Żonki 2009 cz. XXX - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-07, 09:52   #4231
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Baju wszystkiego najlepszego (dzisiaj trafiłam, prawda?? )

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 09:54   #4232
Gucia0987
Zakorzenienie

Oooo. Baju kochana! Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia i miłości i kwiatek dla Ciebie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 09:54   #4233
ktosia86
Zakorzenienie

Bajulka ja też przyłączam się do życzeń! Zdrówka i spełnienia marzeń
Stary 2011-11-07, 10:36   #4234
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 10:41   #4235
Gucia0987
Zakorzenienie

Ale tutaj dzisiaj spokój

Stary 2011-11-07, 11:06   #4236
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
masakra dziewczyny ;(
Lilka w nocy o 23 zaczęła płakać, musiałam ją wziąć i dać cyca, zasnęła. Ja za to nie mogłam spać, w końcu jak zasnęłam to obudziłam się po 2, zaraz zasnęłam. O 3,40 obudziła się Lilka, nakarmiłam ją i jęczącą odłożyłam do łóżeczka. O 4,40 wstała na dobre. Przysnęła jakieś 30 min temu i już wstała. Nie wiem jak dam dzisiaj radę.
Nie wiem co robić, od tygodnia ma katarek. Psikam jej cały czas i odciągam, kropię pieluchy olbasem i wieszam na kaloryferach. Nie ma temperatury, nie kaszle, nie kicha. Nie wiem, może jej ząbki na górze już idą, no chyba że to przez te na dole. No ale one już wyszły, przebiły się i rosną w górę.
Do tego nie wiem jak długo jeszcze będę karmić piersią i nie wiem jak to rozwiązać. Lilka czasami się zapomina i zaciska zęby na sutku, boli cholernie. Nie chcę jej straszyć za każdym razem jak je, bo jak ona zaciska zęby tak gwałtownie to mnie to boli i wiadomo jak się reaguje na ból jak się go nie spodziewa. Szykuje się nam niezła batalia, bo Lilka, jak już pisałam kilka razy, nie ruszy nic z butelki i już, a przecież nie mogę jej karmić tylko kaszkami i łyżeczką, mleczko samo też musi być.
Dzisiaj pierwszy raz odkąd jestem mamą popłakałam się z bezsilności, ten katar, nic na niego nie działa, próbuję odciągać ale co z tego, moje zmęczenie...ehh ciężki dzień przed nami

przytulam mocno
u nas tez wczoraj był ryk ale z calkiem innego powodu, natula sama wstaje i sie przewrócila i zaryła dziąselkiem w kanape i był ryk i troche krwi poleciało, sie strachu najadlam ale nic nei widac zeby bylo porozcinane czy opuchnięte

Laseczki uzywajace chusteczek z pampersiocha, w realu jest w promocji 6-ciopak za 25 zł

sie zaopatrzyłam

iiiiiiiiiiiiiiii zamówiłam w ramach mojego bonu mini sukieneczke z orseya jutro ma przyjechac do salonu

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 11:08   #4237
ktosia86
Zakorzenienie

Oj kobitki, widzę, że nasze dzieci zbiorowo się szaleju najadły, chociaż Marcelina dopiero dzisiaj Próbuję poprawić tą pracę a ona jęczy i miunczy i sama nie wie czego chce. Wczoraj za to cieszyła się bez przerwy, to dzisiaj odrabia
Stary 2011-11-07, 11:17   #4238
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
India, Ktosia ceny wyszły bardzo korzystnie. Za stół zapłaciliśmy 700zł (w standardzie była niższa cena, ale wzięliśmy sobie grubsze nogi) a krzesła niestety troszkę nas szarpnęły po kieszeni, bo kosztowały 275zł/szt. Kupiliśmy 4. No i dostaliśmy jakiś śmieszny rabat
Na szczęście nie były tak drogie jak India mówiłaś

Bzyczko mocno przytulam. Głowa do góry będzie dobrze!

Hej

Katunia wiem, że zrobiło Ci się przykro, ale Tomuś przeciez nie ucierpiał. Bawił się innymi rzeczami, także spokojnie.

Witajcie!

No i poniedziałek. Trzeba się przestawić na pracowanie...

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Ale co w tym dziwnego? Ja nie potrafię się do tego zmotywować, ale uważam, że kupowanie prezentów wcześniej to bardzo dobry pomysł. Przynajmniej budżet domowy aż tak bardzo na tym nie cierpi.

