|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)
Cytat:
![]() Też jej dawno nie widziałam, ostatni raz 2-go była i trochę się martwię ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz z tego wszystkiego po prostu nie mysle poprawnie.
Agus trzymamy kciuki i nic sie nie martw! Wszystko bedzie dobrze
|
|
|
|
#2373 | |
|
Zadomowienie
|
Muffinko ale masz piękną kruszynkę
Patisia dziewczyny mają rację, najlepiej porozmawiać z nauczycielami i dyrekcją Dasz sobie radę, jesteś niezwykle dzielną dziewczyną ![]() Cytat:
W każdym razie mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj będziesz tulić Oliwkę
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
Nie spie od 6 rano bo mnie tak brzuch boli ze nie umiem wytrzymac... Nie moge wziazc nic przeciwbolowego bo nie jadlam jeszcze a jak na razie nic mi przez gardlo nie przejdzie :/ jesli to bedzie @ to bedzie straszna bo brzuch mnie juz boli od piatku... Jak sie czujecie od rana zapakowane i juz rozpakowane? ![]() Milego dnia
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam na chwile zameldowac, ze Agnes jest na porodowce, 4cm i oksy, troche sie boi, ale nie moze sie doczekac, tak ze trzymamy mocno
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Agnes
|
|||
|
|
|
#2379 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie, ja tylko na chwile
![]() Muffinko gratuluje Agnesuk trzymam kciuki
|
|
|
|
#2380 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Pospaliśmy dziś z małym do 11 (co prawda co 2-3h musiałam go karmić a do tego były problemy z tym żeby zasnął ), no i teraz siedzę i się nudzę, zupełnie nie wiem co mam robić. Odważyłam się dziś zważyć i jestem w ciężkim szoku- ważę już tylko 56,1kg, tzn. że schudłam już 12,8kg, sama nie wiem jak to możliwe Niestety zostało mi trochę tłuszczyku na nogach i pupie, no ale od czego są ćwiczenia Cytat:
Zobaczymy ![]() Ja czuję się w porządku, znowu jestem po nieprzespanej nocy przez marudę i teraz siedzę i piję herbatkę ![]() Cytat:
za nią!!---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Zośka no w końcu jesteś! Gdzieś Ty była tyle czasu?
|
||
|
|
|
#2381 |
|
Wtajemniczenie
|
Neta w domu nie mam. Ostatnio spadł mi na podłoge livebox i chyba cos sie w nim zepsuło, bo płaciłam co miesiac, wiec napewno nie odcięli , no i narazie sie mecze bez stałego łącza i można zgłupieć:/
|
|
|
|
#2382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale dobrze chociaż że z Tobą wszystko w porządku bo się zaczynałam martwić jak Cię tyle nie było.
|
|
|
|
|
#2383 |
|
Zadomowienie
|
Agnes trzymamy
za możliwie najszybszy i najmniej bolesny poród ![]() Zoska a gdzież Ty się podziewała ? ![]() Patisia to ile miałaś na plusie do porodu? 12 kg na minusie to super wynik Brzuszki można zacząć trenować 3 tyg. po porodzie a reszta ćwiczeń po 6 więc o ile masz siły to możesz zacząć katować brzuszek
|
|
|
|
#2384 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, 3 tygodnie temu o 5:05 urodził się mój maluszek, normalnie nie wierzę, że to już tyle czasu zleciało
|
|
|
|
#2385 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie wszystko ok, wybaczcie, ze nie dałam w żaden sposób znać.
|
|
|
|
#2386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapomniałam jakie to fajne uczucie móc założyć samemu każde buty, pomalować paznokcie u nóg i widzieć wszystko od pasa w dół Jedyny minus tego wszystkiego to to, że biodra mi się poszerzyły i nogi zgrubły, no i nie wchodzę w żadne spodnie sprzed ciąży I nie wiem co robić, czy kupować rozmiar większe (o matko aż się boję ), czy poczekać aż trochę zrzucę i kupić swój rozmiar.---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Ok, ważne że wszystko jest dobrze Jak się czujesz kochana? Zobaczyłam u Ciebie na suwaczku że to już 27tc, maaatko, jak ten czas leci
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyjdzie co do czego i rozmiar mniejsze będziesz musiała kupować jak ja A z brzuszkami się nie forsuj od razu bo na drugi dzień się nie podniesiesz i nie będzie motywacji na kolejne dni (wiem z autopsji)
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Wtajemniczenie
|
Czuję się całkiem dobrze, tylko mała się nieźle rozpycha, a jutro mam wizyte
Hehe noo, ale Patisia Ty mnie nie strasz :P Nie przypominaj mi , bo mam stracha wielkiego jak sobie pomyślę , że to tak szybko leci :P Narazie uciekam, bede może potem, albo kiedyś, papa
|
|
|
|
#2389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska a juz myslalam ze Cie kosmici porwali he he
![]() najwazniejsze ze sie czujesz dobrze ![]() Patiis sama nie wiem juz naprawde. Mam delikatne zawroty glowy ale to pewnie z przemeczenia. Zostaly 2 dni do planowanej @. Tak mysle ze jak do czwartku nie dostane @ to zrobie test. Choc nie ma co planowac bo pewnie przyjdzie. 18 list jade na urlop do Polski. Krotko bo tylko pare dni, wiec dobrze by bylo zeby @ nie przyszla to bym sobie od razu do gina poszla w polsce w sumie i tak planuje pojsc ale wtedy juz by bylo lepiej ![]() Zobaczymy. mam w sobie tyle nadziei a z drugiej strony tyle watpliwosci bo przeciez tylko raz sie kochalismy podczas dni plodnych tzn sumie raz gdzies na poczatku i raz pod sam koniec wiec to raczej niemozliwe zeby sie udalo. Ehhh. Pogoda do kitu szaro i zimno a tu do pracy trzeba isc za 2 godz. Patiis fajnie ze maly w miare daje Ci pospac. Pamietaj kazdy moment kiedy maly spi Ty rowniez poswiecaj na sen poki jeszcze mozesz bo maly w miare duzo spi.
|
|
|
|
#2391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musisz mu ladnie zaspiewac ululac i napewno bedze spal jak Aniolek ![]() ja tez statnio malo spie przez malego lobuza. zalaczam kilka fotek
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem z siebie dumna bo wreszcie wyszły mi bułki i chleb Zosiu, dobrze że dałaś jakiś znak a wybrałaś już imię?
|
|
#2394 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Śliczny piesiu ![]() Cytat:
Mnie też czekają takie rzeczy No bo same rozumiecie- muszę się czegoś nauczyć jeśli kiedyś mam zamieszkać z tż i mu gotować
|
||
|
|
|
#2395 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguu imienia jeszcze nie mamy. Ostatnio teściu wraz z kumplem wymyślali, ale takimi rzucali , że głowa boli :P Jakas Adelajda, Genowefa, Hejdla, Tekla :P
|
|
|
|
#2396 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam dla Was sms od Agi, kurcze dopiero teraz przełożyłam kartę i odczytałam go na telefonie babci. Trochę opóźnione, no ale napiszę.
05:32- o 3 w nocy trafiłam do szpitala z silnymi skurczami w dole brzucha. Zrobili mi ktg, skurcze są, ale szyjka zamknięta. Dostałam zastrzyk na rozluźnienie i mam teraz spać i zbierać siły na rano, bo poród zbliża się dużymi krokami
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to mogli zająć się nią już wczoraj przynajmniej by jej oszczędzili nerwów itp. ;xPati, wiesz jak coś to zawsze on mógłby Ci gotować heh a jak tam się czujesz ( że psychicznie, trzymasz się? ) ?
|
|
#2398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tż nie ma talentu kulinarnego, więc to raczej odpada No a poza tym chcę się sama dla siebie nauczyć gotować A czuję się jako tako.. są momenty gorsze i lepsze, ogółem czuję tęsknotę i ogromną pustkę..
|
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ohh, ja bym chciała żeby facet mi gotował ale na razie jakoś nie trafiłam ta takiego który by bez pomocy czy kontroli umiał coś smacznego zrobić ;< kurcze zapomniałam jutro rano idę do lekarza, masakra mam lenia jak musze wyjść z domu.
|
|
#2400 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa dziewczyny!! Weszłam w jedne ze swoich starych dżinsów!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

W każdym razie mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj będziesz tulić Oliwkę 

), no i teraz siedzę i się nudzę, zupełnie nie wiem co mam robić. Odważyłam się dziś zważyć i jestem w ciężkim szoku- ważę już tylko 56,1kg, tzn. że schudłam już 12,8kg, sama nie wiem jak to możliwe
Niestety zostało mi trochę tłuszczyku na nogach i pupie, no ale od czego są ćwiczenia

), czy poczekać aż trochę zrzucę i kupić swój rozmiar.