|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
![]() ![]() ehhh i się skończyło dobre ![]() nooo za bardzo wczuli się w jej romans a w tym wszystkim Mańka ma chyba najgorzej...mimo że narzeka to nikt jej nie słucha![]() pierwsza chyba bardziej mi się podoba... mi się wiele podoba jak nie mam planów zakupowych...a jak chce coś kupić to mi się nagle nic nie podoba ![]() ta teczkowa mi się podoba, mam same małe listonoszki wypchane po sam brzeg...albo wielkie worki...potrzebuje coś w środku ![]() Cytat:
niestety za dużo nie mogę przeznaczyć na tytke![]() stary znajomy ![]() nie ma co wybaczać ![]() Zu śpi...zasnęła w 5 min wymęczona, bo dzień długi i intensywny...a drzemki nie miała...ktoś nie przypilnował mimo mojego przypominania a ja jem serniczek i oglądam tak to leciało
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-06 o 21:37 |
||
|
|
|
#4412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, to oby się udało ![]() Moja była bardzo udana.Przede wszystkim pod kątem Laury zorganizowana. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() próbuj ![]() no właśnie też chciałam zapytać,a już doczytałam jednak heh
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczynki, za opinie o torebkach. Mnie też pierwsza bardziej się podoba
i chyba ją kliknę ![]() Cytat:
![]() Ale pewnie będzie powtórka ![]() *** Wpadnę później, idę na "Czas honoru", oglądacie?
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano pewnie już niedługo![]() jaaa
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Miałam pocytowac ale juz małz krzyczy,ze chce na neta. Sprzedalismy dzisiaj mój samochód i szukamy czegos wiekszego - bedzie pewnie poł nocy buszował na allegro ![]() Chciałam jeszcze raz podziękować za wszystkie miłe słowa i odpowiedz w sprawie kupek Mam wilczy apetyt, wcale nie chudne u mnie narazie sie to nie sprawdza. Nie wiem jak to dalej bedzie, w swieta robimy chrzciny i nawet nie bede miała kurtki do koscioła(wszystkie ledwo sie dopinaja na brzuchu)Życze miłej nocki
|
|
#4416 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chyba to nie bedzie takie proste... Cytat:
musisz być konsekwentna to dasz radę *** acha Jola Twoje listonoszki mi sie podobają, szczególnie pierwsza Karo ja nie lubię takich toreb ![]() *** ja tez miałam wczoraj intensywny dzień, ale o tym potem ![]() a wogóle to Hello
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2011-11-07 o 08:12 |
|||
|
|
|
#4417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym takie![]() ![]() kurcze a ja nie wiem dlaczego ona mi się podoba cały czas ![]() opowiadaj Hello Kitty ![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- hop hop...co tu tak cicho?????
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-07 o 09:51 |
||
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
milego dnia
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
myślę czy jednak nie kupić Zu pod choinkę TEGO...tylko nie wiem gdzie postawić, na pewno u mnie w pokoju, bo w jej się nie zmieści
ewentualnie bez stolika TAKIE
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-07 o 11:23 |
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
wpadłam,poczytałam, kawkę wypiłam i jadę do lumpka po bluzy i spodnie bo mi powyrastało starsze dziecko ![]() Korzystam z obecności męża w domu,jeszcze mogłabym zaliczyć oczyszczanie twarzy u kosmetyczki. Cass mój brzuch też duży, na szczęście już flaczeje, bo w kilka dni po to był jeszcze napięty,sterczący i duży...jakbym zaraz miała się wrócić na porodówkę z drugim ![]() Musiałabym kupić jakiś krem i zacząć się smarować.Chyba już mogę co? A z tym gubieniem kilogramów karmiąc,to chyba ma miejsce jak kobiety są na wodzie,kawiorku i delikatnym mięsku.Przynajmniej tak wynika z wizażowych opowieści kobiet karmiących,ale czy to mleko jest wtedy takie lux
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ***
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbia śpiewać i tańczyć ![]() ostatnio w przedszkolu tańczą jak żabki...wygląda to komicznie, wypina tyłek i nim kręci ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Czeko miałam pisać, że zrobiłam sernik...wyszedł bardzo dobry tylko nie wiem dlaczego spód dość mokry jest...co mnie denerwuje..
|
|
#4423 |
|
Ola-Unhola
|
Hej
![]() Dziewczyny, który odkurzacz wybrac. Za pierwszym przemawia szczotka , moc itp, za drugim cena, ale własnie jeden zelmer nam się potwornie psuł i nie wiem czy ponownie tą firmę kupować. Co poradzicie ![]() http://www.agito.pl/odkurzacze/phili....0.333677.html http://agdmax24.pl/pl_PL/p/Odkurzacz...bka-Wysylka/60 ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Karola, też się zastanawiam nad takim zestawem. Moze Antosia jakoś specjalnie nie ciągnie, ale jak widzi, jak Bartek gra na pianinie to też chce. A jak Bartek Keyboarda dostanie, to wtedy na pewno będzie walka, a lepiej, zeby Bartkowi sprzetu nie popsuł. ![]() Jeszcze tablice kupimy, bo ostatnio marze duzo i magnetyczna mu nie wystarczy
|
#4424 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Cass ja jak karmiłam Bastka, to tez potrafił kupę robić co 3-4 dni. I też głównie pierś. Raz na 2 dni dostawał flachę. Kasiu cieszę się że i u ciebie wszystko w porządku. I dziewczyny rosną ![]() Ja robię ostatnie przygotowania. Właśnie uśpiłam B, biorę się za obiad i ostatnie prasowanie. Jutro popołudniu wybije moja godzina 0 |
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
kamilka, trzymamy kciuki
![]() Unhola , nie wiem, co Ci doradzić, ja mam Zelmera już 9-ty rok i się nigdy nie zepsuł
|
|
#4426 |
|
Ola-Unhola
|
kamilka, powodzenia jutro
![]() Jola, a jakiego masz zelmera? My mamy meteora i przez 7 lat, wymienialismy rurę, szczotę, cały jest przy wlocie popekany, rura nowa tez ma dziury....
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4428 |
|
Ola-Unhola
|
Dzieki, a nie jest duzy?
Cena też ponad 400.. Kurde, nie lubię takich wyborow....
|
#4429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a patrzyłaś już jakie dla Antka? Cytat:
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Kuba, jak co rano, bawił się z Tatusiem, a mama dosypiała . Wstałam, wchodzę do Nich do pokoju, a Kuba mówi "Czekałeś, czekałeś i się doczekałeś"
|
|
|
#4431 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
czytałam,że rękawy są ocieplane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zawsze wtedy możesz złapać oddech,albo coś nadrobić Cytat:
Cytat:
zdrówka Jola torebki fajne,zwłaszcza ta pierwsza Cześć Karo
|
|||||||
|
|
|
#4432 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale tak jakoś pozostaję im wierna dwa poprzednie cały czas się psuły,teraz mam Wodnika,póki co,jestem zadowolona(tfu,tfu )Cytat:
za wizytęCytat:
![]() No,moge się przywitać W sobotę miałam dom,pełen gości poszłam spać padnięta,a wczoraj byliśmy u Rodziców,małż jeździł z moim Tatą na pogotowie,bo Tato skręcił nogę w kostce,założyli Mu szynę ![]() Mąż ma teraz,parę dni wolnego,to tak jakoś nie po drodze mi do komputera i jeszcze nauczył Bartosia,oglądać bajki na komputerze w sumie jedną:Przygody kota Filemona Zmykamy na spacerek,bo jeszcze do sklepu,muszę zajrzeć bo jak się nie ma w głowie,to się ma w nogach Zapomniałam chleb kupić
|
||||
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() My same z Werka bo malz ma niby wolne ale musial jechac do swojego klienta pod Opole, wczoraj kupilam te wyszywanki i dalam juz Werce bo prosila i nie rozstaje sie ze sznureczkami ![]() Cass ja mysle ze tu trzeba czasu zwlaszcza ze karmisz to dieta nie moze byc byle jaka, moze jakis aerobik? Karo a relacje z tym Gosciem sa bliskie? czy to tylko zwykla znajmosc ? a jesli chodzi o sernik to spod jest mieciutki ale nie mokryMiramej twoj Kubus swietnie dogadalby sie z Werka-ona tez ma takie "gadane" ![]() Kamilko powodzenia
|
#4434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Sylka ![]() ja nie wiem co w niej widzę patrzę też dalejCytat:
to musisz Męża wykorzystać i odpocząć![]() każdemu może się zdarzyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() może to od sera zależy
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Dodalam 3 fotki Werki do albumu-zapraszam
![]() Cytat:
napisz w klubie jak tutaj nie chcesz no chyba ze nie chcesz o tym pisacpewnie tak bo mi za drugim razem mocno popekal a za 1 razem wogole -niby ser z wiaderka ale innej firmy
|
|
#4436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No wiesz,nam nie musi się podobać ,ważne żeby Tobie się podobała Z tym to trudno będzie,małż nawet jak nie jest w pracy,to i tak bardzo zapracowany ![]() No ale,żeby chleb
|
|
|
|
|
#4437 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ja bym wzięła te bez stolika Cytat:
![]() powidzenia, zaciskam kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
***OlaUnhola ja mam TAKI i odpukac, jest OK, mam go juz jakieś 5 lat i nic się nie dzieje ![]() *** pomoże mi któraś z ta kuchnią? warto kupic? czy nie?
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
widze ze odkurzacze na topie. My mamy 3 lata zelmer Syrius- cichy, (wg mnie. w pracy mielismy Meteora i był tak potwornie głośny ze wszyscy wychodzilismy z pokoju jak Pani odkurzała, Unholy twoj nie jest głosny?) Miramej, ja mam torebkę z drugiego linku który wstawialaś. Granatową, juz z rok ją mam i nic się z nią nie dzieje. Karola ja podobną torebkę do tej co wstawiłaś w housie kupiłam czarno-granatową. Cass, fajnie ze wpadłaś. Co do kupek, to Oliwka jak była maleństwem to robiła codziennie, ale jak miała już kilka miesiecy to raz na tydzien potrafiła i lekarka mowila ze to normalne, ze po prostu dobrze przetrawia moje mleko. |
|
|
|
#4439 |
|
Ola-Unhola
|
Wróciłam z zebrania.
Mam super zdolne dziecko, z testu dostał 59/60pkt. Czyli czerwone serce - znakomicie. Jako jedne z 4 osób w klasie. Reszta już różowe i bardzo dobry ![]() No ale wiercipieta jest i usiedzieć nie potrafi, no i jeszcze bazgrze ![]() Oczywiście w moją rodzinkę się wdał i uzdolniony matematycznie ![]() Dzięki za odpowiedzi o tych odkurzaczach , no sama nie wiem, no...Wojtusia, mój meteor mega głośny, ale to był prezent od teściowej ponad 7 lat temu na nowe mieszkanie, więc nie my wybieralismy Idę kolację zrobić
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, jeśli masz miejsce i Zuzia lubi się tak bawić, to weź. Ja sama bym wzięła dla Kuby, bo on ciągle coś gotuje, pichci (w moich garach
), ale mam mało miejsca ![]() No Kuba ma teksty, czasem jest naprawdę wesoło , jeszcze jeden mi się przypomniał . Jak się przytulamy, to często mówię do niego "moje słoneczko". I kilka dni temu leżałam na łóżku, Kubuś przyszedł, przytulił się, ja mówię moje słoneczko, a Kubuś "Moje słoneczko zrobiło kupę do pieluchy"
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-11-07 o 19:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

, wszyscy się zajmują jej dzieckiem, oprócz niej 

a w tym wszystkim Mańka ma chyba najgorzej...mimo że narzeka to nikt jej nie słucha

NIE LUBIĘ TROLLI
(też chcę córeczkę!![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czytałam,że rękawy są ocieplane 
ale tak jakoś pozostaję im wierna
w sumie jedną:Przygody kota Filemona 

, no sama nie wiem, no...