| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-11-04, 17:45 | #181 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Hejo  Ale tu cicho ostatnio . Ja dzisiaj się napracowałam przenosiłam nas z jednej kuchni do drugiej i ciągle biegałam góra dół ale chociaż kcal spaliłam trochę i jeszcze na polu byłam więc ćwiczenia były  No nic lecę bo muszę pranie jeszcze rozwiesić zjeść kolację i trochę zadań z matmy porobić . A jutro na 9 do fryzjera  Moje menu: ś: 2 kromki dyniowego chleba + 2 jajka na twardo 2ś: kawa z mlekiem o:2 ziemniaki 2 malutkie mielone + sporo surówki k:2 kanapki zobaczę z czym:P + 50 brzuszków No właśnie gdzie wszyscy? do juterka   
				__________________ 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 | 
|     | 
|  2011-11-04, 17:51 | #182 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Hejka   Nie odzywam się bo przez @ moja dieta od paru dni leży i kwiczy. Od poniedziałku biorę się ostro za siebie i to już ostatni raz mówię "od poniedziałku"  tym razem dam radę   | 
|     | 
|  2011-11-04, 17:54 | #183 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Tam Gdzie Jest Mi Najlepiej;) 
				 | 

hej  Ja własnie skonczyłam sprzatac pokoj i szafe  no i pocwiczyłam 30 min steper i godzina hula-hop a teraz odpoczywam i zastanawiam sie co robic w weekend.... Monia pokazesz bluze??  a co do kurtki to moze spróbuj wystawic na szafa.pl? Chyba jutro tez na salarke sie przejde a co mi tam  raz na jakis czas mozna   
				__________________  M  | 
|     | 
|  2011-11-04, 18:36 | #184 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: LbN 
				 | 

Cześć Kochane   Pamiętacie mnie jeszcze? U mnie bez zmian w życiu. Studia przeplatają się z pracą, kursem i z domowymi sprawami. Ważę chyba tyle co ważyłam, jednak czasami wstaję rano taka zmarnowana po nocnym siedzeniu w książkach, że zapominam wejść na wagę, no więc tak na 100% to nie wiem. Dziś weszłam gdzieś wieczorem, po obiedzie, to miałam 51kg, a jestem przed @ no i jakby nie patrzeć miałam za sobą 3 posiłki. Najgorsze że trochę mi brzuszek sflaczał  Ale nie mam nawet głowy do brzuszków. Mam większy problem  Od kiedy wróciłam na uniwerek miewam straszne wzdęcia, prawie codziennie. Jem na śniadanie owsiankę, w szkole 1-2 kanapki, czasem jakiś owoc, wypijam wodę w butelce 0,7 + sporo płynów w domciu. No ale gdzieś w godzinach popołudniowych jak już trochę posiedzę na zajęciach to mam brzuch jak balon  Jeszcze tam kij że taki brzuch, zawsze można zakryć, ale to aż boli! Może powinnam jeść coś innego na śniadanie? Kupiłam sobie dziś Activię i "otwieram się na wyzwanie"  Jak to nie pomoże to już nie wiem, bo próbowałam już Espumisan, który brałam po śniadaniu i nic nie pomagał   
				__________________ Jestem Paula, a mój nick jest stary jak świat   | 
|     | 
|  2011-11-04, 20:30 | #185 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Faktycznie  Mam 173 takze nie jest za wesolo  Dzisiaj niestety kompletnie nie mialam apetytu, to z pewnoscia przez chorobe...Nie zjadlam nic przyjelam tylko hektolitry wody, strasznie mnie suszylo i wypilam kawe  Doswiadczylam tez na wlasnej skorze jak to jest przezyc 9h w pracy na antybiotyku, nikomu nie zycze zalewaly mnie poty, masakra jakas mroczki w oczach i cieknacy katar, tragedia  Wiec dietowanie i pomiary oficjalnie zostawiam na jutro   | 
|     | 
|  2011-11-05, 00:29 | #186 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Niemcy, Baden-Württemberg <3 
				 | 

A u mnie do teraz sąsiadka siedziała   było fajnie i sie nagadałyśmy aż mnie szczęka boli  Wcześniej byłam na solarium i w poniedziałek ide na siłownie! umówiłam się już z koleżanką a do dzieci przyjdzie teściowa. Trochę rozruszam kości  Mam zamiar chodzić z 2 razy w tygodniu  Z dietą ok ale przed chwilą zjadłam kilka chipsów tych ketchupowych Cheetosów w kształcie frytek..... Synek jadł i tak mi smaku narobił, że skubnęłam sobie garść. A dziś: sniadanie - Just Fity + otręby + mleko śniadanie 2 - 1 mała kanapka z serem + kawa rozpuszczalna z mlekiem i słodzikiem obiad - 3 małe pulpeciki, trochę sosu pomidorowego i 3 łyżki buraczków podwieczorek - 3 ugotowane jabłka kolacja - bułka krajzerka z Almette śmietankowym i plastrem szynki Polędwicy Sopockiej + herbata malinowa ze słodzikiem. no i garść tych chipsów przed chwilą  ojj ja głupia! a tak ładnie mi szło :P niby to nawet 100 kcal nie ma ale chipsy na noc... masakra. ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat: 
   Co do tej szafy to ja tam nawet konta chyba nie mam, nigdy tam nie wchodziłam i nie wiem o co tam chodzi... No ale chyba będe musiała nad tym pomyśleć  No Solarka dobra rzecz - ZIMĄ  ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat: 
   A na co chora jesteś? Zdrówka życzę  JA kiedyś też brałam antybiotyki i chodziłam do pracy... dokładnie miałam to co Ty. Brałam antybiotyki i silne leki przeciwbólowe które sa tylko na recepte bo chorowałam na zapalenie mięśni międzyżebrowych i zwykły oddech bolał okropnie. Dziewczyny w pracy mnie rozśmieszały a ja się śmiać nie mogłam bo tak bolało więc śmiałam się i płakałam jednocześnie :P Jak brałam te leki przeciwbólowe bolało mniej ale czułam się po nich jak naćpana albo porządnie nawalona.... ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat: 
  niby teraz na diecie jestem ale właśnie przed chwilą zjadłam garść chipsów  OD poniedziałku na siłownię będę chodziła! Idziesz ze mną ?  ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat: 
  Zjadłabym sobie rybkę choć po grecku nie lubię ale na jakąś inną mam ochotę  a dawno nie jadłam rybki! Co do Twoich 53 kilo to jak najbardziej jest wykonalne   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | |||||
|     | 
|  2011-11-05, 00:33 | #187 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Niemcy, Baden-Württemberg <3 
				 | 

Cytat: 
 jeju! od 8 do 20 ! To człowiek jest coś wstanie się nauczyć jeszcze przez ostatnie 2-3 godziny zajęć? Pewnie wszyscy już śpią   No a słodzik dobra rzecz  ja już cukru prawie rok nie używam!!!! Tylko słodzik   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | |
|     | 
|  2011-11-05, 07:38 | #188 | |
				 | 

Cytat: 
 Rano zawsze jest wszytsko pieknie ale np w ciagu normlanego dnia w pracy tak ok 19 juz zaczynam miec problem, oczywiscie nie zawsze ale zdarza sie  Wczoraj tez mnie bolal ale myslalam ze sprawca jest antybiotyk.. Niekotore produkty napewno wywoluja wzdecia ale zeby woda  A chora jestem na angine ropna  i dostalam nawet zwolnienie z pracy na pare dni ale okazalo sie ze jednak jestem potrzebna i coz poczac  Wspolczucie zapalenia miesni to musialabyc masakra, mnie juz naszczescie ropa zaczyna schodzic z gardla ale bol w skroniach, przegrodzie nosowej uciazliwy katar i kaszel sa masakra... No nic uciekam do pracy, odezwe sie pozniej, Miłego dniaa  P.S.Zwazyłam sie dzisiaj i jest 75.5kg (bez komentarza  ) | |
|     | 
|  2011-11-05, 09:19 | #189 | 
				 | 

Dzień dobry   Dziś rano się zważyłam i jest 50,2, czyli o wiele mniej, no a @ idzie wielkimi krokami. Już spuchłam jak balon i wszystko mnie boli. Dziś pierwszy raz od może miesiąca zjadłam śniadanie z TŻ  Wsunęliśmy jajca gotowane na miękko - ja pozwoliłam sobie na 2, do tego papryka konserwowa i 2 kromki chleba z szynką swojską  Na drugie zjem Activię, niechże mi jelitka reguluje, a na obiad musimy skończyć już krokiety od mamuśki. Monia, kurde, nie wiem jak woda z butelki może zaszkodzić, szczególnie niegazowana. Kiedyś piłam tylko gazowaną, to może jeszcze byłoby wytłumaczalne, ale niegazowana? Hmm...  No i skoro miałabym odstawić wodę to co w takim razie mam pić zamiast niej?  Fajnie że idziesz na siłownię. Jeju, gdybym miała czas to pewnie też bym chodziła, albo kupiłabym w końcu ten rowerek. Ale nie mam czasu nawet na 8 min. i twister  Dzięki Bogu nie tyję pomimo tego że w ogóle nie ćwiczę... Białaczekoladko, wiedziałam, że skądś Cię kojarzę jeśli chodzi o nick. Musiałam Cię "widzieć" albo na Lbn, gdzie znajdę, kupię... albo na Lbn - przyjaciółki  Co do produktów "sprzyjających" wzdęciom to na pewno jest to kapusta, warzywa strączkowe, nadmiar błonnika, który zatrzymuje pracę jelit, często chyba też za dużo białka może powodować wzdęcia. Jednak moja dieta pomimo że nie jest jakoś specjalnie wyszukana to jest dość zbilansowana. Dzień zaczynam owsianką (ale postanowiłam ją odstawić i może zamienić na JustFit - ale nie wiem jak ja się tym najem  ), a później jem trochę chlebka na uni, obiad z jakimś warzywkiem, jakiś owoc i na kolację często jogurt. No ale to musi być wina czegoś jedzonego rano bo przypadłość pojawia się w godzinach popołudniowych   
|     | 
|  2011-11-05, 09:42 | #190 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Tam Gdzie Jest Mi Najlepiej;) 
				 | 

Hej dziewczyny  monika01011986 ja dopiero od niedawna na szafie jestem  przypadkiem weszłam zalogowałam sie i zostałam  mozesz tam sprzedawac ubrania kosmetyki bizuterie zupełnie za darmo nie ma dodatkowych opłat tylko opłata weryfikacyjna za 3 zł  mozesz tez pokazywac swoje ciuzki, mozna tez wymieniac ciuch za ciuch z innymi dziewczynami  Ja juz tam kupiłam 2 sweterki za grosze i dwie bluzki i jestem bardzo zadowolona   bialaczekoladka kuruj sie tam  dzaga1989 fajnie ze sie odezwalas  mnie najbardziej denerwuje, ze wstaje rano mam płasciutki brzuch zjem cos i od razu wiekszy własnie tak jakby wydęty, ktos ostatnio mi powiedział ze ciemny chleb moze tak działąc sama juz nie wiem;/;/;/ Pije duuuzo wody zielonej herbaty cwicze i nie wiem co jeszcze moge zrobic   
				__________________  M  | 
|     | 
|  2011-11-05, 09:52 | #191 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: wlkp. 
				 | 

Hej   Dziewczyny nie wiem co się dzieje,ale moja waga po tyg nie pokazała kg ujemnych wręcz jak bym przytyła! Wczoraj miałam połowinki czy możliwe jest ,że organizm wszystkiego nie strawaił,albo coś w tym stylu? 
				__________________  Uśmiechnij się...Jutro możesz nie mieć zębów       | 
|     | 
|  2011-11-05, 11:30 | #192 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

hej  u mnie 63,5 czyli ok, pozwalam sobie na różne szaleństwa... A piszę do Was z prośbą-pamiętam jak na tym wątku był poruszany temat ocieplanych legginsów na allegro...możecie mi polecić jakieś w przystępnej cenie? 
				__________________ 178 cm wzrostu 63kg - cel osiągnięty  | 
|     | 
|  2011-11-05, 12:02 | #193 | |
				 | 

Cytat: 
  każdy mógł podejść z kubeczkiem i sobie nalać. Uwierz mi, że nikt tej wody nie pił!!! Pracowało w tym zakładzie 6 tyś ludzi i wszyscy zarzekali że po wodzie boli brzuch i ma się wzdęcia. Naprawdę nikt jej nie pił. To samo było po kawie z automatu - okropne wzdęcia! Do kawy brali tą samą wodę i w dodatku nie była nigdy do końca przegotowana. Sama nieraz się napiłam a potem umierałam. Wiem, że to dziwne no bo to tylko woda ale może (choć nie musi) powodować wzdęcia. Może spróbuj brać ze sobą do butelki przegotowaną wodę i zobaczysz czy jest różnica. Ja wiem, że jak kupię sobie rowerek albo inne przyrządy do ćwiczeń to i tak nie będę ćwiczyła, a na siłowni to co innego  Tam to się aż chce ćwiczyć!   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | |
|     | 
|  2011-11-05, 12:10 | #194 | 
				 | 

Ja jednak sie przekonałam, ze wole cwiczyc w domku  tylko na basen bede smigac  mam w domku rowerek stacjonarny steperek i hula hop  Zastanawiam sie na kupnem tzw"agrafki" i "kołyski" do brzuszków  Uzywa ktoras z Was? 
				__________________  M  | 
|     | 
|  2011-11-05, 12:15 | #195 | |
				 | 

Cytat: 
 Ważne jest też aby jeść powoli. Nie jeść łapczywie i w pośpiechu bo przez to połyka się duże ilości powietrza a to jest też przyczyną sporych gazów. 
|     | 
|  2011-11-05, 12:17 | #196 | 
| amor vincit omnia Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-11-05, 12:21 | #197 | ||
				 | 

Cytat: 
  jest świetna  ale trzeba codziennie ćwiczyć  i kołyska rzeźbi głównie górne partie mięśni. ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat: 

__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | ||
|     | 
|  2011-11-05, 12:25 | #198 | 
				 | 

Agunia, Monia chyba używała kołyski. Natomiast agrafkę zachwalała moja koleżanka. Sama przymierzałam się do zakupu, ale odkryłam 8 minutówki i one mi w 100% wystarczały   Asia, http://allegro.pl/ocieplane-legginsy...895770616.html ja mam te legginsy. Już je tutaj raz wrzucałam. Megaciepłe! Monia, super pomysł z tą przegotowaną wodą!  Na razie w weekend piję herbatkę, natomiast od poniedziałku będę nosić się z przegotowaną wodą. Zobaczymy jakie będą efekty. Mam nadzieję że w połączeniu z Activią i odstawieniem owsianki na śniadanie będzie ok   
|     | 
|  2011-11-05, 12:45 | #199 | |||
				 | 

Cytat: 
  ale moim zdaniem warto. ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat: 
  co do owsianki to może nie rezygnuj tylko dodaj jej mniej a wlej więcej mleka. No i ważne abyś jadła powoli nie spiesząc się. Staraj się nie połykać powietrza  Mam nadzieję że to pomoże  ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat: 
  Zależy co tam jadłaś i piłaś  Odczekaj z 2 dni i wtedy się zważ  ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- A u mnie dzisiaj na wadze tak jak wczoraj 58,9. Nic dziwnego jak się je chipsy po nocach :P No trudno. Od poniedziałku będzie lepiej bo zacznę więcej się ruszać dzięki siłowni. Zjadłam Just Fity z otrębami i mlekiem i się nudzę. Idę się ubierać i wyjdę na spacer z synkiem (starszy synek jest u babci). Potem idę do sąsiadki na kawkę  Jak wrócę to zajrzę do Was i wrzucę fotki bluzy i legginsów  Miłego dnia kochane   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | |||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-11-05, 13:04 | #200 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
  tylko jest jeden mały problem bo mam do Ciebie ok 700 km  przebiegnę w jedną stronę i już będę chudsza o 5 kg   A kilka chipsów na pewno Ci nie zaszkodzi   | |
|     | 
|  2011-11-05, 14:40 | #201 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Hej   Ja już prawie gotowa na wesele  słodzika nie dostałam  Muszę w Warszawie poszukać  Z dietą dobrze  Moje menu: ś:płatki+mleko 2ś:activia + kawa o: udko pieczone + trochę ziemniaków + brokuł a dalej to już na weselu i chyba sobie pozwolę na coś słodkiego zobaczymy   
				__________________ 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 | 
|     | 
|  2011-11-05, 19:31 | #202 | |||||
				 | 

Cytat: 
  Tez Cie kojarze z kilku wątków, milo Cie tu widziec i przesylam mega gratulacje ze udalo Ci sie tak pieknie schudnac  Cytat:  Poki co moja dzisiejsza kuracja wygladala tak: pobudka o 7, wysjcie do pracy, powrot z pracy o 17, zakupy pozniej sprzatanie teraz pranie, masakra sobotni wycisk  Cytat: 
  Tak samo jest w tych duzych "tanich baniakach" woda zrodlana, a w automatach leci kranowka nafaszerowana chlorem i oznonowana  Cytat: 
  Cytat: 
   | |||||
|     | 
|  2011-11-05, 22:06 | #203 | |||
				 | 

no ja w końcu mam czas żeby popisać z Wami   Byłam dziś na spacerku z synkiem, poszliśmy na cmentarz powymieniać wkłady w zniczach u mojej babci na grobie. Potem zaszłam do teściów po drugiego synka i poszliśmy do mojej mamy.Oczywiście straszy synuś chciał zostać na noc u babci więc dziś znowu nie śpi w domu  Później  z młodszym synkiem poszłam do mojej sąsiadki na herbatkę i wróciłam do domu przed 20. Wykąpałam synka, pogadałam ponad godzinę z mężem przez telefon i w końcu tu siadłam! Zrobiłam dziś zdjęcia bluzy i legginsów ale oczywiście tradycyjnie baterie padły i już nie wgrałam na kompa. Włożyłam je do ładowarki i już się z godzinke ładują więc może zaraz uda mi się wrzucić fotki. Muszę sobie kupic ten czytnik do kart bo zwariuję!! Jutro idę na pół dnia do siostry więc nie będę się nudziła  ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat: 
  A te baniaki to naprawdę sama chemia  ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat: 
  wypij tam za nasze zdrowie  ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat: 
  Dasz radę  No i jak schudniesz przy okazji!      
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | |||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-05, 23:57 | #204 | 
				 | 

ja się wykapałam, umyłam włosy i wrzuciłam zdjęcia z aparatu na kompa. Idę zaraz spać tylko wkleje te fotki. Oczywiście strona wewnętrzna legginsów znowu wyszła mi niewyraźna i rozmazana więc nie pokażę jak wygląda te ocieplenie.... jutro zrobię dodatkowe zdjęcia to może jakieś w końcu wyjdzie. A więc wklejam bluze i legginsy tył.  bluza1.jpg bluza2.jpg bluza3.jpg zara.jpg 
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | 
|     | 
|  2011-11-06, 09:25 | #205 | ||
				 | 

Cytat: 
  A odnosnie wody przegotowanej to ona niestety pozbawiona jest zwiazkow mineralnych a doklanie soli mineralnych, poniewaz podczas gotowania wytracaja sie jony, czyli staje sie woda destylowana, ponowne gotowanie sprawia ze taka woda staje sie juz redestylowana. A takich wod uzywa sie juz tylko w przemyslach chemicznych, kosmetycznych, medycznych itp. Dla naszego organizmu sole sa niezbedne , pijac wode mineralna uzupelniamy ich niedobory. Tyle zostalo mi w glowie z wykladow, to tylko tak dla Waszej informacji wybor i tak nie do mnie nalezy  Cytat: 
  Kiedys tylko didaski, bluzy, dzinsy a teraz zupelna zmiana chociaz kolor czarny uwielbiam  Aha i pieknie szczuplutko wygladasz   | ||
|     | 
|  2011-11-06, 10:10 | #206 | 
				 | 

Białaczekoladko, Monia, to ja pewnie piłam sam syf   Bo ja kupowałam zawsze baniak Aro i przelewałam do butelki po Cisowiance 0,7l. Od jutra piję tylko przegotowaną  Ja miałam pisać pracę na zajęcia, a od 8 wiszę na Ukraińskim Allegro i stronach o ślubie i przeglądam suknie. Wyobraźcie sobie że na Ukrainie suknia kosztuje 700zł! Nowa!  A podobno na bazarze we Lwowie (bo tam oprócz zwykłych ciuchów można dostać suknie ślubne, duuużo sukni ślubnych) jest jeszcze taniej. Zależy kto czego szuka. Mi marzy się suknia Empire, ale wydaje mi się, że będę wyglądać w niej niekorzystnie. Na Ukrainie chyba bardzo modne są suknie Princessa. Osobiście za nimi nie przepadam, ale na All znalazłam bardzo ładne modele, np. bardzo bogato zdobiony gorset i gładziutki dół - śliczna. Chyba wybiorę się tam po suknie, a jeśli nic nie kupię to najwyżej zwiedzę Lwów bo jeszcze nigdy nie byłam   
|     | 
|  2011-11-06, 11:23 | #207 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Heloł heloł laseczki           Wróciłam dziś o 9 rano zmęczona podróżą jak nie wiem, ale na przeglądnięcie wątku znalazłam siłę   Melduję się po 2 miesiącach z 2 kg na plus  czułam, że przytyłam, ale powiem Wam, że nie przejmuję się tym za bardzo. Teraz wrócę do normalnego jedzenia zacznę ćwiczyć i regularnie jeść, ograniczę słodycze i fast foody no i mam, że z kg spadnie  więcej do szczęścia nie potrzebuję  Przez te 2 miesiące codziennie jadłam słodycze i to w sporych ilościach no i dość często fast foody więc nie ma co się dziwić, że waga wzrosła, choć i tak nie dużo więc nie ma tragedii  Noo i mam nadzieję, że jeszcze ktoś mnie pamięta     
				__________________ | 
|     | 
|  2011-11-06, 11:31 | #208 | |
				 | 

Cytat: 
 Mi to jeszcze jedynie woda z Żywca smakuje. Ale i tak jej nie piję bo wolę wypic herbate, kawke rozpuszczalną, Pepsi light lub jakiś sok z Hortexu. I mimo, że Pepsi jest gazowana to nigdy wzdęć nie miałam po niej.  A co do wody przegotowanej to moim zdaniem lepiej pic taką mimo, że nie zawiera związków mineralnych niż pić butelkową i męczyć się ze wzdęciami  Sole mineralne można dostarczyć w inny sposób do organizmu np. kupić sobie "Plusza" http://www.plusssz.pl/ i rozpuszczać jedną tabletkę dziennie w przegotowanej wodzie. Mamy przynajmniej pewność że te minerały są dostarczane na pewno   Co do bluzy to ja ją kupiłam głównie na siłownię i na jakieś luźne wypady typu do lasu na ognisko. Na codzień noszę obcisłe ubrania typu, legginsy czy rurki + sweterek czy tunika obcisła. Do tego buty koniecznie na obcasie   No i dziękuję za komplement  W albumie mam więcej swoich zdjęć ale aby je zobaczyć musze mieć Cię w znajomych   
|     | 
|  2011-11-06, 11:31 | #209 | |
				 | 

Cytat: 
    Jak mogłybyśmy zapomnieć Cię Madziu  Nawet Monia wspominała ostatnio że już wracasz  Co słychać tak ogólnie? Jak minął pobyt za granicą? Ciężko było? Ja dziś miałam na słodko śniadanie bo ostawiłam owsiankę na konto płatków kukurydzianych, no i zjadłam kulki i corn flakesy w miodzie i orzechach. Ale korci mnie podjeść herbatniki maślane które leżą już w szafce od tygodnia    Ale może jeszcze trochę wytrzymam. 
				__________________ Jestem Paula, a mój nick jest stary jak świat   | |
|     | 
|  2011-11-06, 11:36 | #210 | |
				 | 

Cytat: 
 Jejciu!!!!!!! Madzia wróciła          Ale się cieszę!!!!!  strasznie tęskniłam       Czekałam na Twojego posta z niecierpliwością  Super, że juz jesteś  2 kilo to malutko! Zrzucisz momentalnie! Jak odpoczniesz i znajdziesz chwilkę to napisz jak tam Ci się pracowało, co porabiałaś po pracy itd!   Pewnie twoja psinka się strasznie ucieszyła jak Cię zobaczyła co?   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.