|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Mam pytanie - jak się wygra licytację na allegro to można od razu zapłacić, czy jak to wygląda?
Czeka się na jakieś potwierdzenie? Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-11-07 o 20:51 |
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to chyba nawet na koleżeński obiad bym nie bardzo chciała z tyle starszym facetem
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa, ja myślałam, że już dzisiaj było, nie wiem, o której to leci
![]() Claris, no jako PMka to też bym tak nie usiadła ![]() Elena, i jak wrażenia?
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna teraz leci
Je swój ostatni posiłek
|
#995 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł Dziewuszki
Tyle com wparowała do domu. Zapisałam się na egzamin na prawko na 7 grudnia. Mało mi czasu zostało, bo zmieniają przepisy;/ I bylismy u babci Tżta w Hucie, pojedliśmy gołąbków, wypiliśmy herbatę, wytargaliśmy na górę 3 skrzynki jabłek i pojechaliśmy. Babcia ma podejrzenie raka tarczycy, jutro ma jakieś badanie. Mam nadzieję, że to nic poważnego, bo fajna kobitka.W ramach dbania o moje zmarszczki kupiłam krem pod oczy z wit E i oprócz tego krem pół tłusty na zimę, peeling ogórkowy i maseczkę No i Tżtowi cos z czarnej rzepy na wzmocnienie włosów, bo marudzi, że niedługo wyłysieje:PByou co Ty sie tak znasz na dj-ach? Sama pogrywasz? Fajne masz te włsoki ładnie ścieniowane I zdziwiłam się, że jesteś blondi![]() Smerf jak tam obiado-kolacja z jakimiś zaręczynowymi niespodziankami? ![]() A propo seriali, próbuję Tżta wciągnąć w Czas Honoru Ogląda któraś?Carmi brawo, bardzo ładna Też mam w domu zaciskarkę swoją prywatną, wiec next time... ![]() Karola poleć po kosztach a za resztę kiecuszka, albo buciki? Choji wow super! ) a jaką?Capri a na co umiera Hanka Mostowiak? Dziwnie z tym kolesiem od wody. Zamykaj drzwi porządnie. By ma rację. Mógł sprawdzać co i jak i czy jesteś sama. Właśnie doczytałam - Głupolku nie mów, że sama jesteś. Jak ktoś przyjdzie następnym razem, to powiedz, tak jak moja znajoma zawsze robi: że mąż wyszedł na momencik, czy cos... Uważaj na siebie!Stygmatku co to za dziwne czary i gusła, żeby śpiewać na zajęciach? co to za przedmiot?![]() Gwizdak zazdroszczę wyjazdu Strasznie fajnie, mam nadzieję że pogoda Wam się uda Odpocznijcie sobie![]() Józia to faktycznie nieciekawie. Strasznie CIę długo trzyma z tymi bólami. Nie powinno być to takie dokuczliwe. Nie myślałaś o Evrze? A ryczysz dwa razy na dobę, bo się rozstroiłaś przez hormonki Nie dołuj, dostaniesz okres tak jak powinnas, nic złego się nie dzieje![]() Frezi aż się uśmiechnęłam, ale milutko )Najka fajne masz włoski Też tak cieniujesz? Kiedyś coś podobnego miałam, ale strasznie mi się marzy kiedyś taka jedyneczka i od czasu do czasu mam napad szału i ochotę się ściąć. A obecnie noszę 9.Zwies rety! Ja też chcę do tego sklepu! ![]() Maja to trochę niefajnie z tym Tżtem, on sobie jajca robi, na co czeka? Claris to juz na kazaniach mówią o tym jak należy czy nie należy siedzieć? Bez przesady. Byłam w tym roku świadkową i jakoś mi do głowy nie przyszło, że to może być źle odebrane. Nie wiem przejrzę foty, mam w takim razie nadzieję, że nie strzeliłam gafy i ładnie nóżki złożyłam
|
|
|
|
#996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, bo lubię ładnie wyglądać a nie chcę dawać dwuznacznych sygnałów. To chyba normalne, że nie chcę iść w bluzie dresowej i wytartych jeansach? Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Zuzik heh prowadzący ma takiego schiza. Przedmiot generalnie traktujący o krojeniu zwierzęcych trupów
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik, Evrę miałam przez miesiąc i po dwóch tygodniach rzygałam jak kot. Miałam guzy hormonalne i notoryczny PMS. Drugie opakowanie odstąpiłam Frezi
|
|
#1000 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
(mam nadzieję, że te żarty to naprawdę tylko żarty, jak ja będę wyglądać za 15 lat ). A lat mamy mało, ja 19 on 20 i sobie pomieszkujemy razem od października z okazji moich studiów Btw nie ogarniam tego wątku, to chyba jeden z największych na wizażu Maaatko, myślałam, że to ja jestem śpiochem, ale to TŻ potrafi zasnąć w dowolnym momencie. Ot, tak jak teraz sobie śpi. Znudziło go oglądanie TVN
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wiem. Chodziło mi o to, że zaraz po aukcji nie miałam opcji zapłać ![]() A teraz już mam
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
było bardzo fajnie, jedzenie dobre, posiedzieliśmy, pogadaliśmy o bzdurach. Niespodzianka była ale nie zaręczynowa - dostałam piekny bukiet czerwonych róż: "bo jak randka to randka :P"
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu...ale opryskliwa nie musisz być...
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olka, cóż, nie pamiętałam tego cudzysłowu
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
ejjj ale przecież nie jestem, serio
jak nie chcesz wyglądać prowokacyjnie to wiadomo, że mniejsze prawdopodobieństwo tego będzie jak założysz spodnie, niż krótką sukienkę, więc co to za dylemat. Nie doszukuj się uszczypliwości tam gdzie jej nie ma.
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf
|
#1007 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrażenia z pracy? Matko pracuję w grobowcu. Nikt się prawie do mnie nie odezwał, jedynie zapytały gdzie się opaliłam. I tyle. Nowa laseczka do przyuczenia (pewnie na moje miejsce - ale mają pecha bo na Kanarach bociana nie było) już siedziała.
Dla odmiany u TŻ to nawet obrączkę oglądali, a przez pół dnia relację zdawał. No ale coż..... I wiecie co - nie sądziłam, że to napiszę ale tęsknię trochę za mamą i tatą Ostatnio jak byłam w niedzielę to się popłakałam. O rany, ale ze mnie mazgaj. A poza tym jest super. M. budzi się co rano z tekstem: O k...., ale mamy niewygodne łóżko. Musimy kupić nowe. No ale na razie nie mamy czasu, więc mu nogi wystają
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszak nigdy nie wiesz co ze znajomości wyniknie.
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Czytam Was dzielnie i staram się jakoś odnaleźć i połapać co i u której słychać ![]() Odebraliśmy dziś film i zdjęcia
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
zuzik oooj buty i kieca na sylwestra
ty to masz łeb^^witam nowa zazdrośnice ![]() a teraz mam pilne pytanie do warszawianek!! ![]() potrzebuje przytulnego hoteliku gdzie możemy się z tż przespać.. i nie tylko.... zeby było miło, ciepło i bez grzyba żadnegonajlepiej w okolicy ul Batorego chyba... no w okolicy klubu stodoła ![]() no i cena tak do 100-150 za noc/od osoby max. uhh ale mam wymagania ale możecie coś polecić?
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-11-07 o 21:11 |
|
|
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
Bisia
Frezi co za mąż Gwizdak z okazji wspólnego kontaJustyna rzuć ten szit. Bez tabletek też się da. I też jest fajnie.
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Claris, ja sie po czesci z Toba zgadzam, pewnych rzeczy w kosciele nie wypada. nigdy np nie bylam w kosciele z odkrytymi ramionami. dlatego mialam sukienke na szerokich ramkach, a jak bylaby bez, to byłoby bolerko. majasn
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia miałam już wyłączyć kompa, ale poczekam. Odpisałam Ci na maila. Pokaż coś z wesela też
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
edit: aha, to nie ten wypadek
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
kurde a jak ja mówię TŻ,że nie chcę prezentu taki, które postawie, a np jakąś randkę to nie
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=97
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Mąż wrócił z meczu siatkówki - to spadam. A miałam być umyta
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Tyle com wparowała do domu. Zapisałam się na egzamin na prawko na 7 grudnia. Mało mi czasu zostało, bo zmieniają przepisy;/ I bylismy u babci Tżta w Hucie, pojedliśmy gołąbków, wypiliśmy herbatę, wytargaliśmy na górę 3 skrzynki jabłek i pojechaliśmy. Babcia ma podejrzenie raka tarczycy, jutro ma jakieś badanie. Mam nadzieję, że to nic poważnego, bo fajna kobitka.

(mam nadzieję, że te żarty to naprawdę tylko żarty, jak ja będę wyglądać za 15 lat 

Ostatnio jak byłam w niedzielę to się popłakałam. O rany, ale ze mnie mazgaj. 

ty to masz łeb^^![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
z okazji wspólnego konta