|  2011-11-06, 16:59 | #4501 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-02 
				 | 

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

Cytat: 
 gdyby nie to, że musiałam psa na spacer wyprowadzić to bym w ogóle z łóżka się nie ściągnęła  poza tym jest... zimno, myślałam że mnie dosłownie wiatr z parku wywieje  Cytat: 
  --------------------------------------------------------------------------- ja właśnie ściągam swoją dawkę seriali na dzisiejszy wieczór: 1. Glee 2. New girl 3. The walking dead 4. The big bang theory a jutro Deserate Housewives, które chyba oglądam z przyzwyczajenia bo już dawno zaczęło działać mi na nerwy  grzańca bym się napiła   
				__________________ I'm so glamorous, I piss glitter! | ||
|     | 
|  2011-11-06, 17:20 | #4502 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: na sofie 
				 | 

grzanego piwa czy wina? podczas ostatniej wizyty w Sainsburym zaopatrzyliśmy się już w "mulled wine"  teraz już mi narobiłaś smaku, a muszę poczekać do 8pm, aż dzieci wylądują w łóżkach   
				__________________ Moja radosna twórczość własna  : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32994014  #post32994014 preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=33148165&p ostcount=324 | 
|     | 
|  2011-11-06, 18:02 | #4503 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-02 
				 | 

Cytat: 
  ale jest tak zimno na podworku, że nawet grzaniec mnie nie motywuje by wystawić nos za drzwi   
				__________________ I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2011-11-06 o 18:04 | |
|     | 
|  2011-11-06, 19:52 | #4504 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
  [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;3035225 7]Szperrrku: ja po tym wczorajszym Baileysie to 3 razy sie w nocy budzilam i po omacku szklam do kuchni pic wode   mam kaca  PS ja nie w pizamie, nawet bylam na specerze z dziecmi, ale teraz zasiadam przed tv i nadrabiam wczorajszy x factor  [/QUOTE] ja wczoraj nabralam animuszu, wyciagnelam zelazko, popijalam baileys... i rano porazka  kac na likierze to chyba jeden z gorszych  nie ma co nadrabiac... Cytat: 
  w polskim sklepie sa fajne przyprawy do grzancow - ja je lubie do piwa - tylko ze jedno wypije i juz bym poszla spac   | ||
|     | 
|  2011-11-06, 20:08 | #4505 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: uk 
				 | 

alkohol jako temat nr 1. - widze ze wrocilyscie do formy   pamietam z Polski takie dobre winko grzane, nazywalo sie grzaniec galicyjski i kosztowal 11 zeta   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-11-06, 20:10 | #4506 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Cytat: 
  mam dokladnie tak samo ...... 
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | |
|     | 
|  2011-11-06, 20:36 | #4507 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-02 Lokalizacja: North east 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi   | ||
|     | 
|  2011-11-06, 20:46 | #4508 | |
				 | 

nie, ale ile mozna truc sié tym samym  Cytat: 

__________________ Moja radosna twórczość własna  : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32994014  #post32994014 preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=33148165&p ostcount=324 | |
|     | 
|  2011-11-06, 21:03 | #4509 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: wariatkowo 
				 | 

Cytat: 
  a grzaniec galicyjski pamietam!  juz to od paru osob slyszalam, podobno fajna cena i bardzo smaczny  bede musiala sie wybrac... jesli do czwartku beda cos mieli  bo nie sadze, zeby mieli jakies sklepy otwarte do 23ej :/ cheers lola  chyba pojde w Twoje slady i niedlugo odwiedze ojczyzne w tym samym celu  nie grzanca mam na mysli! 
				__________________             | |
|     | 
|  2011-11-06, 21:10 | #4510 | 
				 | 

szperr oni maja mulled wine w ofercie przez cala zime, cena to ok 3,99 (chyba) W Lidlu tez maja rewelacyjna kapuste kiszona w puszce za 1 f wiec warto sie na wigilie zaopatrzyc  Aaaa jeszcze co do alkoholi.... Moj TZ dzisiaj zakupil w promocji 2 butelki whisky za 18 f  Zimnoooo u mnie, zero stopni ma byc w nocy   
				__________________ Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi   | 
|     | 
|  2011-11-06, 21:45 | #4511 | |
				 | 

Cytat: 
 w tamtym roku w bacówce pilam ... wchodzilo jak talala a   
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | |
|     | 
|  2011-11-06, 21:48 | #4512 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: UK/South East 
				 | 

Szien gratulacje   i witam nowa kawiarenke  Ja wczoraj zaszalalam bo zachcialo mi sie zubrowki z sokiem jablkowym i brzuch mnie tylko po tym rozbolal to juz chyba nie te lata  no ciekawe kto poleci, mam nadzieje ze Johnny   a potem mam zamiar ogladac EMA na Mtv i trzymac kciuki za Coldpaly   
				__________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference" | 
|     | 
|  2011-11-06, 21:51 | #4513 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: wariatkowo 
				 | 

Olka, kapuste to ja bardzo lubie taka zwykla krakusa i mam ja w morrisonie pod domem (chyba wiekszosc wiekszych supermarketow ja sprzedaje, to jedyny polski produkt poza kabanosami i kielbasa slaska w tym sklepie).  Kolezanka zaopatrzyla mnie w mase makowa i twarog  Wprawdzie chcialam cos z nich upichcic na wczoraj, ale coz sami tez zjemy  Ide po  i zobaczyc kto odpadnie w xf  Milego tygodnia baby   
				__________________             | 
|     | 
|  2011-11-06, 21:53 | #4514 | 
				 | 

__________________ Moja radosna twórczość własna  : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32994014  #post32994014 preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=33148165&p ostcount=324 | 
|     | 
|  2011-11-06, 21:58 | #4515 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: UK/South East 
				 | 

Edytowane przez anka! Czas edycji: 2011-11-06 o 22:01 | 
|     | 
|  2011-11-06, 22:17 | #4516 | |
				 | 

Cytat: 
 milego ogladania i tez trzymam kciuki za Coldplay  ja tez zmykam do łoża poczytac  i zycze udanego tygodnia   
|     | 
|  2011-11-06, 22:44 | #4517 | ||
				 | 

Cytat: 
    s  uper ci to wyszlo  eeee ja mialam nadzieje ze Franek  Cytat: 
  chyba Teachers poszukam bo tez fajne bylo  ale dzisiaj TOWIE   (guilty pleasure  ) | ||
|     | 
|  2011-11-06, 22:47 | #4518 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Jutro oficjalnie mija m-c od mojego przybycia do UK, więc przyszłam do Was świętować    P.S. podsumowań czynić nie będę   
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     | 
|  2011-11-06, 23:17 | #4519 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-11-07, 08:09 | #4520 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Walia 
				 | 

a ja nie moge teraz alko   a taka mam ochote na wisnioweczke   | 
|     | 
|  2011-11-07, 17:53 | #4521 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Wyspa 
				 | 

Szien, gratuluje nowej posady, zapowiada sie fantastycznie. Cytat: 
  Jakbym miala psa, to bym miala z kim lazic na spacerki. Tak, wiem, mam dziecko, ale ono po 19.00 idzie spac a ja bym wlasnie wtedy chciala polazic (no bo kiedy?). Albo podczas lunchu... W ogole marzy mi sie pies jako taki, ale to musi poczekac, az kupimy dom i dzieci (hipotetyczne) dorosna. Bo male dziecko + pies to moim zdaniem mieszanka wybuchowa. Ej, nie chcialam tego wiedziec, bo dopiero dzisiaj bede ogladac!  Wrazliwe osoby prosimy o nieczytanie: Wlasnie siedze sobie na wizazu i jem jogurt patrzac w ekran, kiedy zdziwil mnie jego smak. Jakis taki ziemisty i dziwny... Powiem tylko tyle: spojrzalam do kubeczka dopiero w polowie, idiotka i mam za swoje... Pewnie teraz nie tkne jogurtu przez jakis czas. 
				__________________ Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. | |
|     | 
|  2011-11-07, 19:17 | #4522 | 
| Zadomowienie | 

-3 stopnie rano- no i mamy zime. Kofika- ja juz tez sie nie dziwie jak przedstawiaja wyniki w X factorze. Stracilam ochote na ogladanie. Teraz ogladam z przyzwyczajnia. Kasza ale zlecialo. Zanim sie obejrzysz stuknie Ci 6 lat jak mi. Vedma ble, nawet nie chce sobie wyobrazac co mialas w tym kubeczku. U mnie w domu nie uraczysz jogurtu- ja nie mam jakos ochoty po tym jak nas karmili w szkole codziennie, a TZ nie znosi zapachu sfermentowanego mleka. Ja leniwej niedzieli nie mialam- malowania ciag dalszy. Ale nie dziwie sie, ze to mi tyle zajmuje jak ja sie tak wleke. Szien- zamiast sciagac filmy mozesz od razu ogladac na tv-links albo tube plus. Ta druga jest lepsza, bo przewaznie jak masz dobry internet to wlaczasz i ogladasz, jak nie to czasami trzeba poczekac ze 2 min. 
				__________________ Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... | 
|     | 
|  2011-11-07, 19:54 | #4523 | 
				 | 

