|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
caate
dzięki za gratulacje ![]() Kitka ja używałam białej perły w zeszłym roku i efekt jest do dziś. Jednak powracam do niej ponownie bo chce powtórzyć kuracje. Już po tygodniu było widać zmiany, a później co raz bielsze ![]() ![]() ![]() Talullah zdrowiej ![]() kobietasukcesu masaż gorącymi kamieniami powinien trwać ok półtorej godziny, a koszt na pewno w zależności od gabinetu. Kobiety które nas szkoliły mają salon gdzieś pod Warszawą i nie mają cen typowo stolicowych, one za taką przyjemność biorą 200 zł. Ciesze się że poniedziałek mam już za sobą, jestem totalnie padnięta i zaraz się kładę. Nie mogę ostatnio się wyspać, ciągle mi nocy brakuje ![]() ![]()
#2552 |
Raczkowanie
|
a jak długie masz włosy? Ja ciągle sobie obiecuje moje zmierzyć, ale ciągle mi się nie chce.
Muszę jutro jakoś o rossa zagiąć, planuję olejek alterry, który ma snow, bo zużyłam w końcu babydream, serum x3 (bo wszystkie się kończą), do tego tusz rimmel accelerator i w sumie tyle, obejrzę szminki, bo tych akurat mam niewiele, ostatnio z każdą szminką mam wrażenie źle wyglądam (nie licząc takich delikatnych ala te z essence) Idę włosy umyć (planuję także peeling skóry głowy) nałożę maskę natur vital +radial na skalp. Do tego kąpiel i jakaś maseczka nawilżająca, wcześniej zrobiłam ananasową-złuszczającą. I nie na co mi jeszcze wystarczy czasu oprócz podstawy, dobrze by było dopieścić dłonie i stopy.[/QUOTE] Mierzenie to dla mnie nie ma sensu, bo np. Ty jestes wysoka i 50 cm to pol dlugie wlosy, a ja jestem niziutka i mam prawie do pasa. No wlasnie mam prawie juz do pasa. I bardzo geste... I potrzebuje zmiany.
#2553 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2554 |
Raczkowanie
|
Ja jestem wysoka, mam 54 cm włosów i mam je do zapięcia stanika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Raczkowanie
|
Za to jestem niska (geny krasnali) i moje wlosy maja 60 cm i sa prawie do pasa. Takze dlatego mysle, ze lepiej powiedziec poprostu "mam wlosy do...." niz w centymetrach
![]()
#2556 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny postanowiłam wziąć przykład z buahhot i nie kupuję kosmetyków do końca roku, jak napiszę że coś kupiłam to mnie
![]() i biorę się za intensywne zużywanie bo tyle kosmetyków mi się marnuje że aż wstyd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobranoc. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Angel ja czasem sledze watek dla kreconowlosych ale tak szybko tworza kolejne strony i to z nowymi pomyslami na wloski ze tez nie nadazam... ale dzis zrobilam mala liste kosmetykow ktore chce kiedys wyprobowac na moich falach
![]() ![]() na noc dalam na buzie zel aloesowy, uzywam wylacznie go, zrezygnowalam z kremow od jakiegos tygodnia, bo mam wysyp.. i chwale sobie, nawilzenie o dziwo ok, da sie przezyc bez drogeryjnych mazidelek, musze sie nad tym zastanowic ![]() Dobranoc ![]()
#2559 |
zawsze mam racje
|
kitka: czytałam, że lubią tę apostazję utrudniać
![]() Pamiętam jak w domu powiedziałam, że się z kościoła wypisuje. Minu zrzedły ![]() ![]() Tak jak ciągle się pyta moja babcia kiedy zacznę jeść mięso, a 12 lat nie jem, myślałam, że temat się znudził ![]() ---dzisiejsze spa: -maseczka ananasowa freeman -mycie włosów miętowym garnierem, peeling skóry głowy -nałożenie maski naturvital ![]() -serum x3, masło afryka biedronkowe -na twarz, szyje dekolt: serum flavo c, maść z hialuronem, żel z aloesem do tego będzie: -znienawidzone suszenie włosów ![]() -krem yves rocher na buzię -sztyft scholl na pięty -kremowanie rąk i stóp tuż przed snem -relaks z książką przed snem i to na tyle ![]()
#2560 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() masz Maseczka do włosów osłabionych i skłonnych do wypadania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Wtajemniczenie
|
ja już swoje wieczorne mini spa mam już za sobą
![]() i uciekam spać, dobranoc ![]()
#2562 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Zielonym. Aloe vera&juniper zimbro Na nalepce w języku pl pisze szałwiowa, ale więcej ma aloesu niż szałwii ![]() Mogę zdjęcie wkleić jak jest potrzebne.
![]() |
#2563 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() dzisiaj tylko 4 lekcje ![]() ![]()
#2565 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
no tak- nie dość że człowieka do tego kościoła że tak powiem "przywiązują" bez jego własnej zgody i gdy nie jest tego świadomy ( no bo kurczę dziecko przy chrzcie raczej takie jest, potem komunia i tu wiadomo- mamo, mamo chcę do komunii bo wszystkie dzieciaki idą, bo prezenty itd....) to teraz będą jeszcze utrudniać wypisanie z tego cyrku?? ![]() co do wagi- ile przytyłam nie wiem, bo nie mam wagi w domu (co by się nie dołować ![]() Tallulah dużo zdrowia ![]() Caate używam oleju z Vatiki, on ma dodatkowo olej sezamowy i kokosowy w składzie. ![]() Loluska dzięki za info, to już wiem co na mikołajki od mamy sobie zamówię ![]() ja dziś na 11 na uczelnię dopiero ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
zawsze mam racje
|
buahhot: może dlatego nie ma, bo w pl tłumaczeniu pisze: szałwia i żeń-szeń, nie wiem jak aloe vera może przetłumaczyć na żeń-szeń
![]() Fotka w załączniku: skład: aqua (water), cetearyl alkohol, aloe barbadensis leaf juice *, cetyl esters, glycerin, juniper communis fruit extract, behentrimonium chloride, panthenol, cetrimonium cloride, parfum (fragrance) phenoxenythanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, Cl 77891 *składnik organiczny kitka: z przemęczeniem jest tak, że nie zawsze to, że się odpoczywa regularnie oznacza, że się nie jest ogólnie życiowo przemęczonym, tym bardziej, że jak pamiętam pisałaś, że u Ciebie są kłótnie w domu itd
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-08 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() Ale rozumiem, ze nie ma jej w sprzedazy w PL? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
zawsze mam racje
|
Proszę bardzo
![]() Są w naturach, może nie w każdej bo one różnią się odrobinę ofertą. Ja z dostępnością nie mam problemu.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-08 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zadomowienie
|
a ja na uczelnie mam dopiero na 13
![]() ![]() Kochane, ubierajcie się ciepło żeby Was takie choróbsko nie dopadło! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() - Odzywka Eveline - po 2 - 3 warstwach utwardza płytkę paznokcia i zdecydowanie wzmacnia, ja mam 8 w 1 i dopiero stosuję6 dni ale juz mogę polecić Opinie innych : ![]() - http://swiatpingu.pinger.pl/m/845643...ka-do-paznokci - http://weronikaxcosmetics.pinger.pl/m/8576328 - http://olcia1619.pinger.pl/m/7718682 - a taki nadaje kolor po 4 dniach http://kosmetyka-catherine.blog.onet...,ID436983713,n A teraz produkty do włosów które widziałam: ![]() - Znaną Glorię - maseczkę, emulsje i szampon do włosów w saszetkach - Ziaja - najnowsze szampony, odżywki, maski, nawet odżywki w sprayu , takie - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...dy.html&next=1 - Marion - mgiełka, mleczko i serum - z tej serii - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ry.html&next=1 i odżywki w sprayu z tej serii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...mi.html&next=1 - Joanna - z Apteczki Babuni, Naturii szampony, odzywki i maseczki, nawet te nowe szampony - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ca.html&next=1 - Z tej serii Romantic - szampony, balsamy i maske https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...em.html&next=1 - Seboradin - chyba wszystkie produkty z tej serii np - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ja.html&next=1 - Jantar- różne odżywki szampony i wcierki w skalp np - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ja.html&next=1 To by było na tyle ![]() ![]()
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja wstalam wczesnie zeby dzien byl troche dluzszy ![]() Zaktualizowalam tez album wlosowy, kurcze musze cos zrobic z moimi wlosami bo odrost mnie juz dobija, ale sama ciagle nie wiem czy w kierunku blond czy braz;/... z jednej strony chcialabym byc blond bo te kolory sa takie sliczne, tak ladnie w nim dziewczyny wygladaja.. z drugiej strony nie wiem czy nie wyjdzie jakies zoltko albo plamy, no i nie wiem czy do slubu nie lepiej w ciemnych zeby byl kontrast z suknia... dylemat ![]() ide zrobic cos w kuchni zeby juz za duzo znowu nie myslec.
#2572 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() a ja mam dzisiaj na 17-tą, a jutro na 7-mą rano ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
hejoo
![]() ja już po wizycie u dentysty.... troche mnie dziasla bola ale mam nadzieje ze wytrzymam ![]()
![]() |
#2574 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyprobuje kiedys ta odzywke do paznokci ![]() Maske romantic widzialam ostatnio, w jakiejs malej drogerii... Seboradin Niger Lotion mialam, niestety bez efektow z Joanny AB mialam serum na koncowki wlosow, bardzo fajne ![]() no i Jantara uzywam teraz ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie było mnie wczoraj bo miałam gościa i nie było jak wejść. Teraz na szybko nadrabiam bo do pracy dziś niestety idę na 13. Z gazet to ja teraz wole kupować Focusa ![]() ![]() Wczoraj mimo że zmyłam tak jak zawsze olejek z włosów to włosy były takie jakie dziwne, niedomyte... ![]() Caate suuper włosy ![]() Nadrobiłam na szybko. Miłego dnia Dziewczyny ![]() Aha!! Mam ważne pytanie: mieszkała która lub mieszka w Finlandii?? ![]()
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2577 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Ale skoro chcesz braz, to zrob brazik. Mozesz wybrac farbe wg numeracji (ja pewnie bym tak zrobila), albo zajrzyj na ten watek o brazie zimnym, popielatym, gdzie dziewczyny wrzucaja zdjecia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Caate śliczne włosy
![]() Dzień dobry ![]() Ja siedzę z olejem na głowie . Zrobiłam też peeling buzi i nałożyłam maskę, a teraz smaruję buźkę żelem aloesowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Raczkowanie
|
Chyba znalazlam fryzure dla siebie. Takze scinam swoje dlugie wlosy
![]() Ale potrzebuje zmiany. Tz, zatwierdzil ![]()
#2580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.