Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-08, 13:57   #1921
dahna1990
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
jak wyciskałam z tubki bazę pod makijaż to wleciała mi do kawy a nie na gąbkę , a mimo to kawa smakuje tak samo
dobre
Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
no ja to wiem. pełny to kredka, tusz, cienie, podkład ale dla TŻ to juz mocny, on jest typowym facetem. kiedys nałożyłam cienie jakieś jasne, chyba szare a on zapytał czy gdzieś się wybieram że tak się wymalowałam

Cytat:
Albo też założyłam jakiś czas temu dresy to zakazał mi iśc w nich do sklepu bo wg niego za seksownie wyglądam - W DRESACH: hahaha:
faceci mają dziwne gusta
Cytat:
Napisane przez Berberrys Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
nieśmiało postanowiłam dołączyć się do wątku PM 2013, mam nadzieję, że nie będzie Wam to przeszkadzać
Witaj

Dzień dobry, ja pije sobie kawkę z mleczkiem
My imiona też mamy już wybrane, dziewczynka będzie Amanda lub Amelka, a chłopiec będzie Wiktorek
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 14:00   #1922
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
po 24
tyle co i ja

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, ja pije sobie kawkę z mleczkiem
My imiona też mamy już wybrane, dziewczynka będzie Amanda lub Amelka, a chłopiec będzie Wiktorek
Amanda kojarzy mi się z paniami lekkich obyczajów . Ale za to Amelia bardzo ładnie (mojego kuzyna córeczka ma tak na imię )
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 14:03   #1923
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _owieczka_ Pokaż wiadomość
Fajnie Związek dwóch prawników Ile jesteście razem?

Przepraszam, normalnie aż mi głupio teraz Ty, absolwentka anglistyki i się nie domyśliłaś? Co jak co, ale po Tobie się tego nie spodziewałam

Ojej , najgorzej jest jak się samemu zepsuje ulubioną rzecz, nawet nie można na nikogo winy zwalić
o o
to wina mamy bo mi kazała odkurzyć
Cytat:
Owieczka Ty siedzisz i się śmiejesz z nas a ja się zastanawiałam dlaczego nie odpisujesz

Mia może uda się ją jakoś posklejać? Któryś z moich braci zbił mamie flakon ale tak poskładał że nic nie widać
nie da się posklejać bo to szkło było, poza tym takie maleńkie odłamki tez się zrobiły
ale szwagier teraz będzie w Krakowie to mi kupi nową
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 14:03   #1924
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
Niekoniecznie tak jest
TŻ ma 3 braci i jedną siostrę i póki co urodziło się u niech 6dzieci - 6 dziewczynek
No ale ma chociaż jedną siostrę Mój TŻ ma 4 braci, dwoje z nich ma dzieci - synów, w maju (czy kiedy tam) ma się urodzić kolejne dziecko więc zobaczymy, czy będzie dziewczynka

Cytat:
Napisane przez zytka26
Owieczka Ty siedzisz i się śmiejesz z nas a ja się zastanawiałam dlaczego nie odpisujesz
Przepraszam, no po prostu nie mogłam ryczałam ze śmiechu na całą hacjendę

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr
Amanda kojarzy mi się z paniami lekkich obyczajów
Mam podobne skojarzenia

Cytat:
Napisane przez mia8544
o o
to wina mamy bo mi kazała odkurzyć
A jednak!

Edytowane przez _owieczka_
Czas edycji: 2011-11-08 o 14:06
_owieczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 14:04   #1925
Berberrys
Przyczajenie

kurde, z prędkością światła się pojawiają nowe wpisy, musicie mi wybaczyć, ale trochę jeszcze nie ogarniam tego forum i jak zaczynam odpisywać i potem wysyłam swój post, to się pojawia 10 innych po dorodze
Berberrys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 14:04   #1926
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
tyle co i ja
Amanda kojarzy mi się z paniami lekkich obyczajów . Ale za to Amelia bardzo ładnie (mojego kuzyna córeczka ma tak na imię )

Amanda tak ma na imię dziewczyna mojego sąsiada i powiem szczerze dobrze Ci się kojarzy

Amelia bardzo ładnie, mój brat miał być Wiktor ale jest Maciek

Owieczka nie dziwię się pewnie też bym ryczała ze śmiechu, teraz też się śmieje tylko klienci dziwnie patrzą na mnie śmiejącą się do komputera

Edytowane przez zytka26
Czas edycji: 2011-11-08 o 14:07
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 14:06   #1927
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
No ale ma chociaż jedną siostrę Mój TŻ ma 4 braci, dwoje z nich ma dzieci - synów, w maju (czy kiedy tam) ma się urodzić kolejne dziecko więc zobaczymy, czy będzie dziewczynka

Przepraszam, no po prostu nie mogłam ryczałam ze śmiechu na całą hacjendę

Mam podobne skojarzenia
No ale Ci bracia mają same córki Więc niekoniecznie tak to jest
Znam jeszcze 2 rodziny gdzie mieli same córki, a one porodziły samych synów

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 14:08   #1928
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dobra dziewczynki, miło się gawędzi, ale muszę wychodzić do pracy . Także do spisania jutro . Papa
Stary 2011-11-08, 14:09   #1929
aga512152
Rozeznanie

Witam Was dziewczyny
ja już po pracy, obiadek zrobiony dziś spaghetti mniam mniam uwielbiam...

Ale jestem jakaś zmęczona, nie wiem wypiłam kawkę, ale czuje się tak jak bym zaraz miała usnąć na stojąco.

Pogodziłam się z TŻtowym wszystko wyszło na to, że się nie zrozumieliśmy:/

Co do imion Naszych przyszłych dzieci to będą to Amelka i Antoś a z racji iż najprawdopodobniej będziemy mieć bliźniaki to dwa kolejne imiona to Maja i Jaś.

Witam Nową PMkę
Stary 2011-11-08, 14:09   #1930
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

u moich sąsiadów rodzą się same dziewczynki w całej rodzinie, nawet tej dalszej . Chłopiec u nich się rodzi raz na kilkanaście lat
Stary 2011-11-08, 14:09   #1931
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Amanda tak ma na imię dziewczyna mojego sąsiada i powiem szczerze dobrze Ci się kojarzy

Amelia bardzo ładnie, mój brat miał być Wiktor ale jest Maciek

Owieczka nie dziwię się pewnie też bym ryczała ze śmiechu, teraz też się śmieje tylko klienci dziwnie patrzą na mnie śmiejącą się do komputera
a tak mi się przypomniało, ja miałam byc Artur

ja mam tylko siostry, w ogóle ze strony mojego taty są same córki, tak więc nazwisko wymiera No i moje siostry obie maja i chłopca i dziewczynkę
Stary 2011-11-08, 14:12   #1932
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Berberrys
kurde, z prędkością światła się pojawiają nowe wpisy, musicie mi wybaczyć, ale trochę jeszcze nie ogarniam tego forum i jak zaczynam odpisywać i potem wysyłam swój post, to się pojawia 10 innych po dorodze
Jeśli o mnie chodzi to wybaczam, też kiedyś byłam początkująca

Cytat:
Napisane przez zytka26
No ja już wiem co będę sobie przypominać, gdy będę nie w sosie Klienci powinny być zadowoleni, że taka uśmiechnięta pani ich obsługuje

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
No ale Ci bracia mają same córki Więc niekoniecznie tak to jest
Znam jeszcze 2 rodziny gdzie mieli same córki, a one porodziły samych synów
Wiem, wiem Tak tylko mówię Ale powiem Ci w maju czy moja teoria dalej się potwierdzi

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr
dobra dziewczynki, miło się gawędzi, ale muszę wychodzić do pracy . Także do spisania jutro . Papa
Miłej pracy! Papa
Stary 2011-11-08, 14:13   #1933
Berberrys
Przyczajenie

u mnie w rodzinie też się praktycznie same dziewczynki rodzą,dlatego mam nadzieję, że jak przyjdzie co do czego,to będzie syn,bo dziewczynki bym chyba nie nazwała,bo wszystkie bardziej sensowne imiona w rodzinie juz wykorzystane :/
Stary 2011-11-08, 14:17   #1934
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
A ja Maciek potem urodził sie brat, tata sie na Macka nie zgodził w koncu drugi brat sie urodzil i jest w końcu Maciek
Stary 2011-11-08, 14:18   #1935
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga512152
Co do imion Naszych przyszłych dzieci to będą to Amelka i Antoś a z racji iż najprawdopodobniej będziemy mieć bliźniaki to dwa kolejne imiona to Maja i Jaś.
Uwielbiam to imię No ale z racji tego, że nazwaliśmy tak kota, to chyba już odpada

Cytat:
Napisane przez mia8544
Jak nielubiany przeze mnie brat mojego TŻ-a Ja miałam być Sławomir To i tak lepiej niż moja siostra, która gdyby urodziła się chłopcem, otrzymałaby imię Waldemar

Cytat:
Napisane przez Berberrys
u mnie w rodzinie też się praktycznie same dziewczynki rodzą,dlatego mam nadzieję, że jak przyjdzie co do czego,to będzie syn,bo dziewczynki bym chyba nie nazwała,bo wszystkie bardziej sensowne imiona w rodzinie juz wykorzystane :/
To tak jak w rodzinie mojego TŻ-a... Też wszystkie ładne imiona zajęte...

Cytat:
Napisane przez zytka26
A ja Maciek potem urodził sie brat, tata sie na Macka nie zgodził w koncu drugi brat sie urodzil i jest w końcu Maciek
Dobrze mi się te imię kojarzy

Czas edycji: 2011-11-08 o 14:19
Stary 2011-11-08, 14:20   #1936
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam to imię No ale z racji tego, że nazwaliśmy tak kota, to chyba już odpada
ja tez uwielbiam dlatego mam nadzieje że będziemy mieć kiedyś taka małą Maję
Stary 2011-11-08, 14:21   #1937
aga512152
Rozeznanie

Maćki to dobre chłopaki hehhe mój TŻtowy tak ma na imię
Stary 2011-11-08, 14:22   #1938
Berberrys
Przyczajenie

Cytat:

Jak nielubiany przeze mnie brat mojego TŻ-a Ja miałam być Sławomir To i tak lepiej niż moja siostra, która gdyby urodziła się chłopcem, otrzymałaby imię Waldemar

To tak jak w rodzinie mojego TŻ-a... Też wszystkie ładne imiona zajęte...

Dobrze mi się te imię kojarzy
cóż zrobić z jednej strony chciałąbym mieć córkę, ale wiem, że nie byłabym w pełni szczęśliwa jeżeli chodzi o jej imię te co mi się podobają to pozajmowane, cześć się źle kojarzy a inne mi się nie podobają za to jeżeli chodzi o chłopców to będę musiała wydać na świat mniej więcej drużynę piłkarską,tyle mi się podoba imion
Stary 2011-11-08, 14:26   #1939
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Maćki to dobre chłopaki hehhe mój TŻtowy tak ma na imię
O moim bracie Maćku tak powiedzieć się nie da szczery do bólu, najpierw mówi potem myśli. Kiedyś na zebraniu w szkole wychowaczyni Maka powiedziała że on rzadko się odzywa ale jak już coś powie to aż w pięty pójdzie
Stary 2011-11-08, 14:29   #1940
aga512152
Rozeznanie

Cytat:
O moim bracie Maćku tak powiedzieć się nie da szczery do bólu, najpierw mówi potem myśli. Kiedyś na zebraniu w szkole wychowaczyni Maka powiedziała że on rzadko się odzywa ale jak już coś powie to aż w pięty pójdzie
powiem Tobie, że coś w tym jeest mój TŻ też zazwyczaj ojest taki hm.. zdystansowany, ale jak ktoś mu coś zajdzie za skóre to masssaKRA...
Stary 2011-11-08, 14:30   #1941
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Ze mną zaś studiuje Maciek Kombinator jakich mało Jest mistrzem w ściąganiu Ale tak to dobry kumpel, zawsze pomocny
Stary 2011-11-08, 14:35   #1942
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Ze mną zaś studiuje Maciek Kombinator jakich mało Jest mistrzem w ściąganiu Ale tak to dobry kumpel, zawsze pomocny
mój Maciek to ściagać od siebie nie daje nikomu. na Matematyce siedzi z koleżanka i ze sprawdzianów dostaje 5 ona 2 a Maciek śmieje się oczywiście z niej. I tak kółko. on ani nie pomoże ani nie da ściągnąć... a sam uczy się max 10 min i 5 dostaje. On jest dopiero w VI klasie może jak pójdzie do gimnazjum to się zmieni, zobaczymy

Czytałyście http://www.pudelek.pl/artykul/36224/...iliona_widzow/ ???

Edytowane przez zytka26
Czas edycji: 2011-11-08 o 14:37
Stary 2011-11-08, 14:39   #1943
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
mój Maciek to ściagać od siebie nie daje nikomu. na Matematyce siedzi z koleżanka i ze sprawdzianów dostaje 5 ona 2 a Maciek śmieje się oczywiście z niej. I tak kółko. on ani nie pomoże ani nie da ściągnąć... a sam uczy się max 10 min i 5 dostaje. On jest dopiero w VI klasie może jak pójdzie do gimnazjum to się zmieni, zobaczymy

Czytałyście http://www.pudelek.pl/artykul/36224/...iliona_widzow/ ???
No to Twój brat nie pasuje do mojej teorii o Maćkach
Aż sama z ciekawości weszłam poczytać co o moim imieniu piszą i powiem Wam tylko tyle, że nic się nie zgadza

Ja nie oglądałam wczoraj Bo nigdy nie oglądałam M jak miłość Fajny artykuł

Czas edycji: 2011-11-08 o 14:40
Stary 2011-11-08, 14:39   #1944
aga512152
Rozeznanie

Cytat:
ejjjjj a ja nie oglądałam tego(( nie mogłam buuuu. byłam na szkoleniu bhp

też chciałam zjednoczyć się z Rodziną Mostowiaków
Stary 2011-11-08, 14:42   #1945
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Fajny sen Mnie się już 2 razy w życiu sniła moja córeczka Raz, jak się urodziłą i była taka śliczna, a drugi raz jak już 3 latka miała i mówiła My już wiemy, że córeczka, to będzie Hania Wyśniła mi się właśnie Hania i tak będzie
Mnie się bardzo często śnią moje dzieci, ale potem nie mogę się ogarnąć jakiś czas

Cytat:
a u nas mamy imię dla synka - Aleksander - to ukochane imię mojego TŻa mi w sumie też się podoba a dla córeczki nie mamy imienia. Zresztą u mnie w rodzinie jest więcej chłopaków niż dziewczyn, co ciąża to chłopak. u TŻa to już w ogóle. On ma samych braci, jego bracia mają samych synów. Więc pewnie i my będziemy mieć syna - kiedyś
U mnie też będzie Aleksander, po moim ukochanym Dziadziusiu

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
no też tak myślę, fajnie gdyby tak było że zapisuję dopiero od wrzesnia bo nie byłoby napędzania terminów
zrobiłam dziś badania, jutro wyniki
ale to wszystko przez tą pogodę jest piękna jesień, ale już tyle nie padało u nas że to jest koszmar dla alergików wzięłam wczoraj lek na alergię i poźniej już mi się dużo lepiej oddychało
piękny sen ja bym strasznie chciała już mieć dziecko ale... teraz byłby najgorszy możliwy czas na dziecko, bo TŻ też ciągle bez pracy
Daj znać jak będziesz mieć wyniki

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Zaciekaweiłaś mnie;D ciekawe co zrobiłaś
Zamknęłam już 3 klucz w szafce i nie miałam już jak otworzyć dwa razy TŻ mi przywoził kluczyk, ale obydwa zgubiłam, więc nie miałam jak, więc musiałam szukać pana, który może mi przeciąć kłódkę i był całkiem całkiem a potem musiałam przy nim pisać wniosek o przecięcie kłódki i ukazałam mu mój prawie goły tyłek TŻ by mnie zabił, wiec się nie przyznaję, ale przecież nie moja wina, że mi spodnie z tyłka lecą, nie?

Cytat:
Każdy chroni swoją . Powiedz przy ludziach od których wynajmujesz mieszkanie słowo Urząd Skarbowy to od razu zzielenieją z przerażenia
Ja też nie mam umowy, a to powyższe wyjście jest najlepsze, masz od razu zrobione wszystko dlatego żałuje, że nie wykorzystałam tego przy wyprowadzce z naszego pierwszego mieszkania, gdzie gościu też nam nie oddał kaucji, bo "za szybko się wyprowadziliśmy"

Cytat:
Napisane przez uzunia Pokaż wiadomość
sayuri_69 mnie się jeszcze nigdy nie śnil mój dzieciaczek,ale myśle,ze to moze jakas podświadomość Twoja zadziałała;
Tez tak myślę, dlatego lubię moją podświadomość

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
Zbijcie mnie mocno, przestałam robić shreda
Gdzie byłaś

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
nieśmiało postanowiłam dołączyć się do wątku PM 2013, mam nadzieję, że nie będzie Wam to przeszkadzać
Witam witam

Cytat:
Przyzwyczaisz się

Wróciłam nadal jestem zła, ale tym razem mam konkretny powód! o! i jem czekoladę
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 14:47   #1946
aga512152
Rozeznanie

Say podziel się... mam taką chcicę na coś słodkiego ale nie mam sił iść do sklepu a TŻ dopiero za 2 godz. będzie w domku...ehh chlip chlip
Stary 2011-11-08, 14:50   #1947
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Zamknęłam już 3 klucz w szafce i nie miałam już jak otworzyć dwa razy TŻ mi przywoził kluczyk, ale obydwa zgubiłam, więc nie miałam jak, więc musiałam szukać pana, który może mi przeciąć kłódkę i był całkiem całkiem a potem musiałam przy nim pisać wniosek o przecięcie kłódki i ukazałam mu mój prawie goły tyłek TŻ by mnie zabił, wiec się nie przyznaję, ale przecież nie moja wina, że mi spodnie z tyłka lecą, nie?

Wróciłam nadal jestem zła, ale tym razem mam konkretny powód! o! i jem czekoladę
Nie no, tyłek wymiata oczywiście, że nie Twoja wina, to spodnie są winne, że je ciągnie w dół

Czemu jesteś zła? Jaki to konkretny powód?
Stary 2011-11-08, 15:07   #1948
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Say podziel się... mam taką chcicę na coś słodkiego ale nie mam sił iść do sklepu a TŻ dopiero za 2 godz. będzie w domku...ehh chlip chlip
Mam milkę łaciatą, leci do Ciebie

Cytat:
Nie no, tyłek wymiata oczywiście, że nie Twoja wina, to spodnie są winne, że je ciągnie w dół

Czemu jesteś zła? Jaki to konkretny powód?
No nie moja poza tym pan nic nie mówił, a jak mnie dziś zobaczył to spalił buraka

Bo mam takiego kolege w grupie nie? i mamy do zrobienia projekt w 3, ja on i taka moja bliska kolezanka. Ja i ona pracujemy, a on się opiernicza całymi dniami. Więc żeby się dopasować jakoś umówiliśmy się wczoraj 2 godziny przed zajęciami, żeby chociaż znaleźć materiały i podzielić się opracowywaniem ich. Więc ja i ona byłyśmy punktualnie jak zawsze, a on (jak zawsze) spóźnił się 1h45 min nie zrobił nic, a nic, a my wszystko miałyśmy gotowe. Więc dogadaliśmy się, że on pożyczy pozostałe 2 książki z biblioteki i je opracuje i wczoraj wieczorem obiecał i przysięgał, że wyśle opracowane koleżance. Oczywiście gówno zrobił i nic nie wysłał. Koleżanka wydzwaniała do niego dziś do godziny 13, zanim raczył w ogóle się odezwać. Ja byłam w pracy, więc zareagowałam dopiero po wyjściu i powiedziałam mu, jeszcze grzecznie, co o tym wszystkim myślę. m.in. że jest niesłowny i nieodpowiedzialny itp. I zaczął się ze mną kłócić i mnie wyzywać, że to wszystko moja wina, bo ja trzymam go ze swoimi materiałami (a wysłałam je wczoraj, bo siedziałam nad nimi pół nocy) i go lekko zgasiło jak mu to przypomniałam. Koleżanka poszła na popołudniu do pracy, a on dalej nie zdążył wysłać tego opracowania, więc ona wysłała mu to co zrobiła, a wyszło tego niewiele, bo to on trzymał ją ze swoimi materiałami. To wyobraźcie sobie, że zadzwonił do niej z pretensjami, że gówno zrobiła itp.. Nienawidzę niesłownych ludzi. On jest mądry i w ogóle, ale nie rozumie co to konstruktywna krytyka i nie umie dostosować się do pracy w grupie, więc jesteśmy projekt w plecy...

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Ale zamotałam ale mam nadzieję, że wiecie o co chodzi
Stary 2011-11-08, 15:11   #1949
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
No nie moja poza tym pan nic nie mówił, a jak mnie dziś zobaczył to spalił buraka

Bo mam takiego kolege w grupie nie? i mamy do zrobienia projekt w 3, ja on i taka moja bliska kolezanka. Ja i ona pracujemy, a on się opiernicza całymi dniami. Więc żeby się dopasować jakoś umówiliśmy się wczoraj 2 godziny przed zajęciami, żeby chociaż znaleźć materiały i podzielić się opracowywaniem ich. Więc ja i ona byłyśmy punktualnie jak zawsze, a on (jak zawsze) spóźnił się 1h45 min nie zrobił nic, a nic, a my wszystko miałyśmy gotowe. Więc dogadaliśmy się, że on pożyczy pozostałe 2 książki z biblioteki i je opracuje i wczoraj wieczorem obiecał i przysięgał, że wyśle opracowane koleżance. Oczywiście gówno zrobił i nic nie wysłał. Koleżanka wydzwaniała do niego dziś do godziny 13, zanim raczył w ogóle się odezwać. Ja byłam w pracy, więc zareagowałam dopiero po wyjściu i powiedziałam mu, jeszcze grzecznie, co o tym wszystkim myślę. m.in. że jest niesłowny i nieodpowiedzialny itp. I zaczął się ze mną kłócić i mnie wyzywać, że to wszystko moja wina, bo ja trzymam go ze swoimi materiałami (a wysłałam je wczoraj, bo siedziałam nad nimi pół nocy) i go lekko zgasiło jak mu to przypomniałam. Koleżanka poszła na popołudniu do pracy, a on dalej nie zdążył wysłać tego opracowania, więc ona wysłała mu to co zrobiła, a wyszło tego niewiele, bo to on trzymał ją ze swoimi materiałami. To wyobraźcie sobie, że zadzwonił do niej z pretensjami, że gówno zrobiła itp.. Nienawidzę niesłownych ludzi. On jest mądry i w ogóle, ale nie rozumie co to konstruktywna krytyka i nie umie dostosować się do pracy w grupie, więc jesteśmy projekt w plecy...

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Ale zamotałam ale mam nadzieję, że wiecie o co chodzi
Nie no, spoko, wszystko zrozumiałam. Rzeczywiście gość przegiął i to ostro. Wcale nie dziwię się, że jesteś zła, w końcu skoro to praca w grupie to niech ruszy też te swoje szanowne 4 litery i zabierze się do roboty Na kiedy macie to mieć gotowe?
Stary 2011-11-08, 15:12   #1950
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Nie no, spoko, wszystko zrozumiałam. Rzeczywiście gość przegiął i to ostro. Wcale nie dziwię się, że jesteś zła, w końcu skoro to praca w grupie to niech ruszy też te swoje szanowne 4 litery i zabierze się do roboty Na kiedy macie to mieć gotowe?
Na jutro
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości