|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
współczuję Kochana Cytat:
mi się podoba 1 mam taki sam tylko że dół bodrowy a nie złotu no i wnętrze na takie zwykle zdjęcia wiec troche inaczej wygląda ale okładka tama samamy dziś sobie posiedzieliśmy w końcu z TŻ troche razem
|
|
#3453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
. A potem miałam zatkany nos :P. Kiedyś oglądałam z kumpelą film o takim psie rasy Akita, który siedział pod dworcem, czekając na swojego pana, aż wróci z pracy. A on kiedyś nie wrócił bo umarł... A pies tam siedział dalej. Ryczałyśmy jak bobry, wzajemnie się nakręcając, a potem z siebie śmiejąc :P. Ale to było taaaakie rozdzierające serce Cytat:
.Oglądałyśmy z babcią zdjęcia- najpierw prawnuków, czyli dzieci moich kuzynek (chłopiec- sztuk jedna, dziewczynka- sztuk jedna :P), a potem z imienin babci. Mam tam takie dłuuugie włosy, a teraz :P... Na jednym TŻ ma takie małe oczka . Chłopy tam trochę popiły i jak mieliśmy się kłaść spać- ja miałam spać z kuzynką, a wujek i mój TŻ na polówkach, to oni się śmiali, że będą spać razem. I wujek się pyta TŻta "Z której strony chcesz spać?" a on "Od ściany". Wujek na to "Aaa, żebyś nie uciekł! Ty cholero!" Myślałam, że padniemy z tą kuzynką ze śmiechu . Chyba jutro powyciągam takie staaaare albumy i babcia znów będzie mi mówić, kto jest kto . Albo takie, gdzie jestem małą dziewczynką z poobijanymi kolonami, ciągniętą za ręce przez moje starsze kuzynostwo :P. Ehhh...
|
||
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba skuszę się na ten 1 tylko nie wiem czy ten morelowy (czy jaki to tam jest kOLOR) czy srebrny zawsze wszystko mi się w srebrze podobało bo dla mnie to jest elegancki kolor ale odkąd z ciotką wybierałam serwis obiadowy to już nie tak mi się podoba bo musiała się wtrącić że srebro to taki smutny kolor a złoto to ciepły i teraz zawsze jak widze coś srebrnego to mam na myśli "ten smutny kolor" ciotki ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- no nie wygrałam aukcje zupełnie o niej zapomniałam i już nie uważam tego sweterka za cudowny http://allegro.pl/hm-nowy-sliczny-ka...906060250.html
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera, cholera!!
i teraz oczywiście nie pamiętam co i jak a nie mam na tyle czasu, żeby nadrabiać... Tyle co pamiętam:Monii super sen, szkoda, że nie proroczy ![]() Żabcia świetnie się zgrałyście z kumpelami taka różnica to nie różnica, a za 2 lata to już w ogóle zaniknie, będą maluchy razem szalały, super ![]() Alonka w ciąży przytyłam z tego co pamiętam 14-15 kg, waga początkowa 53,5 kg. Poród, karmienie piersią, zdrowsze odżywianie, niedospane noce, spacery z wózkiem działają - wcale nie trzeba żadnego odchudzania 3 miesiące po porodzie wróciłam do wagi początkowej, obecnie ważę 50,6 kg ale niech Was to nie zmyli, mieszczę się w stary rozmiar 36, ale nie wyglądam w nim już tak jak przed ciążą, nie mam kompletnie wcięcia w talii, a biust wygląda jak Agula napisała - jak jajka sadzone, moje w dodatku poorane widelcem Ufarbowałam się na "malinową czerń"
|
#3456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale jak wolisz srebrny, to się nie przejmuj ciotką! Wcale nie jest smutny. Moja teściowa ciągle gadała, że fiolet to: pogrzebowy, zimny, smutny, itp. I co? W du.pie ją miałam :P.Cytat:
. Może jakieś zdjęcia? A co do "jajek sadzonych" , to jaki miałaś rozmiar biustu, jeśli mogę spytać? Bo jak pomyślę sobie, że nie dość, że ja prawie nie mam cycków, to jak mi w końcu urosną, to zaraz zamienią się w kozie zwisy, to mi się słabo robi |
||
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
innej opcji nie ma..
|
|
#3458 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Fajnie, że masz taką za✂✂✂iaszczą babcię! Moja też jest niczego sobie, chyba Wam już opowiadałam numer z niepójściem do kościoła z powodu braku pięknej fryzury Alona, ten sweterek ładny jest przecież
|
|
|
|
|
#3459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zwykle 70B, więc mały biust i mało pod biustem, nie wiem, jakie to ma przełożenie na biust po ciąży. Zresztą, jak już się będę spodziewała malucha, to pewnie nie będę o tym myśleć ![]() . Cytat:
.Jakie plany na dziś? Ja będę niedługo robić obiad, mąż przyjeżdża ok 16 .
|
||
|
|
|
#3460 | ||
|
Zakorzenienie
|
o, ciekawe jaki to kolor, może taka czerń wpadająca w czerwień?? aga ty już nie płacz że masz 75c bo jak tyle masz to COŚ tam jest:P
Cytat:
Cytat:
też nie mam cycków:P jeszcze jak brałam tabsy to były troszkę bardziej pełne a teraz jakby ciut z nich powietrze spuścił, ale mierzyłam się i w obwodzie mam tyle samo mieliśmy iść do kościoła na 11.30 ale nam się nie chciało i idziemy na wieczorową mszę, jemy obiad, pewnie do teściów pojedziemy i bedziemy "razem spędzać czas" czyli M. na dole u siebie bedzie cos grzebał w kompach a ja bede nudzić się śmiertelnie na kompie w pokoju:/ o właśnie słyszę jak gra z moim bratem w fifę, idę go
|
|
#3461 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do samosiejek, to będziemy wycinać, bo pewnie będą przeszkadzać, a podczas kopania i tak cześć będzie musiała zostać usunięta Cytat:
dziękuję Cytat:
ja nigdy tak z babcią nie wspominałam a ni z jedną ani z drugą...jednej nie lubię, a drugiej nie było 15 lat...a jak przyjechała to jakoś nie było okazji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ja też zaliczam się do grona właścicielek małych cycków, bo tak samo mam 70B
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde koleś przysłał wyniki z 2 projektu i na 28 osób 3 zaliczyło i każdemu pisał (no oprócz tych co nie oddali projektu) że złe momenty, nie wiem albo on coś żle podał albo go po✂✂✂ało, sprawdzałam z programem komputerowym wyniki i tam mi się zgadzają co do 0,0001 a jemu się nie zgadzają, komuś tu chyba na mózg padło, przeklęty Wietnamczyk
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Co do wagi w ciąży to mi powoli kg przybywa mam nadzieję, że zostanie mi trochę kg w zanadrzu nie za dużo, ale tyle ile "potrzebuję" btw witam w klubie miseczek B Wczoraj dzięki pomocy mamy, mam umyte okna w mieszkaniu. powoli prace w mieszkaniu dobiegają końca, ale nadal jeszcze sporo trzeba dokupić i zrobić Właśnie gotuję obiad, będzie rosołek, a na drugie Kebab z Knora z ziemniakami opiekanymi potem na miasto gdzieś się wybierzemy, a wieczorkiem na chwilę do znajomych. ![]() A od jutra maraton, bo sporo załatwień mam w tym tygodniu ![]() Miłego dnia życzę ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Alonka sweterek fajny a album podoba mi się 1,3 i 4 też nawet hehe
|
#3464 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fajnie tak sobie powspominać, też to lubię ![]() Cytat:
malinowa czerń mmm może nam pokażesz efekt? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3465 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
błagam nie, bo ja się nie zaliczę chyba, że jeszcze trochę mi ujdzie powietrza z cycków przy kolejnym dziecku ![]() ![]() ![]() Masakra z tym gościem, tyle mam do powiedzenia Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie by było się spotkać !!!
|
|
#3466 |
|
sajkolidżist
|
Dołączam do grona 70B
Monni, mi też nie wyglądasz na B Alonka, co za durny facet prowadzący na polibudzie w ogóle są durni
|
|
|
|
#3467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jedna już, niestety, nie żyje, i zawsze mi ciężko, jak tu jestem, bo dociera do mnie, że już nigdy nie będzie takich Świąt, kiedy z rodzicami szliśmy/ jechaliśmy od jednej babci do drugiej w Wigilię...Ehhh .Cytat:
Jaki Wietnamczyk ?Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#3468 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O swojej niestety nie mogę tego powiedziec, choc jest dużo młodsza. Nie wiedziała nawet, że ślub bierzemy. A dziadek musi z nią ciągle byc w domu, tak że moich dziadków nawet na ślubie nie było. Cytat:
Cytat:
Szczególnie z jedną babcią byłam baardzo mocno zżyta, nie żyje od 6 lat. I też się często rozklejam, mimo że tyle czasu już minęło. Po ślubie zaniosłam babci mój ślubny bukiet na grób (wiem, że niby tak się nie robi, ale nie wierzę w zabobony. Ehh, a tak w ogóle wkurza mnie ta jesień... mimo pięknej pogody. Jak mąz wraca z pracy po 17 jest już ciemno i mam wrażenie, że nic z tego dnia już nie mamy. Weekend znowu mi za szybko przeleciał. Całe szczęście, że długi weekend się zbliża, bo ostatnio coś gorsze dni mam i mi się to przyda.
|
|||||
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
ja do tej pory nosiłam 70/75B a ponoć powinnam 70 C
nie wiem co pisać bo się ucze
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego poranka
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze jest "z tym Wietnamcem"Cytat:
![]() ooo to samo mam na myśli z tym że jak już mąż przyjedzie z pracy to idzie coś dłubać przy komputerach i nie ważna kiedy przyjedzie bo i tak nie spedzamy razem czasu , a dzisiaj jeszcze od rana mam doła i wszystko mnie smuci![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- ten mój Profesor ma nawet profil na fb ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- ja pitole, wiecie co dziewczyny, nie jestem przeciwna zaręczynom młodych ludzi ale to co zobaczyłam na fb to przesada, patrzę a tam zmiana statusu laski na zaręczona z użytkownikiem XY, ona rocznik '94, on '92, a parę dni temu miała zmianę statusu z zaręczona na wola, dzieciarnia, zresztą czemu się dziwię jak taka rodzina, jej siostra ma nieślubne dziecko rocznik '91, z chłopakiem z '91, nie mieszkają razem nawet tylko dalej jest "mój chłopak" albo ewentualnie " tatuś Marcinka" ŻAL
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3473 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Ja też miałam szczęście do babć, jedna niestety nie żyje od 5 lat, odwiedzam ja często na cmentarzu i myślę o niej, mimo tego, że to już kawał czasu też mi nadal jest ciężko, że już jej nigdy nie zobaczę ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry, wróciłam z uczelni, zrobiłam sobie małe wagary i nie poszłam na wykład, ale to przez to, że dalej mnie męczą katar i kaszel
|
||
|
|
|
#3474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3475 | ||
|
Zadomowienie
|
oj nie przesadzajcie ;P nie są też nie wiadomo jakie, zresztą na żywo nie wyglądają na takie duże :P
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuruj się lepiej, bo faktycznie wykluje się z tego jakieś grypsko Mnie od paru dni coś zaczyna, zaczyna i dziś już czuję, że mnie naprawdę bierze ![]() Cytat:
) i ostatnio spaliliśmy dla świętego spokoju...
Edytowane przez agaaga89 Czas edycji: 2011-11-07 o 14:40 Powód: literówka ;) |
||
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i właśnie dlatego moja nadal wisi na strychu |
|
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie ja przesądna nie jestem i nie przywiązuję wagi do takich rzeczy.
|
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Osobiście nie narzekam, bo była już bardzo dużym źródłem kurzu w pokoju
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dzisiaj znów się ulatałam, bo załatwień miałam sporo na mieście. Jednym słowem padam czekam na Tżta, mam nadzieję, że mnie wymasuje po za tym to nic ciekawego a no oprócz tego, że mamy półmetek ciąży równe 20 tygodni za nami, i równe 20 tygodni przed nami
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2011-11-07 o 16:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

w święta nawet byliśmy u znajomych i u naszej starościny i na dzisiaj wymyślił żeby starościne z mężem zaprosić, denerwuje mnie i tyle:/ dzisiaj sama zostałam w domu, mam sprzątać, obiad ugotować a on jeszcze karze mi jakieś frytki udka i sałatki robić dla jego gości, a sam w pracy jest wrrr
no i wnętrze na takie zwykle zdjęcia wiec troche inaczej wygląda ale okładka tama sama

. A potem miałam zatkany nos :P. Kiedyś oglądałam z kumpelą film o takim psie rasy Akita, który siedział pod dworcem, czekając na swojego pana, aż wróci z pracy. A on kiedyś nie wrócił bo umarł... A pies tam siedział dalej. Ryczałyśmy jak bobry, wzajemnie się nakręcając, a potem z siebie śmiejąc :P. Ale to było taaaakie rozdzierające serce
. Chłopy tam trochę popiły i jak mieliśmy się kłaść spać- ja miałam spać z kuzynką, a wujek i mój TŻ na polówkach, to oni się śmiali, że będą spać razem. I wujek się pyta TŻta "Z której strony chcesz spać?" a on "Od ściany". Wujek na to "Aaa, żebyś nie uciekł! Ty cholero!" Myślałam, że padniemy z tą kuzynką ze śmiechu 
zawsze wszystko mi się w srebrze podobało bo dla mnie to jest elegancki kolor ale odkąd z ciotką wybierałam serwis obiadowy to już nie tak mi się podoba bo musiała się wtrącić że srebro to taki smutny kolor a złoto to ciepły i teraz zawsze jak widze coś srebrnego to mam na myśli "ten smutny kolor" ciotki 
zupełnie o niej zapomniałam i już nie uważam tego sweterka za cudowny 

Kuruj się lepiej, bo faktycznie wykluje się z tego jakieś grypsko 
Zakończone: 2