Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-09, 06:11   #4891
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez natkulec Pokaż wiadomość
Witajcie! Muszę się Wam pochwalić że po dzisiejszym USG wiem że będziemy mieć córeczkę bardzo się z tego cieszymy, imię też już wybrane - Magdalena
gratuluje a gdzies Ty byla jak Cie nie bylo?
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
tytul powinien byc krotki abh mogl sie w calosci zmiescic

polmetek mijamy, na dzieci czekamy. mamy III-IV 2012
np napewno krotszy niz ten co teraz mamy

podoba mi sie ten Balbinki drugi
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 06:28   #4892
natkulec
Zadomowienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
super! graulacje
jak byłam małą dziewczynką to wszystkie moje lalki mały na imię Magda - uważałam, że nie ma piękniejszego imienia.
I po latach nadal mi się bardzo podoba
Moje niektóre lalki też tak miały po za tym znam same fajne Magdy, no i nie ma teraz wielu maluchów o tym imieniu

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
gratuluje a gdzies Ty byla jak Cie nie bylo?
Dziękuję zaglądałam tu czasem, ale jakiś czas miałam awersję do komputera i siadałam do niego tylko w razie zapłacenia rachunków później było trochę zamieszania, ślub i takie tam awersja mi przeszła jak oddaliśmy lapka mamie i kupiliśmy własnego nowego zamierzam się częściej udzielać. Jak zeskanuję zdjęcia USG to tu wrzucę
Stary 2011-11-09, 06:32   #4893
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Moje niektóre lalki też tak miały po za tym znam same fajne Magdy, no i nie ma teraz wielu maluchów o tym imieniu

Dziękuję zaglądałam tu czasem, ale jakiś czas miałam awersję do komputera i siadałam do niego tylko w razie zapłacenia rachunków później było trochę zamieszania, ślub i takie tam awersja mi przeszła jak oddaliśmy lapka mamie i kupiliśmy własnego nowego zamierzam się częściej udzielać. Jak zeskanuję zdjęcia USG to tu wrzucę
o kurcze tos Ty za maz wyszla gratuluje i wszystkiego najlepszego
3270g, 47 cm
Stary 2011-11-09, 06:36   #4894
natkulec
Zadomowienie

Cytat:
o kurcze tos Ty za maz wyszla gratuluje i wszystkiego najlepszego
a co dziękuję bardzo widzę że u Ciebie też będzie córa, więc moje gratulacje
Stary 2011-11-09, 06:41   #4895
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
a co dziękuję bardzo widzę że u Ciebie też będzie córa, więc moje gratulacje
Dziekujemy bedzie bedzie, lekarz potwierdzil - jak chlopak wyskoczy to zloze reklamacje

glodna jestem .. a nie chce mi sie wstac zeby zrobic sniadanie ...
3270g, 47 cm
Stary 2011-11-09, 06:47   #4896
natkulec
Zadomowienie

Cytat:
Dziekujemy bedzie bedzie, lekarz potwierdzil - jak chlopak wyskoczy to zloze reklamacje

glodna jestem .. a nie chce mi sie wstac zeby zrobic sniadanie ...
moja lekarka też mi pokazała nawet jej narządy więc już mówimy do brzucha Madzia

ja właśnie piję poranną kawę gotowaną, którą mi mąż zrobił i też wezmę się za śniadanko, a Ty leniuchu wstawaj i nakarm Julcię
Stary 2011-11-09, 06:51   #4897
emigra
Zakorzenienie

Nati, zmotywowalas mnie hehe Ja kawy nadal nie moge pic kawa i papierochy to jedyne dwie rzeczy ktorych nie potrafie zniesc odkad jestem w ciazy
zrobie sobie chyba buleczke z almette i pomidorkiem i do tego kakao