Martucha w tamtym roku tez zaczęła kupować wcześniej prezenty i uważam to za genialny pomysł! Ja w tym m-cu też zamierzam kupić co nieco jesli tylko mi się uda.

ale tylko do czwartku
ja w czwartek ide do fryzjera

super ze kupiliscie krzesła i stół bedzie domowo

Basieńko stoooooooo lat stoooooooooolat samych szczesliwych chwil ci życzę

moja nowa sukienka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Beznazwy-1.jpg (57,1 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-11-07 o 11:21
Stary 2011-11-07, 11:36   #4239
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ale tylko do czwartku
ja w czwartek ide do fryzjera

super ze kupiliscie krzesła i stół bedzie domowo

Basieńko stoooooooo lat stoooooooooolat samych szczesliwych chwil ci życzę

moja nowa sukienka
ubiegłaś mnie właśnie miałam pisać, żebyś mi pokazała sukieneczkę
Fajna Podoba mi się! Uwielbiam ten kolor!

No tak! Faktycznie! Tylko do czwartku! Wypadło mi to z głowy. Od razu mi się humor poprawił

Aniczko cieszę się, że Natalce nic się nie stało.

Ktosiu mam nadzieje, że Marcelince przejdzie marudzenie.

Stary 2011-11-07, 12:19   #4240
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
wkur*a mnie to że daje sie tak omamiać, leci na każde zawołanie, a jak ja chcę żebyśmy gdzies w weekend pojechali to mówi że szkoda paliwa
podejrzewam, ze mój ZTż też by chciał pomóc siostrze i też by nie wziął od niej pieniedzy. Najlepiej jakby z nią pogadać, że nie ma sensu tak daleko jeździć, że lepiej szukac w okolicy a Tż pojedzie jak już będzie chciała kupić na 99% głupia sprawa

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gold fish no niestety nie ma w rosmanie rihany .
w sobotę się wkurzyłam, bo ja przez Allegro kupiłam za 131 i myślałam że to super okazja a w Superpharmie są w promocji za 129 zł od ręki

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej Witam już jako 30-sto latka aaaaaa!!!! Dziękuję Wam za życzenia **
a ja Ci jeszcze nie składam życzeń, więc teraz to zrobię Sto lat r obisz/robiłaś imprezę?

Ja robię w ten czwartek i trochę się obawiam tego ,,standing party" robiłyście kiedyś taka impreze gdzie częsć gosci będzie musiała stać ???

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzisiaj na cwiczeniach na studiach z Rachunkowosci Zarządzczej rozwiązywałam 2 zadania i dr dał mi 4 i powiedział, ze jestem zwolniona ze wszystkich cwiczen do konca semestru zimowego i mam na koniec z egzaminu 4
super

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
" jejku i jeszcze poród, jak my damy radę, madzia jest taka delikatna" a my wszyscy w śmiech i znajomi " nie wiemy jak WY dacie radę. Może za Madzię urodzisz ?? "
m asz udaną mamę mogę sobie wyobrazić w jaki sposób mówiła te słowa

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
ale musze sie troche wyzalic-i poprawcie mnie jesli przesadzam
jak bylismy u tesciow to przyjechala tam tez siotra tz z mezem i corcia-z reszta oni tam czesto sa bo dlugi czas po slubie mieszkali z rodzicami
ja jak glupia zatachalam cala torbe zabawek zeby dzieci mialy sie czym pobawic, ich cora byla w raju bawila sie na calego. a Tomus....bawil sie klapka na muchy, jakims dzwoneczkiem bo siostra tz nie wyciagnela zadnej zabawki!!! jak mi sie przykro zrobilo ze moje dziecko nie ma sie czym pobawic na pewno wziela ze soba jakies zabawki bo byli tam caly weekend. powiedzialam tz ze juz nigdy nie wezme zadnej zabawki jak oni tam beda.
Katunia a nie mogłaś tak po prostu zapytać jej czy ma ze sobą jakieś zabawki?

