|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14911 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
to jeszcze lepiej, że nie masz problematycznej cery, bo nie powinno się stosować przy cerze problematycznej,z wypryskami ropnymi itp. . Tylko taki zabieg sporo kosztuje . Sama bym poszła, ale to kilka razy trzeba chodzić i za każdom wizytke spora kaske sie płaci A masz przebarwienia na bużce? Jeżeli nie to właściwie nie musisz całego opakowania zużywac. Skoro chcesz tylko rozjasnić tawrz, sprawic żeby nie była taka szara, to wystarczy tylko z dwa tygodnie stosować ( wyjdzie Ci 7 płatków ), bo juz po 2 tygodniach zobaczysz różnicę na bank |
|
|
|
|
#14912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przebarwień na buzi nie mam, więc muszę się tylko zaopatrzyć w jakieś filtry i chyba sobie zakupię jedno pudełeczko peelingu w demo... |
|
|
|
|
#14913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
coś nie za bardzo rozumiem ![]()
|
|
|
|
|
#14914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do k13 nie ma demo, tak jak słusznie zauważyłaś ;] nie wiem jak inne koleżanki, ale ja do trendujących nie należę :P |
|
|
|
|
#14915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PS. Mam malutkie zamówionko na niecale 30 zł wraz z zaległą bazą.Ile będzie kosztowała mnie przesyłka??Proszę o szybką odpowiedź, bo do dzisiaj termin ![]() PS2. Kiedy będzie już katalog 2??? PS3. Na której stronce tu na Wizażu jest 1 katalog??
|
|
|
|
|
#14917 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?Cytat:
opłata to 10 lub 15zł k02 będzie ok 16.11. jakieś 50 stron wstecz
|
||
|
|
|
#14918 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w szoku
Dziś rano spryskałam się mgiełką waniliową , patrzę po jakimś czasie a na szyi wielkie, czerwone plamy Wylazło mi jakieś uczulenie ![]() Po ok. godzinie zeszło, ale kurczę niepokoi mnie to Muszę ostrożniej się psikać i chyba tylko po ubraniach
|
#14919 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie spodobał mi się ten zapach a uwielbiam zapach wanilii i w ogóle wszystkie kosmetyczne słodkości
|
|
|
|
|
#14920 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14921 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14922 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3035769]w weekend je wąchałam
nie spodobał mi się ten zapach a uwielbiam zapach wanilii i w ogóle wszystkie kosmetyczne słodkości [/quote]oj niedobrze-ale pójde sama powąchać ![]() Cytat:
dzięki |
|
|
|
|
#14923 |
|
Raczkowanie
|
Cześć.
Widzę, że rozmawiałyście o moim ukochanym produkcie z Avonu - czyli peelingu w płatkach. Jest to dla mnie produkt avonowski bez ktorego nie mogłabym sie obejść - uważam osobiści, że to ich największy hit jak tylko go wprowadzili, to pamiętam, ze był od 35 roku życia, a że jeszcze mi trochę do tego wieku, to go nie zamawiałam. I kiedyś odwiedziłam ciotkę, która miała ładną, odświeżoną i promienną cere - a normalnie nie ma zbyt ładnej - bardzo widoczne pory, zaskórniki, przebarienia. No i Ona powiedziała, ze to ten peeling - więc nie patrząc na kryteria wiekowe zamówiłam, no i się zakochałam Jest boski Jest tak, jak któraś z Was pisała - już po jednym użyciu skóra jest jaśniejsza, gładsza, przebarwienia są jaśniejsze. Bardzo polecam. I powiem coś jeszcze - miałam mnóstwo peelingów u kosmetyczki a nawet u dermatologa - kwasy były o wiele silniejsze, niz te 10%, które ma Avon, ale rezultaty były żadne, a kupę kasy na to wydałam. Nie ma sensu. I mam buzię z tzw. problemami - moze nie za dużo, ale coś tam wyskoczy - ale nie przeszkadza to w używaniu tego peelingu. |
|
|
|
#14924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja myslałam, że mój portfel odetchnie po zamówieniach z kat13 i w jedynce przystopuję ale widze że nie, i dzięki Waszym opiniom skuszę się na ten peeling
|
|
|
|
|
#14925 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzeb a zacząć zbierać pieniążki
|
|
|
|
|
#14927 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#14928 |
|
Konto usunięte
|
Szkoa, że w k01 tam gdzie jest Incandensse+jakiś zapach te tańsze to są takie słabe...
|
|
|
|
#14929 |
|
Raczkowanie
|
dostałam odpowiedź od Avonu apropos rękawiczek z zestawu.
podobno na tą chwilę rękawiczki nie widnieją na liście braków magazynowych, czyli... SĄ ;] oby przyszły do mnie w poniedziałkowej paczce
|
|
|
|
#14930 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3036256]Szkoa, że w k01 tam gdzie jest Incandensse+jakiś zapach te tańsze to są takie słabe...[/quote]
O tak szkoda, albo rzeby chociaż było więcej wyboru z posród zapachów ![]() Wybieram się w czwartek do biura, może uda mnie się w końcu zobaczyć na własne oczy misia , powącham sobie treselle i Extraordinary i może w końcu na któryś wreszcie się zdecyduje i może jeszcze niuchne ten zapach sake i ryż-jak mnie się spodoba to zamówie zestawik w kat. 2/2007
|
|
|
|
#14931 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ooo no to może zamówie ten zestaw bo nic nie zamawiam z tego katalogu to może chociaż to zamówie pomyśle
|
|
|
|
|
#14932 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na pewno nie zrezygnuje z avonu:
- z mgiełki waniliowej naturals ![]() - ze zmywaczu do paznokci! narazie tylee
|
#14933 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Mam takie pytanie, bo nie znalazłam nic na ten temat w wyszukiwarce, czy istnieje możliwośc zwrotu wody toaletowej, której zapach nie przypadł mi do gustu? Niestety nie mam już pudełka. Z góry dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
#14934 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje zamówionko z K13:
-MISIO...żeby mnie grzał ładnie ![]() -tusz "Pełnia rzęs" przez was kusicielki :P a przyrzekłam sobie że nigdy nie zamowie tuszu z Avonu ![]() -szminka WATERMELON z netto <suonko mnie przekonała >
|
|
|
|
#14935 |
|
Rozeznanie
|
kilka stron temu była mowa o tych gwiazdkach konfetti z katalogu, ja dziś byłam w Galerii Centrum patrze a tam ... lezą takie gwiazdki-srebrne i złote - cena jednego pudełka ....3zł, gwiazdki w pudełku są różnej wielkości, nie mają magnezu, ale mnie sie spodobały
|
|
|
|
#14936 |
|
Raczkowanie
|
Witam AvonoManiaczki
Dawno się nie odzywałam, staram się napisać pracę magisterską i za bardzo nie rozpraszać , ale często zaglądam, żeby potem się nie nazbierało do czytania . Miałam kiedyś błyszczyk z avonu, ale dawno temu i nie odpowiadał mi za bardzo ani zapach ani konsystencja. Ale ta nazwa Sparkle mnie zachęca, bo lubie błyskotki![]() Pozdrawiam wszystkie fanki Avonu Ah i oczywiście po tych postach na temat pilingu z demo, znowu chyba ulegnę, bo opinie są baaardzo zachęcające
|
|
|
|
#14937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż niestety jestem tak zapracownay człowieczek, że z reguly robie zkaupy przez internet. Mam sparwdzone kosmetyki, a w drogerii online mam juz znizke. Wychodzi na to samo co w sklepie przy w miare duzych zamówieniach, bo ceny produktów sa niższe, ale się płaci za przesyłke Cytat:
Spożnione zyczenia:Cytat:
Ja miałam podobnie po limonce i werbenie czy jakos tak:/ Produkt oddałam
|
||||
|
|
|
#14938 |
|
Zadomowienie
|
A ja zawiodłam się jednak na odżywce peelingującej do paznokci
![]() Nie działa w ogóle na paznokcie, co do skórek to kilka dni temu zauwazyłam jedną przy paznokciu i po kiku dniach smarowania jej odżywką nie zniknęła.Po prostu jest tak jak było czyli można obejść się bez niej. Jak dla mnie kolejny bubel Avonu.
|
|
|
|
#14939 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
Na mnie na szczęście tak mgiełki nie działają I dobrze, bo uwielbiam zapach waniliowej
|
|
|
|
#14940 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

i właśnie się zastanawiam, czy wypróbować ten peeling z demo z k01... w sumie nie mam jakiejś problematycznej cery, raczej mieszana, bez trądziku, ale efekt rozjaśnienia, nie powiem, przydałby się, zw
. Tylko taki zabieg sporo kosztuje
. Sama bym poszła, ale to kilka razy trzeba chodzić i za każdom wizytke spora kaske sie płaci
), bo juz po 2 tygodniach zobaczysz różnicę na bank 

Muszę ostrożniej się psikać i chyba tylko po ubraniach
nie spodobał mi się ten zapach
a uwielbiam zapach wanilii i w ogóle wszystkie kosmetyczne słodkości
i może jeszcze niuchne ten zapach sake i ryż-jak mnie się spodoba to zamówie zestawik w kat. 2/2007