Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-08, 19:36   #4801
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość

mam fajny przepis na domowe ciasto: szarlotka z pianka pychota
na ciescie polkruchym z jablkami i do tego pianka z bialek.
o pleśniaku piszesz? ja mam tyle fajnych przepisów (nie tylko na ciasta) ale większosci nie wykorzystałam. Bo Tż monotematyczny co do jedzenia jest. Mięcho by tylko jadł,a na inne udziwnienia warczy w K mamy wątek kulinarny to costam moge wpisac jaky któraś z Was chciala.
A no i ostatnio od dziewczyny z wizaza dostałam przepis na fajne ciasto

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 19:36   #4802
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Bo była na patologii ciąży. Zaczęli wywoływać poród i musiała się spakować, zanieśc rzeczy na salę porodową a jak urodziła to na salę poporodową. Po porodzie pomogła jej pielęgniarka, ale z łachą
a to Ci pielęgniarka ...mnie przenosili na inny pokój to nic nie musiałam brać, a po przeniesieniu się przyznałam,ze załadowałam do tv monety na cały dzień i zapytałam czy mają rozmienić to..... przeniosły mnie do tego starego pokoju, bo przecież szkoda pieniędzy wspaniałe były te babeczki , jak wychodziłam to się popłakałam i obiecałam ,że wrócę za 2 lata no ale niestety się to nie uda
A jak mi zginął widelec to salowa go chyba tydzień szukała i codziennie mi jakiś przynosiła pokazać jakiś i pytała czy to ten
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 19:37   #4803
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Aguska, udalo sie , dzieki!

Jolka kusicielko jedna!

No wlasnie ja kupilam kilka 56 i wydaja mi sie male, adas mial 54 tez jak sie urodzil a z tego co slyszalam to drugie z reguly jest wieksze
Moze ja jednak kurd bede na cesarke nalegac

Ja moze zbyt sie zasugerowalam blizniakami brata, one urodzily sie 1500 g i 1800 g, masakra takie malenkie a jaki adas byl to juz sie zapomnialo

Desia, muszę obalić ten mit-zarówno ja jak tż jesteśmy drugimi dziecmi, i w moim przypadku ja mierzyłam zaledwie 52 cm, tż też dużo mniejszy od brata-zresztą pomiędzy nimi róznica wzrostu i wagi do dziś jest. Ja także najmniejsza w rodzinie. Chyba nie ma reguły, i lepiej jest mieć choć z 2-3 ciuszki w rozmiarze mniejszym....

Moja mam zaczęła szaleć powoli z zakupami dl adzidzi. Kupiła kocyk w paseczki niebiesko-różowo-beżowe, i śmielismy się że dopasowane do każdej płci
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 19:40   #4804
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
desia no i sie udalo jak widze piekny brzus i mamusia zgrabniutka

mam fajny przepis na domowe ciasto: szarlotka z pianka pychota
na ciescie polkruchym z jablkami i do tego pianka z bialek.
też mam ten przepis i też mi nie wychodzi czemu? bo piekarnik grzeje z jednej strony mocniej Poza tym poprzedni właściciele zostawili nam cała kuchnię... fajnie... ale do piekarnika blacha ledwo się mieści :/ na kuchence dwóch garnków obok siebie nie mogę postawić bo się nie mieszczą... Zmieniłabym ją w cholerę, ale musiałabym wywalić wąską szafeczkę...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 19:42   #4805
negila
Rozeznanie

Hej

Nadrabiałam was calutki dzień na raty- co już prawie kończyłam to pojawiały sie nowe strony a że pracować też trzeba to już sama nie wiem co i jak

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam od dentysty robiła mi zęba kanałowo bez znieczulenia
czy przy leczeniu kanałowym robili ci prześwietlenie zębów??

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
od tego sprzedawcy mam spodnie, pasy i koszulę do szpitala- bardzo fajna bo bez żadnych naszywek, obrazeczków itp. Ale co do spodni przynajmniej jednych- dresowych to wydaje mi się że lepiej brać rozmiar mniejsze i trochę sie mechacą jak to bawełna. Ogólnie za te pieniążki bardzo fajne i rzeczywiście cieplutkie.
jak u nich byłam zupełnie zapomniałam że mają też bluzki i tuniki. może nast razem jak do nich zajadę to pooglądam.

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Warto
Ja będę płaciła 250 i jest to wyśrodkowana cena, bo zdarza się 200 (u lekarzy o słabej opinii) i 300 w renomowanych prywatnych klinikach. Idę do jednego z najlepszych lekarzy.
tu się nie zgodzę że 200 zł za takie badanie musi świadczyć o słabej opinii czy lekarza czy kliniki

Cytat:
muszę też wybrać się do lumpka mają wogóle tam takie małe ciuszki?
niektóre mają niektóre nie musisz sama sprawdzić u siebie

Cytat:
nowaken, ja będę miała kolyskę, która ma ze 30 lat, "wychowało" sie w niej około 15 dzieci
u nas w rodzinie też jest taka która przechodzi z dziecka na dziecko tylko musimy namierzyć ja dla naszego bobasa

Furczak fajne te spodenki- też je chciałam kupić ale u nas w pepco były tylko białe.

Edytowane przez negila
Czas edycji: 2011-11-08 o 19:44
negila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 19:44   #4806
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
tu się nie zgodzę że 200 zł za takie badanie musi świadczyć o słabej opinii czy lekarza czy kliniki

niektóre mają niektóre nie musisz sama sprawdzić u siebie

u nas w rodzinie też jest taka która przechodzi z dziecka na dziecko tylko musimy namierzyć ja dla naszego bobasa

Furczak fajne te spodenki- też je chciałam kupić ale u nas w pepco były tylko białe.
ale ta lekarka ma serio bardzo złą opinię

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-11-08, 19:48   #4807
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie również są płatne

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

też fajne, ale te ceny jedne są połowe tańsze drugie droższe i nie wiem teraz przeciez taki zestaw za ok 400-500zł chyba nie jest zły co?
Jolkaa zobacz czy nie pasowałoby Ci łóżeczko z ikea . bo takie proste drewniane z sosny są tam za 80 zł, zawsze to jednak można dotknąć, sprawdzić w domu , czy nie ma jakiś niedoróbek ...
Stary 2011-11-08, 19:49   #4808
MoniaHan
Wtajemniczenie

j
Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Wiecie to już jest tragedia tż mówił mi dzisiaj 3 razy o której wróci do domu a ja mam taką zwiechę że zapomniałam i po raz czwarty mu sie pytałam o której wróci
u mnie tez coraz czesciej zamroczka umyslowa ma miejsce, np. wczoraj w pracy przyjezdza kolega i pyta mnie czy mam pieniadze dla takich pracownikow dorywczych podczas polowania, ja mowie ze tak - ze dyrektor dal mi koperte z 2 tys. funtow, do sejfu a tam nie ma tej koperty ktora rzekomo tam powinna byc...wiec w rezultacie nie wiedzialam czy dyrektor faktycznie dal mi te pieniadze czy niezadzwonilam do dyrektora asystentki i zapytalam czy dala w zeszlym tygodniu koperte z pieniedzmi dla dyrektora...ona ze nie bo nie mial czasu...no to ulga...nie zgubilam jedynych 2 tys. funtow ale glowka nie pracuje jak trzeba...szok normalnie, bo zawsze mam wszystko poukladane w pracy...ale nie odkad jestem w ciazy

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 19:51   #4809
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Na Polnej w Poznaniu panie położne kąpały a ubieranie przewijanie robiłam sama.

Ja miałam jeden ale jak przyszedł moment i Antek zasikał ten jeden to szybko leciałam kupić nowy

Podkłady miałam szpitalne

ja też nie idę do szkoły rodzenia za pierwszym razem też nie byłam

Fajny zestaw. Ja mam łóżeczko które w tej chwili ma 36 lat wychowała się w nim piątka dzieci moje teraz bedzie szóste łóżeczko jest proste zwyczajne. Dziadek za każdym razem jak ma urodzić sie wnuczek to je odświeża
kiedyś to wszystko było mocniejsze, lepsze drewno używane do produkcji ,echh teraz to wszystko takie na chwile
Stary 2011-11-08, 19:53   #4810
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość
Aguśka, a dasz przepis?? My z tz fani szarlotki, zdecydowanie to jest takie ciasto, które pieczemy najczęściej, zdarzało się nawet o 12 w nocy, jak nas naszła ochota Teraz już z dzidzią takich akcji nie będzie haha
hehe no spontan jest dobry ale niestety przez pierwsze 2 tyg na pewno spontan bedziecie mogli sobie wybic z glowy
zaraz napisze przepis
Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
o pleśniaku piszesz? ja mam tyle fajnych przepisów (nie tylko na ciasta) ale większosci nie wykorzystałam. Bo Tż monotematyczny co do jedzenia jest. Mięcho by tylko jadł,a na inne udziwnienia warczy w K mamy wątek kulinarny to costam moge wpisac jaky któraś z Was chciala.
A no i ostatnio od dziewczyny z wizaza dostałam przepis na fajne ciasto
ja nie wiem czy to jest plesniak. Zaraz napisze to powiesz czy to to czy nie to
Cytat:
też mam ten przepis i też mi nie wychodzi czemu? bo piekarnik grzeje z jednej strony mocniej Poza tym poprzedni właściciele zostawili nam cała kuchnię... fajnie... ale do piekarnika blacha ledwo się mieści :/ na kuchence dwóch garnków obok siebie nie mogę postawić bo się nie mieszczą... Zmieniłabym ją w cholerę, ale musiałabym wywalić wąską szafeczkę...
kurcze to kapa....ewentualnie mozesz w mniejszych blachach piec?
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 19:56   #4811
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no spontan jest dobry ale niestety przez pierwsze 2 tyg na pewno spontan bedziecie mogli sobie wybic z glowy
zaraz napisze przepis

ja nie wiem czy to jest plesniak. Zaraz napisze to powiesz czy to to czy nie to

kurcze to kapa....ewentualnie mozesz w mniejszych blachach piec?
najlepiej w takich do babki musimy uzbierac trochę na remont kuchni, chcę mieć porządny piekarnik, który równo grzeje a nie takie gówno... a mała blacha ciasta to dla jednej osoby jest. Jak jedziemy do teściowej, to zawsze z mężem całe ciasto zjadamy a ona lamentuje, że nie ma co nam do domu dać. I cieszy ją to, że chociaż ktoś chce ciasto jeść

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-08, 19:58   #4812
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

no to dawaj Aguśka

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 19:58   #4813
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

wracając do tematu spania z dziećmi lub nie i ogólnie usypiania znalazłam takie cos w necie
http://dziecisawazne.pl/cry-it-out-c...-jest-dla-nas/
Stary 2011-11-08, 20:00   #4814
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość

czy przy leczeniu kanałowym robili ci prześwietlenie zębów??

nie bo nie wolno

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Jolkaa zobacz czy nie pasowałoby Ci łóżeczko z ikea . bo takie proste drewniane z sosny są tam za 80 zł, zawsze to jednak można dotknąć, sprawdzić w domu , czy nie ma jakiś niedoróbek ...
tak, ale w Koszalinie nie ma sklepu IKEA

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 20:08   #4815
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Oto przepis:

SZARLOTKA Z PIANKĄ

Składniki:

Ciasto:
-mąka krupczatka: 3 szklanki
-5 łyżek cukru
-1 kostka masła lub margaryny
-1 kg jabłek
-3 łyżki gęstej śmietany
-5 jajek
-2 łyżeczki proszku do pieczenia

Krem:
-2 torebki budyniu waniliowego
-1 opakowanie cukru waniliowego
-1 szklanka cukru

Dodatkowo:
-rodzynki
-cynamon mielony

Wykonanie:

Mąkę przesiać przez sito na stolnice bądź do miski (tam gdzie będziecie wyrabiać ciasto). Dodać do niej proszek do pieczenia, całość wymieszać. Żółtka oddzielić od białek. Białka odstawić w chłodne m-sce. Do mąki z proszkiem dodać cukier i posiekane masło (bądź margarynę). Wyrabiać ciasto, dodając kolejno po jednym żółtku, oraz śmietanę.
Z ciasta oddzielić 1/3 (na posypkę), dodać do tej części ciasta trochę cukru, wymieszać i włożyć do zamrazalki.
2/3 ciasta (czyli pozostałą część) rozwałkować na blaszce posmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą.
Jabłka obrać, wyciąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce o grubych oczkach (ja ścieram w malakserze na tarce) i przesmażyć jabłuszka z dodatkiem cynamonu.

Na rozwałkowane ciasto wyłożyć jabłka, posypać namoczonymi wcześniej we wrzątku rodzynkami.

Białka ubić na sztywną pianę, dodać do nich budynie, cukier i cukier waniliowy, zmiksowac chwilkę.

Krem wyłożyć na jabłka, a następnie zetrzeć na grubej tarce resztę ciasta z zamrażalki, posypać jabłka.

Wstawić do piekarnika. Piec w temp. ok. 180 stopni z początku a potem zmniejszyć temp. na 150 stopni (w piekarniku z termoobiegiem) przez 30 minut aż ciasto łądnie się zrumieni.

Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

Zdjęcie poniżej nie jest moje, tylko z netu,ale nie mialam swojego ciasta sfotografowanego.
Jednak chcialam Wam pokazać jak ma wyglądać ciasto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obrazek-18979.jpg (21,0 KB, 9 załadowań)
SZYMONEK

Stary 2011-11-08, 20:11   #4816
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
najlepiej w takich do babki musimy uzbierac trochę na remont kuchni, chcę mieć porządny piekarnik, który równo grzeje a nie takie gówno... a mała blacha ciasta to dla jednej osoby jest. Jak jedziemy do teściowej, to zawsze z mężem całe ciasto zjadamy a ona lamentuje, że nie ma co nam do domu dać. I cieszy ją to, że chociaż ktoś chce ciasto jeść
To zycze nowego piekarnika niebawem

Odnosnie ciasta, upieke niebawem to Wam pokaze jak calosc wyglada
A teraz ide sie kapac i obiecalam sobie ze poprzegladam ciuszki po Filipie
SZYMONEK

Stary 2011-11-08, 20:17   #4817
Karo89
Zakorzenienie

Aguśka robisz smaka na szarlotkę

A murzynek z polewą czekoladową za mną chodzi od nie pamiętam kiedy...

Idę się położyć, bo znów mnie choróbsko jakoś męczy, pasuje to w końcu porządnie wyleczyć bo mam już dość.

Dobrej nocki

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 20:21   #4818
88natka
Zadomowienie

Poszłam na 2 godzinną drzemke bo chciałam później dłużej posiedzieć z tż a tu 3 strony nadrabiania
Cytat:
to naprawdę zazdroszczę a brzuszek widać??
widać
Cytat:
a kto wie czy na miesiąc czy na dłużej?? nie wiadomo jaki ja brzuszek będę miała moja mama z młodszym bratem miała tak malutki brzuch, że dopiero pod koniec było widać, że jest w ciąży ponoć ze mną i z bratem drugim tak samo. Ja miałam ochotę je sobie kupić i kupiłam jak mi nie przypasują to oddam mamie proste, ale i tak myślę że spokojnie będę w nich chodzić bez żadnego problemu.
ja też mam takie ubrania, w normalne się nie mieszczę więc kupiłam troche takich sukienek rozciągliwych i póki będę w nich dobrze wyglądać nie będę kupować ciążowych.
Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Ja w spodnie sprzed ciąży nie wchodzę od jakichś 2msc A brzuchy to właśnie teraz na dobre zaczną nam rosnąć i nie ma się co łudzić że nie
Dlatego ja nie chce inwestować teraz w zwykłe rzeczy, ale ja mówię tylko o sobie.

W Anglii chyba takie lekcje ze szkoły rodzenia są za darmo, więc jak mi coś więcej powie położna, to pewnie nie pogardzę i pójdę
Ale przecież w takich rzeczach można też później chodzić. Ja póki co w jeansy się już dawno nie mieszczę ale mam takie jedne spodnie na guzik z materiału i dalej w nich chodzę(bo są bardzo niskie)
Cytat:
CALA ja
Skonczony tydzien 17-ty
ale ładny brzusio
Cytat:
jem właśnie pysznego murzynka oblanego czekoladą i posypanego orzeszkami pycha

też chciałam dodać zdjęcia na poczte, ale coś mi nie poszło nie wiem czemu
ale smaka zrobiłaś, aż popatrzyłam która godzina żeby do sklepu pobiec i kupić coś.. Ale już zamknięty:mur :
A to mój brzuch zdjęcie się trochę zamazało ale nie chcę mi się robić następnego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0248.jpg (52,5 KB, 28 załadowań)

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 20:23   #4819
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość
Desia, muszę obalić ten mit-zarówno ja jak tż jesteśmy drugimi dziecmi, i w moim przypadku ja mierzyłam zaledwie 52 cm, tż też dużo mniejszy od brata-zresztą pomiędzy nimi róznica wzrostu i wagi do dziś jest. Ja także najmniejsza w rodzinie. Chyba nie ma reguły, i lepiej jest mieć choć z 2-3 ciuszki w rozmiarze mniejszym....

Moja mam zaczęła szaleć powoli z zakupami dl adzidzi. Kupiła kocyk w paseczki niebiesko-różowo-beżowe, i śmielismy się że dopasowane do każdej płci
No to mnie pocieszylas kochana, ja wolalabym mniejsze tym razem albo chociaz takie samo ale nie wieksze!
Troszke tych ubranek 56 bede napewno miala.

Aguska dziekuje bardzo, ale z ta zgrabniutka mamusia to dalas czadu ale dzieki
Wszystkim, ktorym brzuszek sie podobal rowniez dziekuje!

Czy tylko ja nie moge otworzyc linku, ktory wkleila cytrynka?

Konia a Ty bedziesz rodzic w Grodzisku, dobrze pamietam czy mieszam cos?
Ja nawet nie wiem ile kosztuje tam gdzie chce isc, ale mam straszna ochote!
Jolka ile tych ciuszkow to tak ciezko ocenic, zalezy co ile bedziesz prac i jak szybko schnie
ja mam suszarke , wiec mam wyprane i suche w tym samym dniu, ale trzeba liczyc ze takie dziecko sie przebiera bo ulewa sie itd. oczywiscie niektorym dzieciom ulewa sie masakrycznie a niektorym wogole wiec ciezko ocenic

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-08, 20:24   #4820
88natka
Zadomowienie

Aguśka jak możecie o tej porze coś takiego wklejać. Nie mam nic słodkiego a tak mi się chcę.. Teraz dopiero wiem co to są zachcianki ciążowe

niespodzianka
Stary 2011-11-08, 20:26   #4821
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Poszłam na 2 godzinną drzemke bo chciałam później dłużej posiedzieć z tż a tu 3 strony nadrabiania

widać

ja też mam takie ubrania, w normalne się nie mieszczę więc kupiłam troche takich sukienek rozciągliwych i póki będę w nich dobrze wyglądać nie będę kupować ciążowych.

Ale przecież w takich rzeczach można też później chodzić. Ja póki co w jeansy się już dawno nie mieszczę ale mam takie jedne spodnie na guzik z materiału i dalej w nich chodzę(bo są bardzo niskie)

ale ładny brzusio

ale smaka zrobiłaś, aż popatrzyłam która godzina żeby do sklepu pobiec i kupić coś.. Ale już zamknięty:mur :
A to mój brzuch zdjęcie się trochę zamazało ale nie chcę mi się robić następnego
Dzieki, Twoj tez calkiem calkiem
Sliczny!

Viki 28.04.2012
Stary 2011-11-08, 20:26   #4822
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie ja kupilam kilka 56 i wydaja mi sie male, adas mial 54 tez jak sie urodzil a z tego co slyszalam to drugie z reguly jest wieksze
ej no, tylko bez takich
ja dziecka wiekszego niz 4 kg nie chce rodzic

a tak powaznie, to od 36 tc zaczne stosowac wszelkie mozliwe naturalne przyspieszacze, zeby przynajmniej urodzic w terminie, a nie po
Stary 2011-11-08, 20:26   #4823
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

ładny brzuszek i morał taki ze nie można ucinać drzemki
Stary 2011-11-08, 20:29   #4824
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

88natka faktycznie widać śliczny ten Twój brzusio

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Jolka ile tych ciuszkow to tak ciezko ocenic, zalezy co ile bedziesz prac i jak szybko schnie
ja mam suszarke , wiec mam wyprane i suche w tym samym dniu, ale trzeba liczyc ze takie dziecko sie przebiera bo ulewa sie itd. oczywiscie niektorym dzieciom ulewa sie masakrycznie a niektorym wogole wiec ciezko ocenic

no właśnie, a ja nawet nie wiem jakie moje dziecko będzie ulewające na maksa czy nie i dalej sama nie wiem ile ciuszków kupić

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-08, 20:30   #4825
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
ładny brzuszek i morał taki ze nie można ucinać drzemki
hehe... a co ja mam zrobic
cory do kata przez wizaz przeciez nie postawie

Desia, Natka, super brzusie macie
Stary 2011-11-08, 20:30   #4826
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
ej no, tylko bez takich

a tak powaznie, to od 36 tc zaczne stosowac wszelkie mozliwe naturalne przyspieszacze, zeby przynajmniej urodzic w terminie, a nie po

a jakie są przyśpieszacze??:P

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-08, 20:33   #4827
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
hehe... a co ja mam zrobic
cory do kata przez wizaz przeciez nie postawie

Desia, Natka, super brzusie macie
żartowałam
Stary 2011-11-08, 20:36   #4828
88natka
Zadomowienie

Cytat:
88natka faktycznie widać śliczny ten Twój brzusio

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

no właśnie, a ja nawet nie wiem jakie moje dziecko będzie ulewające na maksa czy nie i dalej sama nie wiem ile ciuszków kupić
kup mniej, najwyżej później dokupisz.

niespodzianka
Stary 2011-11-08, 20:38   #4829
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
ej no, tylko bez takich

Kurde, 4 kg
Ja 3700 (tzn Adas) w 42 tygodniu no i wlasnie poprosze troszke mniejsze i gdzies w 38 tym razem

Jolka no po kilka sztuk chyba, ja tez dokladnie nie pamietam tak na oko bede kupowac, zawsze mozna TZczy kogos po ciuszki wyslac

Viki 28.04.2012
Stary 2011-11-08, 20:46   #4830
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
kup mniej, najwyżej później dokupisz.

hehe tak, ale mnie to znaczy ile?:P

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Kurde, 4 kg
Ja 3700 (tzn Adas) w 42 tygodniu no i wlasnie poprosze troszke mniejsze i gdzies w 38 tym razem

Jolka no po kilka sztuk chyba, ja tez dokladnie nie pamietam tak na oko bede kupowac, zawsze mozna TZczy kogos po ciuszki wyslac

Aj no tak można, ale ja wolę sama, wole mieć kupione, i jak by coś dokupić też sama hmmm jestem w kropce totalnej

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

wysłałam zdjęcia na maila Orzecha niestety takie bo skanera nie mam, możecie mi powiedzieć czy doszły bo nie kumam tej poczty czasem :P

MICHAŁEK

WYMIANA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości