Wszystko o Avonie - cz. 24 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-05, 21:52   #2491
Valoissa_
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Oj, młodziutka jesteś! Myślę, że jak byś używała sporadycznie to przynajmniej zaszkodzić nie powinien , ale mogłaby się jeszcze wypowiedzieć jakaś młodsza ode mnie, która go używa. Choć z tego co czytam- wszystkie tu dziewczyny bez wyjątku uwielbiają to serum.
Hehe, duchowo trochę starsza Tak, ja żadnego z produktów Anew regularnie codziennie nie używam, raczej stosuję jako kurację...oprócz serum Luminosity mam jeszcze kremy Rejuvenate, one są świetne jako "naprawiacz" kiedy sobie skórę trochę za bardzo wysuszę Clearskinem, i na zimę czasem do odżywienia też ok.

Valoissa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 21:54   #2492
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Ja się malowałam tym czerwonym odcieniem w COKu, bo chciałam zamówić w k16. Jednak nie spodobała mi się konsystencja, no faktycznie mus, bardzo gęsty i ciężko się było ładnie umalować, szczególnie, że próbowałam czerwony, który jest dość ciemny i intensywny. Wprowadzili te musy niedawno, więc nie mogę zwalić winy na to, że tester leżał za długo Ale to moja opinia, zresztą jeszcze się do końca nie zniechęciłam, poluję na ten złoty (Copper coś tam) i akurat go nie było Podsumowując mój wywód - gęsty, trochę ciężko się rozprowadza, o intensywnym kolorku. O zapachu nie napisałam? Akurat pachnie ładnie i przyjemnie jak na błyszczyk, nie chemicznie
Dziękuję bardzo za konkretną wypowiedź.
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 21:57   #2493
Valoissa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
co do kremów i matowienia cery to ostatnio nabyłam z Solutions ten balance czy jakoś tak (turkusowe opakowanie) i dla mnie jest super, w miarę gęsty i mam odczucie że nawet przy nałożonym później mejkapie mniej się świecę

polecam, jeszcze ten na noc planuję kupić

Complete Balance z Solutions to moje ulubione...zwłaszcza polecam krem, a raczej żel na noc, naprawdę super matuje, rano skóra jest miękka, świeża i ma ładniejszy koloryt. Co do kremu na dzień, to fajnie wygładza, skóra ogólnie lepiej wygląda, u mnie matuje na jakieś 4h.

Edytowane przez Valoissa_
Czas edycji: 2011-11-05 o 22:06
Stary 2011-11-05, 22:10   #2494
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marrinaa Pokaż wiadomość
Serum stosuje od niedawna, chyba od tygodnia, i tak jak przedtem pisalam stosuje go rano i wieczorem i czasme ajk sie nie maluje caly dzien no to jeszcze w ciagu dnia troche jeszcez daje. I faktycznie zaczyna mi rozjasniac czerwone kropeczki, Dodam ze mam poprostu twarz cala na policzkach w czerwonych kropkach i z dziurami bo niestety po wypryskach ;/
wiec naprawde musialam cos z tym zrobic bo bez makijazu nie moge sie pokazac ;/
wczesniej mialem krem, wsumie bez rewelacji ale serum wiadomo lepsze i fajniejsze :0
skora stala sie taka bardziej nawilzona, jedrniejsza, teraz uzywam tylko tego serum i jestem zadowolona, nie potzrebuje jzu innego kremu.
A czy mi rozjasnilo, no to tak juz troche te kropeczki ja jasniejsze, i jzu nie widac az tak tych dziur, moze przez to ze te kropki staja sie jasniejsze.
Jak dla mnie mimo ceny tegoserum no to oplaca sie w niego zainwestowac, tym bardziej teraz jak mozna miec 45% taniej czyli niecale 38 zl.
czy na pewno w K16?
z tego co widzę w K16 jest on ze strony 166 a opust jest na produkty ze stron : 31, 163, 164, 165, 167, 171
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 22:37   #2495
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
czy na pewno w K16?
z tego co widzę w K16 jest on ze strony 166 a opust jest na produkty ze stron : 31, 163, 164, 165, 167, 171
dziewczyny a na przebarwienia po słońcu co polecacie wziąć to serum anew czy zestaw wyrównujący koloryt solutions? w kat 16 jest za 59 zł,ale się do 45% nie liczy, w kat. 15 można było załapać się na wyższy opust przy zakupie 3 produktów anew w jednym zamówieniu.
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 22:54   #2496
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Serum stosuje od niedawna, chyba od tygodnia, i tak jak przedtem pisalam stosuje go rano i wieczorem i czasme ajk sie nie maluje caly dzien no to jeszcze w ciagu dnia troche jeszcez daje. I faktycznie zaczyna mi rozjasniac czerwone kropeczki, Dodam ze mam poprostu twarz cala na policzkach w czerwonych kropkach i z dziurami bo niestety po wypryskach ;/
wiec naprawde musialam cos z tym zrobic bo bez makijazu nie moge sie pokazac ;/
wczesniej mialem krem, wsumie bez rewelacji ale serum wiadomo lepsze i fajniejsze :0
skora stala sie taka bardziej nawilzona, jedrniejsza, teraz uzywam tylko tego serum i jestem zadowolona, nie potzrebuje jzu innego kremu.
A czy mi rozjasnilo, no to tak juz troche te kropeczki ja jasniejsze, i jzu nie widac az tak tych dziur, moze przez to ze te kropki staja sie jasniejsze.
Jak dla mnie mimo ceny tegoserum no to oplaca sie w niego zainwestowac, tym bardziej teraz jak mozna miec 45% taniej czyli niecale 38 zl.
Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
czy na pewno w K16?

Marrinaa ma na myśli - teraz czyli kat. 15 - jeszcze obowiązuje

Edytowane przez Buniat
Czas edycji: 2011-11-05 o 22:57
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 22:56   #2497
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
a mnie wysyfiło dodatkowo po emulsji
mnie po tej szafirowej!- Ciebie też?? po niczym z Avon mnie nie wysyfiło- tylko po tym

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
A farby jak dla mnie są super, na pewno będe jeszcze korzystała.
ja też... mam nawet zapas na parę miechów

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
dziewczyny a na przebarwienia po słońcu co polecacie wziąć to serum anew czy zestaw wyrównujący koloryt solutions? w kat 16 jest za 59 zł,ale się do 45% nie liczy, w kat. 15 można było załapać się na wyższy opust przy zakupie 3 produktów anew w jednym zamówieniu.
ja bym brała Anew.. w końcu to wyższa jakościowo półka
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 22:57   #2498
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:

Serum anew rozjasniajacy na plamy i przebarwienia, teraz sie oplacalo go kupic bo 45% taniej wiec naprawde warto. wychodzilo niecale 38 zl.

ooo moja klientka jest zainteresowana tym serum,polecę go jej więc z czystym sumieniem
Cytat:
Napisane przez Valoissa_ Pokaż wiadomość
Łapię się na te czerwone serum Reversalist z Believe w K16. Czy ono nadaje się do tłustej cery? Czytałam chyba wcześniej, że ono matuje, wygładza i wyrównuje koloryt cery, to prawda?
Własnie dziś pisałam że mam dwa kremy na dzień,po których moja tłusta skóra się nie świeci,i jednym z nich jest czerwone serum Anew,jest rewelacyjne jak się smaruję to jest takie delikatne jak mus,robi się jakby lekko pudrowe,buzia jest gładziutka i zaraz można nakładać podkład,nie trzeba czekać aż się wchłonie tyle że doczytałam że masz 18 lat...uważam że jesteś na nie za młoda niestety,osobie po 25 roku życia bym poleciła,Tobie nie...

Dziewczyny czytajcie uważnie Avon Magazine,bo nie wszystkie produkty Anew są 45% taniej,na str.17 jest napisane z których stron w katalogu

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-11-05 o 22:58
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 23:11   #2499
Valoissa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Własnie dziś pisałam że mam dwa kremy na dzień,po których moja tłusta skóra się nie świeci,i jednym z nich jest czerwone serum Anew,jest rewelacyjne jak się smaruję to jest takie delikatne jak mus,robi się jakby lekko pudrowe,buzia jest gładziutka i zaraz można nakładać podkład,nie trzeba czekać aż się wchłonie tyle że doczytałam że masz 18 lat...uważam że jesteś na nie za młoda niestety,osobie po 25 roku życia bym poleciła,Tobie nie...
Dzięki za opinię Ja nastawiam się na te serum nie żeby tam ze zmarszczkami i innymi takimi coś robiło bo wiem, że to jeszcze nie mój wiek, tylko właśnie do matowienia, wygładzania, wyrównania kolorytu, ogólnej poprawy wyglądu cery. Nie polecasz, ale opisem kusisz, oj kusisz Hmm...no jeszcze się zastanowię.

Edytowane przez Valoissa_
Czas edycji: 2011-11-05 o 23:14
Stary 2011-11-06, 01:22   #2500
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
mnie po tej szafirowej!- Ciebie też?? po niczym z Avon mnie nie wysyfiło- tylko po tym

ja też... mam nawet zapas na parę miechów

ja bym brała Anew.. w końcu to wyższa jakościowo półka
chyba wezmę serum, bo i tak na noc bym tylko używała tego raczej plus ewentualnie ten krem na dzień z solutions, chociaż teraz mi podpasowała kuracja z liposomami szkoda, że nie ma próbek tej serii solutions wyrównującej koloryt, bo na razie mało opinii
Stary 2011-11-06, 06:55   #2501
meggykotka
Rozeznanie

Ja z kolei nie mogę używać niebieskiej serii Anew Rejuvenate - wysypuje mnie kaszą na całej buzi.
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 08:14   #2502
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
Ja z kolei nie mogę używać niebieskiej serii Anew Rejuvenate - wysypuje mnie kaszą na całej buzi.
Ja też w nią więcej nie zainwestuję - po kremie pod oczy z tej serii to ryczałam po kilka godzin
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 08:53   #2503
miska1c
Raczkowanie

ma ktoś może torebkę Lillian i wie czy mieści ona A4?
miska1c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 09:21   #2504
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
tak wysypało, ale po kremie tez tak mialam
zaczynam wogole chorac na kosmetyki avon dlaczego
w sumie jedyny krem z avonu, który ma jakąś super formułę niezapychającą to Solutions fioletowy
Stary 2011-11-06, 09:27   #2505
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Dziewczęta co sądzicie o satynowym musie do ust - warto kupić? Jaki jest w użytkowaniu? Klejący? Jak pachnie?
ja jestem zadowolona, jest gęsty, ale dobrze trzyma się na ustach i fajnie nawilża, polecam szczególnie teraz na jesień, jak pomalowałam na dłoni to nie mogłam zmyć wodą z mydłem, dopiero płynem dwufazowym na początku nie byłam przekonana, ale teraz na jesień dobra ochrona dla ust szkoda, że tak mało kolorów
Stary 2011-11-06, 09:37   #2506
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny czytajcie uważnie Avon Magazine,bo nie wszystkie produkty Anew są 45% taniej,na str.17 jest napisane z których stron w katalogu
że niby na str. 17? :P nic tam takiego nie ma... tylko na str. 8 :

JAK WŁĄCZYĆ
DO TWOJEGO PROGRAMU PIELĘGNACYJNEGO
Program zarobkowy Anew dotyczy produktów z Katalogu 15/2011. Oferta działa w ramach jednego zamówienia.
(wyłączając krem do rąk Anew Luminosity)

czyli tylko bez kremu do rąk... oświeć mnie proszę, jeżeli są podane jakie strony
Stary 2011-11-06, 10:08   #2507
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość

JAK WŁĄCZYĆ
Program zarobkowy Anew dotyczy produktów z Katalogu 15/2011. Oferta działa w ramach jednego zamówienia.

czyli tylko bez kremu do rąk... oświeć mnie proszę, jeżeli są podane jakie strony
Sarunieczka mówi pewnie o K16
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 10:10   #2508
jagoda79
Raczkowanie

Cytat:

JAK WŁĄCZYĆ

chodzi 0 My Avon nr 16
jagoda79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 10:16   #2509
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:

JAK WŁĄCZYĆ

Sarunieczce chodziło o AM 16, bo składamy już zamówienia z kat. 16
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 10:43   #2510
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

JAK WŁĄCZYĆ

Ja Cię oświecę: Majce chodzi o am16.
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 10:49   #2511
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Valoissa_ Pokaż wiadomość

Complete Balance z Solutions to moje ulubione...zwłaszcza polecam krem, a raczej żel na noc, naprawdę super matuje, rano skóra jest miękka, świeża i ma ładniejszy koloryt. Co do kremu na dzień, to fajnie wygładza, skóra ogólnie lepiej wygląda, u mnie matuje na jakieś 4h.

a miałaś starą wersję? Ja własnie mam i ten na dzień niedługo powinnam skończyć a na noc to prawie cały jeszcze stoi. W ogóle mnie nie matuje
Cytat:
ooo moja klientka jest zainteresowana tym serum,polecę go jej więc z czystym sumieniem
tylko żebym się na niego załapała! bo skoro na krem mi się nie udało, a Jamapi tak chwaliła, to na serum się szarpnę, powinno być przecież lepsze.
Stary 2011-11-06, 11:27   #2512
Y a s m i n e
Rozeznanie

Dziewczynki, w związku z moją listą na kat.16, chciałabym poprosić o opinie na temat musu do ciała z Naturals- miód z mlekiem . Warto wziąć? Seria M&H Ori jak dla mnie śmierdzi tandetnie chemią, czy tu jest lepiej z zapachem? Nawilżanie? Pliiiz
Stary 2011-11-06, 11:28   #2513
Valoissa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
a miałaś starą wersję? Ja własnie mam i ten na dzień niedługo powinnam skończyć a na noc to prawie cały jeszcze stoi. W ogóle mnie nie matuje
Nie, starej nigdy nie kupowałam, mam tą nową wersję. Ale ponoć składy są takie same, tylko opakowania inne

Stary 2011-11-06, 11:36   #2514
cheneelle
Zakorzenienie

Testowałam podkład 24k w odcieniu m.beige i jestem naprawdę zadowolona. Jest treściwy, dobrze się go nakłada, nie smuży. Jego trwałość może nie jest powalająca, ale świetnie ożywia skórę, także jak któraś ma problem z ziemistą, zmęczoną cerą to polecam.

Powiem też co nieco o Genics. Zamówiłam sobie próbeczki i serum i kremu. Serum jak na moją skórę, troszkę nie wiem czemu ją wysuszyło, natomiast krem jest świetny. Gęsty, skora jest po nim bardzo miła i taka aksamitna w dotyku.

Teraz zamawiam sobie na przetestowanie maly zestaw Rejuvenate. Bo też mialam próbki i skóra bardzo mi się wygładziła, drobna kaszka zniknęła.
Stary 2011-11-06, 11:38   #2515
Valoissa_
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki, w związku z moją listą na kat.16, chciałabym poprosić o opinie na temat musu do ciała z Naturals- miód z mlekiem . Warto wziąć? Seria M&H Ori jak dla mnie śmierdzi tandetnie chemią, czy tu jest lepiej z zapachem? Nawilżanie? Pliiiz
Co do nawilżania, to Ci na razie nie mogę powiedzieć, bo jeszcze go nie mam, ale widziałam na żywo i wąchałam zapach jak najbardziej na tak, piękny i zupełnie niechemiczny.

Stary 2011-11-06, 11:57   #2516
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
miałam dokładnie tak samo, po kremie na noc najprawdopodobniej
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Ja też w nią więcej nie zainwestuję - po kremie pod oczy z tej serii to ryczałam po kilka godzin
ja też, ale tylko po części na dzień, żel na noc był super, mnie uczulają filtry przeciwsłoneczne i nie mogę ich używać w okolicach oczu po prostu. Teraz mam czerwony krem z rozświetlaczem i nie dzieje się nic. Także czerwony polecam, a jak masz tamten jeszcze to spróbuj części na noc samej używać
skuszę się na to serum luminosity, powiem wam, że jakoś go w katalogach nie zauważyłam i wezmę do niego krem na dzień solutions zobaczymy jak się sprawdzi
Stary 2011-11-06, 12:01   #2517
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Mus z Naturalsa jest identyczny jak Spa tylko zapach ma inny
Stary 2011-11-06, 12:07   #2518
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Valoissa_
Co do nawilżania, to Ci na razie nie mogę powiedzieć, bo jeszcze go nie mam, ale widziałam na żywo i wąchałam zapach jak najbardziej na tak, piękny i zupełnie niechemiczny.
Dziękuję bardzo, satysfakcjonuje mnie to . Kiedyś, 100 lat temu była taka odrębna seria miodu z mlekiem w śmiesznych butelkach, ubóstwiałam je .
Stary 2011-11-06, 12:39   #2519
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
o to super, bo tajski bardzo lubię, a te nowe zapachy mnie wszystkie 3 kuszą, jestem uzależniona od mazideł do ciała
Stary 2011-11-06, 12:52   #2520
smerfetka25
Zakorzenienie

Wiemy, jak ważna w 4 kwartale jest aktywność i mobilizacja każdej Konsultantki. By ułatwić Konsultkatkom Avon Club edycji 2011 udział w Programie na 4Q 2011 i docenić ich starania w zdobywaniu fantastycznych nagród, postanowiliśmy, że cała sprzedaż osiągnięta w katalogu 15/2011 (TS 17/2011) zostanie policzona podwójnie (do wykonania celu w Programie na 4Q 2011).

Przypominamy, że do wygrania są fantastyczne nagrody - ipody, iphony, ipady, telewizory, laptopy oraz niezapomniana wycieczka do Włoch!

Przed nami jeszcze dwa katalogi Programu - warto o nie powalczyć!

To jest jedyna, niepowtarzalna szansa, by przybliżyć się do realizacji celów Programu i zdobycia tych wspaniałych nagród!
Już dziś skontaktujcie się z Waszymi Konsultantkami Avon Club i przekażcie im tą znakomitą wiadomość.

Pamiętajcie, o przekazaniu tej informacji podczas organizowanych przez Was spotkań Avon Club!

pozdrawiamy

Dział Sprzedaży

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości