|
|
#4291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Cytat:
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2011-11-07 o 20:33 |
|
|
|
|
#4292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gold daj znać po imprezie jak było bo jestem ciekawa, u nas też zawsze było coś do siedzenia, nawet jeśli to były zwykłe poduchy ;D ale może być ciekawie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wiem cos o tymjak coś to spróbuj po dacie planowanej miesiączki a w jakich godzinach? bo jak do 18 to wolałabym w wigilie, a jak na noc taka dziwna zmiana to chyba 2 dzień
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Baja wszystkiego najlepszego ode mnie i Juleczki
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym sobie zyczyła 6-14 ale równie dobrze moga mi dac 14-22
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że Madzia podała Baja - wszystkiego naj
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
baja wszystkiego naj
madziu korale dobry pomysl na prezenty |
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie strasze cie teraz ale jako troche doswiadczona w ciezko leczonych katarach Tomka ktore koncza sie zapaleniem pluc jestem pewna ze nie mozna tego bagatelizowac. dziecko nie umie samo wysmarkac sie, to co zalega splywa po tylnej scianie gardla a potem droga do pluc czy oskrzeli jest bardzo prosta! nasz ma bardzo czesto sapke i to wlasnie przez to splywanie do gardla. a mala kaszle? moze sprobuj ja oklepywac-u nas dziala i wtedy wydzielina latwiej sie odkrztusza dobranoc dziewczynki ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- ze sie tak ladnie zapytam-i jak te starania ?
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-11-07 o 22:50 |
|
|
|
|
#4299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Torcik jeszcze został więc zapraszam
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2011-11-08 o 09:10 |
||
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
znów cisza a jak przychodzę z pracy to pięć stron do nadrabiania :P
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu nie kaszle, nie kicha i nie gorączkuje. Ja już coraz bardziej podejrzewam resztę ząbków, dwie dolne jedynki już ma. Wszystko pcha do buzi, jak jej daję jej szczoteczkę do ząbków do ręki to od razu do buzi i się ryzia po dziąsłach. Wczoraj marudziła i płakała, nic nie pomagało, tzn pomagało troszkę jak jej dziąsła masowałam, dałam jej paracetamol i przysnęła nawet.
Za nami kolejna kiepska noc obudziła się o północy, później po 3 ale odłożyłam ją nie śpiącą do łóżeczka, włączyłam pozytywkę spróbowałam wsadzić smoka, o dziwo zassała i położyłam się spać. Ona tez zasnęła ale co z tego jak po 4 już się obudziła i męczyła wora do 6 potem się chwilę zdrzemnęła ale po 7 parę minut już spać nie chciała
|
|
#4302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i wszystko w cenie. Szkoda, że wtedy nie trafiliście na innego producenta. A jakie w sumie kupiliście krzesła?Super zakupy udało Ci się zrobić! I jeszcze ta cena! ![]() ![]() Kochana, co do pracujących świąt, to do kiedy musisz powiedzieć kiedy chcesz pracować? Albo kiedy TŻ będzie wiedział jak pracuje? Bo faktycznie pierwsza zmiana w wigilię była by idealna. Ale gorzej jak Ci każą iść na drugą zmianę... Cytat:
![]() Witajcie! ![]() co ja wczoraj przeżyłam.... po pracy poszłam do sklepu. Początek tygodnia, więc koszyk nie był pusty... idę do kasy i zonk! Nie mam portfela... Wszystko z torby wyrzuciłam - no nie ma. Przeprosiłam panią i biegiem do domu. Oczywiście już analiza, co jesli zgubiłam, jak sie nie znajdzie... Dzwoniłam do pracy, czy nie zostawiłam gdzieś. Przychodzę do domu, mówię TŻ, że nie mam portfela. No i akcja poszukiwania. Łącznie z piekarnikiem i lodówką Mąż już na krzesłach wstawał, żeby zerknąć na szafki od góry.... i znalazł.. na regale...Jak sobie później przypomnieliśmy... w sobotę z mężem się wygłupialiśmy i miałam mu za coś zapłacić, a że nie miałam kasy, to rzuciłam mu cały portfel. On idąc na taras sprzątać rzucił go na regał. Regał wysoki, więc dopiero z krzesła było widać. Ulżyło mi. A mąż sam poszedł do sklepu i jeszcze mi prezent przyniósł
|
|
#4303 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
gucia
nooo to masz nauczke ja przed wyjsciem z domu sprawdzam czy portfel mam ![]() ale dobre, a po co on go wrzucal na regal, nie mogl na parapecie polozyc?
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniec z zastępstwami! Dzisiaj idę do pracy normalnie na 11
|
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego on tam dał... dla mnie to tez zagadka. Tym bardziej, że on do wysokich nie należy, więc nie było to takie naturalne ![]() Ana fajnie, że dzisiaj już normalnie do pracy.
|
|
#4308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() laseczki powiedzcie mi czy takiemu maluchowi jak moja mozna dac zwykła kołderkę taka pierzową... bo wiecie co zauywazyłam ona jak spiw łozeczku pod swoja poliestrowa kołderką (taka leciutka) to sie strasznie albo odkopuje albo wrecz zakopuje pod nią wybuddza sie i ryczy a jak spi z nami pod moja kołdrą taka ciezkawą to spi praktycznie nieruchomo i wcale sie nei odkopuje i sie zastanawiam czy nei zainwestowac i kupic jej normalną kołderke do łozeczka i tu pytanie kolejne jaki musialbybyc wymiar tej kołdry łózeczko jest 120x60 (teraz mam kołderke 100x135 cm - (bo mi milpol źle wysłał, zamawiałam 90x120) i mam wrazenie ze jest o polowe za duza)
|
|
|
#4309 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem dzisiaj ostatni dzień w pracy
idę sobie na L4 ciesze sie bo ostatnio dała mi w kość ta moja praca, teraz sobie poleniuchuje w domku, chociaż nie wiem czy poleniuchuje bo moja mama jedzie jutro do szpitala i będą jej robili protezę kolana i będzie w tym szpitalu 2 tygodnie. Boje sie bardzo o nią
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Anika a tam na krechę! Gorzej jakby tak kanar wsiadł do autobusu i chciałby zobaczyć bilet miesięczny...
![]() Ania20m odpoczywaj w takim razie! I trzymam kciuki za mamę! Na pewno wszystko będzie dobrze!
|
#4311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A będziesz mieć też czas by trochę pomóc mamie i odwiedzić ją w szpitalu-będzie dobrze, nie martw się
|
|
|
|
|
#4313 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo wczesniej TŻowi kartę dałam no i zapomniałam o tym fakcie ![]() Cytat:
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej .......wwww mi nei wskakuje musze tłuc w klaiature no to twoj nie wierci sie na pewno moja w ciagu kilku minut robi pełno obrotów o 180 o spi w poprzek łózeczka w nogach, najczesciej te obroty robi na brzuchu najlepiej teraz robi nauczył sie skrzat siadac i co w nocy robi jak juz sie przebudza do jedzenia to ....... siada na spiąco i płacze ze chce jesc i trze oczka (z zamknietymi oczkami) a co u was wogole..... nic nei piszesz jak sobie radzicie?
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Coś pechowo od wczoraj...
Zamówiłam sobie tabliczki z napisami NEW YORK, CRACOW i TOKYO, żeby powiesić je pod zegarami w kuchni. I pierwsza oferta jaką dostałam była strasznie wysoka, ale odezwałam się do kobiety, z którą współpracuję od jakiegoś czasu i ona napisała mi, że zrobi mi te tabliczki za 65zł. No to stwierdziłam, że super. I dzisiaj przywozi mi tabliczki i mówi, że ona się pomyliła, że 1 tabliczka kosztuje 65zł... Ale się dogadałyśmy. Zapłaciłam w sumie 120zł. W tamtej firmie za to nie miałabym nawet 1 tabliczki, więc stwierdziłam, że to mimo wszystko dobra cena
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-11-08 o 11:55 |
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
hej
długo mnie tu nie było mogę się pochwalić to się chwalę ![]() dwie kreseczki zobaczyłam ![]() |
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sie do mnei nei odezwałas.....
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś śliczny avatarek
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Aniczko wiesz, że ja nawet o Tobie nie pomyślałam!
Następnym razem się poprawię! Emilka jeszcze raz gratuluję
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje super ze sie udało
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Tż się uparł żeby nie kombinować z załatwianiem kogoś do pomocy przy wnoszeniu. A już tak chciałam mieć sofkę
nanosiłam sie zdrowo a to jeszcze nie koniec, ale jak na razie to nikt nie odmówił i będzie 14 osób
mamy 4 krzesła i przewioze z firmy kolejne 4.

robilam test i faktycznie nie jestem
a w ogole bylam przez weekend u mojego chrzesniaka i jest taki kochanski ze juz moglabym takiego miec hehe

)
potem się chwilę zdrzemnęła ale po 7 parę minut już spać nie chciała
ja przed wyjsciem z domu sprawdzam czy portfel mam