|
|
#391 |
|
Dolce vita
|
Dot.: Nimfomanki .... część IX
|
|
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepsze jest to jak wychodzi ode mnie, cała pościel nim pachnie, wtulam się w kołderkę i czuję się tak jakby był obok, jakby delikatnie objął mnie i spał ze mną caaaałą noc... |
|
|
|
|
|
#393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie może jestem dziwna, ale i tak Cie podziwiam, bo ja nie puściłabym faceta na imprezę w pracy czy coś, ale to chyba ze mną jest coś nie tak. ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
Dlatego mam wrażenie, że jak On jest, to wolisz z Nim spędzać miło czas, niż gdzieś łazić z kumpelami, a On ma inaczej trochu (bo jest facetem, do tego jeszcze wczesnomłodym). Takie o mam przemyślenia o poranku. ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- ![]() ![]() ![]() ja bym nie wypuściła
|
|
|
#394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo się cieszę kochana i trzymam ![]() ja też nie ![]() Akcencik Kmee the rest bry |
|
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Ana
![]() przyda mi się dziś odrobina ciepła, nawet Waszego, znaczy się niekoniecznie męskiego, raczej kobiecego
|
|
#396 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30364887]
w pracy hmmm bardzo źle, napiszę więc jak wróce, szefowa szuka na mnie haka, jest mega fałszywa, uśmiecha się, a za plecami mi tyłek obrabia, wiem to od osoby, której obrabiała nie wiem co robić za bardzo w związku z nią, ale jakoś muszę dać radę ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Oki lece Kochane, bo jeszcze do lekarza muszę się zarejestrować, pappa
|
|
#398 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to czekamy i kciuki trzymamy
|
|
|
|
|
|
#399 | ||
|
Dolce vita
|
Cytat:
to wspaniale[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30364662] Akcencik Kmee the rest bry Cytat:
A ja wyznaję, że: -zaspałam do pracy i wzięłam wolne NŻ -jestem w łóżku mam dzień trolla -nie ma mi kto zrobić pieprzonej herbaty ani nic do jedzenia -nie mam siły ![]() -jestem sama i muszę się wziąć w garść ( w sensie, że liczyć tylko na siebie) -
|
||
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Labi - może pomyśl o dłuższym L4?? |
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
mww może tak to wygląda, że sobie wmawiam samotność. Ale nie. Ja już doszłam do siebie, jest mi ze sobą dobrze. Chwilowa niemoc mnie wzięła, że nie ma się mną kto zaopiekować, i że przyjdzie co do czego to umrę i nikt nie zauważy Mam słabszy dzień, nadal jestem w piżamie, ale już zjadłam śniadanie, wypiję kawę, poczytam książkę i wyjdę się porozciągać.... Ale dobrze piszesz..czasem potrezbny mi taki kopniaczek. Ty mnie ciągle motywujesz pod tym kątem |
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) rodzice zauważą, bo nie będą mogli się z Tobą skontaktować, 3) współpracownicy zaniepokoją się, ze nie zjawiłaś się w pracy i nie poinformowałaś o urlopie/dniu wolnym, A tak prawdę pisząc to jak masz umrzeć w samotności to umrzesz i możesz mieć wokół siebie mnóstwo przyjaciół, mężą, dzieci, a oni wyjdą do pracy, a Tobie coś się stanie... Nie ma na to reguły.... Ale cholerka Ty w wieku 20-stu paru lat piszesz o śmierci??? Wyrzuć takie głupoty z głowy... przed Tobą jeszcze pewnie kilka związków z czego jeden to będzie właśnie TEN, dzieci, wnuki i wspominanie jak kiedyś byłaś młoda i głupia, bo nie potrafiłaś cieszyć się z luzu, nie potrafiłas wykorzystać chwil tylko dla siebie, czasu gdy nic nie musiałaś zrobić, bo ktoś za czymś czekał, bo ktoś Cię poganiał, bo coś tam....... |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Dolce vita
|
Nie wiem o co mi chodzi, dlaczego o tym wspomniałam....
Ale już nie narzekam.Jestem zadowolona ze swojego życia, a szukam dziury w całym... Edytowane przez Mocny Akcent Czas edycji: 2011-11-07 o 13:57 |
|
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" no i w głowie miliard myśli przywołujących dolinę... takie niepotrzebne nakręcanie się.... |
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Akcent. Pamietaj, ze jeden dzien uzalania sie nad soba jest ok. Ale dwa to niewybaczalne przestepstwo ![]() Kupilam sobie dzis plaszczyk. I wydalam na niego 1/3 mojej wyplaty ps. mam wyrzuty sumienia wielkie jak everest, ale nie bylo innego na mnie i w innym kolorze niz czern i szarosc.
|
|
|
|
#409 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie ma jak sliczny plaszczyk, dawaj fote |
|
|
|
|
|
#410 | ||
|
Zakorzenienie
|
to byłby mój gwóźdź do trumny
ta kobieta bez wahania wtedy miałaby powód, żeby mnie zwolnić ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() całkowicie się podpisuję ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#411 | ||
|
Dolce vita
|
Cytat:
zrobiłam zakupy, bo pusta lodówka, pojechałam nawet na jogę, ale pomylił mi się grafik i wróciłam z powrotem. Ale wyszłam z domu, przemyślałam swoje. Cytat:
Ech....ja Cię dobrze rozumiem z tym płaszczykiem. Ja wydaję fortunę na kosmetyki i buty. |
||
|
|
|
|
#412 |
|
Wtajemniczenie
|
taki jak na focie:
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
megg ale dokładnie taki sam?? Taki sam kolor???
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Dziewczynki właśnie przeglądam moje foty i sobie wspominam, te młodościowe ![]() Do mojego albumu wkleję kilka fot za młodu i z teraz, zobaczycie jaka fajna róznica ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- kurka, nie wiem czemu, ale nie mogę załadowac fot ![]() :conf used:---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- ok foty włażą!!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Focisze gotowe, może jeszcze jakies dodam, a wzięło mnie na wspomnienia I tak siedzę cały wieczór i oglądam foty moje Dajcie swoje tez
|
|
#414 |
|
Wtajemniczenie
|
dokladnie taki sam łącznie z kolorem
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
teraz modny
![]() ja mam faze teraz na kurteczkę jakąś też w fikuśnym kolorze, Ty masz megg chyba ciemne włosy??? więc na bank fajnie w nim wyglądasz
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Śniła mi się dziś mww
![]() ![]() ![]() bry
|
|
#417 |
|
Dolce vita
|
joł joł trala lalaa
|
|
|
|
|
#418 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cuda Cytat:
![]() bry |
||
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
pisałam zresztą, że dzisiaj będzie power po wczorajszym dniu trolla ![]() Dzisiaj znowu rozmowa kwalifikacyjna. Ale durna jestem, nie mogę znaleźć opisu stanowiska, i nie wiem nawet na co startuje ![]() mww aneszna |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

bardzo się cieszę kochana i trzymam