|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7
jestem na bieżąco tutaj i w klubie wiec idę sie myć i z czystym sumieniem iść się przytulić do... TZta
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Toniu - always miałam próbki i bardzo mi się zawsze podobały. Więc chyba zostanę przy Tomorrow i Always. *Sarna to nazw. D.
|
|
#4203 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4204 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Ja też lecę do łóżka
papa całusy sto dwa |
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4206 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Nie miałam neta przez dzień, tak się cieszę, że jestem z Wami, że mogę Ci wszystko poprasować ![]() no z telefonu się melduję ale tu pisanie i czytanie jest bardzo uciążliwe. ![]() Cytat:
Jeśli mogę coś doradzić, to dawaj przed pobraniem ( dobę wcześniej) dużo pić, żeby krew była rzadsza i łatwiej leciała.
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać Laleczki
|
#4208 |
|
w krainie snu i marzeń
|
obejrzałam następny odc. przepisu..... ale się działo!!!!
|
|
|
|
#4209 | ||||
|
szeryfcio
|
No i dalej nadrabiam...
![]() Cytat:
Szczególnie lubię żel do mycia w takiej dużej żółtej butelce z pompką "tip to toe". Ma bardzo dobry naturalny składA teraz używamy żeli avonowych, bobini... Nivei też używaliśmy, ale uważam, że jest za droga na to co oferuje. czemu na czczo? na czczo nie ma nic wspólnego z testem Robi się z porannego moczu, bo rano w nim najwięcej hormonu, ale zjeść sobie coś można przy tym.Nie, to u nich wystąpił jakiś problem (jak zwykle ) i już się z tym uporali.Cytat:
jedna wielka niewiadoma ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-11-09 o 00:28 |
||||
|
|
|
#4210 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Taki miałam panikarski okres, że co spóźnienie to zaraz test mimo to, że nie powinnam się obawiaćCytat:
Zajście w ciąże w trakcie okresu naprawdę jest minimalne ale to zależy od długości cyklu, są takie plemniki, które potrafią przeżyć w środku nawet do 7 dni, jeśli cykl jest krótki to szybko po @ zaczynają się dni płodne a więc wtedy jest ryzyko. Ja mam cykl 31-32 dniowy a więc ryzyko jest małe. Oczywiście gdybym kategorycznie wyrzekała się ciąży to nawet z tego bym zrezygnowała ale chociaż raz w miesiącu nie muszę męczyć się z tym cholernym lateksem w środku, który szczypie, piecze i nie daje super satysfakcji ![]() Cytat:
, a mnie i tak po każdych szczypie Cytat:
Oczywiście nie ma być taki w dwie minuty ale nie lubię bujać się pół nocy bo nie dość, że nudno to później mam problemy z dołem, przetarta jest ![]() Cytat:
Jest tu ktoś jeszcze czy znowu trafiłam jak wszystkie lulają?
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
witam, tradycyjnie bede pisala sama ze soba
, wstalam o 4 , bo przypomnialam sobie ze musze poszukac jakiegoś dokumentu, znalazłam w ciągu sekundy zrobilam kawke i juz wypilam, kanapki synciowi śniadanko , nadrobilam tu i w klubie, i co dalej do pracy na 7,a jeszcze pies nie dostał jęść ale za ciemno aby iść na dwór. Dzisiaj mnie czeka grabienie liści troche za dużo już ich mamy i trzeba zrobic porzadek. Jeszcze musze wyslac zamowienie z 15 już chyba niewiem które . ale nie narzekam dobrze ze sa. Miłego dnia, Majka wstawaj Edytowane przez alytjow Czas edycji: 2011-11-09 o 05:56 |
|
|
|
#4212 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mam neta w telefonie ale używam czasem w pracy aj kdziewczyny czegoś nie wiedzą,to z googli korzystam no i nie mam rutera w domu więc tak to byłoby u mnie drogie korzystanie z komórki![]() woow to dziś obejrzę ![]() Muszę zrobić ładny makijaż dziś,bo będą mnie w pracy oglądać-zrobię nowymi cieniami i kredką,zobaczymy co wyjdzie
|
|||
|
|
|
#4213 |
|
szeryfcio
|
Cześć
![]() Piję Inkę i się zmywam do rannej pracy .
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, trzymajcie dziś o 10 kciuki za mnie
Odbieram decyzję o stypendium rektora![]() W ogóle się nie wyspałam... Usnęłam na godzinkę tylko po to, żeby śniły mi się jakieś głupoty Lecę nadrabiać... |
|
|
|
#4215 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No to wymyśliłam wielocytowanie po kawałku
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja bym chętnie zrezygnowała z piguł, ciekawa jestem czy wtedy się łatwiej chudnie? No ale komfort dają wielki, to nie rezygnuję. Ale... ...my nie planujemy więcej dzieci, jak się Wasi TŻci zapatrują na wazektomię ? Cytat:
Co dostanę ;p ;p Ja mam rudego! Już nie mogę się doczekać kiedy go odbiorę z 'wygnania'. Uwielbiam to hasło! Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4216 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() kawka jest dziś muszę koniecznie obejrzeć ![]() ![]() kurde .... coś mi dzisiaj jedna soczewka nie pasiła do oka ...no ni cholory nie mogłam jej założyć pewnie wczoraj jak wyjmowałam to pazurami zrobiłam ....oczywiście nie mam zapasowej pary, bo chciałam w przyszłym tygodniu zamawiać ![]() chyba w ciągu pracy wyskoczę gdzieś i kupię, bo nawet jakbym dziś zamówiła to wątpię, zebym przed weekendem dostała ak myslicie jakbym teraz na kuriera wzięła - przyjdą jutro ![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Cytat:
ale nie dużo, bo około 5 fajek dziennie ja nie planuję więcej dzieci, ale mój mąż tak ![]() wczoraj jak mu swoje schizy opowiadałam, to zapytałam się, jakby zareagował, jakbym była w ciąży, a on mi na to " bym myślał, jak pokoje przemeblować, żeby łóżeczko wstawić " tak wiec ja nie mogę spać spokojnie, bo nie wiem, czy mi mąż psikusa nie zrobi ![]() ja mu tylko odpowiadam, zawsze, że jak wceluje w grzeczną dziewczynkę, to może być
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-11-09 o 07:14 |
||
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się w 100%. B. śmieje się, że mi się w połowie nudzi i ma rację
![]() My używamy durexy performy ![]() Wcześniej kochałam szare Mexxy, ale odkąd cena poszła w górę, a jakoś drastycznie spadła, to już ich nie lubię ![]() Pamiętam co jest dziwne Ja biorę nowe Outspoken ![]() B. pyta czy Piotrek kopie, a mi nie jest do śmiechu, bo czuję się do bani... |
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4219 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Część II
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
3ci miesiąc bez telewizji, teraz u rodziców mam 1,2 i polsat - bo oni też czekają na promocję w n, na cyfrę si wkurzyli jak my. Skończyłam! To trzymam kciuki! ![]() :k ciuki:![]() :kc iuki:![]() :kci uki:
|
||||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też jestem taka ![]() Cytat:
Z perfumetek używałabym tylko tych zielonych, a Always zejdzie całe. Dzień dobry ![]() Coś się dzisiaj nie wyspałam. Jakoś tak w nocy co chwilkę się budziłam, a teraz mnie główka zaczyna boleć...
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
polećcie mi jakąś odżywkę do włosów z k16, ładny zapach + łatwe rozczesywanie
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sheryl może czasem i mi coś poprasujesz...nie cierpię prasować i nie prasuje ![]() Tak ten płyn J&J jest super, bardzo często stosowany w szpitalach, naturalny i wydajny ![]() Kiedyś był właśnie taki pogląd że do wszystkich badań najlepiej być na czczo, a na wiele z nich nie ma to żadnego wpływu ![]() W przypadku Jamapi byłoby wiadomo kiedy taki test wykonać, bo miała jedno "ryzykowne" zdarzenie...wtedy fajnie, bo można po 6 dniach test zrobić Kiedyś tak jak ktoś pisał były takie że dopiero w dniu spodziewanej miesiączki a nawet tydzień później można było się coś dowiedzieć...
|
|
|
|
|
#4223 | ||||
|
Zakorzenienie
|
heloł
nic mi sie nie chce![]() Cytat:
![]() ok Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te chipsy to takie firmy lidlowej Chips Inferno...w czarnej paczce...ciekawe czy komuś uda się zjeść... ![]() Niestety u nas była znaczna różnica między Oillatum a Oillanem...ten pierwszy lepiej natłuszczał i na początku tylko ten płyn kupowałam...teraz już co wpadnie w rączki ![]() A z tym workiem to bardziej chodziło mi by musso przy nocnym wstawaniu jej założyła...wieczorem też nie polecam ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Ja dziś mogę się podzielić moja energią, bo widzę że jakieś ospałe jesteście ...już trochę lepiej się czuje(tylko tak jak cheneelle głowa mnie boli) i chce mi się wszystko(dosłownie)szkoda że mąż w pracy... Ania idzie dziś po szkole do koleżanki także może trafie na godzinkę dla siebie jak Ola bedzie spać![]() A teraz włączam "Przepis..."potem sprzątanie...miłego dnia
|
|
|
|
|
#4225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski, przeleciałam już Was
dziś jakoś mało a wczoraj padłam netowo juz o 22giej- dobija mnie ta pogoda.. senna i zmeczona jestem jakbym nie spała 3 dniCytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko Łukasz... 'nikt mi w jajkach nie będzie skalpelem mieszał' |
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mój mąż ma te same podejście do tematu co Twój więc raczej nie da się przekonać |
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mam dojscie do takich oryginalnych perfumetek- tanio , jakbys coś chciała daj znać- i nie chińskie podróbki. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz bede ogladać
![]() O 4??? ja niestety dopiero po 4 zasnełam, a o 6 budzik Cytat:
No, kaska doszła na karte, zapłaciłam avon i zrobiłam zamówienie.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

a z pachnącej strony męskie Nuit mi się bardzo podobają 

bardzo podobne do tych zielonych od Reese Love to the fullest
, to bym sobie nie wybaczyła, że nie zrobiłam tych badań
Jeśli mogę coś doradzić, to dawaj przed pobraniem ( dobę wcześniej) dużo pić, żeby krew była rzadsza i łatwiej leciała.

Ja mam nieziemską polewkę
Chciała też zestaw maseczek ze SPA, ale doradziłam, że w następnym katalogu dołoży 10zł i będzie miała 3 pełnowymiarowe, taniej jej wyjdzie i więcej - zgodziła się
na szczęscie mój mąz długo nie wytrzymuje 

musiałam zrobić, bo bym się cały czas zamartwiała
spóła
a najbardziej wafle sonko z czekoladą mleczną lub deserową

Klaudia 16.10.2009