SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-06, 09:33   #3331
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Punto jaki telefon ?
Cha cha

Cytat:
Napisane przez Caroline_88 Pokaż wiadomość
będę się obijać ogólnie to chce odpocząć od tej pracy ... mam już jej dosyć i tego co tam się dzieje ..........
Dobry plan Też taki miałam

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
hmm ja pomysłu na obiad nie mam a ze miałabym robic cos tylko dla siebie to cos czuje ze nie bedzie mi sie chciało
http://www.sklep.wojas.pl/produkty/l...38.html?v=4037 na szczescie miałam zniżkę 10% i 200zł w prezencie od rodziców ale jestem nimi zachwycona
Bardzo ładne buciki

Irenka, miejmy nadzieję, że szybko się powyjaśnia

Kawa

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 10:39   #3332
irenkaaa
Zakorzenienie

Nadia niewiem jakie sie na jesien zime zapachy nadaja bardziej niz na wiosne -lato ( no wiadomo bardziej slodkie na wiosne lato pewnie ale u mnie niema czegos takiego jak lato)
ja uzywam : jean paul gaultier clasic, dior jadore, kenzo flowers, black xs paco rabane , harajuku lovers lil angel

chyba jeszcze cos ale nie pamietam ah diesel taki czewrony ale rzadziej ich uzywam te na kolorowo najczesciej

dzieki dziewczyny tez mam nadzieje ze do konca roku sie cos najpozniej wyjasni

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-11-06 o 10:43
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 10:58   #3333
Kelpie
Zakorzenienie

Siedzę w pracy i się smarcze...Czuje się fatalnie, a dzisiaj jeszcze maraton po sklepach.
Średnio mam czas na chorowanie.

Generalnie muszę się wziąć za skuteczne organizowanie sobie czasu. Rzeczy do zrobienia ciągle przybywa, a ja niewiele z nich realizuję. Niech ktoś z biczem stanie nademną.

Wczoraj ściany w lazience skończone. Nasze mieszkanie nabiera kształtów
W przyszły weekend podłogi i może jakoś się wyrobimy.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 11:57   #3334
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Legginsów, spódniczki jakiejś nadającej się do noszenia jesienią, zimą, Dłuższych sweterków - tunik, jakieś sweterki cieplejsze, koszulę z długim rękawem i co tam mi wpadnie w oko jeszcze. Mam parę rzeczy upatrzone na all ale wciąż się zastanawiam

O taką też bym chciała, to i to

Dodatkowo czeka mnie wizyta u fryzjera która do najtańszych nie będzie należeć bo chcę zmienić kolor
Plus zakupy kosmetyczne i wyposażenie dla naszego pierwszego dziecka
No i prezent urodzinowy - perfumy. Właśnie! Jakie zapachy lubicie (takie nadające się na jesień-zimę)

Zbankrutuję jak nic
Ale Cię zakupy czekają ... zazdroszczę
sama bym chciała zmienić kolor ... tylko u mnie jest problem taki, że jak miałam włosy rozjaśniane to w ogóle prawie nic nei było widać ;/ i tylko od każdego słyszę nie wymyślaj i zaden kolor mi nie pasuje oprocz tego co mam ;/ ze tylko ciemny i ciemny bleee a ja chce zmianyyyyy
a co zapachów to moje ulubione w kolejnosci
1. Dior addiction 2
2. Versace bright crystal
3. givenchy play (rózowy)
4. DKNY gold apple

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 14:38   #3335
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Legginsów, spódniczki jakiejś nadającej się do noszenia jesienią, zimą, Dłuższych sweterków - tunik, jakieś sweterki cieplejsze, koszulę z długim rękawem i co tam mi wpadnie w oko jeszcze. Mam parę rzeczy upatrzone na all ale wciąż się zastanawiam

O taką też bym chciała, to i to

No i prezent urodzinowy - perfumy. Właśnie! Jakie zapachy lubicie (takie nadające się na jesień-zimę)

Zbankrutuję jak nic
ja już zbankrutowałam wiec wiem co czujesz
a zakupy duze przyznaje
z tych co pokazałas to jedynie nie podoba mi sie ta w te pasy pozostałe dwie ok
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 14:42   #3336
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Jeśli chodzi o perfumy to mam pełno próbek i ich używam, dawno nie kupowałam pełnowymiarowych.
Tak to codziennie pachnę inaczej Ale powoli się kończą i trzeba coś kupić.

