|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2
Ja swego czasu miałam nieszczęście jeździć co dwa tygodnie pociągiem do miasta oddalengo trzy godziny jazdy. Przez pół roku za każdym razem trafiałam na przedział / wagon, w którym nie działało ogrzewanie, więc wsiadając zdrowa wysiadałam chora. Dzięki temu przez pół roku nie mogłam się wykurować
![]() Odnośnie tematu, to dziwią mnie osoby, które w towarzystwie koniecznie muszą kupić piwo, mimo że nie lubią i nie piją normalnie. Ale przecież znajomi dziwnie się spojrzą
|
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego złośliwe?
Wykupiła miejscówkę, sama nie skorzystała to chociaż mogła położyć swoją walizkę, by jej nie tachać wszędzie. Złośliwa to była dziewczyna z tą wielką walizką, a nie Chatul Dziwi mnie, że tak mało konduktorów zwraca uwagę osobom, które nie wkładają walizek na to miejsce na górze
|
#4203 |
|
ma zielone pojęcie
|
Ale ja za to miejsce zapłaciłam. Gdybym naprawdę była złośliwa to poszłabym do konduktora i zażądałabym interwencji w kwestii miejsca na bagaż, które zajęli mi współpasażerowie
|
#4204 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4205 |
|
Konto usunięte
|
Haha
kolejna rzecz którą uwielbiam, najczęściej praktykowane przez kierowców tirów, taksówkarzy itp.Znaki co najmniej od pół kilometra że za tyle i tyle pas zostanie wyłączony z ruchu z powodu przebudowy. Wszyscy zjeżdżają na prawy pas, a zawsze znajdzie się jakiś burak który minie wszystkie ostrzeżenia dojedzie na sam koniec i po prostu komuś zajedzie drogę... |
|
|
|
#4206 |
|
Konto usunięte
|
Uh, pociagi. Nienawidze jak wracam swoim, ktore jedzie po najdluzszej ponoc trasie w kraju, i oczywiscie nie ma miejsc, ludzie leza na korytarzu, probuja spac a ludziska wlasnie poloza bagaz na siedzeniu bo im sie wygodniej siedzi w 4 osoby w przedziale zamiast 8. Ja oczywiscie kaze im te bagaze zabierac na polki i siadam. Tak oczywiscie robia tylko starsi ludzie, mlodzi nie maja w sobie tyle bezczelnosci. Totez strzelaja zgorszona mine ale ja sie nie daje. Nie bede stac tyle godzin i to w nocnym.
Juz sie konczylo tym ze przed swietami wracam 1 klasa i mam miejsce wykupione ale tak bez okazji to to za duzo kosztuje. I tak w 1 klasie jest tlum tez czesto, ale jest miejsce wyznaczone i nie moga naskoczyc. |
|
|
|
#4207 |
|
Konto usunięte
|
jako, że regularnie jeżdżę pociągami ( trasa długa, bo spędzam w niej po 9-10 godzin)- wkurza i zadziwia mnie to, że wiele ludzi nie szanuje innych pasażerów, mianowicie tak glośno słuchają muzyki przez słuchawki że ja wszystko słyszę i nie jest to żadna przyjemna muzyczka tylko takie metale co się wydzierają i gardlo sobie zdzierają. Masakra.
widzę candycotton że też masz przygody z naszymi liniami kolejowymi
Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-11-08 o 20:56 |
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4209 |
|
Konto usunięte
|
Taak, wracam czasem do domu na weekendy, kursuje tak Wro-Szcz, ale pociag jezdzi z Przemysla, wracam noca i jest pelny. Warsu nie ma czesto, ostatnio tez nie bylo 1 klasy.
Muzyka w sluchawkach to inna sprawa, czesto sluchajacy sobie sprawy nie zdaje, ja zawsze mam nadzieje ze mojej nie sluchac bo zawsze slucham zeby nie zasnac. Nie umiem spac w pociagu, boje sie. Bardziej mnie wkurza jak ktos smierdzi albo jak sa puste przedzialy, idzie dziad, siedze ja i moze jeszcze jakas dziewczyna, i sie oczywiscie dosiada do nas zamiast do pustego. I nie moge juz lezec bo juz miejsca nie ma. I wez tu sciagaj walize z polki i sie przesiadaj. A, i nienawidze trajkoczacych bab. Ostatnio byla jakas z mezem, no jadaczka sei jej nie zamykala a gadala tak glosno ze muzyki w sluchawkach nie slyszalam. |
|
|
|
#4210 |
|
Konto usunięte
|
Moja droga
jak jest ogromny napis z migającą lampą uwaga lewy pas się zwęża a za 200 metrów jest całkowicie zamknięty należy zjechać na prawy pas, to ktoś kto robi to o czym mówię po prostu cwaniakuje konkretnie chodzi o most w przebudowie.
|
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
czyżby torunianka? : >
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Wkurza mnie gdy na moją trasę Wrocław- Białystok przyjeżdżają dwa wagony- pierwsza i druga klasa. I nic więcej. Co prawda to już się zdarza rzadko, ale zdarza się
Raz stałam 11 godzin, potem jeszcze 2,5 godziny w autobusie, bo też nie było miejsca I dziwi mnie, że pkp nie daje większej ilości wagonów na trasie, na której będą dosiadali się kibole
|
#4213 |
|
ma zielone pojęcie
|
Mnie dziwi, że PKP dało w tym roku na Woodstock pociąg, w którym była tylko jedna toaleta
|
#4214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko że ja 6 godzin wczesniej wsiadam( do wrocławia mam 6 godzin) od wroclawia jeszcze ze 3 do poznania jechałam w ten piątek i wracałam w niedzielę - masakra, we wrocławiu własnie wsiadł taki metal i aż do katowic słuchal tej muzyki. Denerwują mnie też ci co wsiadaja na jednym przystanku i biegiem kuź.wa przez pociag z okrzykiem piwo jasne, piwo. Świetny interes na biznes ![]() ci co śmierdzą to też niezła kategoria- ubrani jak każdy inny a waaaali jakby z obory wyszli. Dziwi mnie też, że niektórzy przewożą sobie pieski- małe a tak kuź.wa szczekaja na wszystkich i warczą. ale nikogo z właścicieli widocznie nie stać na kaganiec.
Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-11-08 o 21:21 |
|
|
|
|
#4215 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Po raz enty wklejam to na wizaż... http://www.youtube.com/watch?v=hQWF1olNfCw Edytowane przez chryja_bez_ryja Czas edycji: 2011-11-08 o 21:44 |
|
|
|
|
#4216 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Peggy- o kurde ;/ nic tylko brac sprzet karimatowo-spiworowy i spac na korytarzu na walizce. Chryja- raczej 'wolno tak jezdzic' a nie 'tak sie jezdzi', nikt nie ma obowiazku Cie potem przepuszczac, a jak ktos sie wbija to wymusza. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2011-11-08 o 21:45 |
||
|
|
|
#4217 |
|
Konto usunięte
|
chryja bez ryja a ty masz prawo jazdy? sprawdź, bo częściowo masz rację
http://www.forumsamochodowe.pl/blokowanie-lewego-pasa-vt20042.htm Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-11-08 o 21:51 |
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety wtedy nie było miejsca nawet na posadzenie czterech liter. Do tego zawsze ktoś musiał lecieć do łazienki/na papierosa :/
|
#4219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z resztą nie wiem jak dawno temu ty prawo jazdy robiłaś, gdyż wiadomo że prawidłowy pas ruchu to pas PRAWY. I nim należy się poruszać w miarę możliwości. Jazda do końca zwężonego pasa i zajeżdżanie drogi przed zamknięciem pasa - nie wiem jaki instruktor ci to podpowiedział. A korki tworzą się z powodu przebudowy mostu, nie z powodu niejeżdżenia na suwak - nie trzeba by było na niego jeździć gdyby wszyscy trzymali się jedynego zdatnego do użytku pasa ruchu. Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2011-11-08 o 22:09 |
|
|
|
|
#4220 |
|
ma zielone pojęcie
|
Sugerujesz, że mówię nieprawdę?
![]() Pociąg jechał z Poznania.
|
#4221 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4222 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4223 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4224 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myslalam ze blizej, ja mam 2h. |
|
|
|
|
#4225 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#4226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4227 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=cgFMJ...eature=related tu poglądowo JAK to zrobić. prawo jazdy mam od pięciu czy sześciu lat ![]() edit: i to nie sprawa CWANIACTWA tylko kultury Edytowane przez chryja_bez_ryja Czas edycji: 2011-11-09 o 09:37 |
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Za przewóz psa płaci się w pkp, kiedyś to było 4 zł, nie ważna jest wielkość psa, ani to że pies będzie jechał na kolanach właściciela bo jest szczeniakiem foksteriera
. Za kota się nie płaci w ogóle i tu też nie jest ważne że kot jedzie w transporterze który ludzie kładą na siedzenie.
|
|
#4229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jazda na suwak jest może powolna, ale wszystko w miarę idzie, jedziesz sobie na jedynce/dwójce, a nie co chwila hamulec-gaz, lewy pas też jest do jazdy, dzięki temu, że ci cwaniacy nim jadą, zmniejsza się korek, tylko żeby jeszcze ci z prawego wiedzieli o co chodzi ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja lubię tylko w towarzystwie ;-)
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

Wykupiła miejscówkę, sama nie skorzystała to chociaż mogła położyć swoją walizkę, by jej nie tachać wszędzie. Złośliwa to była dziewczyna z tą wielką walizką, a nie Chatul
i wcisnąć się w odstęp który zachowałam między nauką jazdy (zawsze zachowuję większy niż przy innych autach, nauczona doświadczeniem że to bezpieczniejsze po prostu) no myślałam że mi kopara opadnie. Ja tutaj chciałam ułatwić nauce jazdy stresującą zmianę pasa w korku a ktoś się zachowuje jak ostatni cham. No szkoda słów ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

tylko że ja 6 godzin wczesniej wsiadam( do wrocławia mam 6 godzin) od wroclawia jeszcze ze 3