![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;3038465 1]o nie, nie, nie
ja tam bym Frania wygolila na zero, bo az sie boje pomyslec co on w tych wlosach ma ![]() Katie: o ile podoba mi sie jej wybor piosenek tak sama ona drazni mnie na maksa, jakas taka rozchwiana emocjonalnie jest, kreuje sie na mega kocice, ten makijaz, styl, golizna a jak przychodzi do wynikow to sie trzesie jak osika i lzy polyka, zero godnosci ![]() kontynuowac ![]() Kontynuuj zgadzam się w 100%
#4532 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Haribo
#4534 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Morning
![]() kasza powodzenia ![]() Kofi może dobry pomysł ![]() ![]()
#4536 | |
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;3038465 1]
Katie: o ile podoba mi sie jej wybor piosenek tak sama ona drazni mnie na maksa, jakas taka rozchwiana emocjonalnie jest, kreuje sie na mega kocice, ten makijaz, styl, golizna a jak przychodzi do wynikow to sie trzesie jak osika i lzy polyka, zero godnosci ![]() Bo mysle, ze podczas wynikow to ona udaje. Prawdziwa Kitty usiadla sobie na brzegu sceny nozka na nozke na eliminacjach. Ale to sie nie wydawalo sympatyczne, a dziewczyna chce byc slawna. To sie dostosowuje. I to dziala. Cytat:
![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Wtajemniczenie
|
ja tam bym Frania wygolila na zero, bo az sie boje pomyslec co on w tych wlosach ma ![]() Katie: o ile podoba mi sie jej wybor piosenek tak sama ona drazni mnie na maksa, jakas taka rozchwiana emocjonalnie jest, kreuje sie na mega kocice, ten makijaz, styl, golizna a jak przychodzi do wynikow to sie trzesie jak osika i lzy polyka, zero godnosci ![]() kontynuowac ![]() Cytat:
![]() co do rozchwiania emocjonalnego to też się zgadzam, wierzę że z nią nie wszystko jest ok
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
ja tam bym Frania wygolila na zero, bo az sie boje pomyslec co on w tych wlosach ma ![]() Katie: o ile podoba mi sie jej wybor piosenek tak sama ona drazni mnie na maksa, jakas taka rozchwiana emocjonalnie jest, kreuje sie na mega kocice, ten makijaz, styl, golizna a jak przychodzi do wynikow to sie trzesie jak osika i lzy polyka, zero godnosci ![]() kontynuowac ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() całkowicie się z Wami zgadzam ![]() ***** tak się przejmowałam zimnem w Polsce (6 stopni w dzień w najlepszych prognozach i do -1 w nocy), że zaskoczyło mnie zimno w Londynie ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- sorry Bakti, ale nie będziesz mogła oglądać ![]() http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...-X-Factor.html
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4540 |
Wtajemniczenie
|
biedny Franiu
![]() zrobili z niego kozla ofiarnego, to producenci powinnni poleciec a nie gowniarz ktory sie zachlysnal slawa i babelki mu do glowy uderzyly ![]() good riddance ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Raczkowanie
|
Na twitterze nazwali go 'Franki Cokeupthenozza'....lol
#4542 |
Zadomowienie
|
haha no i Frania nie ma
![]() cokeupthenozza LOL ![]()
![]() |
#4543 | ||||
Rozeznanie
|
niechcacy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ciekawe teraz kto wypelni ta pustke po Franku ![]() U mnie wiadomosc dnia: dostalam nowa prace!!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
Anka to super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W zeszly piatek mialam interview, bardzo na luzie, z niewiele ode mnie starszym chlopakiem, wszystko szlo bardzo dobrze i na koniec mi powiedzial ze jakis tam dyrektor prawdopodobnie bedzie chcial jeszcze sie ze mna spotkac zanim mi cos zaoferuja. W pon dal mi znac, ze ten dyrektor jest bardzo zajety i nie bedzie mogl sie ze mna spotkac ale chcialby zadzwonic i porozmawiac. Bardzo sie stresowalam bo roznie to bywa z rozmowami przez tel. Zadzwonil wczoraj wieczorem, zadal kilka pytan, rozmowa byla krotka, na koniec powiedzial ze jeszcze maja kilku kandydatow, ale postaraja mi sie dac znac wkrotce. Pol godz pozniej zadzwonil chlopak z ktorym mialam pierwsza rozmowe i powiedzial, ze mnie chca ![]() ![]() I moge zaczas sie zapoznawac z moim przyszlym zespolem juz w piatek, na popijawie ![]() Praca jest w moim miasteczku, na duzo lepszych warunkach i sie strasznie ciesze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zadomowienie
|
Anka gratulacje.
Anka/Vedma jak chcecie to wam pozycze mojego psa. Moje psy w Polsce nigdy nie wymagaly tyle co ten. Choc pewnie to moja wina, ze taki rozpieszczony jest. Grzeczny jest (o ile nie ma dzieci w poblizu, bo wtedy pycka dostaje i chce je wachac i lizac jak to robi z moim siostrzencem) ale ciagle chce sie bawic i byc ze mna. Nie pojdzie np posiedziec z TZ. No coz nie ma to jak ''mama''
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i u mnie cos sie ruszylo ![]() ![]() ale na razie cicho sza ![]()
![]() |
#4548 |
Raczkowanie
|
Ania gratulacje!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Wtajemniczenie
|
Ania super wiadomosc
![]() ![]()
#4550 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() co będziesz robić? Cytat:
tylko mama się liczy ja uwielbiam Twojego psa, taki wielki misio ![]() a co się ruszyło? ![]() powinnam gratulować? ![]()
![]() |
#4551 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Lubie psy i swojego czasu bylam calkiem na biezaco z wzorcami kilku ras, ale nie z rottweilerami... Cytat:
![]() Ku ubolewaniu mojego meza ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zadomowienie
|
Szien- teraz jest troche wiekszy niz wtedy kiedy go widzialas.