Chciałam niedawno kupić l'absolut czy jak mu tam diora, ale coś trochę w zapachu zmienili i to już nie jest to wow

Często też mam tak, że podobają mi się pierwsze nuty najbardziej, a one ulatują w 15 min a nuty serca i bazowe już mniej mnie krecą.
Nos niestety po paru zapachach wariuje, więc wybór perfum to zwykle więcje niż jedna wizyta, no chyba, że ma się szczęście i trafi się w swój ideał.

Podobało mi się tez ange au demon, ale próbka jakaś inna była niż tester, albo tester zwietrzały, albo próbki są dużo mocniejsze

Wracam do czynienia moich gruntownych porządków

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 14:48   #3337
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o perfumy to mam pełno próbek i ich używam, dawno nie kupowałam pełnowymiarowych.
Tak to codziennie pachnę inaczej Ale powoli się kończą i trzeba coś kupić.

Chciałam niedawno kupić l'absolut czy jak mu tam diora, ale coś trochę w zapachu zmienili i to już nie jest to wow

Często też mam tak, że podobają mi się pierwsze nuty najbardziej, a one ulatują w 15 min a nuty serca i bazowe już mniej mnie krecą.
Nos niestety po paru zapachach wariuje, więc wybór perfum to zwykle więcje niż jedna wizyta, no chyba, że ma się szczęście i trafi się w swój ideał.

Podobało mi się tez ange au demon, ale próbka jakaś inna była niż tester, albo tester zwietrzały, albo próbki są dużo mocniejsze

Wracam do czynienia moich gruntownych porządków
własnie rowniez jestem w trakcie .....

- Marilyn Monroe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-06, 15:12   #3338
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Nadia niewiem jakie sie na jesien zime zapachy nadaja bardziej niz na wiosne -lato ( no wiadomo bardziej slodkie na wiosne lato pewnie ale u mnie niema czegos takiego jak lato)
ja uzywam : jean paul gaultier clasic, dior jadore, kenzo flowers, black xs paco rabane , harajuku lovers lil angel

chyba jeszcze cos ale nie pamietam ah diesel taki czewrony ale rzadziej ich uzywam te na kolorowo najczesciej

dzieki dziewczyny tez mam nadzieje ze do konca roku sie cos najpozniej wyjasni
Ostanio wąchałam jadore, nie wiem co w nim jest ale zupełnie mi nie przypadł do gustu

Cytat:
Ale Cię zakupy czekają ... zazdroszczę
sama bym chciała zmienić kolor ... tylko u mnie jest problem taki, że jak miałam włosy rozjaśniane to w ogóle prawie nic nei było widać ;/ i tylko od każdego słyszę nie wymyślaj i zaden kolor mi nie pasuje oprocz tego co mam ;/ ze tylko ciemny i ciemny bleee a ja chce zmianyyyyy
a co zapachów to moje ulubione w kolejnosci
1. Dior addiction 2
2. Versace bright crystal
3. givenchy play (rózowy)
4. DKNY gold apple
Ja sama nie wiem w jakim kolorze mi najlepiej Pójdę na żywioł Mam ochotę na zmiany. Pozostaje tylko pytanie czy moje włosy zechcą współpracować

Nad DKNY myślę intensywnie
Byłam już prawie zdecydowana na BabyDoll lub Nine Ricci ale niestety nie miałam okazji powąchać. Kierowałam się jedynie opisem i nutą zapachową. Tak sobie myślę że te zapachy zostawię na wiosnę-lato
Cytat:
ja już zbankrutowałam wiec wiem co czujesz
a zakupy duze przyznaje
z tych co pokazałas to jedynie nie podoba mi sie ta w te pasy pozostałe dwie ok
No ale jaka przyjemność

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 15:14   #3339
nurek119
Zakorzenienie

Nadia co do perfum to ja preferuje Euphorie, fower by kenzo, miracle so magic i love cheapandchic moschino
Stary 2011-11-06, 15:27   #3340
Nadia5
Zakorzenienie

Ja chyba naprawde jestem wybredna. Mimo wszystko będę polowała na coś mniej słodkiego

Pewnie skończy na tym że pojdę do YR i kupię wanilię i kokos

Ten jest w promocji w Super pharmie miałyście ?