Cytat:
moja nowa sukienka
i like it

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 12:25   #4241
Gucia0987
Zakorzenienie

Gold ja jeszcze nigdy nie robiłam takiej imprezy. Zawsze jakieś miejsca się znalazły. Choćby na poduszkach na ziemi. Może zaopatrz się w poduchy

Podziel się menu na imprezę

Stary 2011-11-07, 12:31   #4242
gold-fish
Zakorzenienie

meble będę miała jednak w następny weekend, a za to z darmowym transportem Tż się uparł żeby nie kombinować z załatwianiem kogoś do pomocy przy wnoszeniu. A już tak chciałam mieć sofkę
wczoraj spisałam wszystkie potrawy i składniki jakich będę potrzebować i poszłam na zakupy nanosiłam sie zdrowo a to jeszcze nie koniec, ale jak na razie to nikt nie odmówił i będzie 14 osób mamy 4 krzesła i przewioze z firmy kolejne 4.

Mam trochę stresa jak to wyjdzie, ale kolega mnie przekonał, że to i tak wszystko od ludzi zależy, jak będą mieli nastrój to brak krzesła im nie przeszkodzi. Prawie wszyscy się znają wiec będą mieli szanse sobie pogadać

a menu takie:
-kawałeczki kurczaka a'la KFC z dipami
-pieczarki faszerowane i zapiekane
-rogaliki francuskie z szynką
-muffinki z feta, papryką, oliwkami i pesto
-precelki ze słonecznikiem (własnej roboty)
-sałatka grecka
-paszteciki z nadzieniem mięsnym

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2011-11-07 o 12:57
Stary 2011-11-07, 12:37   #4243
martucha84
Zakorzenienie

mamuśki przytulam was mocno i życzę uśmiechu waszym dzieciom i wam bo widzę że to jakieś zbiorowe larmo
nasz syn wczoraj poszedł o 23 spać wiec łączę się w bólu

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no wiem, ze porazka... czasem z mamą patrzymy przez okno to ręce opadają...ale wiesz, to chodzi o to,z eby jej zabawek nie dotykac, zeby im bałaganu nie zrobic...echh ludzie są beznadziejni...
ehsss co za ludzie...
można na głowe dostać..

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ale co w tym dziwnego? Ja nie potrafię się do tego zmotywować, ale uważam, że kupowanie prezentów wcześniej to bardzo dobry pomysł. Przynajmniej budżet domowy aż tak bardzo na tym nie cierpi.

Martucha w tamtym roku tez zaczęła kupować wcześniej prezenty i uważam to za genialny pomysł! Ja w tym m-cu też zamierzam kupić co nieco jesli tylko mi się uda.
takkkkk!! rewelacja!!!! można zakupy rozłożyć na kilka razy, szczególnie ze święta to nie tylko prezenty ale i jedzenie które diametralnie wzrasta, napoje soku, słodycze owoce... plus bajerki choinkowe itd...
my w tym roku też zaczniemy wcześniej kupować
aaaa i jest jeszcze jeden powód - jeśli się kupuje przez neta w grudniu może być kłopot z dostarczeniem, kurier owszem dostarczy ale jest droższy szczególnie jeśli chce się coś małego a poczta polska pewnie będzie tak zawalona że szok..

anika super sukienka
Stary 2011-11-07, 12:39   #4244
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Katunia wyobrażam sobie jak się wkurzyłaś. Mogłaś jakąś aluzje puścić

Baja wszystkiego najlepszego

Gold fajna imprezka się szykuje.

Anika fajna sukienka

A ja się wkurzyłam, bo dziś sie okazało, ze w środę mam szkolenie od 15.30 do 18 a na 16,45 miałam mieć wizytę u gina. WIęc zadzwoniłam i przełożyłam na czwartek wrrrrr jeden dzień czekania dłużej buuuuu . A na szkoleniu mi zależało aby być. To będzie 13+2 tydzień a musze przeziornośc zrobić, więc się bałam aby miał termin.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 12:45   #4245
ktosia86
Zakorzenienie

Gold a tak się głupio zapytam - nie możesz przełożyć imprezy o tydzień?

Marta ooo Pat też dał czadu

Guciu
Stary 2011-11-07, 12:49   #4246
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mamuśki przytulam was mocno i życzę uśmiechu waszym dzieciom i wam bo widzę że to jakieś zbiorowe larmo
nasz syn wczoraj poszedł o 23 spać wiec łączę się w bólu

ehsss co za ludzie...
można na głowe dostać..

takkkkk!! rewelacja!!!! można zakupy rozłożyć na kilka razy, szczególnie ze święta to nie tylko prezenty ale i jedzenie które diametralnie wzrasta, napoje soku, słodycze owoce... plus bajerki choinkowe itd...
my w tym roku też zaczniemy wcześniej kupować
aaaa i jest jeszcze jeden powód - jeśli się kupuje przez neta w grudniu może być kłopot z dostarczeniem, kurier owszem dostarczy ale jest droższy szczególnie jeśli chce się coś małego a poczta polska pewnie będzie tak zawalona że szok..

anika super sukienka
DZIEKI DZIWCZYNKI

ps. nasza gwiazda tez poszla spac nie o 20 jak zwykle tylko przed 22:/

Stary 2011-11-07, 12:58   #4247
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Marta ooo Pat też dał czadu
dał czadu dał- nie chciał spać pokazywał na pokój chciał wyjść z łóżeczka wiec się bawił... ale czemu do 23?

Cytat:
ps. nasza gwiazda tez poszla spac nie o 20 jak zwykle tylko przed 22:/
jakieś przesilenie musiało być
Stary 2011-11-07, 13:00   #4248
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny może wczoraj jakaś pełnia była

Stary 2011-11-07, 13:08   #4249
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 13:09   #4250
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a co ty książki drukujesz, ze tyle stron??

Stary 2011-11-07, 13:18   #4251
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
masakra dziewczyny ;(
Lilka w nocy o 23 zaczęła płakać, musiałam ją wziąć i dać cyca, zasnęła. Ja za to nie mogłam spać, w końcu jak zasnęłam to obudziłam się po 2, zaraz zasnęłam. O 3,40 obudziła się Lilka, nakarmiłam ją i jęczącą odłożyłam do łóżeczka. O 4,40 wstała na dobre. Przysnęła jakieś 30 min temu i już wstała. Nie wiem jak dam dzisiaj radę.
Nie wiem co robić, od tygodnia ma katarek. Psikam jej cały czas i odciągam, kropię pieluchy olbasem i wieszam na kaloryferach. Nie ma temperatury, nie kaszle, nie kicha. Nie wiem, może jej ząbki na górze już idą, no chyba że to przez te na dole. No ale one już wyszły, przebiły się i rosną w górę.
Do tego nie wiem jak długo jeszcze będę karmić piersią i nie wiem jak to rozwiązać. Lilka czasami się zapomina i zaciska zęby na sutku, boli cholernie. Nie chcę jej straszyć za każdym razem jak je, bo jak ona zaciska zęby tak gwałtownie to mnie to boli i wiadomo jak się reaguje na ból jak się go nie spodziewa. Szykuje się nam niezła batalia, bo Lilka, jak już pisałam kilka razy, nie ruszy nic z butelki i już, a przecież nie mogę jej karmić tylko kaszkami i łyżeczką, mleczko samo też musi być.
Dzisiaj pierwszy raz odkąd jestem mamą popłakałam się z bezsilności, ten katar, nic na niego nie działa, próbuję odciągać ale co z tego, moje zmęczenie...ehh ciężki dzień przed nami
wspolczuje bzyczko
jesli to zeby to polecam jeszcze dentinox
jesli katar tak dlugo nie mija to moze alergiczny jest? moze do lekarki sie wybierzesz!?
mysmy na katar ktory nie chcial minac dostali syropek taki ala przeciw alergiczny bo juz zadne krople nie skutkowaly i zadzialal! katar zniknal
trzymaj sie dzielnie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

katunia a ja uwazam ze przesadzasz. nie wiem w jakim wieku jest ich corka, ale wcale nie musieli brac zabawek jadan na weeken. mogli zabrac tylko przytulanke do snu. bo bawic na prawde mozna sie wszytskim zamiast zabawkami.
No i nastepnym razem nie bralabym zabawek, bo po co? jedna i starczy. po cholere na sile uszczesliwiac inne dzieci - choc ja wiem ze to z dobrego serca i wogole. ale niesttey majac swoje dziecko trzeba byc czesto egoista.
No ale ja bym sie tez wkurzyla, choc gdyby zabaewek jednak nie miala to by bylo troche bedpostawne
wiem kliwia ze moge troche przesadzac,ze to taka glupota no ale...
bylo tak jak Marta powiedziala ze stwierdzili ze ich dziecko sie dobrze bawi wiec co sie maja martwic... no a ja matka polka zawsze o wszystkich sie musze martwic
koniec-bede czasem egoistka
a zabawki ze soba mieli, nawet siostra tz ma jakies w swoim pokoju ale ja nie bede sie sama rzadzic i brac, jak tomus sam cos dorwie to sie bawi

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

ha ha widzę że mamy wspólne cechy jeden kolega TŻ się żalił na swoją dziewczynę i problemy z seksem, zapytał TŻ jak to jest u nas że ja się rzucam na TŻ to oczy jak 5zł zrobił he he
hiiiii hiiii
moj chyba by nie mogl narzekac kolegom haha
a tez mi tam czasem mowic ze ktos tam narzekal na sprawy lozkowe - ja nie wiem co to jest

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Katunia a nie mogłaś tak po prostu zapytać jej czy ma ze sobą jakieś zabawki?
moze i moglam,madry polak po szkodzie-chyba za bardzo liczylam ze zrozumieja moje intencje-ja przynioslam swoje zabawki to wy dajcie swoje

Cytat:
a menu takie:
-sałatka grecka
mnimmmmm ja sie wpraszam na ta impreze a nie mam daleko do Ciebie wiec uwazaj
bardzi fajne menu

anika - gryfno kiecka

ktosiu - czekalam specjalnie na Twoja odp odnosnie mm bo paczka dla Ciebie z czapkami czeka wlasnie zeby dorzucic jakies probki wiec wrzucam bebiko 2 i lece na poczte.

Wrocilam z pracy
zabieram sie zaraz za obiad
ale pieknie swieci sloneczko

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

scio - podaj adres na pv to Ci probki mm hippa wysle

Baju - wszystkiego najlepszego! grzecznych dzieciakow zadowolenia z pracy, spelnienia marzen! duzo radosci,zdrowka i kasy
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 13:24   #4252
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
cóż za zawrotne tempo...

BAJULKAAA dużo zdrówka, miłości, radości, spełnienia marzeń, samych cudownych chwil, cierpliwości, głowy pełnej pomysłów, stabilizacji w pracy no i samych grzecznych dzieci, aaa i jeszcze pieniążków
Stary 2011-11-07, 13:26   #4253
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny musze kupić te prezenty swiąteczne dla rodziny (mama, tata, brat, teściowa, teściu, 2 siostry męża, babcia i dziadek). I musze to w tym roku zrobić jak najmniejszym kosztem bo odkładamy na dziecko. Macie jakies pomysły co kupić aby nie wyglądało na badziew ale kosztowało dośc mało. Myślałam o jakiś koralach dla kobiet z all. Wtedy 5 prezentów by było (co o tym sądzicie??) . Tylko dla facetów nie wiem.

Stary 2011-11-07, 13:31   #4254
gold-fish
Zakorzenienie

Żadna z Was nie robiła/ była na imprezie takiej typu standing ?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Gold a tak się głupio zapytam - nie możesz przełożyć imprezy o tydzień?
nie chcę, bo to mało zmieni, bo na sofie zmieszczą sie 2-3 osoby. Nie wiem o której ją wtedy dowiozą i nie chcę się tym stresować. Już się nastawiłam, że imprezujemy w czwartek. Nie chcę też zrobić takiej typowej nasiadówki bo jak ktoś usiadzie na swoim miejscu to przeważnie siedzi tak cały czas a wolałabym żeby to była taka żywa impreza. Mój kuzyn robił parapetówkę chyba na 30 osób a miał 4 krzesła i 3-os kanapę i było fajnie- nie wiem jak mu sie to udało

zapomniałam dodać ze oczywiscie będzie też 6 rodzajów słodkich ciast, ciasteczek itd.

Cytat:
moze i moglam,madry polak po szkodzie-chyba za bardzo liczylam ze zrozumieja moje intencje-ja przynioslam swoje zabawki to wy dajcie swoje
pamiętaj nikt nie jest duchem swiętym żeby wiedzieć co myślisz trzeba pytać się, mówić wprost

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2011-11-07, 13:31   #4255
celi25
Rozeznanie

cześć wpadłam się przywitać
od czwartku mnie choroba zmogła -już lepiej i dzisiaj jestem w pracy ale dopiero nadrobiłam zaległości.
Teraz idę nadrabiać wizaz

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 13:36   #4256
kliwia
Zakorzenienie

gold jak puscisz muzyczke to od razu bedzie z tancami impreza. zawsze mozesz pozyczyc jakies kzreselka, jak chcesz by siedzxieli albo poduchy na podloge
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 14:04   #4257
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
a menu takie:
-sałatka grecka
wow! No to teraz dziel się przepisami
Poproszę o przepisy na: rogaliki z szynką, muffinki, Wrzucisz do k?

A co do takiej imprezy to ja nie byłam. Zawsze było na czym usiąść, żeby właśnie spokojnie pogadać. Ale właśnie były poduchy, koce, krzesła rozkładane itp.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A może ją zresetuj? Czy to nic nie pomoże?
No tempo ma zawrptne....

Katunia u mnie też słońce świeci Jeszcze 2h i do domku. Dzisiaj nic nie jadłam, więc nie mogę się doczekać obiadu

Stary 2011-11-07, 14:08   #4258
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

nie chcę, bo to mało zmieni, bo na sofie zmieszczą sie 2-3 osoby. Nie wiem o której ją wtedy dowiozą i nie chcę się tym stresować. Już się nastawiłam, że imprezujemy w czwartek. Nie chcę też zrobić takiej typowej nasiadówki bo jak ktoś usiadzie na swoim miejscu to przeważnie siedzi tak cały czas a wolałabym żeby to była taka żywa impreza. Mój kuzyn robił parapetówkę chyba na 30 osób a miał 4 krzesła i 3-os kanapę i było fajnie- nie wiem jak mu sie to udało

zapomniałam dodać ze oczywiscie będzie też 6 rodzajów słodkich ciast, ciasteczek itd.

pamiętaj nikt nie jest duchem swiętym żeby wiedzieć co myślisz trzeba pytać się, mówić wprost
masz racje-dzieki za opinie i takie trzezwe myslenie

ja imorezy typu standing nie robilam,ale moze nasza AgatkaL Ci cos podpowie,nie wiem czy czasem ona parapetowki nie miala w takim stylu
a poza tym jak parapetowka to parapetowka-wiadomo ze mieszkanie nie do konca urzadzone wiec goscie pewnie nie beda bardzo zadziwni
nie masz potraw ktore chyba trzeba jesc nozem i widelcem przy stole wiec poradza sobie
mi sie podoba w ogole ten pomysl-wiec powodzenia i udanej imprezy

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
cześć wpadłam się przywitać
od czwartku mnie choroba zmogła -już lepiej i dzisiaj jestem w pracy ale dopiero nadrobiłam zaległości.
Teraz idę nadrabiać wizaz
zdrowka

Ktosia - wyslane!

guciu - ja tez dzis bez sniadania bylam, ale zaraz jak wrocilam musialam wszamac z mezem kanapeczki. Na obiad robie dewolaje z pieczakami wiec sie objem jeszcze

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-11-07 o 14:12
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 14:08   #4259
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
ktosiu - czekalam specjalnie na Twoja odp odnosnie mm bo paczka dla Ciebie z czapkami czeka wlasnie zeby dorzucic jakies probki wiec wrzucam bebiko 2 i lece na poczte.
(...)

Cytat:

Ja na takiej imprezie nigdy nie byłam. Ale skoro piszesz, że na sofie usiądą tylko 2-3 os. to jej brak faktycznie niewiele zmienia, a właściwie jej obecność niewiele by dała. Myślę, że lepiej byłoby skołować jakies krzesła, czy poduchy tak jak dziewczyny piszą, bo tak ciągle stać to zupełnie niewygodnie.
Stary 2011-11-07, 14:10   #4260
celi25
Rozeznanie

Rybulko , AgatkoL i Baju - wszystkiego najlepszego!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A mój mąż miał dzisiaj wypadek nic mu nie jest... ale auto do kasacji... ehhh nie jego wina...
dobrze że nic mu się nie stało

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

Wogóle to jestem zła na tża, moja szwagierka chce sobie kupic auto i już kilka weekendów jeździ oglądać i żadne jej sie nie podoba, znalazła sobie jedno w Grudziądzu(od nas 300km w jedną str) i chce żeby jutro tż z nią pojechał obejrzeć to auto jakby bliżej nic nie było, pozatym i tak go nie kupi, a tż nie ma nic przeciwko i nie obchodzi go że ja mam.
oo i byliście? Szkoda że przechorowałam tą nowinę to byśmy się mogły spotkać

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości