|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
sliwenka a probowałas tabletek ziołowych na kaar sinupret
działa rewelacyjnie ja go dostalam w ciazy jak miałam zawalone zatoki
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
martucha nooo tym
ale jakos tak sie psiknelam ze spadlo chyba na chustke i placzsz, i nci nie czulam go potem gucia nie wiem jak dlugo pachnie, bo wachalam go tylko w sephorze bez psikania na sobie a my dzis poslzismy do kaczkowego bistro na obiadek ![]() otworzyli nam w wakacje knajpke gdzie mozna zjesc w miare tanio i glownie kaczke serwuja. Ale ja dzis jadlam zraza z karkowki i kluski slaskie plus sorowki:d zuzka wpylila 2kluski! i jeszcze kaczora wcinala z pozniej w domu doprawila miska gestej zupy burakowej!a w ogole to sie nie mam w co ubrac na zuzkowy roczek ![]() i obcielam jej ta grzywke,ale srednio mis ie podoba nie chcuiala siedziec grzecznie i troche krzywo jest, ale jak sie lelkko na boczek zaczesze to ok
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia co robisz na roczek?? Jakaś impreza, czy na spokojnie??
|
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
teraz leci 16
Cytat:
no właśnie mam je i myślę czy wziąć choć lekarka by nie przepisywała by jakbym nie mogła choć na ulotce którą wyżebrałam od aptekarza pisze że ostrożnie brać w ciąży ale piszesz że brałaś więc moge brać je spokojnie ??!!
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka spokojna impreza bezakoholowa ale w lokalu - na 13 osob. nie chce mi sie stac w garch - no i nie mam tyle miejsca przy stole w domu - a do tego nie lubie tlumow w domu swoim
![]() bedzie obiadek i kawusia z ciastem i tortem. |
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz kupilam TE to nie 24 a 12 LACZNIE WYCHODZI PRAWIE 800 SZTUK nie wiem jak to wychodzi cenowo, ale mam na kilka miesiecy problem z glowy ![]() dzisiaj na cwiczeniach na studiach z Rachunkowosci Zarządzczej rozwiązywałam 2 zadania i dr dał mi 4 i powiedział, ze jestem zwolniona ze wszystkich cwiczen do konca semestru zimowego i mam na koniec z egzaminu 4 wczensiej juz bylam aktywna i inna dziewczyna tez a teraz taki numer nie macie nawet pojecia jak sie ciesze bo tego przedmiotu najbardziej się obawiałam |
|
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
super agus
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
A ja udzielałam dziś wywiadu. Byłam na kursie pierwszej pomocy u tv wzięła mnie na spytki
|
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia fajnie
![]() Aguś wow... no to gratulacje. Scio będziesz sławna
|
|
|
|
#4150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zwolnienia gratuluje , miło byc tak docenionym ![]() Cytat:
bede ogladac![]() sliwenka ja to brałam i mi pomogło w zasadzie lekarka powiedziała ze to jedyny lek jaki mozna brac na katar bez zastrzezen bo jest ziolowy a co do tego co jest na ulotce to na kazdym jednym leku pisze ze kobiety w ciazy musza uwazac, tak sie zabezpieczaja przed ewentualnym pozwem
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki!
Miałam mega męczący dzień. Od rana w szkole, wróciłam po 17, zrobiliśmy obiad, w międzyczasie wykąpaliśmy i położyliśmy Celusię, zrobiliśmy gołąbki bez zawijania, obiadki dla małej a potem jeszcze posprzątaliśmy cały ten bazjel ![]() W szkole mieliśmy zajęcia z emisji głosu, płakaliśmy ze śmiechu ![]() Miałam też seminarium, promotorka oddała mi poprawiony 1 rozdział. Mam trochę poprawek, ale na szczęście tylko stylistyczne, no i przypisy do poprawienia, ale merytorycznie jest ok i to jest dla mnie najważniejsze
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra czyli dziś biorę mam nadzieję że w nocy oddychać przynajmniej będzie szło bo mam brać 2tabl 2 razy dziennie
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Anika dzis byłam na regionalnych wiadomosciach
![]() Śliwienka dla mnie na katar najlepsza jest maść majerankowa. |
|
|
|
#4154 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dobrze ze kotkowi sie nic nie stalo
ja dzis wyszorowalam na kolanch prawie cale mieszkanie ![]() Cytat:
Ty tam nie glodz malej to nie bedzie szczebelek wcinac haha a serio to ani sie obejrzysz a bedzie biegac obok Ciebie!a potem beda sie gonic Tomusiem Cytat:
korzystaj poki mozesz-ja teraz tesknie za takimi dniami... kocham moje dziecie ale chcialabym taki dzien spedzic Cytat:
Cytat:
wykuruj sie porzadnie zebys na antybiotykach nie skonczyla Cytat:
Cytat:
Ktosiu a golabki bez zawijania robisz z tym przespisem na... czy wg wlasnego przepisu? U nas tez bardzi aktywny dzien byl mieszkanie wysprzatane-udalo mi sie nawet dotrzec do takich miejsc gdzie juz dawno chcialam remament zrobic Ciasto upieczone-a najlepsze ze cale ciasto robilam na podlodze z Tomusiem haha jakbym chciala robic normalnie na blacie to by caly czas wyciagal raczki ze chce do gory,wiec przenioslam robote na podloge i byla fajna zabawa.jutro na obiad do tesciow wiec wolne od gotowania ![]()
|
||||||
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Scio ja tez stosowałam maść majerankową (bardzo dobra) i ten taki inhalatorek miętowy do wąchania. Katunia widzę, że mały pomocnik kuchenny ci rośnie ![]() Jejku już niedziela?? |
|
|
|
#4156 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szaliku jak popsikam to później też czuje albo włosy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wprawdzie jest brudniej ale jaka zabawa Pat uwilebia mieszać w miskach itd lubie z nim piec a kokosanki najbardziej jak w tych łapkach coś kula niepozornie hahah wkurza sie ze mu sie klei i palcami dziurkę roki mamy ubaw
|
|
|
#4157 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Scio i jak sie czułas przed kamera? ![]() ktosia fajnie, ze to tylko takie niewielkie poprawki ![]() agus super, że babka was doceniła ![]() a ja wczoraj maiłam mega leniwa sobote. na szczescie dzis mam wiecej energii. zrobiłam juz sałatke, wstawiłam pranie i wlansie wrociłam z podwórka- musiałam pograbic lisie, ale mamy ich tony!!! juz zapełniłam cały pojemnik, a reszte na kupke a i tak nie jest to zbyt dokładnie zrobione. a pojemnik oprózniaja dopiero w piatek Edytowane przez india83 Czas edycji: 2011-11-06 o 10:17 |
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak w tym roku to wyjdzie ale za rok to juz bedzie na pewno zabawa na calego nie wazne ze pierniki beda krzywe,lukier bedzie wszedzie a cukiereczki do ozdody wszedzie-szczegolnie w buzi a nie na piernikach ale bedzie zabawa na 102!! ostatnio bawilismy sie ciastolina i tez bylo wesolo! |
|
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
wzięłam te tabletki i od razu lepiej było po 10min już katar wodnisty a w nocy tylko raz smarkałam i bez problemu oddychałam
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko super.
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
ale dalej zmęczona jestem ;(
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
A miałąś już ten kop energii jaki to ma być w 2 trym??
|
|
|
|
#4164 | ||
|
Zakorzenienie
|
ho
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cudnie ![]() Madzialenka jak robisz muffinki z kostką czekolady to jakiej firmy dajesz czekolade? bo ja robiłam dwa razy raz mi się w ogóle nie rozpuściła a raz się rozpuściła i teraz nie wiem która była dobra a która zła, musze to na tablicy w kuchni zapisac bo zapomne, a i jeszcze jedno jak dajesz krówki pokruszone to dajesz te suche czy ciągnące? czy bez róznicy? ja uwielbiam "mokre" muffinki takie z nadzieniem jakimś "płynniejszym" w stylu budyń czekolada owoce mokre (gruszki truskawki winogron maliny) nie lubie całkiem suchych i się zastanawiam czy jak dam kruche krówki czy to nie będzie suche no chyba ze się rozpuszcza
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Marta jak daj czekolade typu wedla, biedronkowa to się nie rozpuszcza. Raz dałam taka grubą w czerwonym opakowaniu z lidla i może troszke , troszkę ale nie zadowoliło mnie to jakoś. A robiłaś kiedyś z bomboladą??
Ta to się rozpuszcza... ale leci górą ale potem opada, choc mufffinki są smaczne. Pozostaje bardziej posmak po niej. A co do krówki to robiłam raz i właśnie były takie kruche i mi cienko smakowały, więc jak coś to spróbuj ciągutki jakieś, może one będą lepsze. |
|
|
|
#4166 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że smakowały
![]() Ale masz intensywny weekend! Wow! A co do tego piatku, to nie tak wyjątkowo, bo już kilkakrotnie pisłas o takim czasie dla siebie i strasznie mi się to podoba ![]() Ooo, dobrze, że go widziałaś bo faktycznie mogłoby się to źle skończyć gdyby tak wylizał łapki. uff! Cytat:
Cytat:
![]() Fajny mieliście dzień! No i obiad brzmi smacznie! ![]() Poka Zu obciachaną! Cytat:
Cytat:
![]() Scio to kiedy będziesz w Tv? Teraz będziesz gwiazda! Celebrytka! ![]() Witajcie! Kupiliśmy stół No i wczoraj mieliśmy fajny dzień, bo spotkaliśmy się ze znajomymi, poszliśmy razem na obiad, kilka piwek, a później skończyliśmy wieczór u nich. Dawno się nie widzieliśmy, więc było na prawdę rewelacyjnie! ![]() A teraz robię fasolkę po bretońsku. Drugi raz w życiu... mam nadzieje, że mi wyjdzie
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia pokaż stół. aaa i jak wyjdzie, to wklej przepis na fasolkę
Mąz mi zwariował. Od tego tygodnia mówi do mnie w liczbie mnogiej np. Kocham was, co robicie, jak się czujecie
|
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu stół wklejalam w piątek. nasz jest bardzo podobny. blat jest że sklejki a reszta drewniana. myślę że będzie ok
a krzesła dokladnie takie jak na tamtym zdjęciu,kolor ecri ,drewniane więc będą super! ![]() mąż powiedział że fasolka lepsza niż jego mamy. to chyba komplement
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-11-06 o 14:19 |
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
jedyny kop energii to mam do seksu w II trymestrze
|
#4170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój maz stał sie taki nudny- nigdzie nie chce wychodzic, zadne towarzystwo mu nie odpowiada zeby sie umówic, zanim gdzies wyjdziemy to najpierw pol dnia marudzi - wkurza mnie!! Niedługo za 3 tyg zjezdza jego brat do Polski moze z nim przynajmniej beda czestsze okazje do wyjsc ![]() Guciu fajnie, ze wybraliscie stół i krzesła ceny faktycznie były takie korzystne?? z krzeseł na pewno bedziecie zadowoleni, pamietam, ze były bardzo wygodne ![]() Cytat:
![]() mamcia wlansie sobie poszła, no i sie znowu nagadałysmy na cały tydzien
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

ale jakos tak sie psiknelam ze spadlo chyba na chustke i placzsz, i nci nie czulam go potem

Ty tam nie glodz malej to nie bedzie szczebelek wcinac haha a serio to ani sie obejrzysz a bedzie biegac obok Ciebie!
w nosie sucho do tego zatkany nie wiem jak to się dzieje na szczęście goraczki nie mam ale wolałabym siedzieć w domu ciągle