Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :) - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-07, 09:18   #1711
malinka_070190
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez uzunia Pokaż wiadomość
malinka_070190 12kg jak czytam...podziwniam Cię!Jak dużo czasu Ci to zajeło?co robiłaś ?

FlightlessBird z facetami tak to już jest ;/

dudusiu w środkach komunikacji publicznej jak i w pracy niestety dość często się z tym spotykam, w dodatku z roku na rok jest coraz gożęj ;/ a co Ciebie spotkało?
10 kg schudłam w ciagu 3 miesiecy
a te 2 to teraz jakoś tak spadły nie stosowałam zadnych drakońskich diet, bo nie o to w tym wszystkim chodzi
Ogólnie to dużo ruchu

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Witaj

jestem ciekawa o co chodzi , zaraz zajrzę do klubu

śliczne ale Tż-ta podoba mi się bardziej. Jakoś te diamenciki mnie nie przekonują.

o co się pokłóciliście?

co się stało?

Dobry wieczór. Jestem jednym słowem padniętaZ piątku na sobotę nie zmrużyłam oka i potem od 4.30 do 23.00 na nogachDzisiaj tez od 4.30 na nogach ale na szczęście ten zjazd mam już za sobą. Teaz wiem dlaczego tak strasznie się denerwowałamDoje.bal i nam (bo inaczej nie można tego nazwać) tyle zajęć i tyle zjazdów, że nie wiem jak się wyrobię. Praktycznie w styczniu i lutym mam zjazdy tydzień po tygodniu i nie wiem jak ja dostanę wolne w pracyDo tego studenci chcą pisać petycję bo mamy zjazd 06-08.01.2012 a przecież 06 styczeń to święto Trzech Króli i nie powinniśmy mieć tego zjazdu. Ogólnie jesden wielki chaos!
Z Tż-tem kłótnia ciągnie się jeszcze i jest coraz gorzejNie wiem jak to dalej będzie bo mam już go po dziurki w nosie ostatnimi czasyMieliśmy się dzisiaj zobaczyć ale nawet dzisiaj mu coś wypadło bardzo "ważnego"
Ogólnie to wszystko jest do dupy a jutro jeszcze trzeba rano wstać do pracy.............

O kurcze kochana to nie fajnie z tą uczelnia
Kurde nie powinni Wam robić zjazdu w święto..
Mam nadzieje, ze mimo wszystko pogdzicie sie szybko z tż...

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
No u mnie to ciężko idzie. W tamtym roku potrzebnie i niepotrzebnie rzuciłam się na tą głupią dietę białkową i z 68kg zeszłam do 57(idelanie było po prostu) w jakieś 3,5miesiąca. Ale ogólnie olałam tę dietę jakoś w listopadzie i tak stopniowo z niej wyszłam. Waga mi się ładnie utrzymywała do maja, a potem ni stąd ni zowąd skoczyła i teraz mam 64kg. Nie chcę już żadnych diet stosować. Raczej zapiszę się na fitness, zastanowie się nad tym co i jak jem no i shreda sobie będę robiła czy inne ćwiczenia

Ale miła niedziela dziś Aż żal jutro na uczelnię wracać po takim długim wolnym. Ale zajęcia mam od 10 do 14.30 więc dam radę Ponudzę się tam pewnie i tak Zastanawiam się, czy ćwiczyć jutro rano czy jak wrócę po uczelni. Rano to tak o 8 rano musiałabym.

No własnie dlatego ja se na zadne diety nie rzucałam bo wie, ze znowu bym przybrala po prostu wyznaje zasade mniej, a częściej no i ruch

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
o tak znam ten przypadek osobiście

hej piękne wczoraj nie zrobiłam shreda pomagałam mamie i się zrobiło tak późno że poszłam spać

dastin oj kochana widzę że u Was ciężko ostatnio może za dużo stresu?

byliśmy dziś z TŻ w kościele w którym chyba weźmiemy ślub i potem zapytaliśmy księdza o terminy to powiedział żebyśmy dopiero we wrześniu 2012 przyszli. Wydaje mi się to troszkę późno więc pewnie pojdziemy na wiosnę/latem zapytać jeszcze raz

Muszę chyba do lekarza pojsc mam straszne problemu z oddychaniem, dziś w kosciele myślałam że padnę

Szybko mi do lekarza sie zgłosić, bo jak nie to

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 09:27   #1712
malinka_070190
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Witam. Kurcze muszę przestać was z telefonu podczytywać, bo później nie wiem co mam odpisać, skomentować.

Malutka w szpitalu i mamy nadzieję, że jutro wyjdzie. Bynajmniej druga się załamie jak jutro nie wrócą. Już taka podłamana z tęsknoty chodzi. Jeść nie chciała. Wczoraj z T Ż zabraliśmy ją do siostry i mamy do szpitala. W szpitalu kazała się mamie nakarmić, a w domu nic jeść nie chciała. Teraz sobie rysuję. Dzisiaj była zajęta trochę przez dzieciaki, więc nie było tak źle i jest nastawiona, że jutro wracają. Jeśli niuńki ze szpitala nie wypuszczą, to się boję...
3mam mocno kciuki zeby niunia szybko wyszła z tego szpitala

Cytat:
Mała mi właśnie śpiewa Znalazłam jej zajęcie. Ściągam piosenki dla dzieci

Ach dzieci są takie pocieszne

Cytat:
w klubie o tym pisałam. Co prawda nie pisałam jeszcze do kierowniczki, ale i tak znam odp. chyba, że potoczy się sprawa po mojej myśli, ale jakoś ciężko to widzę
3mam mocno kciuki żeby jednak sie udało

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
W katedrze czy w mojej parafii?

Jak traficie na fajnego urzędnika to przejdzie ale Ci zazdroszczę

Hej Dziewczynki
Dziś znów od 8 - 20 poza domem jak mnie to wkurza ale na szczęście tylko jutro jeszcze do pracy i mam tydzień wolnego z tym, że nie wiem czy się cieszyć, czy martwić, bo nic nie zarobię ale może jakoś uda się nadrobić w czwartek jadę do rodziców i nie mogę się doczekać, aż zobaczę moje dziewczynki tak za nimi tęsknię

Kochana ciesz sie, Tobie też sie nalezy troche odpoczynku

Cześć piękne
Ale dzs szaro za oknem ja mam dzis na 2 zmiane do pracy. Dobrze bynajmniej dzień mi szybko zleci..
Wczoraj z tz mieliśmy taką porządna kłótnie... i nie odzyaliśmy sie do siebie. W nocy nie wytrzymał i napisał do mnie smsa z przeprosinami...
Opisze to później w klubie...

30/30 shred
Stary 2011-11-07, 09:43   #1713
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
ja bo znowu mi się shudł ozamiast przytyc
Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Ja! Tylko jak to zrobić
Na razie nie wiem jak to zrobić Musze poszukać jakichś diet w internecie bo na pewno sąNo i na pewno zamierzam odpowiednio ćwiczyć. Jakiś czas temu ściągnęłam sobie kilka ćwiczeń na przybranie masy mięśniowej na pupie, udach i rękachJakbyście coś znalazły w necie na temat przytycia to podajcie link
Wszystkie ćwiczą, żeby się ochudzić i to mnie zmobilizowało ale w drugą stronęTakże jak chcecie dołączyć chudzinki do mnie to będę bardzo się cieszyć bo to będzie jeszcze większa mobilizacja no i w kupie raźniej

Dzień dobryDzisiaj też mam podły humor. Nie pogodziłam się jeszcze z Tż-tem choć robi podchody ale ostatnio strasznie przegina i muszę dać sobie czas na przemyślenia bo zaczynam mieć głupie myśliWczoraj nawet się z Wami pzrez to wszystko nie pożegnałam bo musiałam popłakać w poduchę.
Jestem strasznie niewyspana po tym zjeżdzie...

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość

Cześć piękne
Ale dzs szaro za oknem ja mam dzis na 2 zmiane do pracy. Dobrze bynajmniej dzień mi szybko zleci..
Wczoraj z tz mieliśmy taką porządna kłótnie... i nie odzyaliśmy sie do siebie. W nocy nie wytrzymał i napisał do mnie smsa z przeprosinami...
Opisze to później w klubie...
mam nadzieję, ze już wszystko ok
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 09:44   #1714
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie nie wiem jak to zrobić Musze poszukać jakichś diet w internecie bo na pewno sąNo i na pewno zamierzam odpowiednio ćwiczyć. Jakiś czas temu ściągnęłam sobie kilka ćwiczeń na przybranie masy mięśniowej na pupie, udach i rękachJakbyście coś znalazły w necie na temat przytycia to podajcie link
Wszystkie ćwiczą, żeby się ochudzić i to mnie zmobilizowało ale w drugą stronęTakże jak chcecie dołączyć chudzinki do mnie to będę bardzo się cieszyć bo to będzie jeszcze większa mobilizacja no i w kupie raźniej

Dzień dobryDzisiaj też mam podły humor. Nie pogodziłam się jeszcze z Tż-tem choć robi podchody ale ostatnio strasznie przegina i muszę dać sobie czas na przemyślenia bo zaczynam mieć głupie myśliWczoraj nawet się z Wami pzrez to wszystko nie pożegnałam bo musiałam popłakać w poduchę.
Jestem strasznie niewyspana po tym zjeżdzie...

Kochana staraj sie jeść du.zo różnych orzechów
sa dobre na nabranie masy i na myślenie

Pogódźce sie z tż...

klub...

30/30 shred
Stary 2011-11-07, 09:50   #1715
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana staraj sie jeść du.zo różnych orzechów
sa dobre na nabranie masy i na myślenie

Pogódźce sie z tż...

klub...
Nie przepadam za orzechami ale na pewno zacznę je jeść Dzięki za informację
Mam nadzieję, że się szybko pogodzimy. Jak będę miała czas to może napiszę w klubie o co chodzi...

Już zaglądam do klubu
Stary 2011-11-07, 10:01   #1716
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przepadam za orzechami ale na pewno zacznę je jeść Dzięki za informację
Mam nadzieję, że się szybko pogodzimy. Jak będę miała czas to może napiszę w klubie o co chodzi...

Już zaglądam do klubu

oki

30/30 shred
Stary 2011-11-07, 10:05   #1717
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
oki
odpisane
Stary 2011-11-07, 10:09   #1718
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
odpisane

dziękuje

30/30 shred
Stary 2011-11-07, 10:25   #1719
zytka26
Zakorzenienie

Hej hej.

Tajeczka ja na targi wybieram się chyba na pewno

Mała_biegaczka domek bardzo fajny i funkcjonalny, ale przydałoby się wejście z garażu do domu. Ogólnie też lubię takie zwykłe, proste domki i na pewno nie duże a 68 tys za 10 arów to nie tak dużo jeszcze. U mnie w Piaskach- 24 km od Lublina 10 arów kosztuje około 130 tys. a pod samym Lublinem to już ponad 200 tys nawet za mniejszą działkę.... moi rodzice i TŻ mieszkają w blokach więc na działkę w "spadku" też nie mamy co liczyć.

Ostatnio zdenerwowała mnie moja przyjaciółka która pochodzi z dość zamożnej rodziny i ona wraz z mężem od jej rodziców jako prezent ślubny dostali dom. Ona ma 23 a on 22 lata i wkraczają w życie z domem, super urządzonym, nie muszą martwić się o pieniądze, nie mają kredytów. A ona jeszcze narzeka, że ten dom jej się chyba nie podoba i wolałaby inny. no tylko ją . nie dość że mają od jej rodziców dom, samochody, umeblowanie całego domu, oboje pracują w firmie jej rodziców i jeszcze jej źle!!

tak to jest, jak ktoś całe życie miał co tylko chciał to nawet takie rzeczy nie cieszą...

mój TŻ cały tydzień w Zamościu a ja sama w Lublinie... oby do czwartku
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 10:35   #1720
aga512152
Rozeznanie

Hej Piękne

a ja wróciła z uczelni, dziś wolne w pracy, tylko wieczorkiem na szkolenie z bhp;/
Ehhh widzę, że nie tylko u mnie są ciche chwile z TŻ (już nawet nie wiem o co poszło wczoraj się posprzeczaliśmy i jakaś cisza między nami...ehh)

Dastin nie smutaj mam nadzieje, że pogodzisz się szybko z TŻ
a z tymi zjazdami to nieźle Was załatwili....

Zytka26 rany! Twoja przyjaciółka nie docenia tego co ma,co dostała... ilu ludzi chcialo by być na jej miejscu chociaż w połowie.... a tu dom na strat, samochód, praca... i jeszcze narzekają... masakra:/

pogoda u Nas piękna... jakby wiosna przyszła a nie jesień.... wczoraj bylismy po obiadku na spacerze było tak cudnie...

ale ponoć na koniec miesiąca ma spaść śnieg!!!!!!!! tak mówili wczoraj w Tvn Meteo...
Stary 2011-11-07, 10:57   #1721
tajeczka
Zadomowienie

pogoda na prawdę jest śliczna a o tym śniegu nawet nie chcę myśleć
Zytka tez na bank pójdę
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 11:04   #1722
dahna1990
Zakorzenienie

Witam się
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 11:07   #1723
zytka26
Zakorzenienie

Aga to moja przyjaciółka narzeka, jej mąż nie, wręcz przeciwnie. oj wiesz ostatnio stwierdziłam że ona żyje w innym świecie. I nie raz jej mówiłam żeby cieszyła się z tego co ma bo w sumie każdy kogo znam chętnie chciałby być na jej miejscu. na co ona że ona zna też osoby które mają jeszcze lepiej od niej. i tak w kółko.
jeszcze śniegu nie chce--- mam letnie opony i nie mam czasu zmienić

A propo Dastin na pewno się pogodzicie, będzie dobrze. Zjazdy hmm ja w tamtym roku tzn pod koniec studiów licencjackich miałam w każdy weekend, nawet w majowy , też był bunt w szkole no ale. a teraz na magisterskich pierwszy zjazd miałam 7,8,9 października a kolejny dopiero 2,3,4 grudnia... bez sensu całkiem bo w listopadzie nie mam żadnego zjazdu a za miesiąc płacić trzeba....

Tajeczka wybierasz się w sobotę czy niedziele?
Stary 2011-11-07, 11:13   #1724
aga512152
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
Aga to moja przyjaciółka narzeka, jej mąż nie, wręcz przeciwnie. oj wiesz ostatnio stwierdziłam że ona żyje w innym świecie. I nie raz jej mówiłam żeby cieszyła się z tego co ma bo w sumie każdy kogo znam chętnie chciałby być na jej miejscu. na co ona że ona zna też osoby które mają jeszcze lepiej od niej. i tak w kółko.
jeszcze śniegu nie chce--- mam letnie opony i nie mam czasu zmienić
no to ładnie .... jak to mówią daj palec, a będzie chciał całą rękę....
Ale co zrobić? ludzie to do siebie mają, że ciągle im mało....

Dahna! hejo... a Ty lobuzie takiego smaka narobiłaś mi wtedy na te soki bananowo- truskawkowe, że we wrocku przeszłam większość bidr. i nie znalazłam!!
Stary 2011-11-07, 11:17   #1725
tajeczka
Zadomowienie

Zytka nie wiem w sumie i jeden i drugi dzień mam wolny a Ty kiedy?
Stary 2011-11-07, 11:35   #1726
zytka26
Zakorzenienie

TAJECZKA no u mnie to zależy kiedy będziemy świętować 90te urodziny babci . 23 listopada ma i nie wiemy jeszcze czy impreza będzie w weekend przed czy po urodzinach. Chciałabym 2 dni być ale zobaczymy, napiszę na pewno jak ustalimy dokładną datę wyjazdu do babci
Stary 2011-11-07, 11:39   #1727
tajeczka
Zadomowienie

ja też bym poszła 2 dni... ciekawa jeszcze jestem ile wstęp i czy trzeba 2 razy płacić
Stary 2011-11-07, 11:43   #1728
anuleczek19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maagdaa87 Pokaż wiadomość
Kochane a testowałyście może na sobie depilację laserową? coś mnie korci...
oj doczytałam już..
Ja jestem po 1-szym zabiegu efekty juz sa widoczne Mam jeszcze 5 zabiegow.

A.H

anuleczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 11:47   #1729
zytka26
Zakorzenienie

Tajeczka tutaj wszytsko masz
http://www.slubne.targi.lublin.pl/
Stary 2011-11-07, 11:50   #1730
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
gdzie taki wniosek można dostać?
ja mam z pracy i płacę 30zł/mies., dla os. tow. mam za 126zł ;]

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
o jaki certyfikat? Rozumiem że te FCE, CAE? ja niby jestem na poziomie CPE ale myślę że musiałabym się dużo nauczyć żeby taki zdać, ale myślę czy by sobie CAE nie machnąć
Ja niestety zdaję tylko z PETa, bo mam duże zaległości, a egzamin już 2go;] ale przyda się i taki

udało mi się do Was zajrzeć mam w końcu chwilkę oddechu..

i chyba znwou mnie przewiało :[ ucho mnie boli

a w weekend jadę na Lubelszczyznę

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 11:54   #1731
anuleczek19
Zadomowienie

Cytat:
Hej hej.

Mała_biegaczka domek bardzo fajny i funkcjonalny, ale przydałoby się wejście z garażu do domu. Ogólnie też lubię takie zwykłe, proste domki i na pewno nie duże a 68 tys za 10 arów to nie tak dużo jeszcze. U mnie w Piaskach- 24 km od Lublina 10 arów kosztuje około 130 tys. a pod samym Lublinem to już ponad 200 tys nawet za mniejszą działkę.... moi rodzice i TŻ mieszkają w blokach więc na działkę w "spadku" też nie mamy co liczyć.

Ostatnio zdenerwowała mnie moja przyjaciółka która pochodzi z dość zamożnej rodziny i ona wraz z mężem od jej rodziców jako prezent ślubny dostali dom. Ona ma 23 a on 22 lata i wkraczają w życie z domem, super urządzonym, nie muszą martwić się o pieniądze, nie mają kredytów. A ona jeszcze narzeka, że ten dom jej się chyba nie podoba i wolałaby inny. no tylko ją . nie dość że mają od jej rodziców dom, samochody, umeblowanie całego domu, oboje pracują w firmie jej rodziców i jeszcze jej źle!!

tak to jest, jak ktoś całe życie miał co tylko chciał to nawet takie rzeczy nie cieszą...

No to ta koleżanka ma chyba nieźle nas.rane wgłowie;/ taki prezent a ona jeszcze wymyśla;/

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Witam kochane. Wreszcie dochodze do siebie.. Wczoraj bylam na uczelni z gorączką, termosem z herbata i reklamówka lekarstw.. ;/ Ale dzis juz jest znacznie lepiej

Ma może ktoras z was jakies notatki z historii filozofii??
Jeszcze książke musze czytac;/ ktora wykladowca wydał no i każdemu sprzedal wczoraj..

A.H

Stary 2011-11-07, 12:03   #1732
tajeczka
Zadomowienie

Anuleczek ja mam mase notatek... napisz mi tylko z czego konkretnie Ci potrzeba
Zytka dzięki za linka
Stary 2011-11-07, 12:11   #1733
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Ma może ktoras z was jakies notatki z historii filozofii??
Jeszcze książke musze czytac;/ ktora wykladowca wydał no i każdemu sprzedal wczoraj..
Historia filozofii hm ciekawy przedmiot, chyba tak samo jak historia administracji .
Na studiach licencjackich też raz się zdarzyło że każdy musiał zakupić książkę wykładowcy i z niej pisać Biznes plan, kto nie miał książki dostawał ocene niżej to samo tyczyło się skserowanch książek... chory facet
Stary 2011-11-07, 12:13   #1734
anuleczek19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
Anuleczek ja mam mase notatek... napisz mi tylko z czego konkretnie Ci potrzeba
Zytka dzięki za linka

Kochana wszystko co masz... filozofia starożytna, sredniowieczna i nowozytna.. jeszcze ks musze czytac B. Koziróg bo z nim mam wykłady.. ale ks juz mam..;p

A.H

Stary 2011-11-07, 12:21   #1735
tajeczka
Zadomowienie

Anuleczek wyślij mi maila w pw. z góry ostrzegam mam tego dużo jako studentka filozofii
Stary 2011-11-07, 12:24   #1736
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Hej hej.

heh ona po prostu nie docenia tego co ma, bo sama nie musiała na to zapracować. dostała wszystko podane na tacy...

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Ja jestem po 1-szym zabiegu efekty juz sa widoczne Mam jeszcze 5 zabiegow.

To dobrze, ze już widac efekty po 1 zabiegu

Ojj lalki dzis nie będzie za wesoły dzien w pracy okres dostałam...

30/30 shred
Stary 2011-11-07, 12:37   #1737
_owieczka_
Rozeznanie

Cześć Wam. Przepraszam, że nie zaglądam zbyt często, ale ciągle coś staje na przeszkodzie: szkoła, TŻ, spotkanie ze znajomą, dołek, PUP - i tak w kółko... Musiałabym się wreszcie wziąć za pracę licencjacką a wciąż nie wiem z której strony to ugryźć Ech... mam wrażenie, że rzuciłam się z tym moim tematem jak z motyką na słońce
_owieczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 12:39   #1738
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
heh ona po prostu nie docenia tego co ma, bo sama nie musiała na to zapracować. dostała wszystko podane na tacy...

To dobrze, ze już widac efekty po 1 zabiegu

Ojj lalki dzis nie będzie za wesoły dzien w pracy okres dostałam...

Tak właśnie jest, zawsze miała wszytsko na co chciała. Chciała samochód, tatuś kupił,(którym pojeździła 2 lata) chciała nowego laptopa nie ma problemu. Poznałyśmy się w liceum i wtedy nie była taka. Ja samochód też dostałam od rodziców ale oni żeby go kupić odkładali rok.

Współczuję okresu, mi się zbliża wielkimi krokami... a mam okropny. ani no spa ni apap nie działają na mnie. Ibuprom to tylko max, ostatnio wziałam Ketanol to nawet pół dnia miałam spokój. a tak to pierwszy dzień czasem muszę sklep zamykać bo wytrzymać się nie da ni i jeszcze wymiotuję zawsze....

Owieczka jaki masz temat? Ja broniłam się w lipcu ale może coś pomogę jeszcze

Edytowane przez zytka26
Czas edycji: 2011-11-07 o 12:40
Stary 2011-11-07, 12:43   #1739
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
no to ładnie .... jak to mówią daj palec, a będzie chciał całą rękę....
Ale co zrobić? ludzie to do siebie mają, że ciągle im mało....

Dahna! hejo... a Ty lobuzie takiego smaka narobiłaś mi wtedy na te soki bananowo- truskawkowe, że we wrocku przeszłam większość bidr. i nie znalazłam!!
przepraszamale na pocieszenie dodam że u mnie tez już ich nie ma
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 12:45   #1740
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Owieczka jaki masz temat? Ja broniłam się w lipcu ale może coś pomogę jeszcze
"Nieuczciwa reklama jako czyn nieuczciwej konkurencji" - generalnie swoją pracę muszę oprzeć na Kodeksie Cywilnym i ustawach dotyczących nieuczciwych praktyk rynkowych, nieuczciwej konkurencji. Żeby tego było mało - sama to sobie wybrałam
_owieczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości