|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
jest mi cholernie ciężko, w jednej chwili mam poprostu dobry humor i jestem szczęśliwa, a w drugiej siedze i rycze bo dotyka mnie świadomość tego, że już nie mam na kogo czekać, do kogo biec na PKS gdy go zobaczę i rzucic się mu w ramiona...
z kim poprostu być szczesliwa.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
no coz odleglosc zrobila swoje... stwierdzil ze to juz nie to samo co bylo kiedys, ze mi na nim bardziej zalezy niz mu na mnie, ze juz tego samego nie czuje...
i nie chce mnie oszukiwac bo na to nie zasluguje... do tego doszla jakas laska ktora sie w nim zadluzyla po uszy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Lillyanna, za dużo rozmyślasz! Na pewno mu się nie odwidziałaś, inaczej nie bałby się, że Cię straci, prawda? Faktycznie trochę nieszczęśliwie wyszło z tym szkoleniem, ale taki już nasz los... Dacie radę, a Ty weź się do nauki lub zajmij się czymkolwiek, bylebyś tyle nie myślała!
![]() Flavienn, ![]() Ja wróciłam po długim weekendzie, taaak mi się nic nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2885 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że z każdym dniem będzie lepiej i że będzie dużo więcej tych dobrych dni. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Już trochę lepiej. Co jakiś czas udaje się nam chwilę porozmawiać z czego się bardzo cieszę. Mój się ostatnio trochę otworzył i wyszło,że ogólnie ma teraz stresującą sytuację życiową. Dodatkowo miał sporo nieplanowanych wydatków i przez to z finansami nie najlepiej. Mojej pomocy nie chce przyjąć ->woli się męczyć sam. Podziwiam tą Jego dumę ...No ale ech. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Hah nie wiem jak ja to robię ale i tak w całym natłoku zajęć i tak znajdę chwilę na "myślenie". Od rana jestem na oddziale ,potem uczelnia, weekendy też pracuję hah. Ale co tam->zawsze się te 5min znajdzie aby pomyśleć;p Teraz też mam przerwę w pisaniu pracy to siedzę tu i gdzieś tam podświadomie myśli mi krążą wokół TŻ! Haha a co do filmów to ja się boję horrorów. Ostatnio byłam za to na totalnym niewypale (według mnie). Tzn. film baby są jakieś inne zupełnie nie przypadł mi do gustu. Nudziłam się strasznie! Owszem kilka udanych momentów było...ale cała reszta! ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Jakoś mi przeczucie mówi,że za jakiś miesiąc on będzie za Tobą latał. Może się tylko okazać,że Ty będziesz go miała głęboko w pupie;]
![]() |
#2886 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam kobitki
![]() Chwilę mnie nie było.. miałam mały ( a raczej większy) kryzys z moim.. Poduchy latały, oberwanie chmury. Mieliśmy się rozstać. Nie chciałam nikogo tym zanudzać, dlatego też się nie odzywałam. Postanowiliśmy zacząć, przynajmniej spróbować naprawić to co się zniszczyło. Póki co, powiedzmy że jest dobrze, nawet poszliśmy na cmentarz wieczorkiem 1 list., mimo że nie pochodzimy stąd i nikogo tu nie mamy. Od kilku dni staramy się być bardziej wyrozumiali dla siebie, spokojni, fakt, że mi to wychodzi łatwiej, M.jest twardy, ale się stara naprawdę. Nie wiem jak długo to potrwa, staramy się nie kłócić o głupoty bo chyba to najbardziej nas truło i powoli niszczyło..No zobaczymy co będzie, mam nadzieję, że wytrzymam więcej bo to ja generalnie jestem porywcza bardziej niż on. Trzymajcie kciuki za nas. Pracy nadal nie znalazłam, idę dziś na żelowanie pazurków, może to mi poprawi humorek ![]() ![]()
#2887 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja pracę zaczęłam szukać, nie wytrzymuję tego całego napięcia w obecnej, mam totalnie dosyć! Ostatnio cały czas mnie ktoś odwiedza- z jednej strony to dobrze, bo mam mało czasu myśleć o ''głupotach''. A z drugiej ciężko, nie mam kiedy nawet pisać na gg z mężem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 |
Przyczajenie
|
tyle nas tu, że już się gubię
![]() Dziękuję za wiarę ![]() Mogliby już wycofać Polaków z tego Afganu, zaoszczędziłoby to nerwów i kobietom i chłopakom..ech mój czasem tez coś wspomina ale ucinam temat;d choć obawiam się że i tak kiedyś pojedzie;/ Dlaczego czujesz że się oddalacie?
#2889 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny!
![]() Ja po długim weekendzie wróciłam do domku, ale generalnie to niewesoło było... Popsuł nam się w przyszłym tygodniu samochód, więc oddaliśmy do mechanika, skasował nas 1000zł ![]() ![]() Nie chce mi się wracać na uczelnię, dziś jeszcze sobie odpuściłam, jeden wykład tylko mam to mogłam. Tego mechanika załatwialiśmy, żeby w razie czego było 2 świadków. Ale się rozpisałam..... heh Miłego dnia ![]() ![]()
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale bardzo dobrze zrobiliście, że zachowaliście zimną krew i nie daliście się naciągnąć nawet na połowę kosztów drugiej naprawy! Oczywiście, że on musiał to naprawić na swój koszt. Mój tata zawsze powtarza, że nie ma sensu kupować zachodnich aut, bo naprawy i części są strasznie drogie - nie mówiąc już o samych samochodach. Ja za naprawę swojego płaciłam kilka razy po 30-60zł ![]() ![]() Pani Kapralowa, cóż, w takim razie szczęścia życzę... Mam nadzieję, że uda się Wam wszystko naprawić ![]() M_M_L, na pewno Ci się wydaje, że się od siebie oddalacie, TŻ pewnie też za Tobą tęskni bardziej, niż Ci to okazuje! Myślę, że też czeka z utęsknieniem na rozmowę. No i masz rację, z każdym dniem coraz bliżej powrotu ![]() Ja też sobie dzisiaj zajęcia odpuściłam, ale zawsze w czwartki nie chodzę - mam tylko jeden wykład, z którego raczej nic bym nie wyniosła ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim! ![]()
![]() |
#2891 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o drugie pytanie- myślę że ze względu na brak czasu na rozmowy. Ale jestem pewna że po powrocie wszystko wróci do normy. Bo lepiej niż było chyba już być nie może ![]() Arabeska007 i Lovebird coś jest z tym dzisiejszym dniem- ja też mam wolne, jednodniowy urlop na restart ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Tż dziś był w jednostce w Międzyrzeczu i jest dla niego etat.
![]()
![]() |
#2893 |
Raczkowanie
|
To gratuluję
![]() lovebird oczywiście w zeszłym ![]() przyszłość to bym chciała ![]() M_M_L no jakoś nie mam weny dziś. Tzn coś tam próbowałam robić, ale z mizernym skutkiem hehe
#2894 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() Mi też dzisiaj nic nie idzie... Nic mi się nie chce, za naukę jakoś się zabrać nie mogę... Chciałam pojechać z koleżanką na basen, a ona do mnie 15 min przed wyjściem dzwoni, że nie ma stroju i muszę sama jechać ![]() ![]() ![]() ![]()
#2895 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam mieć właśnie wizytę fryzjera, ale pan zadzwonił i stwierdził, że za duża mgła.
![]() A mogłam sobie pospać, bo dziś tylko 4h spałam. ![]() A odrosty wcale nie dodają mi uroku. ![]() Nie chcę jechać do pracy ![]()
![]() |
#2896 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Coś ostatnio chyba "wisi " w powietrzu. Jakaś aura niezbyt sprzyjająca. Mam nadzieję,że będzie tylko lepiej bo mnie też mało co się chce. A z autem już wszystko okay? ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
Jeśli chęci wynikają z obydwu stron nie może się nie udać!
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Nie, w przyszłym tygodniu pojadę do mechanika... Wczoraj znów nie chciał odpalić, ale to pewnie sprawa akumulatora, ale nie mam tu nikogo, kto mógłby mi pożyczyć prostownik...
![]() A my dziś z TŻ-em wybieramy się na bal ![]() ![]()
#2898 |
Raczkowanie
|
Lovebird, rewelacja z tym balem, zazdroszczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Raczkowanie
|
Cześć Słoneczka.
Ja ostatnio miałam szczerą rozmowę z Moim, która dużo wyjaśniła. Otworzył się przede mną bardziej niż zwykle (a to bardzo skryty człowiek jest). Okazało się,że ostatnio jest mocno zestresowany -zewsząd natrafia na problemy ,które się piętrzą. I z pracą i finansowe itp. Na szczęście między nami jest dobrze.Ja staram się go wspierać na tyle na ile mnie dopuszcza. Ale wiem,że jestem ważna dla Niego. Chociaż nie powiem ...jestem dość opiekuńczą osobą i ciężko mi przychodzi "tylko" towarzyszenie w kłopotach a nie "branie ich na siebie" (tak jak to było w moim poprzednim związku). Z drugiej strony jestem dumna z TŻ ,że jest odpowiedzialny i doceniam to,że stara się mnie chronić i nie obarczać. No więc towarzyszę, wspieram ale nie narzucam się z pomocą. Cytat:
Mam nadzieję,że szybko się sprawa z autkiem rozwiąże ,oraz ,że nie zrujnuje Twojego budżetu! A co do balu....to rety jak ja Ci zazdroszczę ![]() Opowiadaj jak było!!!
"ale prawdziwa miłość przetrwa każdą rozłąkę" "Miłość niesie ze sobą wielkie szczęście, o wiele większe od bólu, który przynosi tęsknota." "Kochać - znaczy czekać." Edytowane przez Lillyanna Czas edycji: 2011-11-06 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Mieliśmy jeszcze iść do TŻ-a w grudniu, ale zabrakło miejsc
![]() A na balu było tak o, nie spodziewałam się nie wiadomo czego, bo byłam już 2 razy na tym balu i wiem, czego można oczekiwać ![]() ![]() Lillyanna, widzisz, to w końcu się wyjaśniło chociaż coś ![]()
#2901 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli teraz zabawa była lepsza niż ostatnio to następnym razem w ogóle mogą być fajerwerki ![]()
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak tam u Was po weekendzie? Ja lecę powoli do łóżka, bo nie wypoczęłam za bardzo w ciągu ostatnich dni ![]() ![]()
![]() |
#2903 |
Raczkowanie
|
U mnie weekend miął bardzo szybko i znów gościnnie
![]() ![]() ![]() Wogóle ostatnio jakoś czas szybko leci, ale z tego akurat bardzo bardzo się cieszę. 1/3misji mamy już prawie za sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2905 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do mojego weekendu to był super bo sporo czasu spędziłam z TŻ ![]()
![]() |
#2906 |
Przyczajenie
|
![]()
dzien dobry wszystkim
![]() Moje są takie, że będę siedzieć w domu bo mój jedzie na kompanię honorową do Strzegomia...trochę się wkurzyłam bo miałam inne plany, ale co mam zrobić..jakby we Wrocku nie było bliżej i nie mogli stamtąd ściągnąć żołnierzy ![]() Takie życie, nic nie można zaplanować. Jestem po części dumna, tyle, że nie będę mogła go pooglądać ![]() ![]() Więc zostaje nam tylko sobota i niedziela. Nawet dziś idzie stać pod jakimś pomnikiem. Piszcie co u Was dziewczyny!pozdrawiam i życzę miłego dnia ![]()
#2907 |
Zakorzenienie
|
Ja tam długiego weekendu nie mam. W piątek mam normalne zajęcia, więc po nich jadę do domu i spotkam się z TŻ-em i rodziną. Szkoda tylko, że to on nie przyjedzie do mnie, bo ma już od dzisiaj wolne, ale cóż...
![]()
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2011-11-10 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Nie było mnie, bo nie miałam czasu nawet kawy w domu wypić ![]() Codziennie na 7 jazdy i później na 14 d roboty. Od 5 do 24 byłam na nogach i wiadomo, że się nie chciało kompa włączyć. A dziś tż wraca na weekend. ![]() Skrócili mu to szkolenie z miesiąca na 3 tygodnie. ![]() A ja za to pracuję w sobotę. Stwierdzili, że 3 dni wolnego to za dużo. ![]()
Edytowane przez _polly_ Czas edycji: 2011-11-10 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |||
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() U mnie pracowicie i zabieganie. Plany na weekend w sumie spontaniczne;D Zobaczymy co wymyślę. Cytat:
Choć wiadomo im częściej tym lepiej. ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
Takie uroki życia z wojskowymi. Ja się uczę spontaniczności dzięki temu. Przyznam,że jestem raczej osobą,ktora ma sporo rzeczy poplanowane z wyprzedzeniem;D
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
W tym wypadku nie częściej, a dłużej.
Ja też wolę planować wszystko, a nie wymyślać na ostatnią chwilę, jestem wtedy nerwowa, obawiam się, że coś nie wyjdzie i w ogóle jakoś mi źle z tym ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.