|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Cytat:
Nie nazywają się ciasteczkowe, ale jak bum cyk cyk pachną, jak maślane ciasteczka, jak się wysmaruje rano, to wieczorem dalej pachną: http://www.mojekosmetyki.pl/index.ph...t&prod_id=2484 reszta z tej serii ![]() Ja dla fretek mam już prezent - zestaw do klatki hamaków, szeleczki no i pasta witaminowa i jakieś zabawki pewnie ![]() Mojej mamie kupię mineralne kosmetyki, tacie bonsai, mój chłopak dostanie własnoręcznie zrobioną książkę z różnymi cytatami, naszymi zdjęciami, moimi różnymi zdjęciami, miłymi rzeczami...takie coś a 'la scrapbooking, jeszcze tylko dziadek, współlokatorka i psiapsióła oraz moje dwa durne psy
|
|
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Cytat:
Uwielbiam Halloween. |
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj widziałm świateczną reklame sefory
Stwierdzilismy z Tż ze mozemy już zacząc kupową prezenty i teraz buszuje na allegro i szukam....w weekend zamówimy już pierwszą częsc...oczywiscie to będą jakies drobiazki typu kosmetyki...leginsy...bie lizna...jakieś gry dla dzieci,mamy dużą rodzine,za bardzo szaleć w tym roku nie będziemy...musimy oszczędzać....tak sobie własnie uświadomiłam ze to ostatnie świeta w narzeczeństwie
|
#3394 |
|
Rozeznanie
|
na jakim kanale widzialaś?
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Edytowane przez IwonaMazury Czas edycji: 2011-11-08 o 10:18 |
|
|
|
#3395 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Nie wszędzie
Pracuję na 3 zmiany i wypada mi na święta 2 zmiana, ale jako że pracuję przez pośrednika, mam o tyle dobrze, że nie muszę iść ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- A mnie rodzice, brat + 2 psy+2 koty+ 8 papug ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Oglądałam wczoraj świąteczną gazetkę Lidla
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Ekstra
Mi pozostaje cieszyć się na świąteczny jarmark w Warszawie - lepsze to niż nic.Cytat:
W ogóle to muszą być magiczne święta, bo najprawdopodobniej moje ostatnie w domu rodzinnym![]() Chętnie bym już zaczęła kupowac prezenty, ale chyba wstrzymam się do początku grudnia, zmniejszy się prawdopodobieństwo, że ktoś sobie sprawi podobny prezent w międzyczasie
|
|
#3397 |
|
Konto usunięte
|
Witam wszystkich
Jestem pierwszy raz na tym wątku ![]() Uwielbiam święta i nie mogę się już ich doczekać Święta są magiczne, ta atmosfera Czekam już od września! ![]() Ubieranie choinki, ozdoby świąteczne, wspólne rodzinne gotowanie potraw. Pyszne ciasta, kolędy no i śnieg ![]() Miasto będzie całe w ozdobach świątecznych, duża choinka i mnóstwo lampek ![]() Ponoć pod koniec miesiąca ma już padać śnieg Ja prezenty zamierzam kupić na początku grudnia ![]() Czekam teraz aż puszczą reklamę Coca-Coli ![]() Coraz bliżej święta. Świąteczny tir z Mikołajem ![]() Oczywiście czekam też aż w radiu puszczą piosenkę "Last Christmas" zespołu WHAM! .Słucham ją już na laptopie ![]() Szkoda, że święta tak krótko trwają. Szybko zlecą
|
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kolejną maniaczkę
No zlecą, zlecą, ale za rok następne![]() Ja dziś patrzę, a moja mama kupiła świąteczny papier toaletowy
|
#3399 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoraś z was próbowała świec świątecznych Yankee Candles? Kupiłam chyba z 7 dużych i kilka mniejszych... zaszalałam przyznam, ale jestem taka podekscytowana zwłaszcza, że nigdy wcześniej ich nie kupowałam!
|
|
#3400 |
|
Rozeznanie
|
Witamy Serdecznie,
Ja dziś byłam w mojm miasteczku i muszę przyznać że w Biedronie są zabawki już w tesco słodkości świąteczne mikołaje czekoladki i zaszłam do jednego sklepiku i tam można już kupić wiszące mikołaje czapeczki bombki świece zapachowe w gwiazdki kule mikołajowe ale na wystawach sklepowych jeszcze pustki , już zaczełam kompletować prezenty po mału kupiłam sobie zapach światecznej choinki typowy zapach świerku Edytowane przez IwonaMazury Czas edycji: 2011-11-08 o 16:13 |
|
|
|
#3401 |
|
Raczkowanie
|
TŻ się puka w głowę a ja kupiłam czekoladowe Mikołaje. A że dieta musi być to stoją z zadowolonymi minami na oknie
|
|
|
|
#3402 |
|
Rozeznanie
|
też bym zjadła takiego mikołaja ale się dietuje hehe troche przed świetami
Edytowane przez IwonaMazury Czas edycji: 2011-11-08 o 16:39 |
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdziłam, że sprawdzę czy już ruszyło iiiiii.....
TADAM![]() http://www.rmfon.pl/radia/rmf-swieta.html |
|
|
|
#3404 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i jak dziewczyny, listy prezentów już porobione?
|
|
|
|
|
#3405 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też dietę trzymam ale jeden mi nie zaszkodzi z okazji świąt ![]() W końcu schudłam przez rok 20 kg. Teraz należy mi się mała nagroda, którą będę później intensywnie jak codzień spalać w ćwiczeniach ![]() Ja listy jeszcze nie zrobiłam. A Ty już masz listę?
|
|||
|
|
|
#3406 |
|
Konto usunięte
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30395720]Świąteczny papier? Nie widziałam u siebie w sklepach takiego
![]() Niestety nie próbowałam. Ale zamierzam zaopatrzyć się w świece świąteczne ![]() Czekoladowe Mikołaje Ja też dietę trzymam ale jeden mi nie zaszkodzi z okazji świąt ![]() W końcu schudłam przez rok 20 kg. Teraz należy mi się mała nagroda, którą będę później intensywnie jak codzień spalać w ćwiczeniach ![]() Ja listy jeszcze nie zrobiłam. A Ty już masz listę? [/QUOTE]tak, ja już mam listę - niepełną, ale jednak ![]() dla mamy perfumy Avonu, które bardzo jej się podobały ![]() dla taty pasek do spodni + kubek z napisem "The World's Greatest Boss ![]() dla brata metalowy przybornik na długopisy z Fineaszem i Ferbem ![]() dla TŻ niestety nie mam pomysłu
|
|
|
|
#3407 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj kupilam chlopakowi na gwiazdke pen drive'a z biedronki 8gb za 28 zl
![]() sam chcial ![]() przynajmniej tanio:P ale jeszcze mu cos kupie w grudniu ![]() sam chcial tego pena kupic ale mu nie pozwolilam wiec wie ze mu kupilam
|
|
|
|
#3408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to są?? ![]() Cytat:
prawie porobione, zbieram się powoli do wykonawstwa
|
||
|
|
|
#3409 |
|
Konto usunięte
|
Ja listę zrobię w sobotę
![]() Teraz tylko się rozglądam po sklepach
|
|
|
|
#3410 |
|
Rozeznanie
|
narazie ale może ulec zmianie do świąt:
dla taty : pasek do spodni ,kosmetyki, słodkosci i napewno cos jeszcze musze pomyślć dla mamy : cienie (już kupiłam),kosmetyki do pielegnacji ciała,portfel słodkości i jakiś dodatek jeszcze dla brata: portfel, kosmetyki, i jakiś gadzet do samochodu słodkości dla tż kosmetyki, slodkości i ..............? dla naszego synusia laptop edukacyjny lub duży samochód z samochodzikami, żel do kapieli dla dzieci, oczywiście słodkości i zestaw kolorowanki i kredki to narazie zarys taki w sklepach przegladami jak cos mi wpadnie w oko i cenowo przestepne to będzie ok na szczescie jeszcze troche czasu mamy |
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam ją chyba na tvn...
![]() W niedziele będe robić pierniki bo moja siostrzenica mi żyć nie daje ![]() Kupiłam dziś grudniowy "Swiat kobiety" a w nim już pyszności na świąteczny stół....pomysły na prezenty....w co sie ubrać przy choince....itd. Świątecznie sie mi dzis w pracy zrobiło a jeszcz 2 klientki przyszły kupic prezenty juz na swieta....to juz wogóle magia mnie opentała
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Muahaha
http://www.rossnet.pl/imagesrossnet/...1-rossmann.pdf To już chyba wszędzie Święta
|
|
|
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
papier toaletowy i ręczniki papierowe w renifery i inne motywy świąteczne są w makro. Wpadły mi w oko jak przeglądałam ich gazetkę
|
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Eveline ma lakiery do paznokci pachniące Świętami
|
#3417 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- czekam na reklamę coca - coli |
|
|
|
|
#3418 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
to ja się dzisiaj śmiałam, że moja wykładowczyni już wchodzi w świąteczny klimat
bo ona zawsze wszystkie graty nosi w takich torebkach jak po prezentach xD i dzisiaj już miała z świątecznym motywem
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30399986]
Przyznam szczerze, że czekam też na Kevina w telewizji [/QUOTE]po co czekac? nie lepiej na kompie obejrzec? ![]() ja mam wlasnie taki zamiar w najblizszym czasie ![]()
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

Nie na tym powinno polegać świętowanie 1 listopada.
Pracuję na 3 zmiany i wypada mi na święta 2 zmiana, ale jako że pracuję przez pośrednika, mam o tyle dobrze, że nie muszę iść

bo ona zawsze wszystkie graty nosi w takich torebkach jak po prezentach xD i dzisiaj już miała z świątecznym motywem