Vedma- tak moj to rottweiler, a przynajmniej teoretycznie, bo na takiego typowego nie wyglada. Jest bardziej miskowaty, wyzszy i ma dluzszy pysk, przez co wydaje sie przyjemniejszy. Mamy go ze schroniska, wlascicielka powiedziala nam, ze zarowno matka jak i ojciec to rottweilery ale moze wczesniej cos bylo pomieszane. Moj jest bardzo przyjazny i znam troche osob, ktore maja wlasnie te psy i sa zachwyceni ich zachowaniem wobec dzieci. Moj nie wie jeszcze jak sie zachowywac jak sa dzieci. Maatra moze potwierdzic, ze traktuje je narazie bardziej jak cos za czym mozna pobiegac bo jest male i sie ruszaja, dlatego trzeba byc ostroznym, ale robi ogromne postepy. Przywoze czasami mojego siotrzenca i cwiczymy zachowanie. Poki co utknal na etapie ciaglego wachania i prob lizania, ale to chyba bardziej zainteresowanie nowym zapachem. Trzeba byc jedna bardzo ostroznym przy ich wychowywaniu bo lubia dominowac. Colin od poczatku probowal, ale szybko chyba doszedl do wniosku, ze mu na to nie pozwolimy. Sa tez bardzo oddane i przewaznie uznaja jedna osobe jako ''przywodce stada''. Dlatego jedna osoba powinna zajmowac sie ich treningiem. W naszym przypadku byl to TZ i jego sie bardziej slucha niz mnie, bo ja za miekka jestem, dlatego mnie bardziej kocha ![]() No i potrzebuja duzo ruchu. My na szczescie mamy niby las za domem (bramka z ogrodka prosto do lasu) gdzie codziennie rano i wieczorem TZ go zabiera zeby sie wybiegal. W weekendy ja go dodatkowo zabieram w ciagu dnia ze dwa razy.Duzo czasu spedza tez w ogrodku. Zalaczam zdjecie, zebys mogla zobaczyc jak wyglada moje cudo.
#4553 |
Wtajemniczenie
|
sylwuniu - ja tez slyszalam ze to bardzo dobre pieski, ale maja czeste problemy z przewodem pokarmowym i sa bardzo wrazliwe na to co jedza i jak jedza. Sliczna ta twoja psina
![]() vedmo - ja tez marze o piesku, i to nie dziecie mnie trzyma przed tym tylko swiadomosc ze wroce do pracy i znowu po calych dniach nas nie bedzie. Nie chcialabym zostawiac psinki samej na tyle czasu, tak to juz dawno bym brala pierwsze lepsze kundlisko ze schroniska ![]() anka - powtarzam - gratulacje - wspaniala wiadomosc! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
sylwunia ty taka dtobniutka jestes czy twoj pies jest taki wielki?
psa brakuje mi tu bardzo, jeden z powodow (niewielu) dla ktorych ciesze sie z powrotu do polski
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zadomowienie
|
Anka, gratuluję!!!!
![]() ![]()
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Ania serdeczne gratulacje!!!
![]() ![]() Czy z nowa praca polepsza ci sie warunki do nauki i doksztalcania?
#4557 |
Zadomowienie
|
Bakti dzieki i to prawda. Moj nie je nic co jest zwiazane z kurczakiem, bo moze uczulac, Po wielu probach znalezlismy mu w koncu karme, ktora lubi i mu pasuje. Jak byl maly karmilismy go specjalnymi mieszankami miesnymi z witaminami, albo weetabix z odrobina mleka i surowym jajkiem.
Wiola w sumie to i to i to. Colin wazy ponad 60 kilo. Jakies 15 wiecej niz ja ![]()
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
82 osoby nas podczytuja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
lori juz 105
![]() Sylwia ten twoj psior to wyglada bardziej na mieszanke bernardyna, niz na rotwailera. Zaskoczona jestem ![]()
#4560 |
Rozeznanie
|
Dzieki za wszystkie gratulacje
![]() ![]() Bea to trzymam kciuki i daj wiecej szczegolow jak juz bedziesz mogla ![]() Szien bede all-round accounts assistant w firmie z branzy budowlanej Vedma ja biore pod uwage psa tylko wtedy jak bede miala dom z ogrodem, bo nie wyobrazam sobie, zeby duzy psiak (bo takiego chce) siedzial tylko w czterech scianach. Spacery swoja droga, ale pies musi miec jakas przestrzen, taki wybieg dla siebie. Sylwia bardzo sympatyczny pyszczek ma Twoj pies ![]() Ola chca mi placic za egzaminy, ksiazki, kursy weekendowe albo dni wolne do nauki, zalezy co mi bardziej podpasuje, takze zapowiada sie niezle ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.