Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-07, 23:24   #4531
Kofika13
Zakorzenienie

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;3038465 1]o nie, nie, nie
ja tam bym Frania wygolila na zero, bo az sie boje pomyslec co on w tych wlosach ma , zdjela i spalila te obcisle spodnie, era rockendrolowych lat 80 sie juz skonczyla, a ten jego owlosiony tylek wcale nie jest taki super, zeby go podkreslac albo co gorsza wystawiac

Katie: o ile podoba mi sie jej wybor piosenek tak sama ona drazni mnie na maksa, jakas taka rozchwiana emocjonalnie jest, kreuje sie na mega kocice, ten makijaz, styl, golizna a jak przychodzi do wynikow to sie trzesie jak osika i lzy polyka, zero godnosci

kontynuowac [/QUOTE]
Kontynuuj zgadzam się w 100%

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 23:35   #4532
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kofika13 Pokaż wiadomość
Kontynuuj zgadzam się w 100%
poprosimy

ja tylko powiem ze uwielbiam Kelly i niech mowia o niej co chca ale ona jedyna wie co mowi no i jest na co popatrzec (ja doceniam piekno w kazdej postaci nawet jesli to Franka )
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 06:59   #4533
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
:rolleyes (ja doceniam piekno w kazdej postaci nawet jesli to Franka )
Haribo

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Stary 2011-11-08, 07:40   #4534
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
a co nie podoba sie

e tam, po prostu dla mnie 6 lat to już sporo czasu, a ja sama nie wiem, który kraj będzie moją "ostoją" na najbliższych kilka lat; )
Cytat:
Kasza - niezly bilans jak na miesiac trzymam kciuki za nowa prace i postepy finansowe - a zleci szybko, mi w lipcu stuknie 11 lat
11 przetarłaś niemal szlaki dla rodaków
Stary 2011-11-08, 07:50   #4535
***luna
Zakorzenienie

Morning
kasza powodzenia

Kofi
może dobry pomysł Inni będą do ciebie na naukę przychodzić jak trzymać dyscypline w klasie
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 12:23   #4536
Vedma
Zadomowienie

[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;3038465 1]
Katie: o ile podoba mi sie jej wybor piosenek tak sama ona drazni mnie na maksa, jakas taka rozchwiana emocjonalnie jest, kreuje sie na mega kocice, ten makijaz, styl, golizna a jak przychodzi do wynikow to sie trzesie jak osika i lzy polyka, zero godnosci [/QUOTE]

Bo mysle, ze podczas wynikow to ona udaje. Prawdziwa Kitty usiadla sobie na brzegu sceny nozka na nozke na eliminacjach. Ale to sie nie wydawalo sympatyczne, a dziewczyna chce byc slawna. To sie dostosowuje. I to dziala.

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Kofi może dobry pomysł Inni będą do ciebie na naukę przychodzić jak trzymać dyscypline w klasie
Kofi, ja bym nie ryzykowala. Jeszcze za dobrze wczujesz sie w role i prawdziwy dyrektor szkoly poczuje sie zagrozony...
I jestem jeszcze dalej poza tymi snami.
(...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba,
Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą.
Vedma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 13:30   #4537
szien
Wtajemniczenie

ja tam bym Frania wygolila na zero, bo az sie boje pomyslec co on w tych wlosach ma , zdjela i spalila te obcisle spodnie, era rockendrolowych lat 80 sie juz skonczyla, a ten jego owlosiony tylek wcale nie jest taki super, zeby go podkreslac albo co gorsza wystawiac

Katie: o ile podoba mi sie jej wybor piosenek tak sama ona drazni mnie na maksa, jakas taka rozchwiana emocjonalnie jest, kreuje sie na mega kocice, ten makijaz, styl, golizna a jak przychodzi do wynikow to sie trzesie jak osika i lzy polyka, zero godnosci

kontynuowac [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Vedma Pokaż wiadomość
Bo mysle, ze podczas wynikow to ona udaje. Prawdziwa Kitty usiadla sobie na brzegu sceny nozka na nozke na eliminacjach. Ale to sie nie wydawalo sympatyczne, a dziewczyna chce byc slawna. To sie dostosowuje. I to dziala.

Kofi, ja bym nie ryzykowala. Jeszcze za dobrze wczujesz sie w role i prawdziwy dyrektor szkoly poczuje sie zagrozony...
zgadzam się z Vedmą... Kitty wie dokładnie co robi. Kelly podczas boot camp powiedziała jej żeby przestała udawać, że płacze i przestała, a wtedy publika robi "boooooo", a jak pojawią się suche łzy to masz oklaski i okrzyki "yeay". Kitty już kilka ładnych lat próbuje się wybić i zostać gwiazdą. Występowała kilka razy w TV i radiu w Australii więc nie jest zielona

co do rozchwiania emocjonalnego to też się zgadzam, wierzę że z nią nie wszystko jest ok

I'm so glamorous, I piss glitter!

szien jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-08, 14:14   #4538
little_ola
Zakorzenienie

kontynuowac [/QUOTE]

kontyngentuj

Cytat:
Napisane przez szien Pokaż wiadomość
zgadzam się z Vedmą... Kitty wie dokładnie co robi. Kelly podczas boot camp powiedziała jej żeby przestała udawać, że płacze i przestała, a wtedy publika robi "boooooo", a jak pojawią się suche łzy to masz oklaski i okrzyki "yeay". Kitty już kilka ładnych lat próbuje się wybić i zostać gwiazdą. Występowała kilka razy w TV i radiu w Australii więc nie jest zielona

co do rozchwiania emocjonalnego to też się zgadzam, wierzę że z nią nie wszystko jest ok
o proszę ile jurorów tu mamy na naszym wątku
całkowicie się z Wami zgadzam

tak się przejmowałam zimnem w Polsce (6 stopni w dzień w najlepszych prognozach i do -1 w nocy), że zaskoczyło mnie zimno w Londynie

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

sorry Bakti, ale nie będziesz mogła oglądać Franka w X factor:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...-X-Factor.html
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 14:19   #4539
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość

[/COLOR]sorry Bakti, ale nie będziesz mogła oglądać Franka w X factor:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...-X-Factor.html
Yey

Albert Einstein
Stary 2011-11-08, 14:55   #4540
Bakteryika
Wtajemniczenie

biedny Franiu
zrobili z niego kozla ofiarnego, to producenci powinnni poleciec a nie gowniarz ktory sie zachlysnal slawa i babelki mu do glowy uderzyly

good riddance
Stary 2011-11-08, 22:24   #4541
Kbaga
Raczkowanie

Na twitterze nazwali go 'Franki Cokeupthenozza'....lol
Kbaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 09:28   #4542
peorth
Zadomowienie

haha no i Frania nie ma ale widzę że już wiecie.

cokeupthenozza LOL
peorth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:47   #4543
anka!
Rozeznanie

Cytat:
Coldpaly - s uper ci to wyszlo
niechcacy

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Jutro oficjalnie mija m-c od mojego przybycia do UK, więc przyszłam do Was świętować

P.S. podsumowań czynić nie będę
super ze jest co swietowac, ja po miesiacu pobytu tutaj chcialam jak najszybciej wracac do Pl

Cytat:

I dlatego dobrze jest miec psa Jakbym miala psa, to bym miala z kim lazic na spacerki. Tak, wiem, mam dziecko, ale ono po 19.00 idzie spac a ja bym wlasnie wtedy chciala polazic (no bo kiedy?). Albo podczas lunchu...
W ogole marzy mi sie pies jako taki, ale to musi poczekac, az kupimy dom i dzieci (hipotetyczne) dorosna. Bo male dziecko + pies to moim zdaniem mieszanka wybuchowa..
musze przyznac ze tez marze o psie i kieruja mna takie same pobudki - chce miec towarzysza do spacerow

Cytat:
Wrazliwe osoby prosimy o nieczytanie:
Wlasnie siedze sobie na wizazu i jem jogurt patrzac w ekran, kiedy zdziwil mnie jego smak. Jakis taki ziemisty i dziwny...
Powiem tylko tyle: spojrzalam do kubeczka dopiero w polowie, idiotka i mam za swoje...
Pewnie teraz nie tkne jogurtu przez jakis czas.
Przypomnialo mi sie, ze mialam bardzo podobna przygode z ogorkami kiszonymi
Cytat:

otoz wychowawczyni jednej z klas 8 zapytala mnie czy nie zechcialabym wystapic na apelu przygotowywanym przez jej klase..... jako .... Head Teacher
Podobno dzieciaki stwierdzily, ze zaraz po dyrektorze i nauczycielu ktory jest odpowiedzialny za zachowanie w mojej szkole .... ja jestem nabardziej "strict" z pozostalych nauczycieli.....

nie wiem czy sie smiac czy plakac czy byc dumnym z tego, jak wspalniale potrafie trzymac dyscypline w klasie hahhahahah
i jakim jestem "postrachem" dla biednych 12latkow ......

no nic .... nad podjeciem zadania jeszcze sie zastanowie, aczkolwiek moze to byc calkiem mile doswiadczenie
czyzby komus szykowal sie awans

Cytat:
Napisane przez peorth Pokaż wiadomość
haha no i Frania nie ma ale widzę że już wiecie.

cokeupthenozza LOL
ciekawe teraz kto wypelni ta pustke po Franku

U mnie wiadomosc dnia: dostalam nowa prace!!!!!!
Stary 2011-11-10, 15:53   #4544
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Anka to super . Pisz tu zaraz, co, jak,gdzie, kiedy i jaka szefowa (bedzie) miala mine ?
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 16:07   #4545
anka!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
Anka to super . Pisz tu zaraz, co, jak,gdzie, kiedy i jaka szefowa (bedzie) miala mine ?
ta mine sama bym chciala zobaczyc, ale jeszcze musze sie powstrzymac.
W zeszly piatek mialam interview, bardzo na luzie, z niewiele ode mnie starszym chlopakiem, wszystko szlo bardzo dobrze i na koniec mi powiedzial ze jakis tam dyrektor prawdopodobnie bedzie chcial jeszcze sie ze mna spotkac zanim mi cos zaoferuja.
W pon dal mi znac, ze ten dyrektor jest bardzo zajety i nie bedzie mogl sie ze mna spotkac ale chcialby zadzwonic i porozmawiac. Bardzo sie stresowalam bo roznie to bywa z rozmowami przez tel.
Zadzwonil wczoraj wieczorem, zadal kilka pytan, rozmowa byla krotka, na koniec powiedzial ze jeszcze maja kilku kandydatow, ale postaraja mi sie dac znac wkrotce. Pol godz pozniej zadzwonil chlopak z ktorym mialam pierwsza rozmowe i powiedzial, ze mnie chca
I moge zaczas sie zapoznawac z moim przyszlym zespolem juz w piatek, na popijawie

Praca jest w moim miasteczku, na duzo lepszych warunkach i sie strasznie ciesze
Stary 2011-11-10, 18:20   #4546
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Anka gratulacje.

Anka/Vedma jak chcecie to wam pozycze mojego psa. Moje psy w Polsce nigdy nie wymagaly tyle co ten. Choc pewnie to moja wina, ze taki rozpieszczony jest. Grzeczny jest (o ile nie ma dzieci w poblizu, bo wtedy pycka dostaje i chce je wachac i lizac jak to robi z moim siostrzencem) ale ciagle chce sie bawic i byc ze mna. Nie pojdzie np posiedziec z TZ. No coz nie ma to jak ''mama''

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 18:56   #4547
beafrance
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka! Pokaż wiadomość

gratulacje!!!
i u mnie cos sie ruszylo
ale na razie cicho sza

beafrance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 19:30   #4548
Kasienka :)
Raczkowanie

Ania gratulacje!!
Kasienka :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 19:52   #4549
maatra
Wtajemniczenie

Ania super wiadomosc
Stary 2011-11-10, 20:53   #4550
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
ta mine sama bym chciala zobaczyc, ale jeszcze musze sie powstrzymac.
W zeszly piatek mialam interview, bardzo na luzie, z niewiele ode mnie starszym chlopakiem, wszystko szlo bardzo dobrze i na koniec mi powiedzial ze jakis tam dyrektor prawdopodobnie bedzie chcial jeszcze sie ze mna spotkac zanim mi cos zaoferuja.
W pon dal mi znac, ze ten dyrektor jest bardzo zajety i nie bedzie mogl sie ze mna spotkac ale chcialby zadzwonic i porozmawiac. Bardzo sie stresowalam bo roznie to bywa z rozmowami przez tel.
Zadzwonil wczoraj wieczorem, zadal kilka pytan, rozmowa byla krotka, na koniec powiedzial ze jeszcze maja kilku kandydatow, ale postaraja mi sie dac znac wkrotce. Pol godz pozniej zadzwonil chlopak z ktorym mialam pierwsza rozmowe i powiedzial, ze mnie chca
I moge zaczas sie zapoznawac z moim przyszlym zespolem juz w piatek, na popijawie

gratuluję
co będziesz robić?

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
Anka gratulacje.

Anka/Vedma jak chcecie to wam pozycze mojego psa. Moje psy w Polsce nigdy nie wymagaly tyle co ten. Choc pewnie to moja wina, ze taki rozpieszczony jest. Grzeczny jest (o ile nie ma dzieci w poblizu, bo wtedy pycka dostaje i chce je wachac i lizac jak to robi z moim siostrzencem) ale ciagle chce sie bawic i byc ze mna. Nie pojdzie np posiedziec z TZ. No coz nie ma to jak ''mama''
mój pies tak samo
tylko mama się liczy
ja uwielbiam Twojego psa, taki wielki misio

Cytat:
Napisane przez beafrance Pokaż wiadomość
gratulacje!!!
i u mnie cos sie ruszylo
ale na razie cicho sza
a co się ruszyło?
powinnam gratulować?

I'm so glamorous, I piss glitter!

szien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 21:39   #4551
Vedma
Zadomowienie

Cytat:
musze przyznac ze tez marze o psie i kieruja mna takie same pobudki - chce miec towarzysza do spacerow
Mnie na razie powstrzymuja dwie rzeczy: brak ogrodu i male dziecko. Uwazam, ze byloby to nie fair w stosunku do szczeniaczka. Nie dosc, ze Adas by go zapewne meczyl, bo jest na etapie fascynacji wszystkim, co sie rusza, to jeszcze psiemu dziecku (wiem, bo juz takie wychowalam kiedys) trzeba poswiecac mnostwo uwagi. A wiadomo, ze nasza uwaga skupia sie glownie na Adasiu i pewnie w najblizszym czasie sie to nie zmieni.

Cytat:
Gratuluje! To naprawde swietne wiesci. No i dolaczam do grona tych, ktorzy czekaja na reakcje Twojej szefowej.

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
Sylwunia, Ty masz rottweilera, prawda? Mojemu TZtowi strasznie sie te psy podobaja. Ale czy uwazasz, ze tak duzy pies moze byc psem rodzinnym? Tzn gdy wokol sa dzieci? Czy ta rasa potrzebuje duzo ruchu?
Lubie psy i swojego czasu bylam calkiem na biezaco z wzorcami kilku ras, ale nie z rottweilerami...

Cytat:
Napisane przez szien Pokaż wiadomość
mój pies tak samo
tylko mama się liczy
ja uwielbiam Twojego psa, taki wielki misio
Moje dziecko ma tak samo
Ku ubolewaniu mojego meza
I jestem jeszcze dalej poza tymi snami.
(...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba,
Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą.
Vedma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 22:27   #4552
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Szien- teraz jest troche wiekszy niz wtedy kiedy go widzialas.
Vedma- tak moj to rottweiler, a przynajmniej teoretycznie, bo na takiego typowego nie wyglada. Jest bardziej miskowaty, wyzszy i ma dluzszy pysk, przez co wydaje sie przyjemniejszy. Mamy go ze schroniska, wlascicielka powiedziala nam, ze zarowno matka jak i ojciec to rottweilery ale moze wczesniej cos bylo pomieszane.
Moj jest bardzo przyjazny i znam troche osob, ktore maja wlasnie te psy i sa zachwyceni ich zachowaniem wobec dzieci. Moj nie wie jeszcze jak sie zachowywac jak sa dzieci. Maatra moze potwierdzic, ze traktuje je narazie bardziej jak cos za czym mozna pobiegac bo jest male i sie ruszaja, dlatego trzeba byc ostroznym, ale robi ogromne postepy. Przywoze czasami mojego siotrzenca i cwiczymy zachowanie. Poki co utknal na etapie ciaglego wachania i prob lizania, ale to chyba bardziej zainteresowanie nowym zapachem.
Trzeba byc jedna bardzo ostroznym przy ich wychowywaniu bo lubia dominowac. Colin od poczatku probowal, ale szybko chyba doszedl do wniosku, ze mu na to nie pozwolimy. Sa tez bardzo oddane i przewaznie uznaja jedna osobe jako ''przywodce stada''. Dlatego jedna osoba powinna zajmowac sie ich treningiem. W naszym przypadku byl to TZ i jego sie bardziej slucha niz mnie, bo ja za miekka jestem, dlatego mnie bardziej kocha
No i potrzebuja duzo ruchu. My na szczescie mamy niby las za domem (bramka z ogrodka prosto do lasu) gdzie codziennie rano i wieczorem TZ go zabiera zeby sie wybiegal. W weekendy ja go dodatkowo zabieram w ciagu dnia ze dwa razy.Duzo czasu spedza tez w ogrodku.
Zalaczam zdjecie, zebys mogla zobaczyc jak wyglada moje cudo.

Stary 2011-11-11, 00:14   #4553
Bakteryika
Wtajemniczenie

sylwuniu - ja tez slyszalam ze to bardzo dobre pieski, ale maja czeste problemy z przewodem pokarmowym i sa bardzo wrazliwe na to co jedza i jak jedza. Sliczna ta twoja psina

vedmo - ja tez marze o piesku, i to nie dziecie mnie trzyma przed tym tylko swiadomosc ze wroce do pracy i znowu po calych dniach nas nie bedzie. Nie chcialabym zostawiac psinki samej na tyle czasu, tak to juz dawno bym brala pierwsze lepsze kundlisko ze schroniska (wielbiciel kundli jestem)

anka - powtarzam - gratulacje - wspaniala wiadomosc!
Stary 2011-11-11, 01:25   #4554
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

sylwunia ty taka dtobniutka jestes czy twoj pies jest taki wielki?
psa brakuje mi tu bardzo, jeden z powodow (niewielu) dla ktorych ciesze sie z powrotu do polski

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 09:58   #4555
peorth
Zadomowienie

Anka, gratuluję!!!!
peorth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 11:47   #4556
olka_222
Zakorzenienie

Ania serdeczne gratulacje!!! W końcu nie będziesz musiała oglądać głupiej szefowej i łumaczyc sie z zycia prywatnego!

Czy z nowa praca polepsza ci sie warunki do nauki i doksztalcania?
Stary 2011-11-11, 12:03   #4557
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Bakti dzieki i to prawda. Moj nie je nic co jest zwiazane z kurczakiem, bo moze uczulac, Po wielu probach znalezlismy mu w koncu karme, ktora lubi i mu pasuje. Jak byl maly karmilismy go specjalnymi mieszankami miesnymi z witaminami, albo weetabix z odrobina mleka i surowym jajkiem.
Wiola w sumie to i to i to. Colin wazy ponad 60 kilo. Jakies 15 wiecej niz ja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 12:17   #4558
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

82 osoby nas podczytuja wizazowi sie licznik zepsul, czy co ? Ktora co przeskrobala? Przyznac sie .
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 12:28   #4559
olka_222
Zakorzenienie

lori juz 105

Sylwia ten twoj psior to wyglada bardziej na mieszanke bernardyna, niz na rotwailera. Zaskoczona jestem
Stary 2011-11-11, 13:53   #4560
anka!
Rozeznanie

Dzieki za wszystkie gratulacje Pochwalilam sie, ale jeszcze nic na papierze nie dostalam

Bea to trzymam kciuki i daj wiecej szczegolow jak juz bedziesz mogla

Szien bede all-round accounts assistant w firmie z branzy budowlanej

Vedma ja biore pod uwage psa tylko wtedy jak bede miala dom z ogrodem, bo nie wyobrazam sobie, zeby duzy psiak (bo takiego chce) siedzial tylko w czterech scianach. Spacery swoja droga, ale pies musi miec jakas przestrzen, taki wybieg dla siebie.

Sylwia bardzo sympatyczny pyszczek ma Twoj pies

Ola chca mi placic za egzaminy, ksiazki, kursy weekendowe albo dni wolne do nauki, zalezy co mi bardziej podpasuje, takze zapowiada sie niezle bardzo sobie cenia ludzi ktorzy sie ucza i chca wlasnie kogos takiego do zespolu

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości