|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
http://vexgirl.blogspot.com/2011/11/...tkaonetpl.html
Swiat blogowy nigdy nie przestanie mnie dziwić ..
#1592 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale to nie do końca tak, że on mnie zatrzymuje, zabrania, bo i tak ja zrobię jak będę chciała, a wiem że on mnie nie zostawi tylko dlatego, że wyjechałam. Ale sama się tego boję, bo wiem, że jakby żadnej rozłąki nie było to by było super, a tak jak wyjadę, to bardzo się boję, nawet nie tego że jemu coś odbije, a tego że ja w głowę dostanę. ![]() ![]() i moim zdaniem to nie jest tak, że jak mamy być razem to będziemy, bo nad związkiem trzeba pracować, a jak ja sobie pojadę w ✂✂✂✂u z założeniem "stanie się co ma się stać", no to tak średnio. Szczęściu trzeba pomagać a nie robić pod górkę. ![]() Cytat:
![]() Moja nauczycielka ma męża marynarza i wygląda na zadowoloną. Co chwilę się chwali a to sznur pereł, a to futro i ciągle wycieczki zagraniczne, wszędzie jeździ sama. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
a co tu dzisiaj tak spokojnie ?
![]()
#1595 |
Zakorzenienie
|
Drozja trzeba i trzeba nad nim pracowac, ale dla mnie pracowanie nad zwiazkiem to nie to samo co rezygnowanie z kierunku studiow i miejsca gdzie mielismy studiowac bo Tzt mowi, ze to bedzie koniec
![]() Jak moj Tzt chcial wyjechac do Danii prawie na pol roku pracowac to mu nie mowilam, ze go zostawie ![]() ![]() zreszta ja nie napisalam nigdzie, ze nad zwiazkiem nie trzeba pracowac ![]() a wiesz nigdy nie jest zawsze rozowo i nie moze byc wiecznie super ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2011-11-07 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To nie jest tak, że ja mówię "jadę", a mój TŻ na to "jak wyjedziesz to z nami koniec", tylko znamy się oboje na tyle dobrze, że wiemy że będzie nam obojgu cholernie ciężko i niekoniecznie musi się udać. I on po prostu tego się boi i w sumie w pierwszym momencie z góry założył, że źle to się skończy, zobaczymy jak będzie mówił później. Nie wszyscy są stworzeni do życia oddzielnie, mi się wydaje że nas akurat może to przerosnąć i nie jest to kwestią tego że się nie kochamy. Pół roku oddzielnie da się przeboleć. Ja aż tak bardzo nie myślę o tym wyjeździe po maturze, bo sądzę że nie będzie źle. Ja się boję wyjazdu na studia, bo to jednak 5 lat a nie pół roku czy trzy miesiące, a widywać się raz na tydzień albo dwa, też trochę średniawo. TŻ ma "koleżankę", która na pewno bardzo się ucieszy z mojego wyjazdu. ![]() Edytowane przez Drozja Czas edycji: 2011-11-07 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Orlica dobrze ze wyszlas ;*, a ja jutro mam spr z francuskiego, a tak mi sie nie chce uczyc ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- a ja zrobilam Jadze zupe jarzynowa, ugotowalam jej kompot z gruszek, nam zrobilam pakore na obiad i najchetniej poszlabym spac, ale mala zaraz wstanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wczesniej to bylo tak, ze on mial zjazdy do weekend a w tygodniu pracowal po 12h a ja w tygodniu tez nauka i nie bylo czasu pojechac do siebie ![]() ![]() ale pierw napisz mature i pozniej sie okaze co to bedzie ![]() a co do kolezanek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Białoruś, Belgia, Kanada, Chiny, Finlandia, Francja, Niemcy, Grecja, Węgry, Iran, Irlandia, Litwa, Holandia, Portugalia, Rumunia, Rosja, Słowenia, Południowa Afryka, Hiszpania, Tajwan, Tajlandia, USA, Wielka Brytania
Wy tu o TŻ, a ja samotna od kilku miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Konto usunięte
|
O, widzę, że coś o postcrossingu mowa
![]() Bawiłam się w to kiedyś, nawet na specjalnym blogu zdobycze publikowałam ![]() www.postcrossing-orlica.blogspot.com ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
Orli
![]()
#1603 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą jesteś jeszcze młodziutka i uważam, że powinnaś się skupić w 100% na własnym rozwoju i nie porządkować życia temu związkowi... Jeśli to prawdziwa miłość to naprawdę przetrwa wszystko, nawet rozstanie na 5 lat ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do koleżanki - ona się może cieszyć ile wlezie, pytanie - czy Twój TŻ będzie się cieszył razem z nią? ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Orlica ![]() ![]()
Edytowane przez UrbanWarrior Czas edycji: 2011-11-07 o 17:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Konto usunięte
|
stuknęło mi 101 obserwatorów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj wyskoczyłam na szybkie zakupy do Tesco i przy okazji zakupiłam żelowy liner z Essence w odcieniu 03 Berlin Rocks, pierwsze wrażenia: o wiele bardziej żelowy niż Catrice. A dlaczego kupiłam? Ostatnio widziałam na wszelakiego rodzaju blogach, prześladował mnie! a z Essence kusi mnie jeszcze baza I love Stage. :P
Orli fajnie, że jesteś ![]()
#1607 |
Zakorzenienie
|
jaa potrzebuje jakis fajny pedzelek do linera w zelu...mam z maestro ale jestjak dla mnie za chudziutki i mnie drazni tylko robienie kresek
![]()
#1608 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
ja dzis dostalam maila od jednej spostrzegawczej wizazanki, ze pewna osoba wykorzystuje mojego bloga reklamujac swoje produkty do sprzedazy. Piszac w aukcji jedno zdanie na temat produktu z dopiskiem, wiecej na temat > i tu podawala adres mojego bloga < ... tak jakby to byl jej wlasny...
normalnie ![]() bo to, ze moje zdjecia pojawiaja sie na all to juz naprawde nic nowego... szczegolnie te blyszczykow Lancome ![]()
#1610 |
Zakorzenienie
|
jestes slaaaawna
![]() a btw doszedl @ z adresem ? ![]()
#1611 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
vex ma niestety pecha do tego typu sytuacji... szkoda mi jej ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() ![]()
everybody lies. Edytowane przez innalajna Czas edycji: 2011-11-07 o 17:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Konto usunięte
|
Nieprzyjemne blogowe sytuacje zdarzają się chyba każdej z nas, ale nie każda robi z nich wielkie afery, wystukując za każdym razem wielce oburzone posty
![]() Akurat w tej sytuacji fajnie, że dała znać, ale nie zawsze był sens, żeby rozdrapywać publicznie te "nieprzyjemne sytuacje". |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Raczkowanie
|
a tak jeszcze przy okazji - jaką apteczną wodę termalną polecacie?
#1614 |
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30376339]Nieprzyjemne blogowe sytuacje zdarzają się chyba każdej z nas, ale nie każda robi z nich wielkie afery, wystukując za każdym razem wielce oburzone posty
![]() Akurat w tej sytuacji fajnie, że dała znać, ale nie zawsze był sens, żeby rozdrapywać publicznie te "nieprzyjemne sytuacje".[/QUOTE] No tak, ale czasami lepiej wylać swoje żale. Zawsze się znajdzie jakiś pomysłowy cwaniak, nie ma bata na to.
#1615 | |
Zakorzenienie
|
nie tyle slawna, co widocznie sporo mnie w googlowych zdjeciach
![]() ![]() doszedl ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przypuszczam, ze ta osoba nic w tym zlego nie zobaczy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie podpisuje ale to chyba jakos automatycznie nas wyszukuje po nazwach z posta...wpisz sobie peggy sage to ile moich zdjec tam bedzie ...masaaakra:P
#1618 |
Konto usunięte
|
no bo to raczej szukane są właśnie słowa kluczowe albo takie wyrwane z notek
![]() ![]() A tak swoją drogą ta str tynt ona pokazuje tylko zdj pobrane bezpośrednio z bloga czy też przez google? |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() Po aferze u Vexgirl ta laska ma zablokowanego bloga dla "obcych", no to będzie zmiana pewnie skoro pisała tam o samych rozdaniach ![]()
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.