|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Haniu ubłagałam jego żonę (przyjmuje rejestracje). Powiedziałam, ze musze mieć przeziernośc zrobioną do 13+6 tygodnia a więc albo sroda albo czwartek został. I mnie wcisnęła. Inaczej bym ze szkolenia rezygnowała. Dowiedziałam sie o 7 rano jak przyszłam do pracy o tym a o 10 dopiero była rejestracja.
|
|
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale mam dużo do czytania
![]() Cytat:
proszę o kciuki. byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej. |
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Biia trzymam kciuki
jaka to praca??
|
|
|
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za kciuki. pracą się pochwalę jak dostanę
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
biia
|
|
#456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem skąd krwawienie - po fakcie mogę powiedzieć, że to było bardzo skąpe, taki dosłownie kilkuminutowy upływ - na zasadzie plamienia <choć na początku wyglądało to dla mnie jak mój okres...> Nigdy tak nie miałam Jeszcze idę skonsultować ten wynik z moją gin., bo to był inny lekarz. Ad. rachunków, ja zawsze ok. 10 dnia miesiąca pytam męża z przerażeniem, czy przelał pieniądze na ratę ![]() 5. nam ściągają, więc nawet jeśli by nie przelał, to by było po fakcie ![]() Cytat:
I trzymam kciuki |
||
|
|
|
#458 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzymam kciuki
![]() Przypomnialo mi sie jeszcze jedno smaczne wino: Casillero del Diablo http://webtrunki.pl/?k=p&id=3037/Cas...rnet-Sauvignon W sklepach kolo 45 zl, mocno wytrawne. Emi, ja w Mediolanie nie bylam (we Wloszech to tylko w Wenecji i to ponad dekade temu). Tak wiec to ktos inny moze cos wspominal tutaj ![]() A ja dopiero jakies pol godz temu skonczylam prace, yeeey.. Kolacja i spac. Bez TZ, bo polecial do Ruskich :/ |
|
|
|
#459 |
|
Wtajemniczenie
|
emilko jeszcze odnośnie tego hotelu. to na booking jest on w zawrotnej cenie 80€ za noc. w innych serwisach jest sporo taniej. my placilismy chyba 55€. nie pamiętam teraz przez który serwis tgo było. |
|
|
|
#460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Obudziłam się dziś o 5.20 w środku jakiegoś procesu myślowego o bieżących sprawach - tak jakbym wcale nie spała ![]() Na szczęście udało mi się usnąć jeszcze Cytat:
Szukam właśnie czegoś do 60€.A z jakich portali rezerwacyjnych korzystasz? Cytat:
![]() Paszport i wizę udało Ci się załatwić? Kiedy lecisz? |
||
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja też mam dziś trochę pracy, więc pewnie z Wami nie posiedzę. Zaglądacie czasem na blogi szafiarskie? Zdarzyło mi się wejść parę razy na blogi różnych wizażanek - u niektórych podejrzewam obsesję ubraniową i lekkie pomieszanie w głowie, choć generalnie wszystko fajnie wygląda. Zdarzyło mi się też nie wierzyć własnym oczom i uśmiechać się pod nosem
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
zabieram się do pracy. Asiuk, mój ulubiony komentarz odnośnie blogów szafiarskich jest tu: http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...nternecie.html Biia, trzymam kciuki! |
|
|
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre!
|
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć..
Misku, super tekst Faktycznie idealnie obrazuje blogi o modzie
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tylko trzeba mieć czas na ubranie się i zrobienie fotek, ale na same zakupy... ![]() Jak już wspominałam, mam koleżankę, wydającą miesięcznie 3000 zł na same ciuchy i dodatki, wszyscy znajomi uważają zgodnie, że ma świra Może też ma bloga?
|
|
|
|
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I fakt - nie chodzi tylko o czas na robienie zdjęć, ale właśnie, zakupy, dobieranie, mierzenie, myślenie ![]() Cytat:
Jako kontrapunkt, komentarz - spoko, ale nie bardzo lubię taki styl komunikacji na co dzień
|
||
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Miśku, a propos blogu Kasi Tusk, pisała tam o zakupach na Asos.com, ale z"pomocą" strony http://www.freemo.pl/jak-dziala-cashback
Że niby jest taniej. Zamawiałaś w ten sposób? Od dawna kusi mnie Asos, wiem, że Ty tam kupujesz - jak z jakością i rozmiarówką? ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() Ale - pewnie są inteligentni (tak myślę), a to lubię
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakościowo bardzo różnie, są rzeczy porządne i są takie, jak w H&M, czyli kiepskie. Ale ogólnie nie narzekam, bo mam dzięki temu trochę innych ciuchów. Cenowo wychodzi też korzystnie, zwłaszcza jeśli poczekasz na wyprzedaż. Rozmiarówka raczej jest standardowa, chociaż zdarza się, że np. jakaś rzecz przydałaby się o rozmiar mniejsza lub o rozmiar większa. Ale ja nie muszę być aż taka wyszykowana i nie przeszkadza mi, jak mam coś za luźne, albo takie na styk. W każdym razie można wszystko normalnie odsyłać i bez problemu wymieniać na inny rozmiar. |
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
artykuł ubawił mnie i kolegów z firmy zgodzę sie też z Emilką że kontakt z takimi ludźmi jak oni typowo prześmiewczy jest na dłuższą metę męczący - sama mam takiego znajomego i momentami mam go dość na kilka dni.
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
helo,
Asiuk ja też zamawiam na asosie- oczywiście tylko na przecenach- wtedy wręcz tanio, a nie drogo ![]() Z rozmiarówką różnie bywa- mam sukienkę i 8 i 10- 8 na styk 10 w sam raz. Spodnie 8 luźne, a bluzki 8 w sam raz ![]() No ale jak Misiek pisze bez problemu można odesłać- no i dodam jeszcze że bardzo szybko wysyłają - 5-7 dni czekania.
|
#474 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem niepocieszona!
Mój kurs angielskiego nie ruszył - były tylko dwie chętne osoby na 7.30 (potrzebne były 4) i przez 3 tygodnie nic się nie zmieniło. Odebrałam dziś pieniądze i szukam nowej szkoły. Cytat:
Dwie noce nas interesują (max 3). Chciałabym maksymalnie za noc zapłacić 55-60 euro za pokój dwuosobowy. Jeśli znajdę coś normalnego taniej - to bardzo chętnie. Dopiero się rozglądam, więc za bardzo nie znam sytuacji. Nocleg ma być przyzwoity, bez luksusów, ale żeby bez stresu można było odpocząć i skorzystać z łazienki. |
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli w centrum, to polecam poszukać hostelu (w Europie to są często bardzo przyzwoite miejscówki), jeśli wolisz lepszy hotel, to na pewno w dobrej cenie znajdziesz coś na uboczu niż w centrum. Moi rodzice byli w Wenecji niedawno, spali za 80EUR, ale do tego doszedł jeszcze duży koszt dopłynięcia tam promem (bo mierzyli samochody a ich jest duży i zaklasyfikowali go jako busa) to Wenecja w ogóle miała być? czy coś pokręciłam? |
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
mam chwile spokoju bo Trollica spi wiec pora na spokojnie lyknac kawke ![]() dzis mamy dzien pelen newsow niekoniecznie pozytywnych jeden z nich to przekrety w firmie Tzta (tzn w zwiazkach wyszla "mala" afera) a drugi to tel o smierci wujka fak mial 45 lat z "milszych" wiesci to dostalam kupon do vision express na 50% i 25% znizki na bryle hmmm kuszaca propozycja nie powiem ide tam dzisiaj obczaic o co chodzi i gdzie jest haczyk ![]() a jutro wyplata |
|
|
|
#478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie ważniejsza jest lokalizacja niż standard, ten ma być po prostu ok. Przejrzałam loty i jeszcze wchodzi w grę Paryż - finansowo wypada najlepiej. Cytat:
Dobrze, że jest choć minimalna przeciwwaga w postaci tych dobrych... Fajnie, dwie wypłaty po dłuższym czasie jednej
Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-11-08 o 12:36 |
||
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry Emilko za zamieszanie wobec tego. Ale jak byś się zdecydowała na Paryż, to chętnie się czegoś dowiem o noclegu, może się tam wybierzemy z rodziną w ramach zaległych prezentów świątecznych, których nie będzie i mamy jechać na wyprzedaże i sami się obkupić, w grę wchodzi m.in. Paryż właśnie. |
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misku no wlasnie tez to zauwazyla ze im mniejszy optyk tym maja nizsze ceny albo fajniejsze promocje. Ostatnio jak robilam okulary to mialam szkla gratis dlatego pojde dzis do tego vision i popytam co i jak. W ulotce pisze ze mam 50% znizki na zakup komplentej pary okularow oprawa+2 soczewki.Wiec zobaczymy co mi moga zaproponowac chociaz nie mam parcia jakiegos ogromnego na nowe okulary to chyba bym sie skusila jakby byly jakies fajne i fajnej cenie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

.
jaka to praca??
Bo u nas nuda..ani awantur , ani seksu

jeden z nich to przekrety w firmie Tzta (tzn w zwiazkach wyszla "mala" afera)