Moja slodko rozlozyla nozki jak gin przylozyl glowice do brzucha - mamy mala bezwstydnice ale po imieniu mowimy do brzulka juz od pazdziernika, jak lekarz tylko podejrzewal coreczke - maz strwierdzil ze jakby byl syn to lekarz by takich jajek nie przeoczyl
3270g, 47 cm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-09, 06:58   #4898
natkulec
Zadomowienie

Cytat:
Nati, zmotywowalas mnie hehe Ja kawy nadal nie moge pic kawa i papierochy to jedyne dwie rzeczy ktorych nie potrafie zniesc odkad jestem w ciazy

Moja slodko rozlozyla nozki jak gin przylozyl glowice do brzucha - mamy mala bezwstydnice ale po imieniu mowimy do brzulka juz od pazdziernika, jak lekarz tylko podejrzewal coreczke - maz strwierdzil ze jakby byl syn to lekarz by takich jajek nie przeoczyl
To nasza Madzia będzie chyba łobuziakiem bo się odwracała i nie chciała pokazać co tam ma, ale w końcu się odwróciła

Ja kawkę gotowaną z imbirem i cynamonem piję co rano, świetnie robi na przemianę materii

teraz muszę puścić męża do kompa, będę później
Stary 2011-11-09, 07:07   #4899
Zariah
Rozeznanie

natkulec gratulacje dla młodej żonki. nic się nie przyznawałaś nam niedobra Ty (albo coś przegapiłam ) jakieś fotki trafią na maila?

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 07:09   #4900
emigra
Zakorzenienie

Dobra, sniadanko zjadlam

Jakie macie plany na dzis? Ja troche sprzatania i prania mam, a po poludniu ide na spacer do marketu (2 km )
3270g, 47 cm
Stary 2011-11-09, 07:17   #4901
joanaros
Zakorzenienie

Doberek

Gratuluję poznanych płci

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Dobra, sniadanko zjadlam

Jakie macie plany na dzis? Ja troche sprzatania i prania mam, a po poludniu ide na spacer do marketu (2 km )
Do 18 w pracy.
Ruchu mi brakuje jak tak długo pracuję
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-09, 07:17   #4902
cziqua
Zadomowienie

moje plany na dziś
to za chwilkę wszamac bułeczki z piekarnika z serkiem topionym i kiszonym ogórem
później konkretne sprzątanko, zakupy , papugi musze wypuścic z klatki wreszcie kiedyś no i między 16 a 21 pralke mi przywiozą

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 07:49   #4903
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
Dzieki Cytrynka za ciekawy artykul
natka, desia sliczne brzusie

nie mam dzis humoru...i to nawet nie wiem dlaczego...ide spac...kolorowych snow Dziewczynki
Przeczytalam artykul, bardzo pouczajacy!
Dzieki Monia tez lubie brzusia!
I dzieki cytrynka za artykul!
Mam nadzieje ze dzisiaj lepszy humorek dopisze

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Ciesze sie ze zrobilam Wam smaka ciastem

A ja z mama powyciagalam worki z ciuszkami po Filipie
Najlepsze, ze jak zobaczylam ciuszki w rozmiarze 86 wydaly mi sie tak male, ze myslalam ze to juz na takie dzidzi po urodzeniu
Mama sie ze mnie smiala, ale jak porownuje Filipowe nawet do tych z rozmiaru 86, to te 86 wydaja mi sie taaaaakie malusienkie

Zakochalam sie w tych ciuchach i zaczelam zastanawiac jak sie bierze takiego maluszka na rece

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Dodam ze z wrazenia zjadlam sloik ogorkow i ide spac bo rumiencow dostalam od tych ubranek
Kurde Aguska jak ja w czerwcu chyba mialam wziac na rece blizniacki brata to mi sie slabo robilo, jak to czlowiek zapomina!
No ale one byly jak polowa normalnego dziecka wiec troche mnie to tlumaczy!
Ciekawe jak Ci sie po tych ogorkach spalo?

Natkulec gratuluje dziewczynki! I zamazpojscia rowniez

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2011-11-09 o 08:04
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 08:02   #4904
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Ja tez chcialam
Oj ciezko mi bylo chodzic z tym brzuchem pod koniec sierpnia tak dlugo, ciezko bardzo!

