|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII
Hej dziewczynki
U mnie cały tydzień była piękna słoneczna pogoda dziś jak mamy czas na spacer z TŻ to się zrobiło buro i zimno
|
#4292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz już wiesz że masz na kogo liczyć i to jest właśnie twój Tż albo cię zaakceptują taka jaką jesteś albo was już nigdy nie będą oglądać na rodzinnych spotkaniach. Jesteśmy razem z tobą będzie wszystko dobrze Gratulacje dla kolejnych dziewczyn które mają coraz mniej dni do ślubu ![]() U mnie piękne słoneczko niedziela zapowiada się urocza najpierw wyprawa do szkoły a potem spotkanie z Tż
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-11-06 o 10:46 |
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze teraz mama, jak nie chciała jeszcze kupować sukienki to teraz ma pretencje, że wolę dać 200zł więcej i jechać do Krk po nią a nie jechać do tych Żorów. Kur... co za dzień
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z pracy! Powinnam być w szkole, ale cóż...
Cytat:
|
|
#4295 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
fajne że TŻ wstawił się za Tobą, ale zachowania jego rodziny nie rozumiemA w mojej rodzinnej miejscowości za 2 tyg są targi ślubne w sumie to fajnie bo myślimy o firmie dekoratorskiej. Salę musimy przystroić sami i jak już wstępnie obliczałam to zakup wszystkiego też drogo wyjdzie (a nawet nie liczyłam wazonów z żywymi kwiatami), a tak przynajmniej popytam o ceny usług. Aczkolwiek moja koleżanka płaci 1800 za taką usługę. Trochę dużo.TŻ wymiguje się od nauk (mieliśmy zacząć w poniedziałek). Wcześniej sama proponowałam grudzień, w kościele który jest dalej, bo te w naszym kolidowały mu z piłką nożną to mówił że 3 tyg wytrzyma bez piłki. A jak termin już się zliżył to mówi, że szkoda mu piłki i że może w grudniu (tam teraz nie ma), a ja się już nastawiłam I mówię mu że laski z forum to już mają pozałatwiane
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
My na nauki idziemy w ostatnią sobotę tego miesiąca. Mieliśmy iść w tę co była, ale mój tata był także nie było jak. Mam nadzieję, że w tym miesiącu się uda.
|
#4297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30347517] Nie dam się mu przekabacić I mówię mu że laski z forum to już mają pozałatwiane [/QUOTE] tzw. "ostatnia instancja" ![]() dalej już nie mozna sie odwołać
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie także równe 300 ddś !
|
#4299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ahankara, popieram! Powiedz, że na forum to już jest załatwione i trzeba się śpieszyć. Mój Tż niezbyt chciał chodzić na nauki w październiku. A bo to zimno, ciemno, wiosną lepiej, cieplej itd. To mu powiedziałam, że wiosną, jak już będzie ładnie na dworze, to na pewno nie będzie mu się chciało siedzieć w kościele. Zgodził się ze mną i nauki są załatwione
|
|
#4300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazdroszczę Ci tego sweterka!!! coś mi się wydaje, że do mojej sukni też by coś takiego pasowało... zwykłe bolerka mi się nie podobają
|
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
dawno mnie nie było, może dziś uda mi się cos Was więcej poczytać, widzę że przybyło PM-ek ![]() u mnie dziś piękna pogoda ale ja i tak w domu będę siedzieć, nie mam gdzie ani z kim iść
|
|
|
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
Ja już zmykam muszę iść do szkoły
ale po zajęciach będę widziała się z Tż życzę wam miłej i słonecznej niedzieli do usłyszonka wieczorem pa
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
evoonia znalazłam coś takiego przez przypadek, wiem że masz swoje i są o wiele ładniejsze ale chciałam Ci pokazać
![]() http://moda.allegro.pl/pelen-kolor-z...909685470.html
|
#4305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pewnie ze się pogodzicie, jak się pozabijacie to nie będzie ślubu za 11 miesięcy ![]() Cytat:
Cytat:
bo ja nie to nie wiem czemu się w ogóle z nią w tej sprawie konsultujesz [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30347517] TŻ wymiguje się od nauk (mieliśmy zacząć w poniedziałek). Wcześniej sama proponowałam grudzień, w kościele który jest dalej, bo te w naszym kolidowały mu z piłką nożną to mówił że 3 tyg wytrzyma bez piłki. A jak termin już się zliżył to mówi, że szkoda mu piłki i że może w grudniu (tam teraz nie ma), a ja się już nastawiłam I mówię mu że laski z forum to już mają pozałatwiane [/QUOTE]dobry argument ja tak zrobiłam z naukami, że napisała maila do parafii kiedy robią nauki i mi odpisali kiedy, więc powiedziałam TŻowi, że albo idziemy w tym terminie albo następnym razem od będzie dzwonić/pisać żeby się dowiedzieć, zadziałało bezbłędnie
|
|||
|
|
|
#4306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
My dopiero wstalismy z lozeczka bo o pierwszej w nocy naszlo nas na ogladanie boksu i zjedzeie calej paczki chipsow u mnie piekny dzionkek sie zapowiada wiec pewnie pojdziemy na jakis spacerek Cytat:
za 11MDS![]() i na pewno sie pogodzicie nie ma innej opcji![]() Cytat:
) to napisz do Kici na priv o dostep do pocty a jak nie chcesz to napisz mi na priva jak masz ochote![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30347517] TŻ wymiguje się od nauk (mieliśmy zacząć w poniedziałek). Wcześniej sama proponowałam grudzień, w kościele który jest dalej, bo te w naszym kolidowały mu z piłką nożną to mówił że 3 tyg wytrzyma bez piłki. A jak termin już się zliżył to mówi, że szkoda mu piłki i że może w grudniu (tam teraz nie ma), a ja się już nastawiłam I mówię mu że laski z forum to już mają pozałatwiane [/QUOTE]Jak bedzie sie tak ociągal, to moze sie obudzic z reką w nocniku.. przeciezzawsze bedzie chodzil na pilke, wiec teoretycznie zawsze moglby miec taką wymowke.. nie daj sie ![]() Moj odziwo bardzo chetnie chodzi na nauki myslalam, ze tez bedzie marudzil, ze bedzie musial sie zwolnic z pracy zeby isc na nauki. I jak mowilam mu, ze ma byc np o 12 w domu bo o 13 np są nauki to byl nawet przed 12
|
||
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja dopiero wstalam ;D wczoraj na baletach bylismy ![]() fajnie bylo, gdyby tz nie wypil tyle, tak, mnie denerwowal ze hej ;/ nie awidze jak jest troche wciety bo wtedy nie potrafie z nim rozmawiac normalnie;/
|
#4308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także prosimy o klikanie i polubienie i mam nadzieję- do zobaczenia na Balu Narzeczonych ![]() http://www.facebook.com/pages/Ania-i...70522143031682 ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ewusia_marchew;3034 8982
Twoja mam Ci płaci za suknię? bo ja nie to nie wiem czemu się w ogóle z nią w tej sprawie konsultujesz [/QUOTE] Nie nie płaci mi i raczej mamy ograniczone kontakty ze sobą bo zawsze tak było. Ale z racji tego, że jakby nie było jest moją matką to chciałam ja włączyć w to. Nie że będzie maiła coś do gadania bo ja wybrałam już sukienkę, ale może ją zobaczyć. Ale wkurza mnie bo jedzie mi tekstami, że oczywiście chciałam jechać do tych Żorów, a teraz mi się odwidziało, że jak zawsze mam na wszystko czas tylko nie na to co trzeba. A przy tym wszystkim co się wczoraj stało to tym bardziej mnie dołuje i dobija. Cytat:
|
|
#4310 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Trafiłam przypadkiem do trzeciej części i po kilku minutach przeskakiwania do ostatniej strony każdego wątku odkryłam, że jesteście już 10 części dalej Gaduły z Was straszne! ![]() Miło mi Was poznać. Mój ślub we wrześniu 2012 Konkretniejszej daty jeszcze nie znam, uzależniona jest od biletów lotniczych jakie uda nam się kupić (ślub za granicą).Jeszcze przez troszkę ponad miesiąc będę tylko od czasu do czasu, ale później obiecuję pojawiać się regularniej. |
|
|
|
#4311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wspolczuje takiej sytuacji. Nie wiem dokladnie o co poszlo i dlaczego taka przykrosc ci sprawili, czy faktycznie mieli jakis powod czy po prostu wyssali sobie cos z palca a moze po prosu wyniklo jakies niedomowienie ktore moze mozna jakos wyjasnic. Gdybym jednak byla na twoim miejscu na pewno nie stawialabym sparwy w ten sposob ze skoro wy mnie nie lubicie to ja was tez nie lubie i nie zamierzam wiecej do was na zadne imprezy przychodzic. To jest rodzina twojego przyszlego meza z ktorym bedziesz dzielic reszte swojego zycia. I moze i teraz faktycznie wstawil sie za toba no bo tak naprawde nie mial innego wyjscia, gdyby tego nie zrobil to powiedzialabys mu zeby spadal na drzewo. I nawet jesli nie pojdziecie do cioci na obiad w przyszlym tygodniu, to na pewno po jakims czasie twoj TZ zateskni za jej obiadkami, spotkaniami z mamusia, siostra, beda jakies wazne imprezy, chrzciny, komunie itd. Moze jak urodzisz dzidziusia bedziesz potrezbowac ich pomocy. A juz na pewno TZ bedzie chcial tez takie przyjemne chwile z nimi dzielic i bedzie probowal cie namowic zebys jednak z nim poszla, a tobie im pozniej tym bedzie gorzej. Zaczna sie miedzy wami klotnie, a po co. Wiec nie ma co sprawy jeszcze bardziej zaogniac, bo jesli twoj TZ mial zawsze dobre stosunki ze swoja rodzina to na pewno nie bedzie chcial ich zerwac, nawet jesli teraz mowi cos innego. Mam taka kolezanke ktora wyszla za maz za faceta ktorego rodzina byla calkowicie przeciwko. Nawet powiedzieli ze jesli sie z nia ozeni to oni na wesele nie pojada. On mimo wszystko sie z nia ozeni, bo stwierdzil ze to jego zycie i jego szczescie. Rodzice na weselu byli, ale stosunki miedzy nimi sa coraz gorsze. Dziewczyna ich nie nawidzi bo jej nie polubili ( powod: inne wyznanie, choc poza tym jest wpaniala zona), nie chce do nich jezdzic, a jej maz zawsze bym mamin synkiem i teraz robi wszystko zeby jednak sie polubili. Ale wszystko zaszlo za daleko, padlo duzo przykrych slow i to nie jest takie proste zeby nagle podac sobie reke i powiedziec no dobra, to od dzies sie lubimy. Dlatego zastanow sie jak sobie wyobrazasz dalsze zycie ze swoim TZ. Moze po prostu lepiej zacisnac teraz zeby, postarac sie jakos porozmawiac z ta osba, ktora nakreca te dziwna atmosfere. Nie wiem czy to mama, czy siostra. Moze po prostu zorganizuj jakis mily dzien, wybiezcie sie gdzies razem, pogadajcie tak od serca o co im tak naprawde chodzi. Moze wcale nie jest tak zle jak myslisz. Moze wyjasnicie sobie pewne sprawy, niedomowienia. A oni przynajmniej beda widziec ze zalezy ci na dobrych stosunkach. To tylko moja sugestia, nie odbierz tego zle...po prostu czasami warto sprobowac, dac jeszcze jedna szanse, zeby pozniej miec czyste sumienie i zyc w poczuciu ze zrobilas wszystko co w twojej mozy zeby bylo dobrze. Trzymam kciuki zeby wszystko sie poukaladalo
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze napisane
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
hi dziewczynki
ale pięknie na dworze...a ja niestety mam pracującą niedzielę ale na szczęście jutro mam wolne, co oznacza w związku ze zbliżającym się świętem, że mam tylko 3-dniowy tydzień pracy - da się przeżyć magduś - fakt sweterek jest śliczny i właśnie czegoś takiego szukałam. Czegoś delikatnego i zarazem romantycznego (a te różyczki w pełni odpowiadają moim wymaganiom). Jeśli dodam do tego, że był stosunkowo tani (59 zł) to już w ogóle jestem happy. Bardziej byłabym chyba tylko zadowolona ze sweterka księżnej Kate ![]() justynag4 - przykra ta sytuacja z rodziną Tżta, ale ważne że masz w nim oparcie i jest po Twojej stronie ciekawe czy Tenebrosa już się wprowadziła do nowego domku Coś jej ostatnio długo nie ma, więc może przeprowadzka trwa
|
|
|
|
#4314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale te pojawiły się na alle dużo później niż te nasze, chyba jednak dopiero wchodzi moda na taki folk. Cytat:
|
||
|
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczęta
![]() U mnie pogoda nie jest szałowa, chmurzy się bardzo. Ale to nic. Już polubiłam pary na fb Z innych sukcesów, udało mi się też zmienić tam nazwisko - M. się już domagał. ;pNiedługo idę odebrać nowy dowód i będę musiała pamiętać, że nowy podpis już obowiązuje. Troszkę mi się nie chce załatwiać formalności w bankach itd. , ale muszę się za to wreszcie wziąć.
|
|
#4316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj po raz trzeci zamówiliśmy próbki: http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...919688386.html Jak będą dobrze wyglądały na żywo to bierzemy bo chyba najdłużej wybieramy właśnie zaproszenia. A my byliśmy na rowerze Zimno ale w sumie szybko się rozgrzaliśmy i popedałowaliśmy sobie po lesie - ale jest cudnie w lesie, ach te kolory ale słońce wyszło dopiero jak już wróciliśmy do domu.
|
|
|
|
|
#4317 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hoł!
Cytat:
Właśnie za chwilę idę z Psiapsiółą na spacer, a wieczorkiem na spotkanie z Kumpelami ze studiów ![]() Cytat:
U Anulki także.Cytat:
Nie jest natomiast ważny dla społeczeństwa, które Was otacza - aby tak było, trzeba w naszym kraju wziąć ślub cywilny bądź konkordatowy. Cytat:
Ale ja i tak wiem, że Ty tę kasę dostaniesz, o! I gratuluję jedyneczki ![]() Cytat:
![]() Oj, to soreczka, myślałam, że dopiero zaczynasz, a Ty tutaj w tajemnicy przed nami już wszystkie obleciałaś ![]() Cytat:
Myślę, że obie wersje będą dobrze wyglądać. Na naszych obrączkach napisane będzie: na mojej: Lobo PRZESTRZEŃ na TŻta: Chatka MIŁOŚCI To dla nas bardzo osobiste grawery, coś na całe życie, więc dobrze je przemyśleliśmy Chociaż właściwie kiedy się już nasunęły, to długo nie musieliśmy myśleć, bo wiedzieliśmy, że to TO ![]() Cytat:
![]() A teraz lecę na spacerek
|
|
#4318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może to głupie co powiem ale biorąc ślub z Tż bierzmy tez ślub z Jego rodziną, nie możemy się od niej odseparować tak w 100%. Pewnie żadna z reszta nie chciałaby zerwać całkowicie kontaktu z rodziną dlatego od Tz też nie możemy tego żądać chyba że taki jest jego wybór bo sytuacje w rodzinie są bardzo różne. Tymczasem trzymajcie kciuki bo dziś u mnie kolejne spotkanie rodzin Oby się obyło bez różnicy zdań
|
|
|
#4319 |
|
Rozeznanie
|
justyna_g4 - przykra sytulacja... ale marylka ma racje...musicie znalesc wyjscie z tej sytułacji z TŻ... jednak to rodzina... moim zdaniem najlepiej bedzie jak TŻ porozmawia z rodzina szczerze na temat relacji. Nie znam szczegółow ale trzymam mocno kciuki za was
![]() A ja dziś zamówiłam takie spinki dla TŻ
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero jak kupiłam to wysłałam jej smsa ze zdjęciem Mojego TŻa nadal nie ma, na dodatek chyba mu się rozładował telefon więc nie wiem nawet czy już jedzie, a jak nie to kiedy zamierza wracać nie cierpię takich sytuacji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

teraz już wiesz że masz na kogo liczyć i to jest właśnie twój Tż
albo cię zaakceptują taka jaką jesteś albo was już nigdy nie będą oglądać na rodzinnych spotkaniach. Jesteśmy razem z tobą będzie wszystko dobrze
Wojciech 22.02.2013
fajne że TŻ wstawił się za Tobą, ale zachowania jego rodziny nie rozumiem
w sumie to fajnie bo myślimy o firmie dekoratorskiej. Salę musimy przystroić sami i jak już wstępnie obliczałam to zakup wszystkiego też drogo wyjdzie (a nawet nie liczyłam wazonów z żywymi kwiatami), a tak przynajmniej popytam o ceny usług. Aczkolwiek moja koleżanka płaci 1800
za taką usługę. Trochę dużo.

bo ja nie to nie wiem czemu się w ogóle z nią w tej sprawie konsultujesz