Vedmo czyzbys robila zapasy na zime... w joguratach   Sylwunia ja ogl z przyzwyczajnia... to taki 'staly punkt programu' w moim angielskim zyciu  *** dzis bylo bardzo ciekawie pol szkoly chore ....zamieszanie na całego :| aczkolwiek zdarzylo sie cos co mnie rozsmieszylo do lez  otoz wychowawczyni jednej z klas 8 zapytala mnie czy nie zechcialabym wystapic na apelu przygotowywanym przez jej klase..... jako .... Head Teacher    Podobno dzieciaki stwierdzily, ze zaraz po dyrektorze i nauczycielu ktory jest odpowiedzialny za zachowanie w mojej szkole .... ja jestem nabardziej "strict" z pozostalych nauczycieli..... nie wiem czy sie smiac czy plakac czy byc dumnym z tego, jak wspalniale potrafie trzymac dyscypline w klasie  hahhahahah i jakim jestem "postrachem" dla biednych 12latkow ...... no nic .... nad podjeciem zadania jeszcze sie zastanowie, aczkolwiek moze to byc calkiem mile doswiadczenie   oki lece troche podzwigac ciezarow ....ppappapapa 
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | 
|     | 
|  2011-11-07, 20:58 | #4524 | |
				 | 

Cytat: 
  Dostepna owszem krakowska, sopocka i kabanosy i musztarda  Kofika bierz role  Moze c Ciebie jeszcze jakas gwiazda bedzie i nauczycielstwo porzucisz na stale  U mnie dzisiaj -3 bylo.... Opatulona d pracy szlam a nogi mi sie trzesly z zimna....ale milo bylo poczuc ta zimowa swiezosc i mroz w powietrzu   
				__________________ Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi   | |
|     | 
|  2011-11-07, 21:25 | #4525 | 
| Zadomowienie | 

Nie lubie jak jest zimno, chociaz musze przyznac, ze uwielbiam biale swieta. Pachnaca choinka, pyszne jedzenie, rodzinka przy stole, koledy i snieg za oknem. Ach juz nie moge sie doczekac.

__________________ Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... | 
|     | 
|  2011-11-07, 23:13 | #4526 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Sylwunia, 6 lat, hoho   Kto wie  Zobaczymy, jak tam się życie potoczy  Bakti, zdążyłam już zmienić pracę (od dziś zaczęłam nową) i prawie się wyprowadziłam. Póki co czekam na lepsze finanse  Weźcie to zimno stąd, ja nie chcę takiej temperatury   
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     | 
|  2011-11-07, 23:32 | #4527 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2011-11-07, 23:55 | #4528 | 
				 | 

Kasza - niezly bilans jak na miesiac   trzymam kciuki za nowa prace i postepy finansowe - a zleci szybko, mi w lipcu stuknie 11 lat  X factor - boze jaka ja sie stara robie, same dzieciaczki na ktore glosuja dzieciaczki i zamiast sie bulwersowac zachowaniem Frania, to mam ochote wytargac go za uszy i do kata postawic  Kofcia - ja zdziwiona jestem ze jest ktos przed toba, znajac ciebie to i dyrektor chodzi pod twoje dyktando   | 
|     | 
|  2011-11-08, 00:03 | #4529 | ||
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 

__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | ||
|     | 
|  2011-11-08, 00:11 | #4530 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2004-03 
				 | 

Cytat: 
 ja tam bym Frania wygolila na zero, bo az sie boje pomyslec co on w tych wlosach ma  , zdjela i spalila te obcisle spodnie, era rockendrolowych lat 80 sie juz skonczyla, a ten jego owlosiony tylek wcale nie jest taki super, zeby go podkreslac  albo co gorsza wystawiac Katie: o ile podoba mi sie jej wybor piosenek tak sama ona drazni mnie na maksa, jakas taka rozchwiana emocjonalnie jest, kreuje sie na mega kocice, ten makijaz, styl, golizna a jak przychodzi do wynikow to sie trzesie jak osika i lzy polyka, zero godnosci  kontynuowac   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Emigrantki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.