|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14941 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
|
|
|
#14942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
reguralnie stosuj i bądz cierpliwa, może na efekty trzeba poczekać a nie od razu sie zniechęcać.
|
|
|
|
|
#14943 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14944 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() i również spóźnione życzonka Vanillo ![]() Edytowane przez jagoda48 Czas edycji: 2006-11-08 o 09:47 Powód: coś mnie się tu pśuło ;) i nie umiem naprawić... |
|
|
|
#14945 |
|
Wtajemniczenie
|
sprawdzcie wiadomości na stronie konsultatki-nagrody za nowe konsultantki!!
czyżby brakowało im zamówień
|
|
|
|
#14946 |
|
Zakorzenienie
|
Uff...jak dobrze, że Wizaż dziś działa
Wczoraj całe popołudnie aż do wieczora nie mogłam tu wejsć
|
#14947 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooo a ja nie mam takiej wiadomości - czyżby tylko wybrańcy dostawali.. oo na pewno brakuje im zamówień jestem tego pewna że narzekają na brak zamówień....tylko skąd te braki...
|
|
|
|
|
#14949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vanilla - najlepsze życzonka, spóźnione (wczoraj mi wizaż nie działał), ale szczere ja właśnie skrobę maila do avonu odnośnie rękawiczek ![]() ![]() ![]() EDIT - ja tez biore ten tusz pełnia rzęs, bo moj Rimmel mi się już kończy poza tym w sumie (na razie ) mam 9 zamówień na ten tusz, cieszy się dużym powodzeniem
|
|
|
|
|
#14950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pisałam już tu na forum, że wczoraj Avon odpisał mi w sprawie rękawiczek. miła Pani poinformowała mnie, że na chwilę obecną (czyli wczoraj) rękawiczki z zestawu nie znajdują się na liście braków magazynowych ;] ale w sumie pisz, pisz; jeszcze się może okazać, że ta miła Pani sie pomyliła ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#14951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już też do nich pisałam 2 tygodnie temu, ale wtedy rękawiczek jeszce nie mieli, maila właśnie wysłałam ![]() mam nadzieję,że tych rękawiczek nie zabraknie i wszyscy je dostaną ![]() może je wyprodukowali po naszych mailach? |
|
|
|
|
#14952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem wam że z tą dostepnościa kosmetyka i wiedzą ludzi pracujących w avonie jest róznie, podam wam mój przypadek. nie otrzymałam celebre, więc chodziłam do cok na jerozolimskie i pytalam kiedy będzie, poszłam sobie w piątek przez 1 listopada juz tak przed zamknieciem coku i pytam czy wiadomo kiedy bedzie Celebre, bardzo miła Pani powiedziała teraz to nie ma i że dostawa ma byc w środę ale że to 1 i swięto więc bedzie w czwartek ale nie może mi zagwarantowac ze będzie celebre.traf chciał ze musiałam pójśc do cok w sobotę na drugi dzień patrze i co widzę .....Celebre sobie wesolutko stoi na półce. bardzo sie ucieszyłam, ale też i wkurzyłam sie bo wprowadzili mnie w błąd więc ja myśle ze trzeba do nich pisac co dziennie z takimi zapytaniami o braki i dostępnośc kosmetyków
|
|
|
|
|
#14953 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14955 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Dziewczynki powiedzcie mi czy warto zamawiać LBD z tym zestawem z 13-ki. Powiedzcie czy fajny zapach, proszę? Czy coś wiadomo o brakach w 13, nie chciałabym zawieść swoich babek. Pozdrawiam |
|
|
|
#14956 |
|
Zakorzenienie
|
hej. dziś mnie klientka zapytała czy ten krem na zimę ma jakiś filtr? Bo ten na lato miał spf15, a ona bez filtrów nie może używać i nie wie czy ma zamawiać czy nie. myślę, że gdyby miał, to by to napisali, ale wolę zapytać was
|
|
|
|
#14957 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też wczoraj miałam problemy z wejściem na wizaz...
niby weszłam,ale chodziło tak wolniutko, ze zdazyłam się przy tym nauczyć troche na jutrzejsze koło ![]() Vanilla - Wszystkiego najlepsiejszego a ja czekam na podgląd fakturki, ale dopiero z 12. mam nadzieję, że wszystko przyjdzie, bo nie chcę płacić za przesyłkę ![]() Pozdrowionka
|
|
#14958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dostałyście już tą brakującą bazę i podkład 2w1?? |
|
|
|
|
#14959 |
|
Raczkowanie
|
mam ten krem przed sobą i jest napisane: ochronny krem na zimę z witaminami A i C. nic nie ma o filtrach
|
|
|
|
#14960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak myślałam, ale zawsze to lepiej się upewnić
|
||
|
|
|
#14961 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może to tylko mój okręg? Cytat:
|
||
|
|
|
#14962 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie mgiełki Naturals też nie podrażniły
mgiełęczka waniliowa jest świetna, cudowna! już mi się kończy, ale w kat 1 zamawiam sobie następne
|
#14963 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam mgiełkę z Naturals'ów Czereśnia i Gałka Muszkatołowa i bardzo mi się podoba, nawet trwała jest, ale używam ją wraz z balsamem.
Ostatnio mi wyskoczyło kilka krostek na szyi, ale nie miałam pojęcia, że to może być od tej mgiełki. Może są od czegoś innego. Odstawie ją na jakiś czas, albo faktycznie ubrania będę psikać.
|
#14964 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a miałyśmy już: 1. limonkową 2. 2 razy czereśniową 3. 2 razy kokosową 4. waniliową najwięcej zużyłam w lecie jak sobie nimi ciałko spryskiwałam przed wyjściem z domku |
|
|
|
|
#14966 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny orientujecie się się jak to jest z liderami sprzedaży? Jak można osobiście pozyskiwać nowych konsultantów? Jakie są przywileje itp? Czy można być jednocześnie konsultantką i składać zamówienia? Może któraś z Was jest lepiej poinformowana?
Edytowane przez Vanilla:) Czas edycji: 2006-11-08 o 17:07 |
|
|
|
#14967 |
|
Konto usunięte
|
Vanilla
Co do naturalskowych mgiełek to ja mam limonke, siostra użyuwała ich więcej, ale....ze strony o szkodliwych składnikach kosmetyków dowiedziałam się, że powoduje zapalenia skóry, wypryski, podrażnienia itp...Ogólnie maja mnóstwo szkodliwych związków Dlatego już nigdy więcej nie zamówie jakiejkolwiek mgiełki naturals
|
|
|
|
#14968 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczylam podglad faktury na drugi termin k12.
w alternatywnych mam odzywczy krem do rąk i balsam do ust, alternatywna jest tez pur blanca i plyn do higieny intymnej w brakach mam wizytownik
|
|
#14969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak patrze na zdjecie w katalogu, to mauve sparkle pasuje mi nabardziej, wiec jesli naprawde tak wyglada i nie jest siny, to biore. A jako druga wzielabym troszke weselszy, ale nie zarowiasty roz i tu waham sie miedzy rhinestone rose i sparkling pink (na zdjeciu Monalizy ten podoba mi sie najbardziej). Mam wrazenie, ze sparkling pink jest jasniejszy i bardziej naturalny tak? Boje sie tego "pink" w nazwie, bo nie chce, by byl to tandetny roz Co mi doradzicie? A moze macie fotki tych kolorow na ustach, tak dla porownania?Aaaaaa i jeszcze jedno: na zdjeciu Monalizy kolor mauve sparkle to jest w koncu wlasnie mauve sparkle, czy jednak twilight twig? |
|
|
|
|
#14970 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3041195]Vanilla
[/quote] dziękuje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Co mi doradzicie? A moze macie fotki tych kolorow na ustach, tak dla porownania?