![]() |
#4832 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy II
Cytat:
![]() Enea zakochałam się w Herze i chce wszystko co maja więc szukam ![]() niestety ja też mam oszczędzać ![]() ![]() ![]() zygmusiu czy możemy rozebrać coś z tego co napisałam.Hera to droga firma ale jak masz okazję kupić taniej to czemu nie skorzystać?Hery mało rozbierałyśmy ![]() A chciałam jeszcze zapytać jak stosujecie toner?odczekujecie kilka minut przed emulsją czy od razu dajecie? ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4834 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja używam tonika pharmaceris do cery naczynkowej, wcześniej to stosowałam hydrolaty z bu albo z zsk (oczarowy albo z kocanki). Potem lekki kremik i na to mój ukochany lioele zielony ![]()
Słowa są ponadczasowe. Powinieneś je wypowiadać lub pisać ze świadomością o ich wieczności. "Światło myśli, że podróżuje szybciej niż cokolwiek innego. Ale myli się. Nieważne, jak szybko światło podróżuje, dowiaduje się, że ciemność dotarła tam pierwsza i czeka na nie." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4836 |
Raczkowanie
|
Słowa są ponadczasowe. Powinieneś je wypowiadać lub pisać ze świadomością o ich wieczności. "Światło myśli, że podróżuje szybciej niż cokolwiek innego. Ale myli się. Nieważne, jak szybko światło podróżuje, dowiaduje się, że ciemność dotarła tam pierwsza i czeka na nie." |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jest jakaś szansa żebym mogla kupic gdziekolwiek maseczke Beauty Friend Cereal ? wiem ze mozna kupic na ebayu caly pakiet wszytskich, ale ta konkretna mnie interesuje bo mialam raz i bylam zachwycona
![]() ![]()
![]() |
#4838 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
ja biję się z myślami czy coś zamawiać czy nie
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zadomowienie
|
Poproszę Holika Holika Medi-Medi Vita C Pack 10 ml
#4843 | ||
Zakorzenienie
|
Czy do mnie też?
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Kupuj nie marudź bo się nie załapiesz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- To ja poproszę o dopisanie: HERA Sun Cream, Sun Mate Daily SPF35 - 5 sztuk HERA Aquabolic Waterfall Cream - 5 sztuk Hera HD Foundation SPF15#21 Natural Beige NIB - 3 sztuki Amore Pacific HERA Whitelixir Cream EX - 5 sztuk HERA HD Foundation Moist SPF15/PA+ #23- 5 sztuk HERA V Collagenic Cream- 5 sztuk Znalazłam jeszcze takie: Amore Pacific HERA Kathano Cream HERA Derma HD Cream HERA Sun Mate Leports SPF50+ Hera Sun Mate Airlight SPF30PA++ Gdyby były chętne to wzięłabym po 3 sztuki
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2011-11-07 o 16:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
BAN stały
|
Wiesz co, ja aż tak żółta to jednak nie jestem - jestem raczej beżowa w kierunku żółtym, ale nadal beżowa. Po za tym raczej śniadawa, więc tym trudniej jest mi być żółtkiem
![]() Ale wiecie co, wezmę jedną saszetkę tej Hery HD #23, nic mi to nie szkodzi ![]() A po za tym za cenę pełnowymiarowej Hery + coś dołożyłabym ze skarbonki ( ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Wtajemniczenie
|
Mam awizo, na pewno na Dear Rose, w kraju jest TONYMOLY Dear Me Petite Cotton BB Cream, maska Innisfree Jeju volcanic.
Cytat:
![]() Idę wpisać to w arkusz.
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie prawie każdy BB leży ok(jeśli chodzi o kolor) a jak nie to bronzer i już lezy ![]() Pozwoliłaś ![]() ![]() Pewnie nie na wszystko się znajdą chętne no i nie wiem jak z cenami ![]()
![]() |
#4847 |
Rozeznanie
|
Zygmuś dopisz mi jeszcze proszę 5 sztuk Bio Essence Deep Exfoliating Gel with ATP (czyli 10 w sumie jeśli można)
I przypominam, że chciałam wcześniej HERA V Collagenic Cream - 12 sztuk ![]() Coś czuje, ze wszystko z HERY się szybko rozbierze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
BAN stały
|
A ja miałam Wam zrobić rzut, ale już Wam daruję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
Zrób, zrób bo nie wszyscy lubią Herę tak jak ja
![]()
#4850 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powpisuję w arkusz razem z cenami. Cytat:
![]()
Edytowane przez zygmus Czas edycji: 2011-11-07 o 21:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
zygmus daj sobie linki w podpisie do rozbieranych kremów, masek itp
![]() ![]()
#4853 |
Zakorzenienie
|
Kayaku przesadziłaś
![]()
![]() |
#4854 |
BAN stały
|
To nie ja, to Ebay :<
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zadomowienie
|
Arezia
![]() Angel SKin Kirei ![]() Canmake ![]() Kajak ![]()
Włosomaniaczka i ceromaniaczka ![]() Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli. Edytowane przez justynalenka Czas edycji: 2011-11-07 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
zygmus dzięki za linki
![]()
#4857 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Pod którym mostem mamy mieszkać? Teraz to już naprawdę zbankrutuję. Cytat:
Jasne, Ebay sam wyszukuje? ![]() Ja bym chciała... jakiś Hanskin (jeszcze nie miałam), Kevin BeautyMaker ciekawy, ale działa chyba tak jak Holika Color Change albo te Lioele. Pana też chcę ![]() Kirei BB Cream ![]() AREZIA jaka tania. I Holika ![]()
Edytowane przez zygmus Czas edycji: 2011-11-07 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
#4860 |
Zadomowienie
|
Aaaaaaaaaa trzymajcie mnie bo zaraz mi się Arazia kliknie.
coś rozbieramy?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.