|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Baju wszystkiego najlepszego
)
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo. Baju kochana! Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia i miłości
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Bajulka ja też przyłączam się do życzeń! Zdrówka i spełnienia marzeń
|
|
|
|
#4234 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tutaj dzisiaj spokój
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przytulam mocno u nas tez wczoraj był ryk ale z calkiem innego powodu, natula sama wstaje i sie przewrócila i zaryła dziąselkiem w kanape i był ryk i troche krwi poleciało, sie strachu najadlam ale nic nei widac zeby bylo porozcinane czy opuchnięte ![]() Laseczki uzywajace chusteczek z pampersiocha, w realu jest w promocji 6-ciopak za 25 zł ![]() sie zaopatrzyłam ![]() iiiiiiiiiiiiiiii zamówiłam w ramach mojego bonu mini sukieneczke z orseya jutro ma przyjechac do salonu
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Oj kobitki, widzę, że nasze dzieci zbiorowo się szaleju najadły, chociaż Marcelina dopiero dzisiaj
|
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tylko do czwartku ![]() ja w czwartek ide do fryzjera ![]() super ze kupiliscie krzesła i stół bedzie domowo Basieńko stoooooooo lat stoooooooooolat samych szczesliwych chwil ci życzę![]() moja nowa sukienka
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-11-07 o 11:21 |
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie miałam pisać, żebyś mi pokazała sukieneczkę![]() Fajna No tak! Faktycznie! Tylko do czwartku! Wypadło mi to z głowy. Od razu mi się humor poprawił ![]() ![]() Aniczko cieszę się, że Natalce nic się nie stało. Ktosiu mam nadzieje, że Marcelince przejdzie marudzenie.
|
|
#4240 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głupia sprawa ![]() w sobotę się wkurzyłam, bo ja przez Allegro kupiłam za 131 i myślałam że to super okazja a w Superpharmie są w promocji za 129 zł od ręki Cytat:
Sto lat Ja robię w ten czwartek i trochę się obawiam tego ,,standing party" robiłyście kiedyś taka impreze gdzie częsć gosci będzie musiała stać ???Cytat:
super ![]() Cytat:
mogę sobie wyobrazić w jaki sposób mówiła te słowa Cytat:
i like it
|
|||||
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Gold ja jeszcze nigdy nie robiłam takiej imprezy. Zawsze jakieś miejsca się znalazły. Choćby na poduszkach na ziemi. Może zaopatrz się w poduchy
![]() Podziel się menu na imprezę
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
meble będę miała jednak w następny weekend, a za to z darmowym transportem
Tż się uparł żeby nie kombinować z załatwianiem kogoś do pomocy przy wnoszeniu. A już tak chciałam mieć sofkę wczoraj spisałam wszystkie potrawy i składniki jakich będę potrzebować i poszłam na zakupy nanosiłam sie zdrowo a to jeszcze nie koniec, ale jak na razie to nikt nie odmówił i będzie 14 osób mamy 4 krzesła i przewioze z firmy kolejne 4.Mam trochę stresa jak to wyjdzie, ale kolega mnie przekonał, że to i tak wszystko od ludzi zależy, jak będą mieli nastrój to brak krzesła im nie przeszkodzi. Prawie wszyscy się znają wiec będą mieli szanse sobie pogadać a menu takie: -kawałeczki kurczaka a'la KFC z dipami -pieczarki faszerowane i zapiekane -rogaliki francuskie z szynką -muffinki z feta, papryką, oliwkami i pesto -precelki ze słonecznikiem (własnej roboty) -sałatka grecka -paszteciki z nadzieniem mięsnym Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2011-11-07 o 12:57 |
|
|
|
#4243 | ||
|
Zakorzenienie
|
mamuśki przytulam was mocno i życzę uśmiechu waszym dzieciom i wam
bo widzę że to jakieś zbiorowe larmo ![]() nasz syn wczoraj poszedł o 23 spać wiec łączę się w bólu ![]() Cytat:
można na głowe dostać.. Cytat:
my w tym roku też zaczniemy wcześniej kupować aaaa i jest jeszcze jeden powód - jeśli się kupuje przez neta w grudniu może być kłopot z dostarczeniem, kurier owszem dostarczy ale jest droższy szczególnie jeśli chce się coś małego a poczta polska pewnie będzie tak zawalona że szok.. anika super sukienka
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Katunia wyobrażam sobie jak się wkurzyłaś. Mogłaś jakąś aluzje puścić ![]() Baja wszystkiego najlepszego ![]() Gold fajna imprezka się szykuje. Anika fajna sukienka ![]() A ja się wkurzyłam, bo dziś sie okazało, ze w środę mam szkolenie od 15.30 do 18 a na 16,45 miałam mieć wizytę u gina. WIęc zadzwoniłam i przełożyłam na czwartek wrrrrr jeden dzień czekania dłużej buuuuu . A na szkoleniu mi zależało aby być. To będzie 13+2 tydzień a musze przeziornośc zrobić, więc się bałam aby miał termin. |
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Gold a tak się głupio zapytam - nie możesz przełożyć imprezy o tydzień?
Marta ooo Pat też dał czadu ![]() Guciu |
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. nasza gwiazda tez poszla spac nie o 20 jak zwykle tylko przed 22:/
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
dał czadu dał- nie chciał spać pokazywał na pokój chciał wyjść z łóżeczka
wiec się bawił... ale czemu do 23? ![]() Cytat:
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może wczoraj jakaś pełnia była
|
|
|
|
#4249 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
a co ty książki drukujesz, ze tyle stron??
|
|
|
|
#4251 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli to zeby to polecam jeszcze dentinox jesli katar tak dlugo nie mija to moze alergiczny jest? moze do lekarki sie wybierzesz!? mysmy na katar ktory nie chcial minac dostali syropek taki ala przeciw alergiczny bo juz zadne krople nie skutkowaly i zadzialal! katar zniknal trzymaj sie dzielnie Cytat:
bylo tak jak Marta powiedziala ze stwierdzili ze ich dziecko sie dobrze bawi wiec co sie maja martwic... no a ja matka polka zawsze o wszystkich sie musze martwic koniec-bede czasem egoistka a zabawki ze soba mieli, nawet siostra tz ma jakies w swoim pokoju ale ja nie bede sie sama rzadzic i brac, jak tomus sam cos dorwie to sie bawi Cytat:
moj chyba by nie mogl narzekac kolegom haha a tez mi tam czasem mowic ze ktos tam narzekal na sprawy lozkowe - ja nie wiem co to jest ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ja sie wpraszam na ta impreze a nie mam daleko do Ciebie wiec uwazaj ![]() ![]() bardzi fajne menu anika - gryfno kiecka ![]() ktosiu - czekalam specjalnie na Twoja odp odnosnie mm bo paczka dla Ciebie z czapkami czeka wlasnie zeby dorzucic jakies probki wiec wrzucam bebiko 2 i lece na poczte. Wrocilam z pracy zabieram sie zaraz za obiad ale pieknie swieci sloneczko ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- scio - podaj adres na pv to Ci probki mm hippa wysle Baju - wszystkiego najlepszego! grzecznych dzieciakow zadowolenia z pracy, spelnienia marzen! duzo radosci,zdrowka i kasy ![]()
|
|||||
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
cóż za zawrotne tempo...
BAJULKAAA dużo zdrówka, miłości, radości, spełnienia marzeń, samych cudownych chwil, cierpliwości, głowy pełnej pomysłów, stabilizacji w pracy no i samych grzecznych dzieci, aaa i jeszcze pieniążków
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny musze kupić te prezenty swiąteczne dla rodziny (mama, tata, brat, teściowa, teściu, 2 siostry męża, babcia i dziadek). I musze to w tym roku zrobić jak najmniejszym kosztem bo odkładamy na dziecko. Macie jakies pomysły co kupić aby nie wyglądało na badziew ale kosztowało dośc mało.
Myślałam o jakiś koralach dla kobiet z all. Wtedy 5 prezentów by było (co o tym sądzicie??) . Tylko dla facetów nie wiem.
|
|
|
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Żadna z Was nie robiła/ była na imprezie takiej typu standing ? ![]() Cytat:
a wolałabym żeby to była taka żywa impreza. Mój kuzyn robił parapetówkę chyba na 30 osób a miał 4 krzesła i 3-os kanapę i było fajnie- nie wiem jak mu sie to udało zapomniałam dodać ze oczywiscie będzie też 6 rodzajów słodkich ciast, ciasteczek itd. Cytat:
trzeba pytać się, mówić wprost |
||
|
|
|
#4255 |
|
Rozeznanie
|
cześć
wpadłam się przywitaćod czwartku mnie choroba zmogła -już lepiej i dzisiaj jestem w pracy ale dopiero nadrobiłam zaległości. Teraz idę nadrabiać wizaz
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
gold jak puscisz muzyczke to od razu bedzie z tancami impreza. zawsze mozesz pozyczyc jakies kzreselka, jak chcesz by siedzxieli
albo poduchy na podloge![]() ![]()
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poproszę o przepisy na: rogaliki z szynką, muffinki, Wrzucisz do k?A co do takiej imprezy to ja nie byłam. Zawsze było na czym usiąść, żeby właśnie spokojnie pogadać. Ale właśnie były poduchy, koce, krzesła rozkładane itp. A może ją zresetuj? Czy to nic nie pomoże? No tempo ma zawrptne.... Katunia u mnie też słońce świeci Jeszcze 2h i do domku. Dzisiaj nic nie jadłam, więc nie mogę się doczekać obiadu
|
|
#4258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja imorezy typu standing nie robilam,ale moze nasza AgatkaL Ci cos podpowie,nie wiem czy czasem ona parapetowki nie miala w takim stylu a poza tym jak parapetowka to parapetowka-wiadomo ze mieszkanie nie do konca urzadzone wiec goscie pewnie nie beda bardzo zadziwni nie masz potraw ktore chyba trzeba jesc nozem i widelcem przy stole wiec poradza sobie mi sie podoba w ogole ten pomysl-wiec powodzenia i udanej imprezy Cytat:
Ktosia - wyslane! guciu - ja tez dzis bez sniadania bylam, ale zaraz jak wrocilam musialam wszamac z mezem kanapeczki. Na obiad robie dewolaje z pieczakami wiec sie objem jeszcze
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-11-07 o 14:12 |
||
|
|
|
#4259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4260 | ||
|
Rozeznanie
|
Rybulko , AgatkoL i Baju - wszystkiego najlepszego!
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

)

głupia sprawa
**
super

nanosiłam sie zdrowo a to jeszcze nie koniec, ale jak na razie to nikt nie odmówił i będzie 14 osób
ja sie wpraszam na ta impreze
Żadna z Was nie robiła/ była na imprezie takiej typu standing ?
albo poduchy na podloge