Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-07, 14:00   #2521
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a gdzie można tą odżywkę z eveline dostać??

ja zmyłam glorię i teraz mam takie gladkie, sypkie włosy... jeszcze radical w skalp i serum rzepowe na końcówki
poza tym pomalowałam paznokcie na szaro-brazowy kolor i bede oglądać gotowe na wszystko
Jak Parole już napisała w Rossmanie kupiłam za 10.49 zł, ale jak ma być promocja to jeszcze fajniej w zwykłych drogeriach tez widziałam, następnym razem kupię z diamentami

Jakoś do Glorii nie przekonałam się, chociaż może jeszcze kiedyś wypróbuję bo mam gdzie ją kupić, i jeszcze odżywkę Jantar widziałam i wieeeele różnych cudów do włosów Następnym razem jak będę w tym markecie to cyknę fotkę, oczywiście jak nikt nie będzie patrzył

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 14:05   #2522
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej piękne
mnie coś dzisiaj strasznie głowa boli, chyba zaraz się położę

caate ale masz piękne włosy i pomimo tego że aż tyle je podcięłaś to nadal są długie ja w tyg. też planuję podciąć końcówki i pofarbować włosy

rozmawiałyście o gazetach, ja żadnych nie kupuję, ewentualnie jeśli gdzieś bardzo mi się nudzi to kupię avanti, ale źle się to zazwyczaj kończy bo zawsze się ponapalam na te śliczne ciuszki a kasy zawsze brak

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 14:13   #2523
samaraNW
Zakorzenienie

ja też gazet nie kupuję, kiedyś kupowałam Shape i DJ Mag, teraz nie ciągnie mnie do żadnych.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 14:36   #2524
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

A ja nie mam czasu teraz na wizaz... ale bardzo sie ciesze ze mam ta prace!
Mam nadzieje ze po tych 3 mies mi przedluzą

Loluska
ja wygladam młodo
w pracy mysleli wszyscy ze mam moze z 18 lat haha a jak sie dziwili ze jestem juz meżatka ael ciesze sie ze tak młodo wyglądam bo na starośc będzie mi to służyło

Dziekuje za miłe słowa w stosunku do zdjęc na konkursie
Stary 2011-11-07, 14:48   #2525
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dzien dobry Uff, nadrobilam w koncu...

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem. Odkad przeprowadzilam sie za granice, strasznie sypie mi twarz. Wiadomo czym....
Nie zebym urodzila, sie z nieskazitelna skora, ale to co przechodze teraz, to normalnie cos okropnego!!!
Teraz mam jakas wysypke (taka kaszka) na lewym policzku i wczoraj mialam palace rumience.
Nie wiem co mam zrobic...;
Myslicie, ze to przez tabletki antydzieciowe?
Zmieniam teraz i nie wiem.... Moze pomoze.
Zdarzylo sie Wam cos takiego?

Normalnie nalozenie makijazu, to dla mnie ostatnio katorga....
Wygladam strasznie, jakbym pod maska tapety-podkladu miala milion pryszczy a to ta wysypka....
Nawet mowilam lekarzowi i powiedziala, wlasnie zebym zmienila tabletki....
Normalnie czuje sie taaaaka brzydka.

Ktoras z Was miala takie cos? Jak np zmienila otoczenie..?
Ja miałam taki problem kiedy przeprowadziłam się z Edinburgha do Krakowa na rok i właśnie w okolicy zimy zaczęła się tragedia, jakiej nigdy do tamtej pory nie przeżyłam. Dłuuuugo się zastanawiałam co jest, w końcu doszło do mnie, że to zanieczyszczone powietrze, kiedy w gazecie przeczytałam jak ilość szkodliwych związków w powietrzu w Krakowie przekracza 3 bądź 4 razy stany alarmowe :/ Więc może to coś w tą stronę?
Stary 2011-11-07, 15:02   #2526
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
j

ja ostatnio Zwierciadło polubilam i Avanti.
plus Twój Styl/ Pani w zależności od finansow;p
W avanti mam wrażenie pokazują rzeczy, które w sklepach były już wieki temu.

Zwierciadło ma czasami udane numery, czasami nudne jak flaki z olejem.

Ja nie będę listy czytanych wypisywać, chyba że ktoś chcę się wystraszyć.
Przy okazji wizyty w lidlu kupiłam krem do rąk- z masłem kakaowym i olejkiem ze słodkich migdałów. A do tego pomadkę aloesową cień- miałam inną z tej serii i była naprawdę super.

Idę na 90210, wypiję herbatę i działam dalej

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
, kiedy w gazecie przeczytałam jak ilość szkodliwych związków w powietrzu w Krakowie przekracza 3 bądź 4 razy stany alarmowe :/ Więc może to coś w tą stronę?
Bo tam jest jakieś pechowe położenie geograficzne i te wszystkie syfy i zanieczyszczenia się kumulują.

A jeśli chodzi o moje wojewódzctwo to według badań podobno wcale nie Katowice czy Chorzów są najgorsze tylko Żywiec, który teoretycznie kojarzy się z czystością Bo są prawie same domy jednorodzinne, w których z oszczędności ludzie palą kolorowymi gazetami, wrzucają plastikowe rzeczy do spalenia też itd.

Zresztą wystarczyło przejść się ulicą w moim rodzinnym mieśćie wieczorem i można było się zaczadzić.

Tutaj gdzie teraz rezyduje to chociaż ludzie mają ogrzewania gazowe, ewentualnie kominków używają, tyle dobrze.

A wracając się powietrza i woda w kranie mają duże znaczenie dla skóry, jaką widziałam różnicę pomiędzy moją skóra pomiędzy siedzeniem tutaj i kranówą i siedzeniem gdzieś indziej i czystą wodą Bo ta kranówka przesusza, powoduje pryszcze a od suchej skóry łatwiej o zmarszczki, wystarczy zobaczyć jakiej jakości są rury czasem i nie ma się więcej pytań, dlatego ja kranówki nie piję

A na wakacjach miałam ładniejsze włosy od szamponu i odżywki niż tutaj z olejowaniem+maską

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 15:32   #2527
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
taką edycje limitowaną puścili o smaku żurawinowym, pycha
racja pycha

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Hej ja już po zmyciu farby, robiłam wellaton 12/1

chyba ładnie wyszło, nie wiem dziś mam za ciemno żeby stwierdzić efekt

Snow ja ostatnio 3 razy przeleciałam cały swój Rossmann w poszukiwaniu tego olejku z alterry co polecasz, szukałam i nigdzie ich nie widziałam. Powiedz mi gdzie one stoją??
tylko nie w każdym rossie są te olejki
i jak farba wyszła?

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
heej

zaszalam w ten week, mam dosc imprez do konca roku
siedze wlasnie z ulubiona maseczka do wlosow jajeczna i nie moge sie doczekac az same wyschna i uloza sie naturalnie

wklejam zdjecia w zalaczniku obiecane. powiem Wam, ze poszlo mi 8-10cm (zalezy ktore miejsce), ale o to mi chodzi, wiem, ze przy nastepnej wizycie, pozbede sie wszelkich nierownosci fryzjerka poprawila mi kolor, ujednolicila go, moze nie jest chlodno jak sobie wymarzylam, ale mi sie bardzo podoba. no i wreszcie ktos zrozumial moje oczekiwania co do grzywki...nic nie leci, latwa w ukladaniu, jestem zadowolona. wlosy prostowane na szczotce, z preparatem welli i powiem Wam, ze przez 3dni nic sie nie pokrecilo musze go sobie kupic, koniecznie

wszystkie zdjecia w naturalnym swietle (cien, przy oknie, na dworze) bez lampy.

miucciaable, mysle ze to tradzik kosmetyczny, jestes uczulona na jakis kosmetyk, ktory powoduje zapychanie. ewentualnie, za slabo oczyszczasz twarz, pory sie zbyt szybko zapychaja
ślicznie gadaj od razu co to za preparat welli?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-07, 16:15   #2528
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Jak byłam w kościele to czułam fale gorącą i poczekałam chwile, i nie przeszło to wyszłam. Ledwo doszłam do domu, a po drodze upadłam, bo nogi mi się plątały. Ledwo widziałam i miałam zawroty. Siadłam na ławce to trochę mi przeszło. Ech... w mojej rodzinnie prawie każdy ma problem z ciśnieniem. A dzisiaj muszę jechać na uczelnię do Katowic i chyba z kimś pojadę.
Jej współczuję mi zawsze słabo w kościele

caate piękne włosy i w ogóle nie widać że skrócone o 10cm

Kupiłam Tż perfumy Adidasa piękny zapach i jaki trwały całą noc go czułam
Stary 2011-11-07, 16:34   #2529
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry

Cytat:
cześć Piękne

nie udało mi się w weekend nic na bloga dodać ale dziś obiecuję poprawę szczególnie że śniło mi się że dodaję notkę
w weekend a konkretnie w sobotę byłam na imprezie w akademiku to wczoraj pół niedzieli odpoczywałam a potem na małych kosmetycznych zakupach byłam- kupiłam paski do zębów BAM- i tutaj mam do was pytanie (tzn. do tych które używały i tych pasków i białej perły)- po czym efekty był lepszy????

o to cos dla mnie i coś ciekawego napisali ??? w polityce chyba też coś niedawno o klerze bylo...tak mi się wydaje,nawet żałuję że nie kupiłam

caate piekne masz te włosy... i takie gęste

ja dziś muszę większe spa zrobić, tzn. na pewno porządek z paznokciami i brwiami (bo brwi już swoim życiem zaczynają żyć)... a zaraz muszę zmyć olej z włosów (na skórę głowy dałam kaktusowy a na długość migdałowy- w tym jak już pisałam jestem zakochana normalnie, ubóstwiam ten zapach- ogólnie dla mnie wielkie znaczenie ma zapach w kosmetykach.....

a własnie, zapomniałam- to pytanie do Tallulah albo kogoś kto się zna na tym lepiej niż ja- podejrzewam że mam problemy z tarczycą, w ostatnim czasie nie zmieniałam swojego trybu życia a utyłam, dodatkowo mam ciągle gorszy nastrój, jestem zmęczona ( kurczę dziś spałam 12 godzin- to nie jest normalne )- czy to może być wina tarczycy??
moze to przesilenie jesienne?
to czekamy na nową notkę
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
I polecam odzywki do paznokci Eveline, mam tą 8 w 1 - cudo z nimi robi, a jaki nadaje mleczny kolor
Tzn? Wzmacnia je i sa twarde? Bo na moje paznokcie nie dziala ta odzywka z Verony, mam wrazenie, ze nawet bardziej lamia mi sie paznokcie
Cytat:
a gdzie można tą odżywkę z eveline dostać??

ja zmyłam glorię i teraz mam takie gladkie, sypkie włosy... jeszcze radical w skalp i serum rzepowe na końcówki
poza tym pomalowałam paznokcie na szaro-brazowy kolor i bede oglądać gotowe na wszystko
ja wczoraj nalozylam Glorie
Cytat:
Jak Parole już napisała w Rossmanie kupiłam za 10.49 zł, ale jak ma być promocja to jeszcze fajniej w zwykłych drogeriach tez widziałam, następnym razem kupię z diamentami

Jakoś do Glorii nie przekonałam się, chociaż może jeszcze kiedyś wypróbuję bo mam gdzie ją kupić, i jeszcze odżywkę Jantar widziałam i wieeeele różnych cudów do włosów Następnym razem jak będę w tym markecie to cyknę fotkę, oczywiście jak nikt nie będzie patrzył
Jakie cuda? Ja wcieram jantar

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 17:48   #2530
party_girl7
Zakorzenienie

hej,
ja juz pozalatwialam kilka spraw, kupilam sobie 2 staniki i stalam sie posiadaczka ogrzewaczy do rak w kasztalcie serduszek bardzo jestem zadowolona z nich, juz od dawna chcialam je miec
Stary 2011-11-07, 18:33   #2531
91moniaa161
Zadomowienie

dobry wieczór

przed chwilą zmyłam maskę z włosów a teraz się suszą jestem taka śpiąca, że muszę się zaraz położyc.
Dziewczyny poleccie dobrze nawilżający balsam do ciała?

Planuję zakup odżywki do paznokci, jak mi się uda znaleśc ta eveline 8 w 1 to sobie kupię.

caate masz piękne włosy długie i równe. cudo

ja dzisia podcięłam końce z 4 cm i pocieniowałam. Od razu lepiej bo pozbyłam się tych zniszczonych końcówek.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Dobranoc

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:44   #2532
kobietasukcesu
zawsze mam racje

kitka: a może i polityka to była

Było o książce byłego księdza, który napisał jak to czasami wszystko naprawdę wygląda, oczywiście co niektórzy zarzucali mu, że zmyśla.
Potem o ruchu poparcia palikota, parę felietonów i o tym ile kościół kosztuje państwo i dlaczego w Polsce tak się to trzyma wszystko, co jest tego powodem.

Tak w skrócie, bo dokładnie już nie pamiętam.

Ogólnie to tak kupiłam, bo miałam chwilę czasu do zabicia. Ogólnie wiszą mi te tematy, szkoda mi na to czasu. Jedynie będzie sobie trzeba apostazję zafundować, żeby mieli w statystykach o jedną osobę mniej

Pamiętam, że swego czasu- około 3/4 klasy byłam mocno wierząca, potem się obraziłam na boga i wszystkich świętych, bo uznałam, że nie będę się modlić do takiego, który matkę małym dzieciom zabiera i to był koniec mojej przygody z katolicyzmem. Obraziłam się po prostu

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hej,
ja juz pozalatwialam kilka spraw, kupilam sobie 2 staniki i stalam sie posiadaczka ogrzewaczy do rak w kasztalcie serduszek bardzo jestem zadowolona z nich, juz od dawna chcialam je miec
miałam, ale popsułam

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

monia: http://aptekajakmarzenie.pl/efektima...l-p-15892.html, w rossie ok 26-28 zł kosztuje, używam właśnie i jestem zadowolona jak mało kiedy.

Ja mam jakieś twarde paznokcie, a nie odżywkowałam ostatnio, dopiero wczoraj odgrzebałam odżywki. A tak to tylko miałam olejek do skórek i paznokci sensique i pomalowane lakierwm golden rose z proteinami. dziwne to

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

http://madzi-miziajace-mazidla.blogs...cioraczki.html

Ma któraś z was ten krem do rąk?

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-11-07 o 18:39
Stary 2011-11-07, 18:49   #2533
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

[/COLOR]http://madzi-miziajace-mazidla.blogs...cioraczki.html

Miałam ten w pomarańczowym opakowaniu.
Fajny ale bez szału, jak masz bardzo przesuszoną skórę na dłoniach to lepiej poszukać czegoś innego.

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
hej,
Gdzie kupiłaś bo też by mi sie przydały?
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:56   #2534
Lilith890502
Zakorzenienie

a ja dziś zakupiłam balsam do ciała eveline i maseczke bielendy w naturze

myślicie, że można najpierw użyć peelingu oczyszczającego na twarz, a potem tej maseczki http://bielenda.pl/ogorek-limonka-ma...e-nawilzajaca/ ? nie będzie dublującego się efektu

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:57   #2535
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
kitka: a może i polityka to była

Było o książce byłego księdza, który napisał jak to czasami wszystko naprawdę wygląda, oczywiście co niektórzy zarzucali mu, że zmyśla.
Potem o ruchu poparcia palikota, parę felietonów i o tym ile kościół kosztuje państwo i dlaczego w Polsce tak się to trzyma wszystko, co jest tego powodem.

Tak w skrócie, bo dokładnie już nie pamiętam.

Ogólnie to tak kupiłam, bo miałam chwilę czasu do zabicia. Ogólnie wiszą mi te tematy, szkoda mi na to czasu. Jedynie będzie sobie trzeba apostazję zafundować, żeby mieli w statystykach o jedną osobę mniej

Pamiętam, że swego czasu- około 3/4 klasy byłam mocno wierząca, potem się obraziłam na boga i wszystkich świętych, bo uznałam, że nie będę się modlić do takiego, który matkę małym dzieciom zabiera i to był koniec mojej przygody z katolicyzmem. Obraziłam się po prostu

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

miałam, ale popsułam

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

monia: http://aptekajakmarzenie.pl/efektima...l-p-15892.html, w rossie ok 26-28 zł kosztuje, używam właśnie i jestem zadowolona jak mało kiedy.

Ja mam jakieś twarde paznokcie, a nie odżywkowałam ostatnio, dopiero wczoraj odgrzebałam odżywki. A tak to tylko miałam olejek do skórek i paznokci sensique i pomalowane lakierwm golden rose z proteinami. dziwne to

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

http://madzi-miziajace-mazidla.blogs...cioraczki.html

ja też mam to w planach
jak byłam młodsza to też byłam wierząca, nawet w kościele śpiewałam w chórze a potem w okolicach bierzmowania zaczęłam sie wycofywać z tej calej szopki, zaczęło wkurzać mnie gadanie księży i cala ta religia ...w LO przestałam chodzić na religię i do kościoła.... i przestałam wierzyć w boga... ogólnie nie przeszkadza mi to że inni chodzą do kościola itd byle by tylko dla mnie tego nie narzucali

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-07, 19:01   #2536
party_girl7
Zakorzenienie

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3037792 7]Miałam ten w pomarańczowym opakowaniu.
Fajny ale bez szału, jak masz bardzo przesuszoną skórę na dłoniach to lepiej poszukać czegoś innego.

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Gdzie kupiłaś bo też by mi sie przydały?[/QUOTE]
tz kupil mi w lidlu, za 8 czy 9 zl 2dwa

ja mam ten kremik do rak z essence zolty, kupilam w Niemczech, bardzo mi sie podoba, rece sa po nim aksamitne
Stary 2011-11-07, 19:14   #2537
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej hej nie ma czasu na wizaż, ale jakoś sobie z tym da radę, ważne że jestem szczęśliwa i nie narzekam na nadmiar wolnego czasu, bo go nie mam. Tyle co rano kawa, i potem wieczorem ale wtedy robię spa i śpię. To tak w skrócie

Snow włosy wyszły mi bardzo ładnie. Pięknie naturalnie, i kondycja nie ucierpiała.

Dziś w powrocie z pracy zaszłam na lumpka i kupiłam sobie czpę na zimę, biały szalik ciepły, do tego stanik , koszulkę bokserkę z h&m beżową i ciepłe spodnie do spania.

Jestem zmęczona jak nie wiem co, ale czas na spa znajdę zawsze.

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

aa i kupiłam sobie piankę z Tafta , nie ma alko w składzie także myślę że będzie fajna..
Stary 2011-11-07, 19:20   #2538
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Piekne

Jestem na ostatnim dniu antybiotyku i zamiast zdrowiec to mnie rozklada od poczatku, zatoki zapchane, glowa mi peka i nawet sie nie mam kiedy polozyc i wylezec.
Slaba odpornosc mam w tym roku, podejrzewam ze z niedosypiania i przemeczenia ale powoli bede zwalniac.

Ktos sie pytal - przepraszam ale nie pamietam kto bo nadrabialam juz jakis czas temu a nie mialam czasu odpisac - specjalizuje sie w okulistyce

Czuje sie i mam wrazenie ze wygladam jak zombie, ostatnio bardzo przesusza mi sie i skora i wlosy, zaraz ide pod prysznic i bedzie i odzywkowanie i balsamowanie a potem TZ mnie wygrzeje w lozeczku

Buahhot - i jak tam? Ja sie nadal trzymam ale czaje sie na Heenare i pewnie ulegne bo aukcja do jutra

Caate - ladne wlosy i dlugie

Kitka - objawy pasuja i pod przemeczenie ale i rownie dobrze pod niedoczynnosc tarczycy

A co do kosciola to ja jestem na wielkie nie.
Tez kiedys spiewalam nawet w koscielnym chorze ale potem doroslam, oczy na wiele spraw mi sie otworzyly i uwazam ze "kosciol" polski malo co ma wspolnego z wiara, wiecej z zaklamaniem.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 19:28   #2539
Elvii
Zadomowienie

idę nałożyć maseczkę na twarz i wypeelingować całe całko po tym pod kołderkę i jakaś herbatka z książką do tego

i poproszę babcię żeby mi podcięła końcówki moja ciocia ma nożyczki do włosów (mieszka obok mnie) więc zaoszczędzę 20zł

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-07, 19:29   #2540
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Wow, u mnie rzecz niemożliwa, nawet z bazami/odżywkami właśnie. Czy źle maluję czy co. Druga sprawa, że lubię długie kąpiele, włosy myję codziennie, więc następne moczenie rąk, zmywanie maseczek z twarzy kolejne, więc chyba za duża ilość moczenia w wodzie, żeby wytrzymało.

Ja się cieszę jak 3 dni mam idealne bez żadnych odprysków. Chociaż może za krótko czekam między warstwami

parole: po jaką gazetę idziesz?

Ja wracam do pracy i pędzę na miasto załatwiać to i owo.
duzo czynnosci wykonuje w rekawiczkach. owszem sa lakiery co odpryskuja mi po 2dniach, ale sa i takie ktore trzymaja sie dluugo, wszystko zalezy od koloru, bo niestety nie kazdy kolor tej samej marki rowna sie sobie

Cytat:
ja mam to samo z lakierami.. czy z odzywka czy bez, czy z topem czy bez... zreszta nawet tipsy sie moich pazurkow nie trzymaja

Caate sliczne wloski, takie proste rowne zdrowe

ja zmylam amle z wlosow, siedze z maseczka oczyszczajaca jutro idziemy z TZ w koncu do ksiedza z pierwsza wizyta (w sumie z druga ale za pierwszym razem nic nie zalatwilismy)
dziekuje
kiedys juz wam pisalam, mialam te problem z lakierami, odkad zrobilam kuracje herome, problem do dzis znikl. nie wiem od czego to zalezy...

Cytat:
cześć Piękne

nie udało mi się w weekend nic na bloga dodać ale dziś obiecuję poprawę szczególnie że śniło mi się że dodaję notkę
w weekend a konkretnie w sobotę byłam na imprezie w akademiku to wczoraj pół niedzieli odpoczywałam a potem na małych kosmetycznych zakupach byłam- kupiłam paski do zębów BAM- i tutaj mam do was pytanie (tzn. do tych które używały i tych pasków i białej perły)- po czym efekty był lepszy????

o to cos dla mnie i coś ciekawego napisali ??? w polityce chyba też coś niedawno o klerze bylo...tak mi się wydaje,nawet żałuję że nie kupiłam

caate piekne masz te włosy... i takie gęste

ja dziś muszę większe spa zrobić, tzn. na pewno porządek z paznokciami i brwiami (bo brwi już swoim życiem zaczynają żyć)... a zaraz muszę zmyć olej z włosów (na skórę głowy dałam kaktusowy a na długość migdałowy- w tym jak już pisałam jestem zakochana normalnie, ubóstwiam ten zapach- ogólnie dla mnie wielkie znaczenie ma zapach w kosmetykach.....

a własnie, zapomniałam- to pytanie do Tallulah albo kogoś kto się zna na tym lepiej niż ja- podejrzewam że mam problemy z tarczycą, w ostatnim czasie nie zmieniałam swojego trybu życia a utyłam, dodatkowo mam ciągle gorszy nastrój, jestem zmęczona ( kurczę dziś spałam 12 godzin- to nie jest normalne )- czy to może być wina tarczycy??
dziekuje
to prawda, pierwszy raz przyznaje, ze wlosy staly sie gestsze. tak jak fryzjera obiecala, proste sciecie zapewni mi ten efekt, cieniowanie nie jest dla mnie

jakiej firmy uzywasz oleju migdalowego?

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

caate piekne masz te włosy
tez mysle czy by nie podciac troche włosow , aby sie wyrownały
od sierpnia schodze z cieniowania , musze poprosic mame zby mi zmierzyła włosy
dziekuje
swojej decyzji w ogole nie zlauje, nawet nie przeszkadza mi to, ze sa krotsze, ja sie zdecydowanie lepiej w nich czuje, jednak ja wiedzialam, ze potrzebuje tego sciecia

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Ja mam za zawsze za niskie, jak mam to pierwsze 100 to jest dobrze.

Prześliczne włosy i jak błyszczą.
A kiedy pokarzesz nam swoje loczki?

Do mnie dzisiaj rano mama Hani zadzwoniła, że jest chora i nie idzie do pracy. To nałożyłam olej na włosy. To ona po godzinie zadzwoniła, że przeprasza i czy bym mogła jednak przyjść i tak poszłam w warkoczu i spince, a na to kaptur.
dziekuje
nieee wieeeeem ja tak sie lubie w prostych. niebawem moze im cykne foto, bo dzisiaj mam takie fale, ze wzgledu na to, ze nic z nimi nie zrobilam po myciu

Cytat:
Hej

caate cudne masz włosy, a tamta pinda co ostatnio je komentowała pewnie napatrzeć się nie będzie mogła Ja do swoich krótkich powoli się przyzwyczajam i z chęcią patrze na nie w lustrze, a nie na jakieś siano które miałam

Pozałatwiałam urzędowe sprawy, a potem do TŻ, ale niestety z książkami

I polecam odzywki do paznokci Eveline, mam tą 8 w 1 - cudo z nimi robi, a jaki nadaje mleczny kolor
hahah, dziekuje, dobre
mam te same odczucia co Ty, niewazne ze krotsze, wazne ze zdrowsze
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 19:29   #2541
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej piękne
mnie coś dzisiaj strasznie głowa boli, chyba zaraz się położę

caate ale masz piękne włosy i pomimo tego że aż tyle je podcięłaś to nadal są długie ja w tyg. też planuję podciąć końcówki i pofarbować włosy

rozmawiałyście o gazetach, ja żadnych nie kupuję, ewentualnie jeśli gdzieś bardzo mi się nudzi to kupię avanti, ale źle się to zazwyczaj kończy bo zawsze się ponapalam na te śliczne ciuszki a kasy zawsze brak
dziekuje
aktualnie mam 45cm. przegladajac swoj album, widze jak bardzo zmienily sie moje wlsoy od zeszlego roku. moge wreszcie smialo powiedziec, ze jestem z nich zadowolona, a zachwycona bede jak zapuszcze je w takim stanie do tali

z gazetami mam to samo. ostatnio kupilam cosmopolitan, bo party i flesza w przychodzni przerobilam, a kiosk mial sredni wybor ale gazety kupuje tylko jak jezdze mpk, tak to nie mam kiedy ich czytac

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
racja pycha

tylko nie w każdym rossie są te olejki
i jak farba wyszła?

ślicznie gadaj od razu co to za preparat welli?
dzieki
chyba to byl ten o: klik
opinie ma srednie, nie wiem jak dziala z prostownica, ale na suszarce dla mnie bomba byla

Cytat:
hej,
co to za podgrzewacze
Stary 2011-11-07, 19:31   #2542
ramoncia217
Wtajemniczenie

dla zainteresowanych wklejam ling do kwc mojej pianki, ma dobre opinie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...se.html&next=1

Talullah zdrówka i jeszcze raz zdrówka

Idę na spa, i dobranoc już Wam mówię, nie wejdę już pewnie bo rano znowu na miasto i do pracy.
Pa
Stary 2011-11-07, 19:39   #2543
kobietasukcesu
zawsze mam racje

kitka: czytałam, że lubią tę apostazję utrudniać Pewnie im nie na rękę coś takiego.

Pamiętam jak w domu powiedziałam, że się z kościoła wypisuje. Minu zrzedły Powód dla którego powinnam zostać? Bo znajdzie się kiedyś jakiś mężczyzna, który będzie sobie życzył ślubu kościelnego i ochrzonych dzieci, a po 2 to mi się odmieni

Tak jak ciągle się pyta moja babcia kiedy zacznę jeść mięso, a 12 lat nie jem, myślałam, że temat się znudził

<3 <3 <3
Stary 2011-11-07, 19:42   #2544
lacrimachristi
Zakorzenienie

hejka

dzis bedzie megasne spa jutro kino z Tz takze zapowiada sie ciekawy dzien ...

no moze pomijajac fakt ze musze wczesniej wstac bo ide do dentysty

Edytowane przez lacrimachristi
Czas edycji: 2011-11-07 o 19:44
lacrimachristi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 19:46   #2545
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
dobry wieczór

przed chwilą zmyłam maskę z włosów a teraz się suszą jestem taka śpiąca, że muszę się zaraz położyc.
Dziewczyny poleccie dobrze nawilżający balsam do ciała?

Planuję zakup odżywki do paznokci, jak mi się uda znaleśc ta eveline 8 w 1 to sobie kupię.

caate masz piękne włosy długie i równe. cudo

ja dzisia podcięłam końce z 4 cm i pocieniowałam. Od razu lepiej bo pozbyłam się tych zniszczonych końcówek.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Dobranoc
ja polecam garniera 24h nawilzenie
dziekuje
pokaz swoje, fajnie ze jestes zadowolona

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Piekne

Jestem na ostatnim dniu antybiotyku i zamiast zdrowiec to mnie rozklada od poczatku, zatoki zapchane, glowa mi peka i nawet sie nie mam kiedy polozyc i wylezec.
Slaba odpornosc mam w tym roku, podejrzewam ze z niedosypiania i przemeczenia ale powoli bede zwalniac.

Ktos sie pytal - przepraszam ale nie pamietam kto bo nadrabialam juz jakis czas temu a nie mialam czasu odpisac - specjalizuje sie w okulistyce

Czuje sie i mam wrazenie ze wygladam jak zombie, ostatnio bardzo przesusza mi sie i skora i wlosy, zaraz ide pod prysznic i bedzie i odzywkowanie i balsamowanie a potem TZ mnie wygrzeje w lozeczku

Buahhot - i jak tam? Ja sie nadal trzymam ale czaje sie na Heenare i pewnie ulegne bo aukcja do jutra

Kitka - objawy pasuja i pod przemeczenie ale i rownie dobrze pod niedoczynnosc tarczycy

Tez kiedys spiewalam nawet w koscielnym chorze ale potem doroslam, oczy na wiele spraw mi sie otworzyly i uwazam ze "kosciol" polski malo co ma wspolnego z wiara, wiecej z zaklamaniem.
dziekuje

z Twoim zdrowiem, jak sama mowisz nie ma co sie dziwic. mam tylko nadzieje, ze niedlugo sie ustabilizuje
Stary 2011-11-07, 19:47   #2546
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Piekne

a dziekuje, dobrze dzieki temu odwykowi duzo zuzylam i nie brakuje mi zakupow kosmetycznych a to juz sukces
Ja Heenare kupie sobie na swieta bo na razie nie chce nic nowego kupowac
Aaaa jedyne co kupuje regularnie to jantar, no ale zuzywam go raczej na biezaco.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 19:52   #2547
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
myślicie, że można najpierw użyć peelingu oczyszczającego na twarz, a potem tej maseczki http://bielenda.pl/ogorek-limonka-ma...e-nawilzajaca/ ? nie będzie dublującego się efektu
Dla mnie to za wiele na raz, skórę mam ściągnięta. Tak więc dziś np peeling, jutro oczyszczająca.

Może masz inną skórę i możesz

<3 <3 <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-07, 19:57   #2548
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje
aktualnie mam 45cm. przegladajac swoj album, widze jak bardzo zmienily sie moje wlsoy od zeszlego roku. moge wreszcie smialo powiedziec, ze jestem z nich zadowolona, a zachwycona bede jak zapuszcze je w takim stanie do tali

z gazetami mam to samo. ostatnio kupilam cosmopolitan, bo party i flesza w przychodzni przerobilam, a kiosk mial sredni wybor ale gazety kupuje tylko jak jezdze mpk, tak to nie mam kiedy ich czytac

dzieki
chyba to byl ten o: klik
opinie ma srednie, nie wiem jak dziala z prostownica, ale na suszarce dla mnie bomba byla

co to za podgrzewacze
tak wygladaja klik sa bardzo cieplutkie i przyjemne
Stary 2011-11-07, 19:59   #2549
miucciaable
Raczkowanie

Wy dziewczyny zapuszczacie wlosy a ja chce sciac....
W srode ide do fryzjera i scinam. Chce miec krotsze. Te dlugie wlosy troche mnie mecza....
Stary 2011-11-07, 20:08   #2550
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Ja nie lekarz, ale powodów zmęczenia może być wiele:
-za mało ruchu i od zasiedzenia słabo człowiek całymi dniami (chociaż Ty chyba starasz się ruszać z tego co pamiętam)
-niedoczynność tarczycy
-wypłukanie magnezu przez za duże ilości kawy i herbaty
-lekka depresja
-wrażliwość na coraz krótsze dni i mało światła
-przemęczenie, stres

A ile utyłaś i w jakim czasie, bo to kluczowe pytanie?

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Wy dziewczyny zapuszczacie wlosy a ja chce sciac....
W srode ide do fryzjera i scinam. Chce miec krotsze. Te dlugie wlosy troche mnie mecza....
a jak długie masz włosy? Ja ciągle sobie obiecuje moje zmierzyć, ale ciągle mi się nie chce.

Muszę jutro jakoś o rossa zagiąć, planuję olejek alterry, który ma snow, bo zużyłam w końcu babydream, serum x3 (bo wszystkie się kończą), do tego tusz rimmel accelerator i w sumie tyle, obejrzę szminki, bo tych akurat mam niewiele, ostatnio z każdą szminką mam wrażenie źle wyglądam (nie licząc takich delikatnych ala te z essence)

Idę włosy umyć (planuję także peeling skóry głowy) nałożę maskę natur vital +radial na skalp.

Do tego kąpiel i jakaś maseczka nawilżająca, wcześniej zrobiłam ananasową-złuszczającą.

I nie na co mi jeszcze wystarczy czasu oprócz podstawy, dobrze by było dopieścić dłonie i stopy.

<3 <3 <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości