moje wydatki kosmetyczne wzrosną... Ale teraz wydaje mi się, że dopiero przez to forum to ja zbankrutuję ![]() Pozdrawiam, Buziaczki
|
|
#14882 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór wszystkim
![]() mam pytanie: czy ramki i notesiki z k13 wliczają się do bazy opustu czy nie? |
|
|
|
#14883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do Far Away to mialam koleżankę która go używała i zapamiętałam tyle, że miał duszący zapach, ale to było ładnych pare lat temu
|
|
|
|
|
#14884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
boski zapach, długo się utrzymuje i jest taki ciepły - w sam raz na zimę
|
|
|
|
|
#14885 |
|
Zakorzenienie
|
już było takie pytanie - ja je zadałam. napisałam do avonu i odpisali, że tak. parę stron wstecz jest mój post na ten temat
|
|
|
|
#14886 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#14887 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14888 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich w to wtorkowe przedpołudnie
![]() i mam pytanko: czy ktoś wie, czy sa juz dostepne te cienie świetliste??? |
|
|
|
#14889 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14890 |
|
Rozeznanie
|
JA TEŻ MAM KILKA ZAMÓWIEŃ I nie wiem co robic...
ale najbardziej podoba mi sie to, ze w nowym katalogu to jest jako nowośc.....(no coment) |
|
|
|
#14891 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie Avon stracil w notowaniach
Ostatnio zauwazylam u siebie takie zjawisko, ze jak kusi mnie np. balsam do ciala SSS to zaraz sobie pomysle ze w tej cenie mogę mieć wspanialy Nivea mleczko z wit. e, albo podkład w musie to wolę kupić Recovera Rimmela. W sumie sporo zeby bym kupila ale zawsze znajde lepsze odpowiedniki w sklepach... I w ten sposob z 13 nie zamawiam nic za to sporo kasy wydam w drogerii. Jednak jest kilka produktow przy ktorych pozostane: kremy do stóp, maseczka regenerujaca do wlosow i blyszczyk Sand Shine.
|
#14892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14893 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pisałam maila do Avonu i mi odpisali, że nie mają ich w swoich magazynach ![]() a jutro będę pisać maila, czy może juz maja/albo kiedy zamierzają mieć rekawiczki do tej kurcji parafinowej, a jak do wtorku nie zamierzają ich mieć no to sorry, ale stracą kasę, bo klientki chca całość, a nie pół ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#14895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż z niektorych produktów na pewno nie zrezydnuje
|
|
|
|
|
#14896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14897 |
|
Raczkowanie
|
Witam w samo południe...prawie
|
|
|
|
#14898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wysmarowałam już teraz maila do Avonu, co z rękawiczkami, czy przyjdą, a jeśli nadal ich brak to kiedy zamierzają je dosłać: w II terminie k13 czy może w II terminie k6/2007 ...hehe, bo kurację parafinową spierzchnięte dłonie powinno się robić głównie latem, a jakże ![]() dam znać, jak odpowiedzą |
|
|
|
|
#14899 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak trochę nie na temat ale muszę się pochwalić
znalazłam waniliowe perfumki dobra a teraz o avonie muszę wam podziękować za naowienie nie na odżywkę strong results-moje paznokietki są po niej super no i ponawiam pytanie o peelingu anew z demo do k01-wiecie coś o nim? w jakim wieku można go używać?
|
|
|
|
#14900 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pisałyście, że na razie jeszcze nie dołączają rękawiczek do kuracji parafinowej do rąk...
Ja chciałam zamówić sobie ją głównie ze względu na te rękawiczki...ale na Allegro takie rękawiczki są za 2,39 za szt., albo 10,00zł za 5szt, więc chyba zamówie sobie je bo nie wiadomo jak długo trzeba czekać na te z Avonu. A czy któraś z Was miała tą kuracje? Czy jest dobra? Mi zimą bardzo wysuszają się dłonie tak, że aż mam rany... |
|
|
|
#14901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio odchodzę mi.in. od Avonowych toników, bo mają alkohol denat. w składzie a mi coraz bardziej służą te bezalkoholowe np. Garniera Dodatkowo przerzuciłam się na filtry zamiast tradycyjnych kremów, a w Avonie filtrów nie ma ![]() Jedynie z czego nie zrezygnuję to na pewno płyny i żele pod prysznic, balsamy(choć kupuje też innych firm) oraz błyszczyki
|
|
#14902 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1.cienie PW 2.tusz do kresek 3.szminki z odżywki strong results ![]() z serii waniliowej Naturals płatków peelingujących do stóp i niektórych produktów z PS
|
||
|
|
|
#14903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14904 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam tą do włosów farbowanych, z różową zakrętką Jest super, włosy pachną po jej uzyciu cały dzień. Wystarczy uzyć 1 w tygodniu, jest wydajna, bo ma fajną konsystencje takiej pasty
|
#14905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Avon to po prostu przeciętna firma, z dobrymi poszczególnymi produktami, ale bardzo pomocno na naszą wyobraźnię działają piękne zdjecia i obietnice producentów.
|
|
#14906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. serii Foot Works 2. waniliowej serii Naturals 3. perełkom rozświetlającym 4. maseczce błotnej PS i w zasadzie to chyba wszystko... moim hitem jest również krem na noc Milk Comfort, który niestety został wycofany, pojawił się tylko niedawno w wyprzedaży w katalogu, zakupiłam sobie dwa słoiczki na zapas a krem witaminowy z zestawu dostała mama
|
|
|
|
|
#14907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ponadto często brakuje mi małej kwoty, np. 20zł, żeby zrealizować kolejny etap TPS lub obecnie program kwartalny Ryż i Sake, wtedy dobieram niejako "na siłę" jakiś produkt, który mogłabym taniej nabyć w drogerii (nie mówię, że byłby lepszy). ma to też jednak swoje plusy, gdyż dzięki takiemu dobieraniu testuję różne kosmetyki Avonu, których "normalnie" nie ma na mojej liście zakupów. |
|
|
|
|
#14908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam 21 lat i używam tzn używam tą starą wersję ( bo mam jeszcze Stosuje co drugi dzień, wieczorem. Jak wsteję rano i przeglądam się w lustrze to twarz mam jasną ( a nie szarą ), taką promienną, oczyszczoną, gładką, mięciutką, młodziutką. Naprawdę polecam |
|
|
|
|
#14909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i właśnie się zastanawiam, czy wypróbować ten peeling z demo z k01... w sumie nie mam jakiejś problematycznej cery, raczej mieszana, bez trądziku, ale efekt rozjaśnienia, nie powiem, przydałby się, zwłaszcza, że cera jakaś zszarzała się zrobiła od kiedy słońca brak.
|
|
|
|
|
#14910 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czyli mogę używać |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

wiec poprosze TŻ zeby powiedzial co jest ladne mi sie namieszalo
boski zapach, długo się utrzymuje i jest taki ciepły - w sam raz na zimę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

:mad :