|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Józia
Kawka super kura u mnie gumowe zabawki (nawet z bardzo grubej gumy) niszczone są bardzo szybko Jeszcze dwa dni i wolne w końcu sobie pośpie - może nawet do 9
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! A ja dziś ostatni dzień w pracy!
![]() Madziorra, siemaneczko, jak tam?
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
HI JÓZIA
Z czym?
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
No z porankiem
![]() No tak to! w sensie do poniedziałku, od jutro W.O.L.N.E.!!!
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... Z porankiem...
Obudziłam się po 5.00, nie mogłam zasnąć, a jak zasnęłam to obudził mnie budzik 5.50 Potem jakieś palanty zaparkowały pod pracą dwoma autami na trzech miejscach, przez co musiałam parkować na dużym parkingu i gnać ok. 500 m do pracy z ciężkim laptopem Potem miałam iść na śniadanie do baru obok pracy (w którym nigdy jeszcze nie byłam ), bo kolega mnie zaprosił wczoraj na dziś, ale rano napisał, że będzie później jadł śniadanie, gdyż musi gdzieś jechać, więc czekam i umieram z głodu, bo wypiłam tylko kawę z mlekiem dzisiaj TADAM, mój poranek ![]() ![]()
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide na głupią farmakologię. Bu bu bu, jestem tępak z tego przedmiotu
|
|
|
#1450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam.
Jest mi źle z samą sobą. Nie wiem, co się dzieje. Jestem przepełniona złością i frustracją Przepraszam, na szybko Was tylko przelatuje, na nic nie mam czasu. Naprawdę mi źle Co do dzieci: Cytat:
|
|
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana, nie złość się niepotrzebnie... ![]() Magda, no to ten... dobry początek dnia
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Stefciu
złość piękności szkodzi wypij meliskę, niech tż nie cierpi skoro nie zasłużył
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Stefka
![]() niby środa jest najlepszym dniem do pracy, no ale ja lubię się wyłamywać z ogółu i stwierdzam, że nic mi się nie chce. Myślę sobie nad tematem pracy dyplomowej i mam pustkę ![]() dostałam wypłatę to może coś sobie kupię na allegro
|
#1454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne
Mam nadzieję, że dzisiaj będę miała czas na wizaż, bo na razie jest w miarę spokojnie ![]() Cytat:
Czyżby śniadanie z kolegą Cię tak pozytywnie nastrajało? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam jabłko, bo się chyba tego śniadania nie doczekam... :znudzony:
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Łeeee chciałam załatwić sobie,żeby nie jechać na szkolenie do Chorzowa tylko do Wrocka.Byłabym na nim 15-18.11 i na weekend bym została i spotkała się z wrocławiankami na ich zlocie. Ale nie ma miejsc i dooooopaaaa. Ja to mam zawsze pecha
Został mi ten Chorzów
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
jaaaaaa laski ale mamy pociąg
siedzę w pociągu jak w pierwszej klasie wszędzie elektronika, monitory które wyświetlają prędkość pociągu, wifi i ogólnie miejsca wygodne w środku wygląda jak samolot, normalnie pkp mnie zaskoczyło a to zwykle przewozy regionalne i bilet ulgowy do wawy kosztuje 20zł
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zbieram się do lekarza i będę tłumaczyć babce, czemu nie mam badań i książeczki od ubezpieczenia... |
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
chyba muszę się wziąć w garść...od dwóch godzin siedzę na kanapie w piżamie i szlafroku...trzeba się wykąpać i na targ pojechać po gruszki
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej, opowiem Wam historię normalnie taką, że mnie zaskoczyło, że można być tak durnym.....
Dostałam listem poleconym z US prośbę o wytłumaczenie, dlaczego w moim zeznaniu podatkowym za ten rok widnieje inne nazwisko, niż w zeznaniu za rok poprzedni Wytłumaczyłam im ładnie, że wyszłam za mąż i przyjęłam męża nazwisko i poleciałam na pocztę odesłać im poleconym. Weszłam na pocztę, wzięłam numerek, usiadłam grzecznie i czekam. Panie się krzątają, biegają i w końcu jedna z nich rzuca do innej: "to zadzwoń na Straż Pożarną, nawet na Straż zadzwoń i niech Ci powiedzą, co mamy zrobić". To powiedziawszy wróciła do swoich czynności. Na poczcie ze 30 osób. Wszyscy czekamy. A te sobie ganiają, biegają, normalnie pracują. W pewnym momencie jedna z Pań otworzyła drzwi na zaplecze, a tam... płomień. "Co Panie - krzyknął jeden z klientów - przecież tam się pali, niech Pani mnie tam wpuści, trzeba przecież to zgasić zanim pożar wybuchnie". Zapanowała ogólna konsternacja. "Ale to instalacja elektryczna nam się pali" powiedziała jedna z pań. "To tym bardziej, niech mnie tam Pani wpuści, przecież szkoda tego obiektu". W tym momencie dopiero jedna z pań się zreflektowała i krzyczy do nas " proszę Państwa, sugeruję opuścić obiekt, bo to się źle skończy" i...... kretynki zamiast wezwać straż, wpuściły tego gościa na zaplecze. Co było dalej nie wiem - oddaliłam się szybkim tempem, bo stwierdziłam, że jeszcze coś pierdyknie i osierocę męża i dziecko, a na to sobie pozwolić nie mogę. Wczoraj byłam na spacerze z Mrówką koło poczty i poczta stoi.... ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Ma który targ jeździsz?i wesprzyjcie mnie.... mój pierścionek zaręczynowy poszedł do zmniejszenia.... będzie za miesiąc....... tęsknię normalnie za nim...
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2011-11-09 o 10:52 |
|
|
|
|
#1463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stefka tulę mocno Małe muuuuuu ![]() Cytat:
Skończyłam dziś kurs
|
||
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja pierniczę... ale ludzie są bezmyślni. Totalnie.Aleks, ojej, strasznie mi miło mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej yyy... a co to próba skoku na Twoja kasę?
|
|
|
#1465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeżdżę/spaceruję na targ ten przy hali wola - zaraz koło Stefci Cytat:
|
||
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
no przecież dajcie spokój, tam się naprawdę coś mogło stać, a te kretynki sobie pracowały spokojnie..... jakieś obowiązkowe szkolenie powinny przejść te baby, przecież głupio, żeby taka Mrówka została sierotą w wieku 10 tygodni przez głupią, niedouczoną babę na poczcie
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
A usłyszałam, że przed egzaminem TRZEBA dokupić dodatkowe jazdy, że mam zadzwonić do niego a nie przez biuro itd. No i jakoś zrobiło to na mnie bardzo złe wrażenie. Bo ja wiem, że przez miesiąc pewnie sporo zapomnę ale mówienie mi, że muszę wykupić jazdy i to u niego było w złym guście. Mógł zaproponować, wspomnieć o takiej możliwości a nie w takiej formie. Tak, że wykupię sobie jeszcze jazdy ale z pewnością nie u niego.
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Gwizdak przeraża mnie, że ludzie mogą być aż tak głupi. No przecież normalny człowiek powinien mieć instynktowny odruch uciekania jak się pali a te klientów obsługiwały
|
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie grandy z TP ciąg dalszy. Oczywiście nikt się nie pojawił, więc już miałam interwencję na linii. No bez jaj, przychodzą klienci sprawdzić (!), czy istniejemy, bo mówi im, że nie ma takiego numeru, to myśleli, żeśmy się zwinęli :/
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
jestem jednak za✂✂✂ista
![]() Gwizdaku co za kretynki
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
oj jednak tak
nawet nie pytam dlaczego, bo to jasne
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

u mnie gumowe zabawki (nawet z bardzo grubej gumy) niszczone są bardzo szybko

w sensie do poniedziałku, od jutro W.O.L.N.E.!!! 

kochana, nie złość się niepotrzebnie... 

Został mi ten Chorzów
siedzę w pociągu jak w pierwszej klasie wszędzie elektronika, monitory które wyświetlają prędkość pociągu, wifi i ogólnie miejsca wygodne w środku wygląda jak samolot, normalnie pkp mnie zaskoczyło a to zwykle przewozy regionalne i bilet ulgowy do wawy kosztuje 20zł

no ja pierniczę... ale ludzie są bezmyślni. Totalnie.