|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak postąpić?
Witajcie,
Otóż wczoraj mój facet miał męski wypad na piwo, na który nie chciał mnie zabrać. Więc cóż miałam począć, pomyślałam:'niech idzie'. Za to około 4 w nocy Szanowny Pan obudził mnie telefonem. Z odgłosów dobiegających z oddali i po jego głosie mogłam stwierdzić, że zabawa była przednia (ironia). A może już się nakręcił i wtedy pomyślał o mnie?;pNo więc wkurzył mnie tym, nie powiem. Bo jeżeli jemu się wydaje, że może dzwonić po nocach to się myli. I dzisiaj już mi przeszła ochota na spotkanie. Nie podoba mi sie takie zachowanie. Wam by się podobało? Zależy mi na nim i to naprawdę fajny facet, ale nie uważacie że przesadził? Czy się czepiam? Ale wydaje mi się, że w tym momencie powinnam mu oznajmić, że to była przesada i nie może mieć mnie na każdy kaprys, nie uważacie? Aha, na moje: 'chyba żartujesz, zobacz która jest godzina', powtórzył kilka razy, że 'mówi poważnie'. Edytowane przez mila44 Czas edycji: 2011-11-06 o 10:38 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak postąpić?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
tez nie podobaloby mi sie takie zachowanie ale nie dramatyzuj
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
na przyszłość wyłązcaj telefon na noc
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry, ale to pierwsze co pomyslałam.Przesadził i to mocno
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
wyłączaj albo wyciszaj telefon na przyszłość
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
nie rozumiem, chcesz z nim zerwać, bo zadzwonił do Ciebie pijany z prośbą, żebyś przyjechała?
![]() porozmawiaj z nim, powiedz mu, że nie podoba Ci się takie zachowanie i po krzyku |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
głupie i dziecinne zachowanie chłopaka. Może on po prostu chciał sie popisać przed chłopakami, ze jesteś na każde jego zawołanie??
Ciekawe czy on byłby zadowolony gdybyś na imprezie z kumpelami zaczęła do niego w nocy wydzwaniać musisz kiedyś spróbować i przekonać sie o tym...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jeżeli Ciebie to zdenerwowało i nie chcesz, żeby sytuacja się powtórzyła to nie masz co słuchać rad wizażanek tylko powiedz facetowi, że to DLA CIEBIE było nie fair zachowanie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam taką sytuację, że dzwoni mój facet (były, tzn. wtedy jeszcze nie) pijaniutki i mówi: no wyjdź, spotkajmy się, nad ranem - jasno bo środek lata, ja do niego, że nie wyjde, a on, że zaraz zadzwoni do mojej mamy i się zapyta czy moge wyjść
tzn. trochę mnie to złościło, ale nie robiłam z tego afery
|
|
|
#13 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jaśnie Królewicz ma taki kaprys;p Edytowane przez mila44 Czas edycji: 2011-11-06 o 11:12 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początek proponuję sprawdzić, czy w ogóle pamięta nocną rozmowę. A na przyszłość wyłączać dźwięk.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
mój czasem też ma takie pomysły żeby dzwonić w nocy i prosić żebym przyjechała ale zawsze traktuję to jako żart. Napił się, jest mu wesoło- pozostaje mi tylko się z niego śmiać. Nie potraktowałabym jego telefonu i prośby jako kaprys czy chęć popisania się przed kolegami
Nie wiem w jakim ta rozmowa była tonie ale myślę że nic złego nie miał na myśli
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym nie miała nic przeciwko, że zadzwonił. Nie róbmy już z facetów takich rogaczy. Przecież nie będziemy ich zamykać w klatkach, żeby nigdzie nie wychodzili i nie mieli prawa się bawić. I dobrze, że zadzwonił.
Kobitki to mają problemy, nie dzwoni źle, zadzwonił wypity źle. Nie dziwię się, że Oni nie potrafią wielu z Nas zrozumiec ![]() Mój już 2 razy ostro się spił, jak do Niego jechałam, gdy był w delegacji, ale nie robiłam Mu wyrzutów, bo Jego wybryki pijackie na 4 lata, to 3, więc nie zacznę być demonem, który Mu wszystkiego zabrania. Fakt nagadałam Mu, bo przecież trzeba Kajał się, przepraszał i ok.
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2011-11-06 o 12:59 |
|
|
|
|
#18 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba chodziło Ci o "pantoflarzy".Autorko wątku, pogadaj z facetem w żartobliwym tonie, ale jednak wyraź swoje zdanie na ten temat. Fajnie, że myśli o Tobie nawet jak się napije zbyt wiele, z drugiej jednak strony niekoniecznie z takich powodów jakie by kobieta chciała usłyszeć, ale tego i tak na razie nie sprawdzisz. Najwidoczniej miał świetny humor i chciał się tym z Tobą podzielić - tak sobie to tłumacz. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, chodziło mi o rogaczy, w sensie wypił, to źle, chociaż zdarza się to raz na ruski rok. P.s. nie mówię, że toleruję notoryczne picie, moj ojciec jest alko, ale staram się mieć rozsądne podejście (o ile można mieć, po takich akcjach w domu). No nie zdradza i dobrze chociaż...
|
|
|
#20 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyprawić komuś rogi-zdradzić kogoś.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do jeleni z rogami = rogacz, znam :P
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2011-11-06 o 13:24 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
moim zdaniem przesadzasz
ja czesto chodze na imprezy babskie ( nie tylko w sumie) bez tzta i jak jest mi wesolo po alkoholu to zawsze wysylam jakies smsy do Tzta, albo dzwonie. Wlasnie wtedy zawsze mam silna potrzebe kontaku, siedze w jakims klubie patrze na roznych beznadziejnych facetow i doceniam jakiego fajnego mam faceta.. Twoj tz pewnie poszedl na meska impreze, popil, zobaczyl jak kumple zagaduja z pannami, moze sam rozmawial z dziewczynami i pewnie sobie pomyslas' jak dobrze,ze mam fajna dziewczyne, nie musze bawic w te glupie flirty , podchody itd, zadzwonie do niej, moze przyjedzie..' A Ty masz pretensje... Owszem, rozumiem ,ze bylas zaspana, niekulturalnie jest budzic kogos o tej porze bez powodu, ale facet mial banie i pewnie chcial Cie zobaczyc Ja bym mu powiedziala,zeby sie nie budzil po nocach ale nie przezywalabym tego tak bardzo |
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety. Muszę się z polskiego poduczyć, bo aż wstyd
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
A co tu jest do podobania się?
Nie potrafisz ze swoim facetem porozmawiać o tym, co tolerujesz w związku, a czego już nie? Nie umiesz mu powiedzieć, że w nocy śpisz, a nie rozmawiasz? Nie wiesz jak odrzuca się połączenia przychodzące? Nie wiem, co tu jest do roztrząsania. Spotykasz się z nim, siadacie obok siebie i mówisz "Zenek, nie dzwoń do mnie w nocy, kiedy śpię bez powodu, albo z głupotami. I ogólnie to chyba za dużo tego alkoholu wypiłeś, bo pomysły miałeś niezłe. Nie odpowiada mi to. Kpw?"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

(ironia). A może już się nakręcił i wtedy pomyślał o mnie?;p