|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak sie nazywala ta stronka, gdzie sprawdzalyscie czy sciagaja wasze zdj?;d
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
tynt
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekowac
|
|
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
a tak poza tym ostatnio w Empiku zwrócił moją uwagę kalendarz Kota Simona :P ale z powodu zakupów, które musiałam zrobić, odłożyłam ten zakup na później.
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogole bawi sie ktoras z Was w Postcrossing? Tak mi sie przypomnialo a propo Empiku, bo tam sa piekne kartki
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie wrocilam do Flowerbomb EDT,Habanity i kilku innych o ktorych pisalam na blogu.Obecnie mam ochote na TBS White Musk Libertine
|
|
#1538 | ||||||||||
|
Moderator
|
Na wstępie: czy Wyście powariowały z tymi postami??????? 45min Was nadrabiałam!!! :P
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moja tylko kuka jak siedzę w wannie ale za to ma jakąś obsesję na punkcie toalety, i jak jestem tam, gdzie nawet król chodzi piechotą to mam zwykle kotę na kolanach za to miałam kiedyś kotę która robiła sobie latem regularne wycieczki za rzeczkę i jak wracaliśmy do domu i wołaliśmy Lolę to słychać było tylko chlup i kot wybiegał z krzaków mokry calutki, tylko łeb suchy! Cytat:
choć aktualnie posiadam dwa kociaste, nie mam po prostu warunków do psiaka... ale może kiedyś )Cytat:
Twoje kociaste odwiedzam regularnie, i razem z mężem się na nie napalamy! są przecudne! )Cytat:
![]() UD - jak najbardziej w ogóle Ty jak zrobisz rozdanie to pewnie z zachwytu padniemy! tylko mi to się pewnie drugi raz nie poszczęści... ![]() Cytat:
podoba mi się, bo przypomina mi na samym końcu Armani Diamonds, który uwielbiam ale nigdy jakos nie doszło do zakupu a teraz będą dwie pieczenie ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
lubię jak mam dużo miejsca w kalendarzu do zapisania i te cytaty
|
||||||||||
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaj...w rozdaniach jak nie wiesz kogo wybrac to uzyj sobie maszyny bylebys o tym nie pisala ze wylosujesz za pomoca maszyny i nie pokazuj screena z wynikiem
![]() wiemy ze jest male prawdopodobienstwo zeby ktos sie przyczepil ale wiemy tez ze w necie jest mnostwo hejterek
|
#1540 |
|
Klientka w krawacie
|
Dziewczyny może wy mi wyjaśnicie o co chodzi w haśle "rossmann w świdrze"? Bo ja nie ogarniam, a mam w wyszukiwaniach
|
#1541 |
|
Zadomowienie
|
moja kociasta uwielbia myszy przynosić. średnio na wycieraczce jest jedna dziennie. raz nawet był bażant
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1543 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
no tak sporo hejterek... ja póki co dostałam tylko maila z pytaniem co piszę do firm jak się staram o współpracę... problem w tym, że jeszcze do żadnej nie pisałam... i nawet nie wiem za bardzo co tej lasce odpisać Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny myślicie, że warto wystawić na blogu ofertę sprzedaży? Bo mam jeden nowy BB Cream a chciałabym go sprzedać
|
#1545 |
|
Konto usunięte
|
napisz notkę, pewnie ktoś odpowie
|
|
|
|
#1546 |
|
Zadomowienie
|
ja moim w tym roku ogrodziłam tak, żeby nie mogły przejść, a i tak znalazły jakieś tajne przejście
![]() najmłodszy jeszcze nie wychodzi, ale jak usłyszy otwieranie drzwi na taras, to jest płacz przez pół godziny, że on też by chciał wyjść. |
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myszki to taki standard byl u niego najgorsze ze czsto przynosil zywe i sie chwalil mamie a mama panicznie sie boi myszy heheh :P2 x przyniosl zajaca a raz golebia pocztowego zywego i go puscil w kuchni...na nasze nieszczescie mielismy na scianie owieszone takie ozdobne talerze...nie musze mowic co sie z nimi stalo jak golabek zaczal latac po kuchni :P
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30359747]napisz notkę, pewnie ktoś odpowie
[/QUOTE]W takim razie zabieram się do pisania
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Kiedyś go uwielbiałam. Do dziś pamiętam jego historie.. Przeczytałam wszystkie książki i żałuję, że nie ma nic nowego, a chętnie bym przeczytała jakąś jego nową książkę, aby zobaczyć czy nadal by mi się tak podobał.
Niestety nie, bo w sobotę byłam na kongresie LNE, a dziś niestety nie mogłam. Ale widziałam tłumy jadące właśnie na targi książki. |
|
|
|
#1550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swoje foremki kupiłam za grosze pardon za centy jak byłam w Holandii. U nas są dużo droższe ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1551 |
|
po prostu Em :)
|
Jeśli napiszesz taką notkę, będziesz musiała usunąć link do bloga z podpisu, bo wtedy będzie on już traktowany jako strona komercyjna.
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
O tym nie pomyślałam, ale w sumie wiele dziewczyn (nie jestem pewna, czy również te z Wizażu) mają na swoich blogach zakładkę "wyprzedaż" czy coś w tym stylu ...
|
#1553 |
|
Raczkowanie
|
kasiaj ja na ten rok mam kalendarz z Tyskie
a jeszcze co sądzicie o perfumach Juicy Cotour Viva La Juicy?Mnie on kompletnie nie podpasował. Wąchałam go w Douglasie ale zupełnie mi nie pasuje. Gdy go czuję mam ochotę zwymiotować
|
#1554 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W skarbówce mają ludzi, którzy łażą w terenie i sprawdzają, tak więc z racji tak dużej możliwości sprzedaży przez internet podejrzewam, że mają też swoich "wyławiaczy" internetowych.Ja uwielbiam koty, chciałabym mieć, ale mam uczulenie Tak więc dopiero jak się dorobię domu z ogródkiem będę mogła sobie przygarnąć jakiegoś dachowca. Póki co mam dwa kochane psiaki
![]() Edytowane przez Grace O Malley Czas edycji: 2011-11-06 o 21:54 |
||
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Moze wy mi doradzicie jaki wziac kolor revlona colorstay? zeby byl zblizony do tego jasnego? 150 czy 180?
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
http://kosmetycznie-z-leejdi.blogspo...&max-results=7 tutaj masz swatch tego 150
a co do BB to napisałam PW
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1560 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Kiedy czuje, że nadchodzi moment oddelegowania włącza opcję "ważę pięć ton" i też trudno ją przestawić. Kot pokornie śpi w nogach I też pod kołdrę lubi się schować Najlepiej w ciągu dnia, bo światło jaśnie panu przeszkadza. Kiedyś w poszukiwaniu odpowiedni zaciemnionego miejsca próbował wejść... w moją nogawkę [szerokie spodnie akurat miałam ]Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
], odbija sobie polowaniem na chrabąszcze majowe i te wielkie, zielone świerszcze...A nie myślałaś o odczulaniu?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a czy gwiazda - moja na pewno