Czyli konia jestes wierna, pojedziesz za lekarzem

Ja to sie martwie jak dzieci zaczna pytac dlaczego w innych krajach porodzone

Mam nadzieje jolka ze sie dowiesz jutro plci
Heja,
no a jak ostatnio go nie było, ale tak mnie pięknie skierował ,że było wszystko pięknie.
Była mowa o wadze dzieciaczków, Nina miała 3860 g i 57 dł, 40 tydzień , a najlepsze było to , że jak zabrali Małą na ważenie to anestezjolog mówi,że obstawia,że waży 3860 g, zadzwonił na noworodki i się potwierdziło
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 08:09   #4905
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
moje plany na dziś
to za chwilkę wszamac bułeczki z piekarnika z serkiem topionym i kiszonym ogórem
później konkretne sprzątanko, zakupy , papugi musze wypuścic z klatki wreszcie kiedyś no i między 16 a 21 pralke mi przywiozą
A ja dzisiaj po 12 jakos umawiam sie z kolezanka, ktora pomoze mi zaczac porzadki w naszym nowo wynajetym mieszkanku
Kurcze, narobie sie, ale co tam, grunt ze w grudniu bedziemy sie wprowadzac juz do siebie w Polsce
Ale sie ciesze
A w piatek jedziemy do szwecji spakowac nasze mieszkanko , tam i przewiezc rzeczy i meble tutaj
Dobrze ze nadal super sie czuje i mi sie jeszcze chce bo pewnie od lutego to juz tylko na sofie chce sie byc
A mamusia dzisiaj rosolek robi, mniam!

Viki 28.04.2012
Stary 2011-11-09, 08:12   #4906
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
znów mnie dopadła jakaś infekcja.. już mam dość, co wyleczę tydzień jest ok i znów. Nie wiecie czy lacibios femina można zażywać w ciąży?
Może ktoś już odpowiedział ... ja zażywałam przy antybiotyku lacibios na polecenie lekarza
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 08:16   #4907
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Heja,
no a jak ostatnio go nie było, ale tak mnie pięknie skierował ,że było wszystko pięknie.
Była mowa o wadze dzieciaczków, Nina miała 3860 g i 57 dł, 40 tydzień , a najlepsze było to , że jak zabrali Małą na ważenie to anestezjolog mówi,że obstawia,że waży 3860 g, zadzwonił na noworodki i się potwierdziło
Wow, to mial lekarz nosa
W Twoim przypadku to chyba na kolanach dziekowac ze nie przenosilas Niny 2 tygodnie bo juz nie wiem jaka duza by byla,az strach myslec

Viki 28.04.2012
Stary 2011-11-09, 08:17   #4908
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie! Muszę się Wam pochwalić że po dzisiejszym USG wiem że będziemy mieć córeczkę bardzo się z tego cieszymy, imię też już wybrane - Magdalena
Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
co o tym tytule sądzicie??

To my-wiosenne mamy.Z utęsknieniem na bociana czekamy!

napadło mnie hihihihihihi
[COLOR="Silver"]

[COLOR="Red"][B][COLOR="Black"]Połowa minęła,połowa przed nami. Juz tej wiosny Maluchy będą z nami!!

kolejny tytuł;p
Super tyt. jakaś wena chyba Cię dopadła...

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
tytul powinien byc krotki abh mogl sie w calosci zmiescic

polmetek mijamy, na dzieci czekamy. mamy III-IV 2012
PS: ten też fajowy i balbinki ten podobny też był fajny...

Ja dziewczyny właśnie zjadłam pyszną zupkę mleczną...i chyba dziś poleniuchuję w domu...nie wiem jeszcze...Obiad muszę ugotowaać ale nie mam pomysłu!!!

Zaczyna mnie boleć kręgosłup...myślę o basenie...ale się boję bo kurcze mamy ten basen stary...nie raz był zamykany...niby teraz miał remont, i był sanepid i wszystko gra...ale nadal nie wiem skąd dowiedzieć się wierygodnych info. na temat czystości tego basenu???

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2011-11-09 o 08:20
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 08:31   #4909
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Ja też urodziłam w 42 tyg I nic nie pomogło nawet mąż
A ja urodziłam w 37 tygodniu chociaż mogłam już w 36 ale lekarz z Antka nie chciał robić wcześniaka i musiałam się wstrzymać na 3 dni

Cytat:

Gratulacje:ro za:

Cytat:

Ci faceci

Cytat:
A ja dzisiaj po 12 jakos umawiam sie z kolezanka, ktora pomoze mi zaczac porzadki w naszym nowo wynajetym mieszkanku
Kurcze, narobie sie, ale co tam, grunt ze w grudniu bedziemy sie wprowadzac juz do siebie w Polsce
Ale sie ciesze
A w piatek jedziemy do szwecji spakowac nasze mieszkanko , tam i przewiezc rzeczy i meble tutaj
Dobrze ze nadal super sie czuje i mi sie jeszcze chce bo pewnie od lutego to juz tylko na sofie chce sie byc
A mamusia dzisiaj rosolek robi, mniam!
A ja do 16 w pracy potem pędem do domu bo o 17.15 idę na spotkanie indywidualne do przedszkola chociaż jak mi coś złego powiedzą to się załamię.
Ogólnie to mi się nic nie chce a po pracy to mnie tak tyłek i kręgosłup od siedzenia bolą że nie daję radę dobrze że w pracy mam windę i z 4 piętra nie muszę chodzić po schodach

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-09, 08:31   #4910
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Super imię, że tak nieskromnie powiem)) (sama je noszę))
Stary 2011-11-09, 08:33   #4911
Furczak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Furczak fajne te spodenki. One są bawełniane?
tak, to bawełna-92% i reszta to elastan, są naprawde miłe w dotyku i sama się dziwię ze to wyrób Pepco i były też jasne-lekko szare

co do wyprawki to juz mi kolezanka zapowiedziala ze ma torbe najmniejszych ciuszkow po swoim synku, z tego co zauwazylam to jednak noworodka cięzko zpakowac w rozmiar 62 bo się za długie nogawki i rękawki zawijają, no chyba ze dzieciaczek sie urodzi duży, ale na poczatek warto kupic faktycznie 3-5 kompletów bielizny na 56, powinno starczyc, chyba ze bobas będzie ulewał mocno. zobaczymy jakie wielkoludki nam się urodzą
Furczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 08:33   #4912
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, sniadanko zjadlam

Ja mam dziś wizytę u lekarza, trzymajcie kciuki Kochane!
Bez USG niestety, ale może chociaż posłucham bicia serduszka, mam nadzieję, że lekarz ma dopplera...

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-11-09 o 08:37
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 08:35   #4913
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
A ja urodziłam w 37 tygodniu chociaż mogłam już w 36 ale lekarz z Antka nie chciał robić wcześniaka i musiałam się wstrzymać na 3 dni

Gratulacje:ro za:

Ci faceci

A ja do 16 w pracy potem pędem do domu bo o 17.15 idę na spotkanie indywidualne do przedszkola chociaż jak mi coś złego powiedzą to się załamię.
Ogólnie to mi się nic nie chce a po pracy to mnie tak tyłek i kręgosłup od siedzenia bolą że nie daję radę dobrze że w pracy mam windę i z 4 piętra nie muszę chodzić po schodach
A dlaczego maja cos zlego mowic o takim malym chlopczyku?
Badz dobrej mysli, napewno spisuje sie na medal!
Ja jak tak caly dzien siedze przy komputerze to tez mnie plecy napieprzaja, ale jak pochodze na biezni ( mamy z moja mamusia w domku) to mi mija, wiec ruch dobrze na to robi.
Chociaz Tobie to pewnie ciezko znalezc czas na ruch, wiadomo jak sie pracuje i jeszcze male dziecko!
Ale chyba niedlugo na L4 przechodzisz?

Viki 28.04.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-09, 08:43   #4914
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Hej

No to mi sie dzis snilo...
Cala noc, ze przegladam ciuszki, a potem, ze urodzilam juz, ale nawet nie wiem kiedy, a potem nagle odeszly mi wody a ja jeszcze mylam wlosy i suszylam zeby jakos wygladac hehe

natkulec gratuluje!

Cytat:
Kurde Aguska jak ja w czerwcu chyba mialam wziac na rece blizniacki brata to mi sie slabo robilo, jak to czlowiek zapomina!
No ale one byly jak polowa normalnego dziecka wiec troche mnie to tlumaczy!
Ciekawe jak Ci sie po tych ogorkach spalo?
hehe no Ty masz dluzsza przerwe a mnie sie wydawalo, ze taka przerwa co ja mam to nie przerwa, a jednak
Ale jakos nie moglam sobie uswiadomic ze Filip byl taki maly i ze to malenstwo bedzie takie maciupenkie
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 08:48   #4915
MoniaHan
Wtajemniczenie

czesc Dziewuszki z rana
lena_mi kciuki za wizyte!!
u mnie dzis plan: wysiedziec w pracy...bo nudy troche, ale to nie moja wina ze manager nie daje mi roboty, ale od jutra juz mam przygotowania do polowania (znow sie nachodze w sobote), po pracy sprzatanie w domu bo jutro niestety znow przyjezdza do nas Tz kolega, oczywiscie Tz odkurza i sprzata psa pokoj a ja tylko wycieram kurze
wiecie co jak tak piszecie o kosztach tej wyprawki to ja chyba tez zaczne juz powoli kompletowac...
wzdecia i zaparcia chwilowo minely...albo juz sie tak przyzwyczailam do wzdec ze nie zwracam na nie uwagi...ale za to wrocily poranne mdlosci!! dzis zaczynam 22 tydzien

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 09:00   #4916
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Hej

No to mi sie dzis snilo...
Cala noc, ze przegladam ciuszki, a potem, ze urodzilam juz, ale nawet nie wiem kiedy, a potem nagle odeszly mi wody a ja jeszcze mylam wlosy i suszylam zeby jakos wygladac hehe

natkulec gratuluje!

hehe no Ty masz dluzsza przerwe a mnie sie wydawalo, ze taka przerwa co ja mam to nie przerwa, a jednak
Ale jakos nie moglam sobie uswiadomic ze Filip byl taki maly i ze to malenstwo bedzie takie maciupenkie
No ja mam cykora ze hej! Ale mysle ze to wszystko do Nas szybciutko wroci i nam sie przypomni
A sny to wynik przegladania ubranek i chyba tych ogorkow tez

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
czesc Dziewuszki z rana
lena_mi kciuki za wizyte!!
u mnie dzis plan: wysiedziec w pracy...bo nudy troche, ale to nie moja wina ze manager nie daje mi roboty, ale od jutra juz mam przygotowania do polowania (znow sie nachodze w sobote), po pracy sprzatanie w domu bo jutro niestety znow przyjezdza do nas Tz kolega, oczywiscie Tz odkurza i sprzata psa pokoj a ja tylko wycieram kurze
wiecie co jak tak piszecie o kosztach tej wyprawki to ja chyba tez zaczne juz powoli kompletowac...
wzdecia i zaparcia chwilowo minely...albo juz sie tak przyzwyczailam do wzdec ze nie zwracam na nie uwagi...ale za to wrocily poranne mdlosci!! dzis zaczynam 22 tydzien
Jak dlugo kolega zostaje tym razem?
Z tymi zaparciami i wzdeciami to tak troche jest ze znikaja i sie pojawiaja, odpoczniesz sobie od nich i oby juz sie nie pojawily!
A minely Ci te bole w kroczu co niedawno onich pisalas?
Dziwne ze mdlosci w 22 tygodniu wrocily, moze to tylko chwilowe?

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2011-11-09 o 08:54
Stary 2011-11-09, 09:06   #4917
negila
Rozeznanie

Dzień dobry

natkulec gratuluję dziewczynki

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty ja na swoją idę jednak za tydz, miało być pod koniec msca ale jakoś mi czasem źle i chyba wolę żeby lekarz mnie zobaczył

myślałam o szkole rodzenia tyle wczoraj pisałyście. u mnie ta do której chciałabym iść to koszt 500zł i chyba to jednak przemawia za tym że sobie podarujemy a do szpitala może i bez tego mnie przyjmą, mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość

Połowa minęła,połowa przed nami. Juz tej wiosny Maluchy będą z nami!!
super tytuł

Cytat:
ja chyba też chociaż cały czas słyszę żeby nie kupować bo może dostaniemy od cioć czy dziadków czy kogoś. może tak a może nie i co mam czekać a potem się okaże że zamiast rzeczy potrzebnych dostaniemy 3 karuzelkę albo 30 pajacyk w jednym rozm
chyba zacznę od tych podkładów, ceratek itp. najważniejsze że te grube sprawy- np wózek nam odpada, łóżeczko już mamy 1 kompl pościeli i rożek też... ale gdzie do końca

negila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 09:08   #4918
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Ja mam dziś wizytę u lekarza, trzymajcie kciuki Kochane!
Bez USG niestety, ale może chociaż posłucham bicia serduszka, mam nadzieję, że lekarz ma dopplera...
Trzymam kciuki

Cytat:
A dlaczego maja cos zlego mowic o takim malym chlopczyku?
Badz dobrej mysli, napewno spisuje sie na medal!
Ja jak tak caly dzien siedze przy komputerze to tez mnie plecy napieprzaja, ale jak pochodze na biezni ( mamy z moja mamusia w domku) to mi mija, wiec ruch dobrze na to robi.
Chociaz Tobie to pewnie ciezko znalezc czas na ruch, wiadomo jak sie pracuje i jeszcze male dziecko!
Ale chyba niedlugo na L4 przechodzisz?
Bo się obawiam że ma wadę wymowy bo jedną jedynkę sobie wybił a druga mu wypadła i teraz nie mówi "r". No mi ciężko znaleźć czas na sport a tym bardziej że nigdy do niego nie pałałam miłością. No ja bym chciała pracować przynajmniej do końca lutego chyba że będzie konieczność pójścia wcześniej z Antkiem pracowałam do połowy maja a rodziłam na koniec lipca.

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 09:09   #4919
Madziara 26
Rozeznanie

natkulec gratulacje a Magdalena śliczne imię bo ja takie mam

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 09:18   #4920
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki

Bo się obawiam że ma wadę wymowy bo jedną jedynkę sobie wybił a druga mu wypadła i teraz nie mówi "r". No mi ciężko znaleźć czas na sport a tym bardziej że nigdy do niego nie pałałam miłością. No ja bym chciała pracować przynajmniej do końca lutego chyba że będzie konieczność pójścia wcześniej z Antkiem pracowałam do połowy maja a rodziłam na koniec lipca.

Ale przeciez on ma 3 lata?
Na wymawianie "r" ma jeszcze sporo czasu!
W kazdym razeie w edlug logopedki do ktorej chodze z Adasiem jak jestesmy w Polsce, Adas nie mowil "sz" "cz" i to u niego wycwiczylysmy przez ostatnie miesiace a na wymowe "r" dziecko ma czas do 6-go roku zycia, tak mi Pani Logopedka powiedziala, wiec teraz od grudnia bedzie chodzil do zerowki tutaj i tam jest lpgopedka, wiec z nia porozmawiam i najwyzej jesli wystarczy tylko to co w przedszkolu to ok a jesli nie to pochodzimy znowu prywatnie!
A jak ten biedaczek sobie zabka wybil?

Viki 28.04.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości