|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
dzień dobry
Ddaaiissyy niania ok, tzn. Mati jest zadowolony, nie było jak do tej pory problemów, ale na razie odkąd wróciłam do pracy była 4 razy ![]() ![]() ![]() ![]() MoniaK i jak plan??? poprawiło się jak tż wstaje?? Listopadowa Izunia ![]() Grazin Seby waga mistrzowska ![]() ![]() Oliwka ja bym się w życiu sama do lasu na spacer nie wybrała ![]() Paulizia ![]() ![]() Aga_pe25 też uwielbiam te jogurty, z jogobelli ten smak to nr 1, tylko rodzynki bym wyrzuciła ![]() ![]() mam wrażenie że za chwile tylko moje dziecko zostanie bezzębne na tym wątku ![]() ![]()
#4682 |
Zadomowienie
|
Mala mi sie budzi...
Ide podgrzac jedzonko (dzisiaj batat z kaszka ryzowa, Nadia to wcina az jej sie male uszka trzesa ![]() Pewnie pozniej tu jeszcze zajrze (nie chce mi sie dzis isc na spacer ![]() Milego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A po zmianie czasu (nie wiem czy to jest przyczyną) doopa blada!!! Wstaje o 6:15, najpóźniej o 7:00 i po 8 juz go kłade pośpi z godzinke i wtedy dzieje sie cos czego nigdy nie było - nie ma ochoty sie bawic, jesc i czesto odkładam go znowu do łóżeczka i spi dalej, ale nie zawsze ![]() Teraz obudził sie o 9.30 marudził, cycka nie chciał, dałam mu troszke jabłka i położyłam, usnął na 5 min, obudził sie z rykiem i znowu go wziełam, cyc be. Zrobiłam falche 120ml i wypił i spi... Help!
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aliczka nie pomogę, ale wiem jedno - moje też się rozregulowało i właśnie przyssał mi się do ramienia ![]()
![]() |
#4685 |
Wtajemniczenie
|
Następnego dnia w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:
- Jak tam Twój wczorajszy sex? - beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? - No u mnie rewelacja, mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszną romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, że przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów: - Jak tam Twój wczorajszy sex? - No za✂✂✂iście! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie? - U mnie? K*rwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę - nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem więc gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne było i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę powrotną i musiałem zap**rdalać do domu na piechotę. Przychodzimy k*rwa przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wk*rwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem. ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Klaterina jesteśmy w trakcie ogromneeeeeeeeeeeego skoku...
#4686 |
Zadomowienie
|
powtarzamy: "jestem kwiatem lotosu"
![]() zaraz zabieram Marudka na krótki spacer, może nierówności na chodnikach go uspokoją, bo ja już wysiadam chwilami ![]()
#4687 |
Wtajemniczenie
|
amarcia,
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz we Wrocku? Night a Ty do WRocka sie wybierasz? Paulizia helloooooo !!!!!!!!!!!! Pytałaś w albumie o obiektyw, tak od razu dokupiliśmy teleobiektyw taki 75-300 Nooo mąż lepiej kuma o co chodzi w robieniu zdj niż ja - ale nauczę sie !! Ollliwka; ja tez uwielbiam cynamon ![]() ![]() Anulinka, i Jarek dziś w tv ![]() Agusiu, dziękować !!! Tym razem nie obięcuję, że na pewno skorzystam, bo mamy w planie jeszcze po ciuchy do Smyka zahaczyć i ciężko mi powiedzieć ile tam kasy zostawimy ![]() Ale na przyszłość, proszę dawaj mi cynk zawsze Delicadeza, proszę Kochana pokaż mi gdzie śpicie? Tż chyba prawie się zgodził ![]() Princi, dla Twojego Flavcia olbrzymie buziaczki ode mnie i Gabrysi !!! ![]() ![]() ![]() Helloo ![]() ale cuuudna pogoda. Gabik wietrzy futro w ogórdku. Pobudek całe mnóstwo, pierwsza już o północy a potem cyklicznie co 2 h: 2,4,6,8 Ciekawe why... A propos Futury Parku (wtajemniczone wiedzą o co kaman) Niestety dotarliśmy tam późno i jedynie zajrzałam sama biegusiem do Smyka - jest PRZEOGROMNY. Nazywa się Smyk mega store ![]() Ejjjj no co z Lolką ??
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-11-08 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Wtajemniczenie
|
to jeszcze jeden... długi, ale najwyżej nie czytajcie
![]() Pierwszego dnia szkoły, przed rozpoczęciem lekcji, nauczycielka przedstawia klasie nowego ucznia: - To jest Nguyen Dong z Wietnamu. Od dziś będzie waszym kolegą. Lekcja się zaczyna. Nauczycielka mówi: - Zobaczymy, ile pamiętacie z historii Polski. Kto wypowiedział słowa: "Mieczów ci u nas dostatek"? W klasie cisza jak makiem zasiał, tylko Nguyen podnosi rękę i mówi: - Władysław Jagiełło do posłów krzyżackich przed bitwa pod Grunwaldem,lipiec 1410. - No i proszę, nie wstyd wam? Nguyen jest Wietnamczykiem, a historię Polski zna lepiej niż wy. Czy chcecie udowodnić, że "Polak przed szkodą i po szkodzie głupi". No, jaki poeta to napisał? Znowu wstaje Nguyen. - Jan Kochanowski w pieśni o spustoszeniu Podola, 1586. Nauczycielka z wyrzutem spogląda na uczniów. W klasie zapada cisza. Nagle słychać czyjś głośny szept: - Bierz d..ę w troki i spi....laj do swojego gównianego kraju. - Kto to powiedział?! - krzyczy nauczycielka, na co Nguyen podnosi rękę i recytuje: - Józef Piłsudski do generała Michaiła Tuchaczewskiego na przedpolach Warszawy, sierpień 1920. W klasie robi się jeszcze ciszej. Słychać tylko, jak ktoś mruczy pod nosem: - Możesz mnie pocałować w d..ę. Nauczycielka, coraz bardziej zdenerwowana: - Przesadziliście. Kto tym razem? Znów wstaje Nguyen. - Andrzej Lepper do Anety Krawczyk na IV krajowym zjeździe Samoobrony, Warszawa, styczeń 2004. Tego jest już dla nauczycielki za wiele. Biedna kobieta opada na krzesło,jęcząc: - Boże, daj mi siłę... Nguyen, nie czekając na pytanie: - Papież Jan Paweł II na widok pielgrzymki Rodziny Radia Maryja, plac Św. Piotra w Rzymie, marzec 1994. Nauczycielka mdleje. Klasa podnosi dziki wrzask. Po chwili drzwi się otwierają i wbiega wkurzony dyrektor: - Co wy, do diabła, wyprawiacie?! Takiej bandy debili jeszcze w życiu nie widziałem! Na co Nguyen: - Nicolas Sarkozy do polskiej delegacji rządowej, szczyt Unii Europejskiej w Brukseli, październik 20011 rok ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- princi ucałowania dla syneczka ![]()
#4690 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaah nie napisałam
jestem pod MEGA wrażeniem, jak pięknie spali: Gabi (nie moja ofc ![]() ![]()
#4691 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, kochana jesteś
![]() ![]() ![]() Dzięki, w psychiatrykach pewnie mają paskudne żarcie ![]() Cytat:
![]() Nareszcie coś nie o Edziku ![]() U nas jedynie MARUDZENIE. Zauważyłam tylko, że drugą dolną jedynkę i lewą dolną dwójkę już widać przez dziąsła. Także pewnie jeszcze kilka dni tego marudzenia i może się wyrżną... ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Hahahahahahahah ![]() Cytat:
![]() Poza tym jak najczęsciej wyciagać Ja używałam też kominków zapachowych i dolewałam olejku olbas..
![]() |
#4693 | ||
Raczkowanie
|
Flavciu pysznego jedzonka i uśmiechu na buzi ![]() ![]() moja droga zawijam mu trochę maku w gazę i do buzi wkładam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() swoją drogą, tak powiedziałam tż a jego mina BEZCENNA Cytat:
![]() Cytat:
![]() matall okrutnico ![]() brawa wielkie dla Edzika - za samodzielne siadanie ![]() ![]() ![]() ![]() andziot to ja po cichutku powiem, że nie wiem czy to możliwe ale Wikuś ma biały zarys trójek górnych i kreski w tym miejscu ![]() ![]() piękną nockę miał Gabik! kciuki wczoraj były i nadal są w oczekiwaniu na decyzję potencjalnych pracodawców ![]() anulinko, dobrze, że już JESTEŚ ![]() daisy nasze dzieciaki idą wagowo łeb w łeb ![]() my chyba będziemy spali w Jedlinie albo gdzieś obok w pobliskiej miejscowości, bo byłam w okolicach parę razy i się zakochałam; jak tż wróci powiem Ci jak się nazywa miejscowość, bo nie zapamietałam, jest tam strasznie klimatyczny pensjonat z widokiem na jezioro; chcemy jeszcze żeby Wikusia zobaczył znajomy lekarz; właśnie tak rozkminiam co by tu zabrać choć czasu jeszcze dużo ![]() cieszę się, iż Małż się zgodził (prawie) pracuj nad nim ![]() ja mam nadzieję, że nic nam się znowu z autem nie przytrafi i nagle nie wypadnie, bo ciągle coś się dzieje a wtedy zapłakałabym się; antropia a buziak był za coś, co napisałaś na forum ![]() aguś, agnieszko_pe ![]() klaterina dziękujemy z synkiem za pamięć i wczorajszy spacerek ![]() MoniuK poleć mi proszę jakiś żółty lakier do paznokci, który się nie rozmazuje, nie robi smug i pokrywa całą płytkę paznokcia jednolicie ![]() ![]() dziś nocka nasza trwała nieprzerwanie 10 godzin ![]() teraz od ponad godziny ma drzemkę a ja czekam żeby wyjść na spacerek; miałam znowu wczoraj wenę na oglądanie stron z zabawkami, piorę, sprzątam i gotuje i tak w kółko brrrr
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobryyyyyy
![]() Piszę z pracy ![]() ![]() Jakoś żyję, pracy jest sporo, więc chyba szybko wpadnę w wir. Szymonek na tapecie komputera, bardzo się staram żeby co chwilę nie dzwonić do domu jak tam, co tam. Dzisiaj mamy neurologa, w związku zprawie dwumiesięcznym noc w noc marudzeniem mojego synka i moim wstawaniem od lilku do kilkunastu razy dac smoka, utulić lub wybudzić kiedy mocno płacze. Tej nocy wstawałam tylko 2 lub 3 razy + 1 raz na jedzonko - ale cichooooo żeby nie zapeszyć. Mam nadzieję, że będę mogła tu bywać częściej o ile mi praca na to pozwoli ![]() PS. Mój Szymonek też bezzębny i nic nie widać na horyzoncie. ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a propos glutenu - chyba do niego wrócę. chociaż sama nie wiem co robić. kupy się poprawiły, są bez śluzu, ale zauważyłam że Szymonek ma ciągle coś z brzuszkiem - pręży się i pruka z wysiłkiem. odstawiłam owoce i kaszkę ryżową - andziotku - myślisz że w takim razie jest sens dawać kaszkę z gluten choć 1 - 2 miarki żeby sprawdzić? nie wiem czy nie robię mu zbyt długiej przerwy w ekspozycji na gluten (praiwe tydzień nie jadł). aha - i jak myslicie: jeśli Szymonek śpi tak samo po mleku wieczornym z kaszką jak bez kaszki - to jest sens dawać ją? budzi mi się standardowo ok. 1.00-1.30 na butle (choć nie wiem czy to głó czy przyzwyczajenie). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Wtajemniczenie
|
moniqac jeśli nie ma różnicy w spaniu podawałabym spokojnie samo mlesio wieczorkiem
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- a w nocy spróbuj podać wode zamiast mleka. jeśli to nie głód spokojnie wystarczy
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrocilismy ze szczepienia Ola waży 8200g i mierzy 67 cm ![]() ale 3 cm w ciągu miesiąca urosła płakała dość mocno kolejne szczepienie w kwietniu na roczek ![]() Ola dostała skierowanie do ALERGOLOGA I GASTROLOGA bedziemy robic testy IgE swoiste i tym podobne, ponoć cały panel będziemy robic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Moniqac, trzymam kciuki !!! Zaglądaj częściej i dawaj znać co u Was ! !
aga_pe, fajna ta kaszka... mówisz, że ona bezmleczna? a ma cukier ? Bo ja tez niedługo zacznę wprowadzać gluten i może to własnie na noc bym dawała... Gusiu, śliczne zdjęcia ![]() Delicadeza a ta miejscowość daleko od Wrocławia jest ? Zrobiłam własnie marynate BBQ dla żeberek, mają się w niej marynować 2 dni, podobno pycha a w ogóle żeberek nie jadłam kilka lat ![]()
#4699 |
Zadomowienie
|
Misiek śpi na dworze
![]() ![]() Musze Wam tylko powiedziec ze dziś na obiad miałam szaszłyki schabowe w marynacie musztardowo miodowej ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry trzy bobry.
Dobry dobry cztery bobry. Czy ktos tu mnie jeszcze pamieta? Halo? To ja! Biedronka pstra ![]() Jak kto nie ma fejsbuka [Moria!] to nie wie zapewne, ze moje dziecko sie pochorowalo i to tak dosc porzadnie, na antybiotyk. Zaczelo sie od kaszlu, gdzie moja ukochana tesciowa (jak wiecie, to nie zart, bo tesciowa to ja mam naprawde super) stwierdzila, ze kaszel u dziecka to cos normalnego i nie mam sie przejmowac. Coz, ja fachowiec od dzieci nie jestem, ale dla mnie nawet u doroslego kaszel to nie jest nic normalnego, niestety u Misiaka wypadl akurat na Swieto Zmarlych i do lekarza dostalismy sie dopiero w czwartek. Pan doktor, zloty czlowiek, ktoremu wystawie pomnik, na razie dalam tylko lapowke w postaci czekolady, stwierdzil, ze tu sie cos niedobrego dzieje i schodzi na oskrzela [alert! alert! schodzi na oskrzela] i ze on wprawdzie moglby dac mi swiecona wode i liczyc na to, ze przejdzie, ale proponuje lekki antybiotyk, po ktorym infekcja na pewno nie zejdzie dalej na dolne drogi oddechowe. Z drzacym sercem kupilam antybiotyk, podaje strzykawka, poprawa jest od pierwszego podania. Do tego Dicoflor na brzuszek, Flavamed na odkrzutuszanie i tak sobie chorujemy juz kolejny dzien. Pan doktor kazal duzo pic, wiec wlewam w Misie rozcienczone soczki, 150 ml dziennie i wiecej nie ma szans, mam wrazenie, ze mi sie dziecko od tych soczkow pompuje i zaraz wzleci w powietrze niczym maly balonik. Do tego jeszcze TZ sie rozchorowal, co powoduje, ze moj nastroj waha sie pomiedzy depresjami Holandii a wybuchami Etny. Nic mnie bardziej nie denerwuje niz chory facet, ktory chodzi i jeczy, ze tu zle i tu niedobrze, tak wlasciwie to jakbym miala dwoje chorych dzieci, chlopca i dziewczynke, z ta tylko roznica, ze chlopca nie trzeba karmic lyzeczka ze sloiczka. A propos - poniewaz nie mam czasu spojrzec do watku zywieniowego w klubie, moje pytania umieszcze tutaj i prosze bardzo o komentarze. Po tym, jak Andziot mi napisala, ze za mala ilosc mleka moze spowodowac niedobory wapnia, spac nie moglam przez tydzien. Kiedys schizowalam sie z powodu odwodnienia, a teraz ten wapn chol*erny, cale szczescie konczymy 6 miesiac, wiec przechodzimy na Bebilon 2, ktory podaje sie 3 razy dziennie i mam nadzieje, ze ten wapn nadrobi. I tu moje pytania: 1. Czy Wasze dzidziusie jedza juz duze sloiczki? Bo Misiek wcina dziennie jeden maly deserek i jeden maly obiadek, ale widzialam, ze sa duze sloiczki po 4 i 5 miesiacu, czy to znaczy, ze moge podawac jej na przyklad maly deserek i do tego duzy obiadek? Czy mi to dziecko nie peknie z przezarcia? 2. Czy podawac dalej gluten tak, jak pisali we wszystkich gazetkach tj. nadal lyzke kaszki glutenowej dziennie przez kolejny miesiac? Bo Wy tu piszecie o roznych kaszkach z glutenem i tu moje pytanie - podajecie jak normalna kaszke tj. 4-5 lyzek do mleczka czy podajecie 1 lyzke glutenowej i reszte bezglutenowej? Bo nie wiem, czy z tym glutenem to tak na powaznie, czy moze na zasadzie "Misiu dozwolony od 3 roku zycia, zeby sie dziecko nie zadlawilo lapka lub misia ogonkiem". 3. Ile podawac obiadku z zoltkiem tygodniowo? Jeszcze nie zaczelismy, ale widzialam, ze sa takie - czy jeden obiadek z zoltkiem, jeden z rybka, dwa bezmiesne, trzy miesne to prawidlowy jadlospis? Czy moze powinnam wprowadzic wiecej zoltka, ryby, mniej miesa? Staram sie nie podawac codziennie marchewki, ktora jest WSZEDZIE, wiec kupuje obiadki biale z kurczakiem, indykiem etc. Maja je teraz w ofercie Hipp, Gerber i Bobovita. I deserki tez rozne, czasami z marchewka, czasami z dynia, jagodkami itp. Nie wiem czy nie mieszam za bardzo temu dzieciakowi, ale humor dopisuje "Mimo, ze panna ma kaszel, jest pogodna i wesola" stwierdzil pan doktor, kupki w normie, zadnych efektow ubocznych nie stwierdzono. Ciocia Moria wyslala nam poczta fajowe zabawki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70195773/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70194844/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00141401/ Misiek ksiazeczki uwielbia, sie wszyscy nabijaja, ze bedzie naukowiec po mamusi i dziadku, a pan Francuska Glistka jest ciagle eksploatowany palpacyjnie. W misia dobrze jest wtulic ucho, zeby sie dobrze spalo. W telegraficznym skrocie - - kupilam nowe dzinsy w rozmiarze 27/32 [do mojego 26/32 jeszcze troche za duzo fald, ale widze swiatelko w tunelu] - mam zamiar naduzyc dzisiaj alkoholu, w przeciwienstwie do wczoraj, na urodzinach kolegi - zarejestrowalam sie jako bezrobotna, co zajelo mi zaledwie 1godz.50min. i teraz mam zglosic sie do posrednika [jak powiedziec milej pani, ze ja wcale pracy nie szukam, bo od lutego prace mam, pracy zadnej nie potrzebuje, bo chce z dzieckiem siedziec w domu, a jedyne o co mi chodzi to o ubezpieczenie malej i mnie?] - zalozylismy gaz w samochodzie, ktory obecnie pali mniej gazu niz benzyny, co jest jakims ewenementem w branzy motoryzacyjnej - bylismy u kuzynki, ktora daje swojej 7miesiecznej corce do polizania ... krowki!!! Nic sie nie dziwie, ze dziecko wyglada jak ksiezyc w pelni i przypomina raczej male hipopotamiątko niz mala dziewczynke - biore udzial w 4 konkursach i licze na skutecznosc przynajmniej 50% - przestaly wypadac mi wlosy, co bynajmniej nie powoduje, zebym wygladala na mniej wyploszona niz do tej pory - podraznienia u Misi constans, mimo Clotrimazolu utrzymuja sie, jestem bliska zawiezienia sie do Tworek osobiscie I to by bylo na tyle. Z reporterskim pozdrowieniem, Male Wiadomosci DD. |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby nie bylo ze mialam tak super to oczywiscie byly dwa karmionka w nocy ![]() ![]() a on po tej 6 wstał tz do nas przyszeł bo zasnał w drugim pokoju (wyobraźcie sobie ze zasnał przy zapalonym świetle górnym i bez kołdry:P ) bedzie oddawał za prąd normalnie:P (zartuje przeciez i tak on płaci:P ) i sobie sebulek z nim polezał grzecznie ![]() CZY WY Z TYMI ZĘBAMI NIE PRZEGINACIE?:p gratuluje szczenek ![]() u seby tez podejrzeam zeby bo jeczy i płącze ewidentnie z bólu dałam dentinox ale po 3 min przestaje działac wiec jest do ![]() czopek przeciwbólowy pomógł teraz jest na spacerze z babcia a ja regeneruje bębenki w uszach ![]() amarcia Twoje kawały zawsze tż do roboty mailem wysy lam:P
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() andziotku i dla Ciebie ![]() Wrocilismy ze spacerku. Nadia zjadla wlasnie pol sloiczka marchewki (sama juz pieknie buzie otwierala ![]() ![]() ![]() ![]() edit: zapomnialam! amarcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-11-08 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
mimbi a co Ty z pralką zrobiłaś?
![]() ![]()
![]() |
#4704 |
Wtajemniczenie
|
bo jak coś śmiesznego wynajdę to chętnie się dzielę...
mam jeszcze jeden dobry - z morałem dla mężczyzny...
#4705 |
Zakorzenienie
|
dajesz maleńka
#4706 |
Wtajemniczenie
|
Facet budzi się w południe na potwornym kacu.
Patrzy na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści: "Kochanie wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń. Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona". Facet pyta syna: - Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy z kwiatami albo pierścionkiem? - Przyszedłeś nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka chcąc cię rozebrać ściągnęła ci spodnie, powiedziałeś: "Spadaj dziwko! Jestem żonaty" i poszedłeś spać. ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- nie wiem, czy sie nadaje zeby do pracy wysyłac ![]()
#4707 |
Zakorzenienie
|
, W pralce zepsula sie pompa, sama pralka przestala reagowac na wszelkie komendy, nie pomoglo odlaczenie od pradu, drzwi sie zablokowaly i w ten sposob skislo nasze pranie, ktore udalo sie wyjac dopiero nad ranem, z pralki pelnej wody. Przyjechal pan z nowa pompa, kupilam odsmradzacz - pralka chodzi jak zloto, a ubranka pachna swiezoscia.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ty jesteś miłośniczką prania normalnie:P
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
mimbi Korzystajac z okazji, ze jestes
![]() Po pierwsze: zdrowka dla Miski ![]() po drugie: buziak w czolko dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-11-08 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Jabłka pod kruszonką z cynamonem się pieką
![]() Zosia, u nas też zębów nie widać ![]() ![]() ![]() Daisyyy, dzięki za info ![]() ![]() ![]() delizadeza, hmmm z żółtym to jest generalnie kłopot bo większość lakierów w tym kolorze robi smugi. Jednak spójrz tutaj i może coś Ci wpadnie w oko ![]() mimbi, jak doszłam do Twojego postu to pobiegłam po kawkę ![]() ![]() 1. Tymek zjada na razie małe słoiczki, czasami jeden dziennie, czasami dwa a reszta to mleko. Nie wiem kiedy wprowadzać mu większą ilość tych słoików. 2. Ja podaję gluten już 3 tydzień chyba w ilości niecała duża łyżka do mleka i będę podawać tak jak zalecają, czyli przez 2 miesiące (bo my na piersi głównie) 3. nie wiem i też się nad tym głowię ![]() Mimbi, świetne zabawki! czy ten pluszak nadaje się jako przytulanka?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.