Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-08, 23:19   #4201
Oja 84
Zadomowienie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7

jestem na bieżąco tutaj i w klubie wiec idę sie myć i z czystym sumieniem iść się przytulić do... TZta bo dziś przyjechał bo musimy jutro coś razem załatwić i wieczorem znów jedzie do Poznania... a wiesz Malutka, że jego firma oraz hotel znajduja się "niedaleko" Twojej dzielnicy? mieszkają na Szczep****wie

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 23:22   #4202
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Proszę mam nadzieję że Ci się spodobają....co do drugich to Always na pewno poleci Ci Despa bo je lubi one takie lekkie wiosenne a z pachnącej strony męskie Nuit mi się bardzo podobają
Popatrzyłam własnie jakie to wody wchodzą w te premium i ja bym akurat zamawiała Bond 007,podobają mi się no ale z 16 nie składam zamówienia In bloom też są ładne,ale trochę za bardzo kwiatowe
Bond 007 miałam kiedyś, ale teraz nie bardzo mi podchodzą Męskie Nuit bardzo mi się podoba, ale Sarna ich nie chce

Toniu - always miałam próbki i bardzo mi się zawsze podobały.

Więc chyba zostanę przy Tomorrow i Always.

*Sarna to nazw. D.
Stary 2011-11-08, 23:32   #4203
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 23:34   #4204
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Ja też lecę do łóżka

papa całusy sto dwa
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 23:37   #4205
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
męskie też Tomorrow są przepiękne takie waniliowo-kakaowebardzo podobne do tych zielonych od Reese Love to the fullest
No a męskie Tomorrow mi się nie podobają Chyba po prostu wezmę dwie damskie i tyle, a skoro Nuit mu się nie podobają to niech się powiesi i sam sobie czegoś szuka
Stary 2011-11-08, 23:43   #4206
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
a gdzie nasza Sheryl z żelażkiem? bo ja pranie robie, jutro jak będzie ładna pogoda to z samego rana rozwieszę na dworze dzis była ładna pogoda na pranie ale zanim ja się z łóżka wygramoliłam, napaliłam w piecu (bo mi w nocy zgasło) dziecko chciało jeść, pić, domagało się zmiany pieluchy i nie tylko, babcia już dawno kawkę zrobiła i na mnie czekała z nią i zanim zatrybiłam o praniu to już było trochę za późno a tak rano będzie gotowe do rozwieszenia
Jestem, jestem Nie miałam neta przez dzień, tak się cieszę, że jestem z Wami, że mogę Ci wszystko poprasować

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość

jak nie masz, jak piszesz do nas
no z telefonu się melduję ale tu pisanie i czytanie jest bardzo uciążliwe.
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
lekarka powiedziała, żeby z palca, bo inaczej się nie da masakra no ale jak by się okazało coś nie tak, to bym sobie nie wybaczyła, że nie zrobiłam tych badań
Oj, my mieliśmy raz z palca pobieraną i ciężkie przeżycie dla małego to było, bo te krople nie chciały wcale lecieć Jeśli mogę coś doradzić, to dawaj przed pobraniem ( dobę wcześniej) dużo pić, żeby krew była rzadsza i łatwiej leciała.
Stary 2011-11-08, 23:45   #4207
cheneelle
Zakorzenienie

Uciekam spać Laleczki Do jutra

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-08, 23:52   #4208
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

obejrzałam następny odc. przepisu..... ale się działo!!!!
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 00:36   #4209
sheryl
szeryfcio

No i dalej nadrabiam...
Cytat:
dziewczyny mam do Was sprawę
potrzebne mi Wasze opinie nt. jakich kosmetyków uzywacie do pielęgnacji dzieci (szampon, krem, mleczko, żel....) i czy używacie bądź używałście kosmetyków Jonhson&Johnson i jakie są Wasze opinie na temat J&J.
Ja używałam przeróżnych, na J&J nigdy nie narzekałam Szczególnie lubię żel do mycia w takiej dużej żółtej butelce z pompką "tip to toe". Ma bardzo dobry naturalny skład
A teraz używamy żeli avonowych, bobini...
Nivei też używaliśmy, ale uważam, że jest za droga na to co oferuje.

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
przecież je się robi na czczo
:
czemu na czczo? na czczo nie ma nic wspólnego z testem Robi się z porannego moczu, bo rano w nim najwięcej hormonu, ale zjeść sobie coś można przy tym.

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość

super.. wsadzili nowy kabelek??
Nie, to u nich wystąpił jakiś problem (jak zwykle ) i już się z tym uporali.
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Co do testów to część z nich wykazuje ciąże już 6dni po zapłodnieniu
No, żeby jeszcze wiedzieć kiedy dokładnie zapłodnienie było jedna wielka niewiadoma

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja tabsów "nie mogę", bo najzwyczajniej w świecie o nich zapominam mam tego świadomość, bo kiedyś próboałam, więc bez sensu się faszerować
O, Jezu, dzięki Twojemu postowi przypomniałam sobie o tabletce

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

B. jak zobaczył moje paznokcie to stwierdził, że jakieś takie wyblakłe i mają kolor sraczkoburaczkowy Pomalowałam na zmianę z bell pastelowym różem i beżem Robiłam Wam kiedyś fotkę
:
A ja mam pomalowane Perfectly Flesh i mój mówi, że są trupie

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-11-09 o 00:28
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 00:48   #4210
xmajtajx
Rozeznanie

Cytat:
Nie mów, że głupie Ja mam nieziemską polewkę

Dostałam zamówienie od Teściowej, ale pozmieniałam je troszkę i wyszło 55 Bierze diamentową kredkę tą miedzianą, SS z promocji i iskrzący błyszczyk; chce jeszcze diamentową czarną, więc jej sprzedam za dyszkę, bo moja już leży dłuższy czas z jakiegoś zestawu I tak zarobię na tej kredce Chciała też zestaw maseczek ze SPA, ale doradziłam, że w następnym katalogu dołoży 10zł i będzie miała 3 pełnowymiarowe, taniej jej wyjdzie i więcej - zgodziła się
Ty dostałaś zamówienie od teściowej a ja do mojej (przyszłej) dzwonię by mi coś dołożyła do zamówienia bo jest moją liderką

Cytat:
Sarunieczka szkoda, że Ci nie podpasowała ta Glazed Coral...ja bardzo ją lubie
Płyn brzoswkinia-wanilia też bardzo polecam, a drugi który lubię to kremowa truskawka...jest w netto 16...nie wykupcie mi...
Co do testów to część z nich wykazuje ciąże już 6dni po zapłodnieniu
Łojej, ile ja się ich już narobiłam Taki miałam panikarski okres, że co spóźnienie to zaraz test mimo to, że nie powinnam się obawiać

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Ja tyle sie naczytalam o dniach plodnych na wątku o seksie, ze w czasie @ i z samym kalendarzykiem ryzyko zaplodnienia nie jest minimalne a calkiem prawdopodobne i w życiu bym sie nie kochała bez zabezpieczenia miałam taka schize przed ciąża, ze moją antykoncepcją była abstynencja i zdecydowałam sie w końcu na tabletki
A Mój się cieszy jak @ przyjeżdża bo jak on to mówi, wtedy może na fulla
Zajście w ciąże w trakcie okresu naprawdę jest minimalne ale to zależy od długości cyklu, są takie plemniki, które potrafią przeżyć w środku nawet do 7 dni, jeśli cykl jest krótki to szybko po @ zaczynają się dni płodne a więc wtedy jest ryzyko. Ja mam cykl 31-32 dniowy a więc ryzyko jest małe. Oczywiście gdybym kategorycznie wyrzekała się ciąży to nawet z tego bym zrezygnowała ale chociaż raz w miesiącu nie muszę męczyć się z tym cholernym lateksem w środku, który szczypie, piecze i nie daje super satysfakcji

Cytat:
Ja się tylko nie boję tuż przed okresem,tak 3 dni przed jest luzik na szczęście mój tż nie robi problemów z prezerwatyw
Mój akceptuje tylko durexy bo są "wygodne", a mnie i tak po każdych szczypie

Cytat:
ja w sumie długich numerków nie lubię ale wypróbować by można było a jakiej to firmy?

ja jestem zdecydowanie zwolenniczką szybkich numerków na szczęscie mój mąz długo nie wytrzymuje
no pod tym względem to mąz mi się idealnie wpasował

kiedyś miałam takiego chłopaka - długodystansowiec pełną gębą ... on się dobrze bawił, a ja się męczyłam i nudziłam
Haha, skąd ja to znam Oczywiście nie ma być taki w dwie minuty ale nie lubię bujać się pół nocy bo nie dość, że nudno to później mam problemy z dołem, przetarta jest

Cytat:
śnij słodko Musiątko tez tak mam od jakiegoś czasu,łeb laci na klawiaturę w nieoczekiwanych momentach-pół godz.temu przysnęłam tu na siedząco właśnie
To chyba ta jesienna aura tak na nas wpływa, ja jeszcze niedawno do 3-4 potrafiłam siedzieć przy kompie i zero zmęczenia a teraz? godzina 23 a ja już mrużę oczy...

Jest tu ktoś jeszcze czy znowu trafiłam jak wszystkie lulają?

..A.. Nasz wielki dzień - 23.08.2014r.
Proszę Cię, mów mi jak najczęściej, że jesteś... że zawsze już będziesz...
xmajtajx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 05:20   #4211
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

witam, tradycyjnie bede pisala sama ze soba, wstalam o 4 , bo przypomnialam sobie ze musze poszukac jakiegoś dokumentu, znalazłam w ciągu sekundy zrobilam kawke i juz wypilam, kanapki synciowi śniadanko , nadrobilam tu i w klubie, i co dalej do pracy na 7,a jeszcze pies nie dostał jęść ale za ciemno aby iść na dwór. Dzisiaj mnie czeka grabienie liści troche za dużo już ich mamy i trzeba zrobic porzadek. Jeszcze musze wyslac zamowienie z 15 już chyba niewiem które. ale nie narzekam dobrze ze sa. Miłego dnia,
Majka wstawaj

Edytowane przez alytjow
Czas edycji: 2011-11-09 o 05:56
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-09, 06:23   #4212
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
witam, tradycyjnie bede pisala sama ze soba, wstalam o 4 , bo przypomnialam sobie ze musze poszukac jakiegoś dokumentu, znalazłam w ciągu sekundy zrobilam kawke i juz wypilam, kanapki synciowi śniadanko , nadrobilam tu i w klubie, i co dalej do pracy na 7,a jeszcze pies nie dostał jęść ale za ciemno aby iść na dwór. Dzisiaj mnie czeka grabienie liści troche za dużo już ich mamy i trzeba zrobic porzadek. Jeszcze musze wyslac zamowienie z 15 już chyba niewiem które. ale nie narzekam dobrze ze sa. Miłego dnia,
Majka wstawaj
Wstałam Bogi ale pracowita z Ciebie babeczka,tyle już zrobiłaś z rana a jeszcze trochę przed Tobą

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
No a męskie Tomorrow mi się nie podobają Chyba po prostu wezmę dwie damskie i tyle, a skoro Nuit mu się nie podobają to niech się powiesi i sam sobie czegoś szuka
Mi tez męskie Tomorrow nie podchodzą mnie siępodobają męskie raczej świeże zapachy,słodkie nie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
no z telefonu się melduję ale tu pisanie i czytanie jest bardzo uciążliwe. .
Jejku ja jeszcze z telefonu nie umiem mam neta w telefonie ale używam czasem w pracy aj kdziewczyny czegoś nie wiedzą,to z googli korzystam no i nie mam rutera w domu więc tak to byłoby u mnie drogie korzystanie z komórki

Cytat:
woow to dziś obejrzę

Muszę zrobić ładny makijaż dziś,bo będą mnie w pracy oglądać-zrobię nowymi cieniami i kredką,zobaczymy co wyjdzie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 06:49   #4213
sheryl
szeryfcio

Cześć
Piję Inkę i się zmywam do rannej pracy .
Stary 2011-11-09, 07:05   #4214
katniewojt
Zakorzenienie

Laski, trzymajcie dziś o 10 kciuki za mnie Odbieram decyzję o stypendium rektora

W ogóle się nie wyspałam... Usnęłam na godzinkę tylko po to, żeby śniły mi się jakieś głupoty
Lecę nadrabiać...
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 07:09   #4215
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

No to wymyśliłam wielocytowanie po kawałku
Cytat:

ps. zrobiłam test nie wytrzymałam już miałam wizję wstawania w nocy, porodu itp. na szczęście wyszedł negatywny
ale nadal mi nie dobrze
Rok temu, zmiana klimatu bo wakacje, brak przerwy bo poleciałam pigułami 3 opakowanie bez 7 dni odstawienia (nie chciałam mieć @ na plaży) i potem schizy na jakieś kolejne 3 mce. Łukasz sikał ze śmiechu, ja jakoś nie

Cytat:
no ja wiem, że za wcześnie ... ale stwierdziłam, ze skoro od tego miałoby mi być już niedobrze, to test by tym bardziej wyszedł ... chyba

ale kawa mi smakuje, fajki też ...

ale serio sama sobie już wkręcałam ... jechałam po bąbla i mi tak niedobrze było musiałam zrobić, bo bym się cały czas zamartwiała
teraz pozostaje mi tylko czekać na @ - będzie za 8 dni, albo coś koło tego

może czas pomyśleć o konkretniejszej antykoncepcji

no dobra - koniec tematu - fałszywy alarm
palisz?
Ja bym chętnie zrezygnowała z piguł, ciekawa jestem czy wtedy się łatwiej chudnie? No ale komfort dają wielki, to nie rezygnuję. Ale...
...my nie planujemy więcej dzieci, jak się Wasi TŻci zapatrują na wazektomię ?

Cytat:
dziewczyny mam do Was sprawę
potrzebne mi Wasze opinie nt. jakich kosmetyków uzywacie do pielęgnacji dzieci (szampon, krem, mleczko, żel....) i czy używacie bądź używałście kosmetyków Jonhson&Johnson i jakie są Wasze opinie na temat J&J.

plissss o odpowiedzi...... czeka miła niespodzianka
Tu mam doświadczenia worek cały. Zanim Kaszka się urodziła, przyszły chrzestny (wtedy jeszcze student medycyny) kupił Oliatum (szampon, mydełko i emulsję do kąpieli) działanie świetne! Do tego tylko maści robionej w aptece na pupkę używaliśmy i ani jednego odparzenia! Tylko ta cena Oliatum odstraszająca, pamiętam że duża emulsja chyba z 80zł i kobitka w aptece zaproponowała Olian (polska wersja Oliatum, skład 100% ten sam) cena ok 70% niższa. Używaliśmy Oliana i też było supper. Jak Kaszka miała 3 lata to odpuściłam szampon na rzecz Ziajki, mydło na AA Ja i Mama, a emulsja po około 18miesiącach poszła w odstawkę. Więc na początek bardzo polecam polski Olian, a cena się też dobrze w czasie rozkłada bo mydełko to chyba na 2 mce starczało.

Co dostanę ;p ;p

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja mam rudego! Już nie mogę się doczekać kiedy go odbiorę z 'wygnania'.

Cytat:
spóła

Uwielbiam to hasło!

Cytat:
Nie mam dzieci,ale używałam oliwki w żelu,i bardzo bardzo lubiłam,obie ale bardziej rumiankową:
http://www.asumi.pl/produkty/126254584018916900.jpg

http://images.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/p/inne/...a-swiezosc.jpg

oo lubię a najbardziej wafle sonko z czekoladą mleczną lub deserową

no,serial obejrzałam,teraz maluję paznokcie Ruby Slippers

wiecie że w piątek i sobotę idę do pracy?
Sorki Sarunieczko, ale gdzie Ty pracujesz? Bo jakoś mi umknęło

Cytat:
Hej laski
Byłam u lekarza, czuję się już trochę lepiej...prochy działąją, ale rano miałam mega-migrenę...nawet Solpadeine nie pomogła.
Jestem w fazie nadrabiania, ale napiszę bo potem zapomnę...
Majtaj...ja teraz nie lubie w czasie@ ale nieraz praktykowałam Najprawdopodobniej nie zajdziesz w ciąże, bo szanse są nikłe...ale jakieś są
Musso musisz zrobić Klaudii badania...co do moczu bym się nie martwiła jak pobrać- kupujesz specjalny woreczek, przyklejasz małej do pipulki przy nocnym wstawaniu i idziesz spac, a rano masz świeżutki mocz...nie ma co się z nocnikiem bawić jak mała jeszcze w pieluszkę robi siusiu...także do dzieła.. Bardziej martwiłabym się pobieraniem krwi, ale pamiętaj, że to chwila- moment...
Ja wstawałam rano i tak przed planowanym Kaszkowym wstawaniem odpinałam pieluchę i przyklejałam ten worek, bo w ciągu całej nocy to się może odkleić i zabawa od nowa.
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 07:13   #4216
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dobry
kawka jest

Cytat:
dziś muszę koniecznie obejrzeć

Cytat:

kurde .... coś mi dzisiaj jedna soczewka nie pasiła do oka ...no ni cholory nie mogłam jej założyć w końcu jakoś założyłam, ale strasznie ją czułam na oku ... w pracy teraz szybko do łazienki poleciałam ją oglądnąć patrzę, a tam dziurka a jakiś tydzień temu nową parę wyjęłam pewnie wczoraj jak wyjmowałam to pazurami zrobiłam ....
oczywiście nie mam zapasowej pary, bo chciałam w przyszłym tygodniu zamawiać
chyba w ciągu pracy wyskoczę gdzieś i kupię, bo nawet jakbym dziś zamówiła to wątpię, zebym przed weekendem dostała
ak myslicie jakbym teraz na kuriera wzięła - przyjdą jutro

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:
Laski, trzymajcie dziś o 10 kciuki za mnie Odbieram decyzję o stypendium rektora

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
palisz?
Ja bym chętnie zrezygnowała z piguł, ciekawa jestem czy wtedy się łatwiej chudnie? No ale komfort dają wielki, to nie rezygnuję. Ale...
palę ale nie dużo, bo około 5 fajek dziennie

ja nie planuję więcej dzieci, ale mój mąż tak
wczoraj jak mu swoje schizy opowiadałam, to zapytałam się, jakby zareagował, jakbym była w ciąży, a on mi na to " bym myślał, jak pokoje przemeblować, żeby łóżeczko wstawić " tak wiec ja nie mogę spać spokojnie, bo nie wiem, czy mi mąż psikusa nie zrobi
ja mu tylko odpowiadam, zawsze, że jak wceluje w grzeczną dziewczynkę, to może być

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-11-09 o 07:14
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 07:22   #4217
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
dają, niestety dla mnie- bo ja choć długodystansowiec to wymiękłam
Zgadzam się w 100%. B. śmieje się, że mi się w połowie nudzi i ma rację
My używamy durexy performy

Wcześniej kochałam szare Mexxy, ale odkąd cena poszła w górę, a jakoś drastycznie spadła, to już ich nie lubię

Cytat:
*Sarna to nazw. D.
Pamiętam co jest dziwne

Ja biorę nowe Outspoken

B. pyta czy Piotrek kopie, a mi nie jest do śmiechu, bo czuję się do bani...
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 07:27   #4218
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 07:27   #4219
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Część II
Cytat:
Kurcze ale mnie mąż zrobił...zasnął i zostawił paczkę chipsów na stole w kuchni to sobie myśle"Zjem sobie przy komputerku..." no i rozsiadłam się wzięłam jednego do buzi i...ogień...NIGDY w życiu nie jadłam niczego tak ostrego, masakra!!! Jakieś Lidlowe Inferno...nie kupujcie jeśli nie chcecie doznać poparzenia jamy ustnej...
A dla mnie zajefajnie! Pełną nazwę poproszę, albo chociaż wygląd paczki. Zaraz po pracy polecę, a Łukasz uwielbia takie...

Cytat:
Ja też nie wierze w te dni"przed" ,"po" , "w trakcie",,,nie chce mieć dziecka to się zabezpieczam... Mój małż też kiedyś nie trawił gumek...musial się przyzwyczaić... Nie chce mi się tylko wierzyć dziewczynom, które twierdzą(pomijajac czynniki zewn. takie jak inne leki, biegunka, wymioty)że brały tabsy i zaszły...kiedyś z taką jedną rozmawiałam:
- Wiesz zaszłam w ciąże jak brałam tabsy.
- Ojej a regularnie brałaś?(JA)
- No tak...
- I nie zdarzało Ci sie zapomnieć wziąć póżniej(JA)
- No zdarzyło mi się, że tam jednej tabletki zapomniałam, ale żeby tak zaraz przez to zajść w ciążę...tylko mi się mogło to przytrafić...
hi hi hi hi hi - uwielbiam takie texty

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403479
Wklejam mój drugi ulubiony wątek na wizazu (pierwszy jest nasz ) Zawsze jak mam zły humor to sobie go czytam, a potem płacze ze śmiechu
Coś mi się widzi, że będę miała co czytać trzymając kciuki, bo pracować i trzymać nie dam rady

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość

one straszne są, ja kupiłam tam pizzę Inferno - poszła cała do kosza !!!!!!!!!!!!!!!
Kupię!

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Ja brałam tabletki i nie wiem czy znów bym się na nie zdecydowała, bo pisałam, że mi się przytyło a dwa to, że zaczęły mi pękać naczynka na nogach. To mój TŻ sam zaproponował, że do gumek wrócimy.
Do piguł pękają? Kurka... Ale u mnie to i tak od nadmiaru kg raczej.

Cytat:
ja w sumie długich numerków nie lubię ale wypróbować by można było a jakiej to firmy?

ja jestem zdecydowanie zwolenniczką szybkich numerków na szczęscie mój mąz długo nie wytrzymuje
no pod tym względem to mąz mi się idealnie wpasował

kiedyś miałam takiego chłopaka - długodystansowiec pełną gębą ... on się dobrze bawił, a ja się męczyłam i nudziłam [COLOR="Silver"]

Tak, słyszałam że w takich momentach dobrze się listę zakupów układa

Cytat:
Idę lulu ta jesień mnie dobija ciągle mi się spać chce
Cytat:
Musiak, ja jednak mocniej zaciskam kciuki, o Ty aż za bardzo ostatnio śpiąca jesteś
Tak mi się jakoś wydaje, że to nie jesień ....

Cytat:
Chciałam podziękować Majce za opis Tomorrow bo zamiast Treselle ją biorę I mam do Was pytanie: jaką wziąc tą "drugą" żeby mieć te 45%? Bo zastanaiwałm się nad męskimi Nuit, ale jakoś Sarna się do nich nie może może przekonać Może Always? Pomożecie
A ja polecam perfumetki Reese - mam 1 rozpakowane, 1 w zapasie i myślę nad kolejnym, bo mam zamówienie na Fergie.

Cytat:
3ci miesiąc bez telewizji, teraz u rodziców mam 1,2 i polsat - bo oni też czekają na promocję w n, na cyfrę si wkurzyli jak my.

Skończyłam! To trzymam kciuki!:k ciuki::kc iuki::kci uki:
Stary 2011-11-09, 08:37   #4220
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle się nie wyspałam... Usnęłam na godzinkę tylko po to, żeby śniły mi się jakieś głupoty
Lecę nadrabiać...

Też jestem taka

Cytat:
Zgadzam się w 100%. B. śmieje się, że mi się w połowie nudzi i ma rację
My używamy durexy performy

Wcześniej kochałam szare Mexxy, ale odkąd cena poszła w górę, a jakoś drastycznie spadła, to już ich nie lubię

Pamiętam co jest dziwne

Ja biorę nowe Outspoken

Z perfumetek używałabym tylko tych zielonych, a Always zejdzie całe.

Dzień dobry
Coś się dzisiaj nie wyspałam. Jakoś tak w nocy co chwilkę się budziłam, a teraz mnie główka zaczyna boleć...
Stary 2011-11-09, 08:40   #4221
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

polećcie mi jakąś odżywkę do włosów z k16, ładny zapach + łatwe rozczesywanie
Stary 2011-11-09, 08:45   #4222
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
No i dalej nadrabiam...

Ja używałam przeróżnych, na J&J nigdy nie narzekałam Szczególnie lubię żel do mycia w takiej dużej żółtej butelce z pompką "tip to toe". Ma bardzo dobry naturalny skład
A teraz używamy żeli avonowych, bobini...
Nivei też używaliśmy, ale uważam, że jest za droga na to co oferuje.

czemu na czczo? na czczo nie ma nic wspólnego z testem Robi się z porannego moczu, bo rano w nim najwięcej hormonu, ale zjeść sobie coś można przy tym.

Nie, to u nich wystąpił jakiś problem (jak zwykle ) i już się z tym uporali.

No, żeby jeszcze wiedzieć kiedy dokładnie zapłodnienie było jedna wielka niewiadoma

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

A ja mam pomalowane Perfectly Flesh i mój mówi, że są trupie
Hej dziewczynki
Sheryl może czasem i mi coś poprasujesz...nie cierpię prasować i nie prasuje
Tak ten płyn J&J jest super, bardzo często stosowany w szpitalach, naturalny i wydajny
Kiedyś był właśnie taki pogląd że do wszystkich badań najlepiej być na czczo, a na wiele z nich nie ma to żadnego wpływu
W przypadku Jamapi byłoby wiadomo kiedy taki test wykonać, bo miała jedno "ryzykowne" zdarzenie...wtedy fajnie, bo można po 6 dniach test zrobić Kiedyś tak jak ktoś pisał były takie że dopiero w dniu spodziewanej miesiączki a nawet tydzień później można było się coś dowiedzieć...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 08:51   #4223
musso4
Zakorzenienie

heloł nic mi sie nie chce ale zaplanowałam na dzisiaj zmianę i pranie pościeli
Cytat:
Musiak, ja jednak mocniej zaciskam kciuki, o Ty aż za bardzo ostatnio śpiąca jesteś
dzięki ale pewnie i tak w niedzielę @ przyjdzie
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość

W szoku jestem... Musso, wszystko ok?
ok
Cytat:
śnij słodko Musiątko tez tak mam od jakiegoś czasu,łeb laci na klawiaturę w nieoczekiwanych momentach-pół godz.temu przysnęłam tu na siedząco właśnie
ja kiedyś mówiłam, że mogłabym w sen zimowy zapadać
Cytat:
Majka wstawaj
u mnie liście pograbione i część spalone na przydomowym ognisku, sprzątaliśmy w niedzielę i teraz w długi weekend będziemy kończyć porządki
Cytat:
Laski, trzymajcie dziś o 10 kciuki za mnie Odbieram decyzję o stypendium rektora.
Stary 2011-11-09, 09:08   #4224
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
No to wymyśliłam wielocytowanie po kawałku

Rok temu, zmiana klimatu bo wakacje, brak przerwy bo poleciałam pigułami 3 opakowanie bez 7 dni odstawienia (nie chciałam mieć @ na plaży) i potem schizy na jakieś kolejne 3 mce. Łukasz sikał ze śmiechu, ja jakoś nie

palisz?

Tu mam doświadczenia worek cały. Zanim Kaszka się urodziła, przyszły chrzestny (wtedy jeszcze student medycyny) kupił Oliatum (szampon, mydełko i emulsję do kąpieli) działanie świetne! Do tego tylko maści robionej w aptece na pupkę używaliśmy i ani jednego odparzenia! Tylko ta cena Oliatum odstraszająca, pamiętam że duża emulsja chyba z 80zł i kobitka w aptece zaproponowała Olian (polska wersja Oliatum, skład 100% ten sam) cena ok 70% niższa. Używaliśmy Oliana i też było supper. Jak Kaszka miała 3 lata to odpuściłam szampon na rzecz Ziajki, mydło na AA Ja i Mama, a emulsja po około 18miesiącach poszła w odstawkę. Więc na początek bardzo polecam polski Olian, a cena się też dobrze w czasie rozkłada bo mydełko to chyba na 2 mce starczało.

Co dostanę ;p ;p

Ja mam rudego! Już nie mogę się doczekać kiedy go odbiorę z 'wygnania'.

Uwielbiam to hasło!

Sorki Sarunieczko, ale gdzie Ty pracujesz? Bo jakoś mi umknęło

Ja wstawałam rano i tak przed planowanym Kaszkowym wstawaniem odpinałam pieluchę i przyklejałam ten worek, bo w ciągu całej nocy to się może odkleić i zabawa od nowa.
Luksa, ale mnie załatwiłaś z rana tą wazektomią i tak myślę, myślę, myślę....chyba jednak nie...ciężka sprawa...można to uznać za nieodwracalne, więc jednak nie no i jest to zabieg/operacja...
Te chipsy to takie firmy lidlowej Chips Inferno...w czarnej paczce...ciekawe czy komuś uda się zjeść...
Niestety u nas była znaczna różnica między Oillatum a Oillanem...ten pierwszy lepiej natłuszczał i na początku tylko ten płyn kupowałam...teraz już co wpadnie w rączki
A z tym workiem to bardziej chodziło mi by musso przy nocnym wstawaniu jej założyła...wieczorem też nie polecam

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Ja dziś mogę się podzielić moja energią, bo widzę że jakieś ospałe jesteście...już trochę lepiej się czuje(tylko tak jak cheneelle głowa mnie boli) i chce mi się wszystko(dosłownie)szkoda że mąż w pracy... Ania idzie dziś po szkole do koleżanki także może trafie na godzinkę dla siebie jak Ola bedzie spać
A teraz włączam "Przepis..."potem sprzątanie...miłego dnia
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 09:24   #4225
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cześć Laski, przeleciałam już Was dziś jakoś mało a wczoraj padłam netowo juz o 22giej- dobija mnie ta pogoda.. senna i zmeczona jestem jakbym nie spała 3 dni
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja swoje Always zużyłam jako odświeżacz do lazienki, bo normalnie dusiło mnie od nich
ja do odświeżania łazienki standardowo używam mgiełek naszych

Cytat:
Ale...
mój by mnie wyśmiał - no jakby on mógł tak się skrzywdzić??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 09:28   #4226
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Luksa, ale mnie załatwiłaś z rana tą wazektomią i tak myślę, myślę, myślę....chyba jednak nie...ciężka sprawa...można to uznać za nieodwracalne, więc jednak nie no i jest to zabieg/operacja...
Te chipsy to takie firmy lidlowej Chips Inferno...w czarnej paczce...ciekawe czy komuś uda się zjeść...
Mój tok rozumowania jest taki: pigułki są bardzo dobrym zabezpieczeniem, dają swobodę itp. ale to chemia i całe życie truć się nie będę, po 35roku życia u facetów wazektomię robią i 100% skuteczności, jeśli nic się nie spapra przy operacji, po 3 miesiącach robią badanie spermy (tzn. ilości plemników) I to taki równouprawnieniowy układ nie?
Tylko Łukasz... 'nikt mi w jajkach nie będzie skalpelem mieszał'
Stary 2011-11-09, 09:42   #4227
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Mój tok rozumowania jest taki: pigułki są bardzo dobrym zabezpieczeniem, dają swobodę itp. ale to chemia i całe życie truć się nie będę, po 35roku życia u facetów wazektomię robią i 100% skuteczności, jeśli nic się nie spapra przy operacji, po 3 miesiącach robią badanie spermy (tzn. ilości plemników) I to taki równouprawnieniowy układ nie?
Tylko Łukasz... 'nikt mi w jajkach nie będzie skalpelem mieszał'
zgadzam się z Tobą, ja też się nie truję, mam spiralkę więc tez cierpię zakładając ją co 5 lat
ale mój mąż ma te same podejście do tematu co Twój więc raczej nie da się przekonać
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 09:50   #4228
cheneelle
Zakorzenienie

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1320364712
Stary 2011-11-09, 09:58   #4229
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
a ja nigdy nie miałam markowych perfum znaczy się w sumie miałam...I love love Moschino i malutką buteleczkę Christiny Aquilery aczkolwiek nigdy stówy a tym bardziej więcej na perfumy nie wydałam miałam dużo podrób Naomi Campbell lubiłam i kocham do dziś podróbę Amor Amor Elixir Passion

a mam dojscie do takich oryginalnych perfumetek- tanio , jakbys coś chciała daj znać- i nie chińskie podróbki.

Cytat:
dobry
kawka jest
dziś muszę koniecznie obejrzeć
kurde .... coś mi dzisiaj jedna soczewka nie pasiła do oka ...no ni cholory nie mogłam jej założyć w końcu jakoś założyłam, ale strasznie ją czułam na oku ... w pracy teraz szybko do łazienki poleciałam ją oglądnąć patrzę, a tam dziurka a jakiś tydzień temu nową parę wyjęłam pewnie wczoraj jak wyjmowałam to pazurami zrobiłam ....
oczywiście nie mam zapasowej pary, bo chciałam w przyszłym tygodniu zamawiać
chyba w ciągu pracy wyskoczę gdzieś i kupię, bo nawet jakbym dziś zamówiła to wątpię, zebym przed weekendem dostała
ak myslicie jakbym teraz na kuriera wzięła - przyjdą jutro

palę ale nie dużo, bo około 5 fajek dziennie

ja nie planuję więcej dzieci, ale mój mąż tak
wczoraj jak mu swoje schizy opowiadałam, to zapytałam się, jakby zareagował, jakbym była w ciąży, a on mi na to " bym myślał, jak pokoje przemeblować, żeby łóżeczko wstawić " tak wiec ja nie mogę spać spokojnie, bo nie wiem, czy mi mąż psikusa nie zrobi
ja mu tylko odpowiadam, zawsze, że jak wceluje w grzeczną dziewczynkę, to może być
ja tez palę i się nie czerwieniam i wstydam, palę bo lubie.

Cytat:
heloł nic mi sie nie chce ale zaplanowałam na dzisiaj zmianę i pranie pościeli

dzięki ale pewnie i tak w niedzielę @ przyjdzie

ok

ja kiedyś mówiłam, że mogłabym w sen zimowy zapadać

u mnie liście pograbione i część spalone na przydomowym ognisku, sprzątaliśmy w niedzielę i teraz w długi weekend będziemy kończyć porządki

trzymam żeby nie
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:00   #4230
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Ja zaraz bede ogladać
Cytat:
wstalam o 4
O 4??? ja niestety dopiero po 4 zasnełam, a o 6 budzik
Cytat:
m tylko tych zielonych, a Always zejdzie całe.

Dzień dobry
Coś się dzisiaj nie wyspałam. Jakoś tak w nocy co chwilkę się budziłam, a teraz mnie główka zaczyna boleć...
Dokładnie, ja nie mogłam zasnąć, moze to pełnia tak znowu działa?
No, kaska doszła na karte, zapłaciłam avon i zrobiłam zamówienie..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości