![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Czyli jednak nie tylko mnie wkurza alledrogo.
Wlasnie wczoraj przegladalam rozne aukcje np klockow i za cholere nie moge dojsc do szczeg. aukcji. Myslalam, ze tylko ja mam z tym problem, ale widze, ze nie tylko ja niczego nie umiem tam znalezc |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się ogólnie nowy wygląd w miarę podoba, zdążyłam się już przyzwyczaić bo wersję testową sobie od razu włączyłam, ale niektóre funkcje to masakra. Te sekundy, ukryta lokalizacja (jest w tej zakładce "dostawa i płatność") i nie wiem jak Wy, ale ja nie mogę wejść na profil sprzedającego bo jak kliknę na nick to mi się pojawiają, albo znikają gwiazdki ![]() Jakieś błędy i braki mają. Klocki HK kupowaliśmy w zwykłym dziecięcym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
jutro jak zawiozę Wiki do przedszkola zrobie rozeznanie w sklepach
![]() ale mam zgon ![]() ![]() ![]() ![]()
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
Pytanko mam
![]() Czy na kartę Payback można zbierać punkty z dwóch różnych kont allegro czy na każde konto trzeba mieć swoją kartę??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
hej, laski. z pracy nie miałam siły pisać, atmosfera masakryczna
![]() ale mam urlop od jutra i nie mam zamiaru myśleć o zwolnieniach itp. Maja znów ma zapalenie gardła, pediatra długo ogladała jej uszy i nic nie ma ![]() ![]() ![]() Takuśna - jak bedziesz miała jakieś info o klockach to daj znać ![]() ![]() wogóle to dzięki dziewczyny za słowa otuchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
Cestia
nie mam pojęcia zrób symulację to się przekonasz i tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze zakrapiam sola kaze chwile polezec (tzn tylko antosi, bo bor nie ma raczej kataru takiego) i frida wyciagam- jak nie mozna wysmarkac. no a dzis zanabylam katarek http://www.youtube.com/watch?v=TPqfh...eature=related sama najpierw wyprobowalam na sobie, niezle oczyszcza nosek, wyciaga to czego ja frida nie moglam. a w sumie nie ciagnie jakos mega mocno, bo jest tak zrobione, zeby nie bylo takiego ciagu jak z odkurzacza, tylko zmniejszony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
o katarku słyszałam jak nasze pierwsze dzieciaki były małe, ale nie mialam odwagi kupić, w dodatku to trzeba włączyć odkurzacz, wiadomo hałas, więc w nocy odpada
ale ostatnio Mama mi wspomniała, bo lekarze polecają do lepszego oczyszczania nosa , niż ustne aspiratory Maluśna, skoro Majka ma mega tłok w nosie to może coś na rozrzedzenie np mucofluid, by lekarka przepisała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
Też na to wpadłam tylko, że TŻ ma kartę przy sobie w pracy. A ja potrzebuję właśnie kliknąć dość mocno "punktujący" zakup
![]() Myślałam, że któraś już tak kombinowała ![]() Maluśna ufffff no to całe szczęście, że i Ty ocalałaś i uszy Majki też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
powiem Ci, ze Antosia w ogole sie nie wierci przy tym, fride mniej lubi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Mała super ze to nic z uszami
![]() ja kupiłam w koncu sinupred ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-11-07 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w superpharm u nas byl za 63zl, ale znalazlam na all niedaleko ode mnie za 47zl tu najtaniej na all http://allegro.pl/katarek-odciagacz-...896983288.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
no własnie widzę , że taka kwota,
nawet u nas w aptece internetowej bez przesyłki to 47 zł myslałam, że bratowa Ci to poleciła, bo to chyba węgierskie ustrojstwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
Wiki za nic by nie dała sobie czyms takim nosa czyscic
![]() spadam spac, w sumie mi przeszło, jakos sie rozkręciłam ale wiem ze jutro moze byc problem ze wstaniem , w koncu nie spie od wczoraj od 14, nie liczac tych 2 godzin dzis ![]()
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
nawet nie wiedzialam, ze wegierskie, ale to fakt, ze tez kupili dopiero do 2-go dziecka, bo ma ciagle katar. zobaczylismy jak to dziala i stwierdzilismy, ze faktycznie dobra rzecz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
Anka - mam mucofluid
![]() ![]() ![]() padłam, jak zobaczyłam te butki ![]() ![]() http://www.etsy.com/listing/85483063...ref=v1_other_1 Cestusia - zapomniałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Paulinie katar już trochę przechodzi, robimy jej inhalacje dwa razy dziennie, więc pewnie to też trochę pomaga. No i do wanny koniecznie kilka kropli olejku Olbas
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Ania, te butki to chyba juz tylko dla naszych gwiazdek sie nadaja hehe, chyba zeby po domu jako kapcie |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
w mojej aptece napisane , że niby węgierski katarek
![]() http://aptekacentrum.lublin.pl/przez...t.,i13807.html Maluśna, jak gęsto i furkocze to psikaj mucofluidem, Miki też się okropnie wydziera jak trzeba spsikać nos, oczyścić, ale ostatnio było nawet całkiem nieźle, bo jakby "zrozumiał", że zapchany nos utrudnia spanie , więc wydmuchuje w chusteczkę i psikam otrivinem no i inhaluje się ![]() takie przekupstwo , ale trudno ![]() wiecie co , pal licho te katary, choroby , działające uudparniająco na przedszkolaków ale do licha to się robi coraz bardziej kosztowne , co chwila jakis syrop, krople, niedługo będziemy zostawiać kupę zł, jak emeryci w aptece ![]() a butki fajne patrzyłam na podobne jak szukałam jakichś na zimę bamboszowatych ![]() bo kombinezon po Mikim nie miał butków Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-11-07 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maluśna, dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Wtajemniczenie
|
Mała,dobrze,że to nie uszy. Wcale się Majce nie dziwię, że nie lubi czyszczenia noska. Alicja ma tak samo. Ale tym razem było lepiej. Ja jej psikam 2 razy dziennie flixonose (czy jakoś tam). No i fridą czyściłam.
W nocy często budziła się z tektem "nosek zapchany" Mam nadzieję, że szybko minie.Zdrówka. Też się kiedyś zastanawiałąm nad tym katarkiem, ale nie zakpuiłam.
#2337 |
Zakorzenienie
|
bry.
co tu taaaka cisza? ja wlasnie konumuje sniadanko w pracy. dzisiajnoc cala przespana ![]() daje A kasze od 3dni na noc, ale w ogole jej nie chce pic. musze z nia powalczyc zeby wypila. obudzila sie 2 razy do 24, pewnie z powodu przeziebienia, a pozniej spala do rana ![]() ide zalac kawke mlekiem i zabieram sie do roboty |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiki z katarem nie ma problemów na szczescie, zadne wydmuchiwanie czy kropelki jej nie straszne, natomiast zebyscie nie myslały ze jest tak mkolorowo to napisze ze jest koszmar z suropami ![]() ![]() ![]() Cestusia czy dobrze zrozumiałam ze nie dostałaś dofinansowania? ![]() co do kasy wydawanej w aptece to nawet nie mówcie bo ja juz mam dość jem sniadanie i zaraz jadę na poszukiwanie klocków HK ![]() miłego dnia
#2339 |
Zakorzenienie
|
Takuśna widzialam klocki wafle na Bytomskiej w takim malym sklepie gdzie sa zabawki dla dzieci
![]() heloł ![]()
#2340 |
Zakorzenienie
|
a ja usnęłam dziś ok. 2.30, tak mnie głowa bolała
![]() teraz też jeszcze ćmi i zaraz biorę ibuprom,bo śniadanie już wchłonięte ![]() i od rana smutna wiadomość ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.