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-11-06 o 15:48
Stary 2011-11-06, 15:59   #3341
golden_eye
Wtajemniczenie

jestem i ja, wczoraj pierdołowate zakupy, przyprawy, KOSTKI wszystkie wzięłam itp. i stówa nie moja.
wieczór przyjemny, partyjka w ejdża jak zwykle i film - conan barbarzyńca.
zawiodłam się. po reklamach spodziewałam się mega hitu, efektów, fabuły, a było trochę siekaniny, mdła historyjka i na okrasę goły tyłek mammoy dupcia jak orzeszek ale całego filmu nie zrobi
poszliśmy spać o 3 w nocy
dziś od 11 śniadanie, ejdż x 2, obiad i M teraz śpi a ja nadrabiam wizaż potem znów pewnie filmy, turlanie i spać bo koniec weekendu. w końcu spokojny weekend we dwoje (no prawie )

Nadia i Nurek - zazdraszczam zakupów i zrobionych i planowanych ale z perfumami nie pomogę, najdroższe jakie miałam, jeszcze mam, to I love love Moschino i to raczej letni zapach. na zimę i uniwersalnie mam Passion Dance z Avonu, uwielbiam je chociaż ostatnio ciągle po nich kicham . z obwąchiwania testerów mam swoje typy ale raczej ich nie kupię (cena ).
te ostatnie co wkleiłaś Naduś, tak patrząc po nutkach, to mogą być fajne, ALE jak tak oceniałam perfumy na wizażu, które mogą być fajne, a potem wąchałam w ross czy douglasie to wcale nie pachniały tak fajnie jak sobie wyobrażałam trzeba nosem sprawdzić.

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2011-11-06 o 16:03
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-06, 16:10   #3342
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
jestem i ja, wczoraj pierdołowate zakupy, przyprawy, KOSTKI wszystkie wzięłam itp. i stówa nie moja.
wieczór przyjemny, partyjka w ejdża jak zwykle i film - conan barbarzyńca.
zawiodłam się. po reklamach spodziewałam się mega hitu, efektów, fabuły, a było trochę siekaniny, mdła historyjka i na okrasę goły tyłek mammoy dupcia jak orzeszek ale całego filmu nie zrobi
poszliśmy spać o 3 w nocy
dziś od 11 śniadanie, ejdż x 2, obiad i M teraz śpi a ja nadrabiam wizaż potem znów pewnie filmy, turlanie i spać bo koniec weekendu. w końcu spokojny weekend we dwoje (no prawie )

Nadia i Nurek - zazdraszczam zakupów i zrobionych i planowanych ale z perfumami nie pomogę, najdroższe jakie miałam, jeszcze mam, to I love love Moschino i to raczej letni zapach. na zimę i uniwersalnie mam Passion Dance z Avonu, uwielbiam je chociaż ostatnio ciągle po nich kicham . z obwąchiwania testerów mam swoje typy ale raczej ich nie kupię (cena ).
te ostatnie co wkleiłaś Naduś, tak patrząc po nutkach, to mogą być fajne, ALE jak tak oceniałam perfumy na wizażu, które mogą być fajne, a potem wąchałam w ross czy douglasie to wcale nie pachniały tak fajnie jak sobie wyobrażałam trzeba nosem sprawdzić.
Hehe Golden za kostki
Wiadomo powąchać a przeczytać opis to zupełnie co innego i nieźle można się naciąć

A ja dopiero teraz robię obiad
Żeberka się duszą i bosko pachną

Stary 2011-11-06, 16:21   #3343
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe Golden za kostki
Wiadomo powąchać a przeczytać opis to zupełnie co innego i nieźle można się naciąć

miałam na liście

kiedyś z avonu były cudne pomarańczowe perfumetki i magnoliowe. pomarańcza była rewelacyjna, zakochałam się od pierwszego niucha, cudny zapach, trwałość niesamowita no i się nie chciały skończyć magnolia tak samo. i nie wiem w sumie dlaczego wycofali i nie powtarzają tych zapachów, wzięłabym na zapas
tak w ogóle to dawno niczego nie wąchałam przydałoby się przejść do douglaska (hie hie raczej przejechać ) ale to pod koniec listopada będę w Mieście, to zobaczę co tam fajnego mają
Stary 2011-11-06, 16:22   #3344
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Ja też
Pałki w winie i pomidorach I też jestem w fazie duszenia

Ja z perfum to mój namber łan:
Lancome Tresor in love

Jeszcze Hugo Boss Pure Purple jest niezły ale to całkowicie co innego a potem dłuuuuo, długo nic.

Lubię nosić długo jeden zapach aż nim całkowicie przesiąknę

Jutro do pracy. Mam mega niechcieja. I i tak nie jestem zdrowa w 100%

Stary 2011-11-06, 16:27   #3345
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

ja własnie zjadłam kopytka znalezione w zamrazarce

Cytat:

Nadia i Nurek - zazdraszczam zakupów i zrobionych i planowanych ale z perfumami nie pomogę, najdroższe jakie miałam, jeszcze mam, to I love love Moschino i to raczej letni zapach. .
oo i jakie masz odczucia tych perfum? bo ja mam te same i działaja na mojego chłopa jak kiełbasa na psa

co do zakupów to dzis kupiłam sukienke i dwa plyny micelarne z vichy. ŻADNYCH ZAKUPOW JUZ W TYM MIESIACU!
Stary 2011-11-06, 16:37   #3346
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
ja własnie zjadłam kopytka znalezione w zamrazarce

oo i jakie masz odczucia tych perfum? bo ja mam te same i działaja na mojego chłopa jak kiełbasa na psa

co do zakupów to dzis kupiłam sukienke i dwa plyny micelarne z vichy. ŻADNYCH ZAKUPOW JUZ W TYM MIESIACU!
I love love na mnie tak podziałało na testerze flakonik to już nie to chociaż nadal bardzo ładne i nadal bardzo mi się podoba, ale tego czegoś nie ma niby tester i flakon to to samo, ale kurczę inaczej go odbierałam, w testerze wyczuwałam jeszcze coś, we flakonie tego nie ma . ale Passion Dance na mojego działa bardzo zaczęliśmy się spotykać dokładnie kiedy kupiłam ten zapach i z tym nam się też kojarzy jak na razie moje ulubione ukochane perfumy. nie rozstajemy się od 9 lat

Punto - ja wczoraj zakupiłam kolejne tabletki i syrop :/ wlecze się ten wirus trzeci tydzień, od P. do mnie, mam dość... oby w pracy szybko i spokojnie minęło

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2011-11-06 o 16:41
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 16:55   #3347
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
własnie rowniez jestem w trakcie .....
i jak poszło z porządkami? skończone? u mnie nie ale posuwa się do przodu

do tego w końcu rozpakowuję resztę pudeł po przeprowadzce, bo rozpakowana część tylko była, ale chociaż mam w końcu odżywki do paznokci wyjęte i wszystkie lakiery i inne pierdoły

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

nadia: a lancome-hypnose? Ma wanilię itd. Kiedyś miałam.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Ja z perfum to mój namber łan:
Lancome Tresor in love

J
Brzmią fajnie, obwącham

U mnie konczy się tak zakup zawsze, że psikam na nadgarstek jeden jedne, 2 drugie i patrzę, że jak się rozwijają, nigdy nie zapiszę co mi się podobało i potem nie pamiętam

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 16:58   #3348
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
i jak poszło z porządkami? skończone? u mnie nie ale posuwa się do przodu

do tego w końcu rozpakowuję resztę pudeł po przeprowadzce, bo rozpakowana część tylko była, ale chociaż mam w końcu odżywki do paznokci wyjęte i wszystkie lakiery i inne pierdoły

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

nadia: a lancome-hypnose? Ma wanilię itd. Kiedyś miałam.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Brzmią fajnie, obwącham

U mnie konczy się tak zakup zawsze, że psikam na nadgarstek jeden jedne, 2 drugie i patrzę, że jak się rozwijają, nigdy nie zapiszę co mi się podobało i potem nie pamiętam

skończone !!! i kregoslupa juz nie czuje.......... ;/ zaraz tż skoczy po chicken parmo, nie mam juz sily na gotowanie ..... ;/

- Marilyn Monroe
Stary 2011-11-06, 19:21   #3349
golden_eye
Wtajemniczenie

kolacja odfajkowana, kawał ciasta wszamany, można iść paść boczki

miłego wieczoru dziewczyny, zmykam do wyrka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-06, 21:50   #3350
irenkaaa
Zakorzenienie

nadia ale ja zawsze te same od lat jadore a w sklepach widze juz kilka roznych jadorow i mysle ze sie lekko roznia oprucz butelki koloru
aaa jeszcze jedno na co musze zapolowac z dobra cena albo chlopa na urodzinki poprosic albo mikolaja
chanel allure
kurcze jakos mam slabosc do nich od lat
a jedne jedyne perfumy ktorych daaaawno nie widzialam i podobno ich nie robia juz a dalabym se wlosy obciac za nie
gabriela sabatini magnetic

aaa punto a jak sie tel sprawuje? zastanawiam sie nad zmiana po nowym roku i kto wie moze ten? '
Stary 2011-11-07, 06:36   #3351
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dzień dobry.

Kawa i czekam na Dextera Przynajmniej pójdę w dobrym nastroju do pracy

Stary 2011-11-07, 06:40   #3352
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

widzę że o perfumach mowa, ja lubię słodkie moim kiedyś ulubionym zapachem był Angel -strasznie słodkie dalej mam ale rzadziej używam, ostatnio dostałam CK obssesion night i też mi przypadły do gustu poza tym Lolita Lempnicka jest w moim guście trochę Euphoria jeszcze, tresor Lancome też mi się podoba, mam jeszcze z pół buteleczki, chopard też jest w moim stylu w moim stylu jest jest wszystko co słodkie

ja wstałam jak zwykle po 6 i siedzę z kawką Tż śpi więc nie mam z kim pogadać oglądam na History program o lombardzie, który bardzo lubię
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 09:07   #3353
golden_eye
Wtajemniczenie

jestem i ja

dopijam herbatkę i myślę co dalej słońce jak dzwon, ale znów jak wyjdę to się kaszel zacznie zmulona jestem, może nawet kawę strzelę bo próbuję funkcjonować i mi nie wychodzi.

zaplanowanych zadań na dziś mam sporo, ale nie wyspałam się i nic mi się dziś nie chce najchętniej to walnęłabym się do łóżka i przespała cały dzień i żeby się samo zrobiło

Punto a oglądałaś Rzym? pisałam kiedyś ale nie wiem czy widziałaś już czy nie, jak nie to polecam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-07, 10:43   #3354
Lilo123
Rozeznanie

Hej

Jak zwykle weekend minął ekspresowo i znów poniedziałek. Pocieszające jest to, że ten tydzień pracy jest cztero-dniowy i później trzy dni wolnego
Dziś obiadu nie gotowałam, bo zostało z wczoraj.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 10:58   #3355
lili1987
Zakorzenienie

witam
Nie było nas w weekend w domu, więc byłam odcięta od kompa dopiero wczoraj wróciliśmy

Ja już po wizycie w sklepie
Kupiłam kurczaka na rozbiórkę i zamierzam się z tym zmierzyć

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 11:47   #3356
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
witam
Nie było nas w weekend w domu, więc byłam odcięta od kompa dopiero wczoraj wróciliśmy

Ja już po wizycie w sklepie
Kupiłam kurczaka na rozbiórkę i zamierzam się z tym zmierzyć
Dasz radę z kurakiem nie ma to tamto

No więc tak jak przypuszczałam skończyło się na słodkich zapachach
Lilota lempicka, całe 100 ml szczęścia i kokosowa woda toaletowa z YR
Dodatkowo założyłam sobie kartę w YR i dostałam masę próbek i siatkę

Prezenty urodzinowe bardzo miło się zaczęły Wyprawka kupiona - paputek będzie jutro wieczorem

Zaraz uciekam robić obiad, później sprzątanie i solarium.
Miłego dnia

Stary 2011-11-07, 12:00   #3357
golden_eye
Wtajemniczenie

Naduś zdjęcia paputka koniecznie
nowe perfumki urodziny się ma raz w zyciu więc każde trzeba obświętować tak hucznie jak się da
Stary 2011-11-07, 12:26   #3358
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz radę z kurakiem nie ma to tamto

No więc tak jak przypuszczałam skończyło się na słodkich zapachach

Prezenty urodzinowe bardzo miło się zaczęły Wyprawka kupiona - paputek będzie jutro wieczorem

Zaraz uciekam robić obiad, później sprzątanie i solarium.
Miłego dnia
oj jak masz fajnie z tym YR
ja zawsze sobie z francji cos przywoze ( w Pl jak mieszkalam mialam karte i co miesiac praktycznie cos zamawialam )
my tu na miejscu niestety niemamy takich kosmetykow jak YR
Cytat:
Naduś zdjęcia paputka koniecznie
nowe perfumki urodziny się ma raz w zyciu więc każde trzeba obświętować tak hucznie jak się da
swieta prawda
Stary 2011-11-07, 13:04   #3359
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
super

Ale mnie dziś łeb muli Chyba 3 kawę sobie walnę

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 13:27   #3360
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:

Gratulacje paputka i czekamy na zdjęcia
Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
super

Ale mnie dziś łeb muli Chyba 3 kawę sobie walnę
Mnie też strasznie muli, ale piję dopiero drugą
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości