Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :) - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-07, 20:03   #1831
zytka26
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
hej my jednak na jedne zajęcia poszliśmy wracając zabrałam M. do takiej fajnej knajpki niedaleko mnie na piwo prawie jak randka po powrocie zjedliśmy kurczaka po chińsku i oglądamy dwóch i pół na przemian z meczem Tż pije piwo a mi robi drinki
kurczak po chińsku- mniam piwko i drinki hmhm ciekawy wieczorek się zapowiada
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 20:10   #1832
19monisia89
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
mine też by się cos takiego przydało małe palce u stóp to mam chyba już tak na wieki wybite ;p

mój TŻ kiedys tak przywalił noga w pufę, że aż palca połamał!

wcinam pizzę chce ktoraś?

i zrobiłam dla TŻa cała blaszkę na jutro do pracy z papryczkami marynowanymi, pierdzielone, jakie ostre! palca tylko oblizałam po wyjęciu ich ze sloiczka myslalam, że buzie mi wypali!

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 20:21   #1833
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość

i zrobiłam dla TŻa cała blaszkę na jutro do pracy z papryczkami marynowanymi, pierdzielone, jakie ostre! palca tylko oblizałam po wyjęciu ich ze sloiczka myslalam, że buzie mi wypali!
ja chętna na pizze zawsze jestem mój TŻ też uwielbia pikantną pizze najlepiej z papryczkami Jalapeño
Stary 2011-11-07, 20:25   #1834
19monisia89
Zakorzenienie

to zapraszam

mój tez uwieelbia papryyczki;]

04.01.2014r.

Stary 2011-11-07, 20:31   #1835
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
to zapraszam

mój tez uwieelbia papryyczki;]
niestety do Piaseczna troszkę daleko
Stary 2011-11-07, 20:34   #1836
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
niestety do Piaseczna troszkę daleko
podrzuciłabym Ci w drodze do domu, ale jadę tam dopiero w czwartek

04.01.2014r.

Stary 2011-11-07, 20:39   #1837
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
podrzuciłabym Ci w drodze do domu, ale jadę tam dopiero w czwartek
hihi zepsuje się do czwartku, aaale zawsze możesz jeszcze raz w czwartek rano zrobić

Edytowane przez zytka26
Czas edycji: 2011-11-07 o 20:47
Stary 2011-11-07, 20:44   #1838
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:

mój by uwielbiał taka ostrą on wszystko ostre uwielbia

Dobra piekne lecę na śmierć hanki i inne programy i spać Jutro rano TŻ przyjedzie, wolna chata - jak młode dzieciaczki musimy korzystać

Dobrej nocy

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 21:02   #1839
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zytka26
ja chętna na pizze zawsze jestem
Ja też Kocham pizze Chyba musiałabym zacząć pracować w pizzerii, żeby mi się przejadła

Wróciłam
Obejrzałam Pierwszą miłość (nic ciekawego), pogadałam z TŻ-em przez skype (nie wróci na weekend do Polski ) i przylazłam do Was Myślałam, że będzie więcej nadrabiania. Tyle osób siedzi, a tu jakoś cicho...
_owieczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 21:06   #1840
19monisia89
Zakorzenienie

widać już, że będzie ten wypadek Hanki, bo tak to pokazują, że trudno się czegokolwiek nie domyslić

04.01.2014r.

Stary 2011-11-07, 21:10   #1841
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _owieczka_ Pokaż wiadomość
Ja też Kocham pizze Chyba musiałabym zacząć pracować w pizzerii, żeby mi się przejadła

Wróciłam
Obejrzałam Pierwszą miłość (nic ciekawego), pogadałam z TŻ-em przez skype (nie wróci na weekend do Polski ) i przylazłam do Was Myślałam, że będzie więcej nadrabiania. Tyle osób siedzi, a tu jakoś cicho...
Przez pół roku pracowałam w pizzerii i po pracy raz zrobiłam sobie pizze, kucharz naszykował mi ciasto a składniki sama sobie dobierałam, tak dobrałam że całą noc nigdy więcej pizzy z kurczakiem

ooo a gdzie Twój TŻ wyemigrował?
Stary 2011-11-07, 21:21   #1842
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dobry wieczór nadrobiłam
Z TŻem pierwszy raz tak długo ze sobą nie gadaliśmy dopiero dziś rano się pogodziliśmy.
Dopiero wróciłam z uczelni i padam. Jutro robię sobie od niej wolne i w środę chyba też
W piątek impreza urodzinowa TŻ
Kupiłam dziś sukienkę i tuniczkę oraz 3 paski w komplecie Od dziś koniec na jakiś czas z chodzeniem po sklepach

Musimy jechać z kotką do weta, spytać kiedy ją sterylizować
Chciałam oglądać M jak Miłość, a nie ma kablówki Tak więc chyba zaraz pójdę spać, więc Dobranoc i do jutra piękne

Malinka zrobiłaś test?

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 21:22   #1843
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Przez pół roku pracowałam w pizzerii i po pracy raz zrobiłam sobie pizze, kucharz naszykował mi ciasto a składniki sama sobie dobierałam, tak dobrałam że całą noc nigdy więcej pizzy z kurczakiem

ooo a gdzie Twój TŻ wyemigrował?
Ja jadłam w sobotę z kurczakiem i była bardzo dobra

Mój TŻ pracuje w Austrii. Przez kilka miesięcy był w Wiedniu, więc spoko, nawet blisko, przyjeżdżał co tydzień. Ale w tym miesiącu praca się skończyła, obecnie jest 150 km za Innsbruckiem (czyli 950 km od domu), więc nie opłaca mu się co tydzień zjeżdżać mało tego, dziś powiedział mi, że jak wróci to mnie zabiera ze sobą na 2 tygodnie a ja akurat mam w tym miesiącu szkolenie z PUP i nie mogę go przerwać
Stary 2011-11-07, 21:30   #1844
19monisia89
Zakorzenienie

ja lubię pizzę z kurczakiem

kurde, myślałam, że jakoś "lepiej" ją "uśmiercą"
a zakończenie było na prawdę, jakby juz nie żyła...

i ja już uciekam. czas odpocząć, 3 dni i weekend na szczęście jutro w pracy nie mam nic dodatkowego do roboty (każdy w grafiku ma podział na poszczegolne zadania), więc będę Was podczytywać ;] i może udać mi się zebrać w jedno miejsce materialy z angielskiego

a tymczasem dobranoc

04.01.2014r.

Stary 2011-11-07, 21:34   #1845
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _owieczka_ Pokaż wiadomość

Mój TŻ pracuje w Austrii. Przez kilka miesięcy był w Wiedniu, więc spoko, nawet blisko, przyjeżdżał co tydzień. Ale w tym miesiącu praca się skończyła, obecnie jest 150 km za Innsbruckiem (czyli 950 km od domu), więc nie opłaca mu się co tydzień zjeżdżać mało tego, dziś powiedział mi, że jak wróci to mnie zabiera ze sobą na 2 tygodnie a ja akurat mam w tym miesiącu szkolenie z PUP i nie mogę go przerwać
Kurcze daleko, może uda Ci się wyjechać kiedy indziej do niego , 3mam kciuki żeby wszystko dobrze się ułożyło

a tymczasem żegnam się, moje seriale się skończyły, Hanka umarła, teraz Zaklinacza dusz oglądam, TŻ zameldował się i poszedł spać a i ja kładę się do łóżeczka.

Papa do jutra
Stary 2011-11-07, 21:45   #1846
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19monisia89
a tymczasem dobranoc
Dobranoc

Cytat:
Napisane przez zytka26
Kurcze daleko, może uda Ci się wyjechać kiedy indziej do niego , 3mam kciuki żeby wszystko dobrze się ułożyło
Jeśli będzie jeszcze praca, to może... Nadchodzi zima, a on pracuje w branży budowlanej, więc teraz z pracą będzie nieciekawie. No i przeszkodą są studia - i ja, i on studiujemy a na dodatek mijamy się zjazdami. Także może kiedyś się wreszcie uda
Cytat:
Napisane przez zytka26
a tymczasem żegnam się, moje seriale się skończyły, Hanka umarła, teraz Zaklinacza dusz oglądam, TŻ zameldował się i poszedł spać a i ja kładę się do łóżeczka.

Papa do jutra
Dobranoc

No i zostałam sama?
Stary 2011-11-07, 21:59   #1847
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksmaslanka Pokaż wiadomość
to rzeczywiscie dość sporo.

Dziewczyny ja to mam jakiegoś pecha
byłam dzis na USG piersi. Najpierw miałam problem z TZtem bo to badanie robił mi facet i TZ nie był tym zachwycony i pospinalismy się. Potem wychodzac z badania tak niefortunnie stanełam na schodzie że kostka mi się zwichneła (wiem to na pewno bo miałam ją zwichnieta juz 2 razy). Jestem załamana, to gorsze niż ucho, bede musiała znajac życie przez 3 tyg chodzic w gipsie, a nienawidze tego. A poza tym cos mam nie tak skoro 3 raz to samo z ta kostką zaraz pojedziemy do szpitala ehh...
biedactwo

ale szczerze, nie rozumiem Twojego TŻta, w końcu to lekarz i nie było to z Twojej strony specjalnie

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

witam wszystkie
nadrobilam was dzielnie ale uciekam, bo z ukochanym moim na gg rozmawiam takze dobranoc
Stary 2011-11-07, 21:59   #1848
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
ale szczerze, nie rozumiem Twojego TŻta, w końcu to lekarz i nie było to z Twojej strony specjalnie
Mój TŻ od razu wkurza się, kiedy tylko wspominam o wizycie u gina (chodzę do faceta). Jest zazdrosny, chociaż bezpodstawnie, co zresztą bardziej mnie bawi niż wkurza

Dobranoc
Stary 2011-11-08, 00:38   #1849
uzunia
Wtajemniczenie

Wy idziecie spać,a niektorzy z pracy niedawno wrócili xDDDDD

Zabiją mnie kiedyś te dojazdy do Warszawy ...a no i pkp!

NEW~!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post25471289

uzunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 07:36   #1850
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
w katedrze TŻ tak się tam podoba że tam weźmiemy. Niech ma, a co

Byłam rano. Dostałam leki na alergię i skierowanie na badanie krwi, bo to też mógł mi potas spaść albo coś z tarczycą
a tż mówi że wyglądam dziś jak śmierć - jestem blada i mam podkrążone oczy
Piękna jest katedra ale faktycznie późno się zapisuje może oni dopiero tak po zakończeniu jednego "sezonu" zapisują, żeby nie napędzać tak terminów, bo ludzie by się zapisywali już na 2015, żeby tylko mieć ślub w katedrze

Zrób te badania lepiej, bo to nie wygląda fajnie mam nadzieję, że już lepiej się czujesz

Cytat:
hm piłam codziennie jedną filiżankę kawy, pewnego dnia wziełam łyk i mało nie zwymiotowałam, może w przepicia... ale z drugiej strony moja mama pije 4-5 dziennie i nigdy jej nie odrzuciło
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
podobnie jak ja
I ja

Cytat:
byłam dzis na USG piersi. Najpierw miałam problem z TZtem bo to badanie robił mi facet i TZ nie był tym zachwycony i pospinalismy się. Potem wychodzac z badania tak niefortunnie stanełam na schodzie że kostka mi się zwichneła (wiem to na pewno bo miałam ją zwichnieta juz 2 razy). Jestem załamana, to gorsze niż ucho, bede musiała znajac życie przez 3 tyg chodzic w gipsie, a nienawidze tego. A poza tym cos mam nie tak skoro 3 raz to samo z ta kostką zaraz pojedziemy do szpitala ehh...
Oj biedna
A TŻ lanie się należy powinien się cieszyć, że o siebie dbasz

Cytat:
Napisane przez uzunia Pokaż wiadomość
Zabiją mnie kiedyś te dojazdy do Warszawy ...a no i pkp!
PKP

Hej Kochane
Przetrzymali mnie wczoraj w pracy i siedziałam pół nocy nad projektem żeby nie musieć go robić dziś przed pracą na szczęście tylko kilka godzinek i mam tyylee wolnego muszę chyba psychicznie odpocząć, bo moja psychika szwankuje
Jaki miałam dziś piękny sen i był taki realistyczny jak się obudziłam to myślałam, że tak było serio a mój sen zaczął się od tego, że robiłam test ciążowy noi były 2 kreseczki i powiedziałam TŻ, on się ucieszył, ale zestresował i poprosiłam go, żeby nie mówił nic nikomu, nawet mamie, dopóki nie pójdę do lekarza i tak przewijały mi się obrazy jak spędzam czas z rodziną, a brzuszek rośnie takie to było pięknee
I w sumie jeśli do weekendu nie dostanę okresu to zrobię test, bo mój organizm sobie ze mną pogrywa i zaczynam się stresować, tylko nie wiem czym bardziej - tym, że mogę być w ciąży, czy raczej tym, że pewnie nie jestem
Ach ta kobieca logika
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 07:47   #1851
dastin
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nie pisałam wczoraj prawie nic choć cały czas Was podczytywałam. Nie miałam nastroju przez to wszystko ale mam nadzieję, że sobie dzisiaj z Tż-tem już wszystko wyjaśnimy i będzie ok. Mamy się dzisiaj spotkać.
Sayuri piękny sen choć szczerze mówiąc mi jak na razie odechciało się dzidziusiaWoalał abym, żeby go raczej teraz nie było. Mój instynkt macierzyński został uśpiony

Też wczoraj oglądałam HankęRzeczywiśc ie tak na koniec zrobili jakby ta aktorka naprawdę umarłaSzkoda trochę, że już jej nie będzie. Po raz pierwszy wzruszyłam się na tym serialu kiedy oglądałam kulisyGłupi serial ale jednak

Życzę Wam wszystkim miłego dnia
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 08:06   #1852
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nie pisałam wczoraj prawie nic choć cały czas Was podczytywałam. Nie miałam nastroju przez to wszystko ale mam nadzieję, że sobie dzisiaj z Tż-tem już wszystko wyjaśnimy i będzie ok. Mamy się dzisiaj spotkać.
Sayuri piękny sen choć szczerze mówiąc mi jak na razie odechciało się dzidziusiaWoalał abym, żeby go raczej teraz nie było. Mój instynkt macierzyński został uśpiony
Mam nadzieję, że się dogadacie i wszystko wyjaśnicie będę trzymać kciuki
No racjonalnie też wolałabym, żeby bobo poczekało do ślubu, ale no jak się trafi to będzie
Uciekam do pracy jak wrócę to Wam napisze co inteligentnego wczoraj zrobiłam cały zakład się ze mnie śmiał
Miłego dnia kochane
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 08:23   #1853
zytka26
Zakorzenienie

Sayuri super sen, mój TŻ chce już dzidziusia i pilnuję tylko terminów okresu, jak się spóźnia jeden dzień to już się cieszy... ech. W każdym razie dziecko dopiero po ślubie - tak postawnowilam jak nie od razu to na pewno przed trzydziestka

Dastin wyjaśnicie na pewno i wszystko będzie dobrze
a śmierć Hanki jakoś nie przemówiła do mnie, w sensie że ona przecież uderzyła w pudła jak jak mogła umrzeć? chyba że jakiś tętniak albo coś. Rozumiem jakby uderzyła w drzewo albo słup ale nie w pudła...

Dzień dobry
Stary 2011-11-08, 09:18   #1854
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Musimy jechać z kotką do weta, spytać kiedy ją sterylizować
Chciałam oglądać M jak Miłość, a nie ma kablówki Tak więc chyba zaraz pójdę spać, więc Dobranoc i do jutra piękne
A była odrobaczona i szczepiona na to takie podstawowe szczepienie ? (nie pamiętam na co, ale coś zakaźnego chyba ). Moja musi być najpierw poszczepiona. właśnie we czwartek idę na druga dawkę tego szczepienia. A sterylizacja około 6. miesiąca zycia. Najlepiej po pierwszej rui
Tak mówił mój wet

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Jaki miałam dziś piękny sen i był taki realistyczny jak się obudziłam to myślałam, że tak było serio a mój sen zaczął się od tego, że robiłam test ciążowy noi były 2 kreseczki i powiedziałam TŻ, on się ucieszył, ale zestresował i poprosiłam go, żeby nie mówił nic nikomu, nawet mamie, dopóki nie pójdę do lekarza i tak przewijały mi się obrazy jak spędzam czas z rodziną, a brzuszek rośnie takie to było pięknee
I w sumie jeśli do weekendu nie dostanę okresu to zrobię test, bo mój organizm sobie ze mną pogrywa i zaczynam się stresować, tylko nie wiem czym bardziej - tym, że mogę być w ciąży, czy raczej tym, że pewnie nie jestem
Ach ta kobieca logika
Fajny sen Mnie się już 2 razy w życiu sniła moja córeczka Raz, jak się urodziłą i była taka śliczna, a drugi raz jak już 3 latka miała i mówiła My już wiemy, że córeczka, to będzie Hania Wyśniła mi się właśnie Hania i tak będzie

Cytat:
Sayuri super sen, mój TŻ chce już dzidziusia i pilnuję tylko terminów okresu, jak się spóźnia jeden dzień to już się cieszy... ech. W każdym razie dziecko dopiero po ślubie - tak postawnowilam jak nie od razu to na pewno przed trzydziestka
Też tak chcę, po ślubie itd. Mam tylko nadzieję, że się tak uda, bo z tego co ostatnio słyszę, to czasem trudniej zajść w ciążę niż nie zajść

Dzień Dobry Dziewczyny Dziś mam dzień wolny. tzn. robię sobie dzień wolny od uczelni Zaraz idę shreda pyknąć i tż przyjedzie

Kawki ?

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2011-11-08, 09:29   #1855
zytka26
Zakorzenienie

kawkę już piłam, ale taką pół na pół z mlekiem, za chwilę pójdę do pracy i zrobię czarną kawę

a u nas mamy imię dla synka - Aleksander - to ukochane imię mojego TŻa mi w sumie też się podoba a dla córeczki nie mamy imienia. Zresztą u mnie w rodzinie jest więcej chłopaków niż dziewczyn, co ciąża to chłopak. u TŻa to już w ogóle. On ma samych braci, jego bracia mają samych synów. Więc pewnie i my będziemy mieć syna - kiedyś

chyba zacznę robić szóstkę weidera, mam nadzieję że dam radę
Stary 2011-11-08, 09:40   #1856
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
a ja znów oglądam projekty domów - ostatnio moje ulubione zajęcie . I coraz bardziej przekonuję się do domów parterowych bez poddasza.
mnie TŻ przekonuje do praterowych i chyba tak też będzie tzn o ile będziemy się budować
Cytat:
ja kiedyś na kilka m-cy sama odstawiłam kawę, bo jak nie wypiłam to głowa mnie bolała. Odwyk ten przez pierwsze 2-3 tyg był bolesny (ciągłe zmęczenie, bóle głowy).
oj ja też bym tak miała jakbym odstawiła kawę, dlatego nawet tego nie próbuję
Cytat:
Mia, Kochana masz może gdzieś zakres materiału na PETa?
nie mam kochana
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
super ale drogo:/ bo 1000zl samo wynajecie. z tym ze bez ograniczen czasowych. czyli w naszym wypadku by to bylo 1300zl:/ to jest bardzo duzo i sie musimy porzadnie zastanowic...
oj to drogo... ja nie chce wydawać kasy na auto do ślubu... obie moje siostry mają ładne srebrne samochody to pojdedziemy którymś z nich
Cytat:
to rzeczywiscie dość sporo.
eh nie rozumiem Twojego TŻ przecież to lekarz...
musisz uważać na siebie
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Ja dziś spędziłam nudny dzień na uczelni. Tyle tylko, że pośmiałam się z prowadzącego, bo jego inglisz był zabójczy
with - łit; keyChar - kichar itd
hehe a przypomnij mi co studiujesz?
ja na filologii(!) miałam taką babkę która mówiła np period - pjeriod; alien - elajen; hear - hjer itd...

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Piękna jest katedra ale faktycznie późno się zapisuje może oni dopiero tak po zakończeniu jednego "sezonu" zapisują, żeby nie napędzać tak terminów, bo ludzie by się zapisywali już na 2015, żeby tylko mieć ślub w katedrze

Zrób te badania lepiej, bo to nie wygląda fajnie mam nadzieję, że już lepiej się czujesz
no też tak myślę, fajnie gdyby tak było że zapisuję dopiero od wrzesnia bo nie byłoby napędzania terminów
zrobiłam dziś badania, jutro wyniki
ale to wszystko przez tą pogodę jest piękna jesień, ale już tyle nie padało u nas że to jest koszmar dla alergików wzięłam wczoraj lek na alergię i poźniej już mi się dużo lepiej oddychało
piękny sen ja bym strasznie chciała już mieć dziecko ale... teraz byłby najgorszy możliwy czas na dziecko, bo TŻ też ciągle bez pracy

uciekam z TŻ na miasto

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
kawkę już piłam, ale taką pół na pół z mlekiem, za chwilę pójdę do pracy i zrobię czarną kawę

a u nas mamy imię dla synka - Aleksander - to ukochane imię mojego TŻa mi w sumie też się podoba a dla córeczki nie mamy imienia. Zresztą u mnie w rodzinie jest więcej chłopaków niż dziewczyn, co ciąża to chłopak. u TŻa to już w ogóle. On ma samych braci, jego bracia mają samych synów. Więc pewnie i my będziemy mieć syna - kiedyś

my też mamy wybrane już imiona Maja i Mikołaj
a 6 weidera połączyłam sobie ze shredem ale teraz znów musiałąm przerwać bo ostatnio nie mogłam oddychac i takiego bólu brzucha dostałam...
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:45   #1857
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:

ja kiedyś 6. zaczęłam, ale nie dałam rady - bardziej chyba z lenistwa;p ale teraz widzę, że zdecydowanie wole shreda, bo tutaj też brzuch pracuje praktycznie cały czas a przy okazji też kondycja i siła

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
hehe a przypomnij mi co studiujesz?
ja na filologii(!) miałam taką babkę która mówiła np period - pjeriod; alien - elajen; hear - hjer itd...
studiuję inzynierię biomedyczną

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2011-11-08, 09:56   #1858
tajeczka
Zadomowienie

cześć dziewczynki ja zaraz na zajęcia będe zmykać kumpel do mnie dzwonil pół nocy, jak w koncu odebralam to sie okazalo, że sedzi pijany niedaleko mnie i chciał mnie na piwo wyciągnąć....
a co do imion to Oliwka i Szymon
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:14   #1859
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dzień dobry . Dziś na popołudnie do pracy mam, więc poleniuchuje sobie .
Widzę rozmawiacie na temat imion. My mamy też od dawna wybrane: Gabrysia i Tymoteusz .

Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr
Czas edycji: 2011-11-08 o 10:15
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:22   #1860
zytka26
Zakorzenienie

Mała biegaczka ja leniem patentowanym jestem ale mam nadzieję że wezmę się za siebie. bo schudnąć muszę!! mino tego że wszyscy mi mówią że teraz jak przytyłam to lepiej wyglądam ale ja źle się czuję. I muszę wziąć się za siebie!!

ooooo nawet nie zauważyłam że przekroczyłam 100 postów

Edytowane przez zytka26
Czas edycji: 2011-11-08 o 10:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości