|
|
#2401 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Jeśli to pilne i nieskomplikowane to ja mam ksero w urządzeniu wielofunkcyjnym i mogę ratować
![]() JUŻ WIEM!!! Ecrulo, mówił Ci kiedyś ktoś, że jesteś podobna do Juliette Binoche? Pół roku to za mną chodziło i nie mogłam sobie przypomnieć kogo mi przypominasz ![]() GG22, mnie ten drugi bardziej się podoba, ale sama nie zamawiam, bo boję się o jakość Daj pomacać jak dostaniesz ![]() O boshh, wymęczyłam trudny podrozdział. Jeszcze dwa takie durne przede mną. Nie wiem co gorsze - rodzenie czy pisanie
|
#2402 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
jesteś trzecią osobą, która mi to powiedziała. Mnie się ona ani trochę nie podoba. Słyszałam też, że jestem podobna do Natalii Oreiro.
|
|
|
|
|
#2403 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mnie kilka osób wmawiało, ze jestem pdoobna do belli ze zmierzchu
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- A brat ze mam mimike jak anna Przybylska
|
#2404 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jem pyszne pierogi ze szpinakiem, a potem sobie zrobię maseczkę morską z BU - czy to wystarczy, aby ogłosić Dzień Zielonej Papki?
|
#2406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak to jest zostawiać wszystko na ostatnią chwilę
|
||
|
|
|
#2407 |
|
Konto usunięte
|
Myślę, że sama maseczka wystarczy na ten tytuł
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Wtedy można nawet zrobić "Dzień Okrutnie Śmierdzącej Zielonej Papki"
|
#2409 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie nie mam, chodzi mi po głowie taka miejska sesja i te zakolanówki + moja kiecka by się✂idealnie wpasowały w klimat, ale póki co muszę ogarnąć to co napstrykałam. Chyba, że znowu sobie auto postrzelam w domu ![]() Cytat:
![]() byłabyś bogata, jakbyś w tamtej knajpie została! ![]() Cytat:
nie zna się ![]() no właśnie coraz bardziej głupieję i mam ochotę na wszystkie, ten pomarańcz jest obłędny Mistrzyni, bo mnie tak nagle naszło, Ty jesteś w wojsku? mm(itd) sto lat!
|
|
#2410 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i dzięki za wieczór, miło było Was poznać mmmmmm wszystkiego najlepszego! gg drugi ładniejszy Jak będę w Gliwicach wezmę te ciuszki
Edytowane przez Tindomerel Czas edycji: 2011-11-06 o 14:52 |
||||
|
|
|
#2411 |
|
Konto usunięte
|
Ano
Aż dziw, że był tu jeszcze ktoś, kto o tym nie wiedział ![]() GG22 pytałaś jak było w Egipcie. Pogoda fajna, wiał lekki wietrzyk ale to tylko uprzyjemniało opalanie bo nie męczyłam się z temparaturą. Pokój miałam w miarę, niestety nie było internetu choć w biurze podróży zapewniano mnie, że będzie :/ Jedzenie też dobre, na szczęscie nie dopadła mnie "klątwa Faraona". Spędziłam w sumie 6 dni w hotelu **** w Hurghadzie. Poziom obsługi mnie jednak zniesmaczył i generalnie zachowanie tubylców. Strasznie nachalni, przez co nie wychodziłam wogóle poza hotel. Chociaż jestem asertywna, miałam problem z nagabującymi sprzedawcami wszystkiego czyli tandety. Jedną z dwóch sytuacji, które mnie zirytowały był fakt, kiedy w momencie przyjazdu do hotelu pan z obsługi hotelowej wziął mój bagaż, wjechał z nim na I piętro, weszliśmy do pokoju, pokazał mi łazienke itd. Dałam mu za to 2 euro a ten bezczelnie do mnie: "Tylko 2 euro?" Myślałam, że szlag mnie tam trafi! A druga sytuacja miała miejsce w momencie powrotu. Wyjezdzalam z Katowic i tam tez miałam wrócić. Nie dość, że samolot był opozniony 2 h to jeszcze okazało się, że lądujemy w Krakowie a nie Katowicach. Na lotnisko byl podstawiony bus, który zawiózł wszystkich do Pyrzowic. Wydawałoby się wszystko super, miałam do domu jakieś 7 km, gdyby nie to, że w Pyrzowicach zostawiłam samochód na parkingu, więc od 3 do 5 w nocy bujałam się busem do Katowic, potem 1,5h autem do domu. Pomijam oczywiście fakt, iż po wyjechaniu z parkingu zapaliła mi się kontrolka "skontroluj silnik" i nie mogłam jechać szybciej jak 90km/h to oczywiscie zamiast pójść spać rano po nieprzespanej nocy, miałam zajęcia na uczelni do 16, na które poszłam bez zmruzenia oka Słit
Edytowane przez 201608010929 Czas edycji: 2011-11-06 o 15:04 |
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Co do podobieństwa Ecrulo do JB - wcześniej nie zauważyłam, ale teraz wpisałam sobie w google i na tym zdjęciu jest mega podobna! http://www.google.pl/imgres?q=juliet...w=1246&bih=688
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: http://imworld.aufeminin.com/dossier...2-192904_L.jpg
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-11-06 o 15:28 |
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.mmkrakow.pl/392392/2011/1...gory=naSygnale
Wiedziałam że to coś długo nie pociągnie, dobrze że tam nie chadzam Cytat:
Nie Wejdź do klubu na wątek avonowy i zobacz gdzie i kiedy można mnie dorwać A mnie mówią że jestem podobna do Joanny Osydy, tej co grała Majkę Ostatnio do mnie babka na ulicy podeszła i mówi że myślała że to ona, co za wstyd I do Cat Power oczywiście
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-11-06 o 15:45 |
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
6m - 100 lat w szczęściu, zdrowiu i miłości
A w ogóle - organizowaliśmy ostatnio 100 urodziny takiej babci z Krakowa. I sobie pomyślcie jakie faux pas, bo na torcie pisało... 100 lat A teraz pytanie do kosmetykoholiczek W jakiej postaci jest spirulina, z której robi się maseczki? Bo mam pakę czystej spiruliny w płatkach, z zamierzchłych czasów jak rybki karmowe hodowałam - i tak myślę czy aby się nie nada? Tak to wygląda: http://allegro.pl/pokarm-spirulina-a...903920537.html
|
#2417 | |
|
Zadomowienie
|
Emko, spełnienia marzeń! :prezent:
Co sądzicie o tym: http://www.youtube.com/watch?v=cOHUi...eature=related ? ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-11-06 o 16:35 |
|
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, rzeczywiście jesteś ![]() Mnie nikt do nikogo nie przyrównał, jednak nie pocieszam się tym, myśląc, że jestem oryginalna i wyjątkowa |
|
|
|
|
#2419 |
|
Pani Buka
|
ok, cieszę się że wszystkie dotarły
![]() my byliśmy na spacerku w Lasku Wolskim i na Kopcu Piłsudskiego, ale beznadziejna widoczność była, jakaś taka mgła i po raz kolejny mpk mnie wkurzyło, jechaliśmy kilka razy w nieludzkim ścisku oczywiście... żałuję że zima idzie i tak czy siak mam mało fajny dojazd na uczelnię rowerem. grr.
|
#2420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2422 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=VZw5x7UM1XA |
|
|
|
|
#2423 |
|
Konto usunięte
|
melduje się że żyję i że mój portfel nie płacze po targach
|
|
|
|
#2424 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny!
Jestem tu nowa na forum, co prawda zarejestrowalam sie na wizazu juz jakis czas temu, ale nie dodawalam postow ani nie ocenialam kosmetykow tylko "sie przygladalam" i "podgladalam" jesli tak to mozna nazwac ![]() Chcialam spytac, bo wiem ze organizujecie grupowe zamowienia, czy bylaby mozliwosc podczepienia sie pod ktores? Byloby extra! no bo koszty przesylki czesto JAK WIECIE sie nie oplacaja patrzac na ceny w sklepach... Dzieki za odp ;-] |
|
|
|
#2425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy było złe? Zarzucają mu manierę w głosie (albo ja jej nie słyszę, albo mi nie przeszkadza), że się zestresował (?) i żeby szukał czegoś wyjątkowego (MF pierniczy jak potłuczona ).A dla mnie było czysto i w jakiś sposób nowatorsko, bo znów fajnie połączył kilka utworów a nie wyśpiewał jeden od A do Z. Ma taki ciepły, męski głos, który... który pobudza moje zmysły. Serio No a to co wyprawia ze swoim zespołem O'rregano to już w ogóle poezja, zwłaszcza jeśli ktoś lubi klimaty Akuratu, HappySadu, SNL czy innych takich popowo-rockowo-reaggowych zespołów ![]() Więc jeśli któraś polubiła go tak jak ja to proszę o cynk - będę wyciągać na krakowski koncert (chociaż jeden dopiero co był i przegapiłam
|
|
#2426 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w jakiej jesteś jednostce? Ciekawi mnie co robisz w związku z tym na co dzień Cytat:
hard właśnie dlatego ja siedziałam w domu
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zimnica!
Za to do południa było pięknie i moi chłopcy wygrali 2 mecze Szkoda, że za tydzień kończy się pierwsza część rozgrywek
|
#2428 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Dziękuję za udany wieczór Też byłam wczoraj na targach ale takie imprezy nie są dla mnie - tłok za duży (starość nie radość - od kilku lat nawet mnie koncerty z tego powodu nie cieszą)
|
|
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny poratujecie mnie jakąś książką?
![]() Nie lubię żadnych s-f, fantasy, więc Sapkowski itp odpadają. Przeczytałam chyba wszystkie Cobena i A.Christie i generalnie chciałabym odpocząć o kryminałów Z Whartonem to samo. Nie wspominając już o wszelakich górskich pozycjach.Lubię książki, które łączą się z rzeczywistością np. Monachium czy Czarnobyl baby (na który czekam z utęsknieniem!), nie są zbyt filozoficznie wydumane i nie opowiadają o niczym ![]() Na półce czeka na mnie Wojna i pokój Tołstoja, ale zanim się w nią zagłębię chciałabym połknąć na szybko coś innego
|
#2430 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Pół roku to za mną chodziło i nie mogłam sobie przypomnieć kogo mi przypominasz 
Daj pomacać jak dostaniesz

jesteś trzecią osobą, która mi to powiedziała. Mnie się ona ani trochę nie podoba.

ale wymyślacie!

Wejdź do klubu na wątek avonowy i zobacz gdzie i kiedy można mnie dorwać